26/06/2008 15:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Τ.Τ. «παγώνει» συνεργασία με Κοντομηνά λόγω Ζήμενς

«Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παγώνει κάθε περαιτέρω ενέργεια συμμετοχής του στην εταιρεία Best Line Cards, μέχρι να διευκρινιστεί πλήρως, εάν υπήρχε οποιαδήποτε εμπλοκή της στο θέμα της Siemens», ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Άγγελος Φιλιππίδης. Όπως γράφουν σήμερα τα ΝΕΑ, μέτοχοι της Βest Line Cards (εταιρεία συμφερόντων του κ. Κοντομηνά) είναι η Ιnteramerican Ζωής, η ΔΕΜΚΟ Επενδυτική και ο κ. Σάββας Γιαννακάκης. Στις 23 Ιουνίου 2008 η Βest Line Cards και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοίνωσαν τη δημιουργία εταιρείας για τη διαχείριση πιστωτικών καρτών με την επωνυμία Ρost Credit SΑ και πρόεδρο τον επικεφαλής τον κ. Φιλιππίδη. Το θέμα όμως είναι πολύ βαθύτερο από αυτά που γράφουν τα ΝΕΑ. Διαβάστε λοιπόν κι αυτά που γράψαμε εμείς για τον κ, Γιαννακάκη τον  κ. Τυρογαλά, τους γαλάζιους χρηματιστές και τα ομόλογα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 26/06/2008 22:49:05

  Crucial Data, αυτή η δήλωση Φιλιππίδη! New meat! Κοντομηνάς στην πίστα. Λέτε να μαζευτούν, πάλι, όλοι όσοι ήταν σε μια "μυστήρια" συνάντηση με τον μακαρίτη τον Σφηνιά, πριν φουντάρει; Τι θίασος κι αυτός!

 2. Helmut avatar
  Helmut 27/06/2008 09:18:23

  Μα και ο Φιλιππίδης, στην παρέα των "γαλάζιων χρηματιστών" ανήκει... τι συζητάμε τώρα;

  Γι'αυτό εξάλλου πήγε να κλείσει την μπίζνα με την Best Line Cards: με την λογική της "παρέας" και όχι της πραγματικής επιχειρηματικής στρατηγικής.

  Ο Φιλιππίδης όμως ξέρει να καλύπτει τα οπίσθια του και "έκοψε" το θέμα μόλις άρχισε να εμφανίζεται στα ΜΜΕ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.