Το Ποτάμι: Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών
06/04/2014 17:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Ποτάμι: Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα είναι, μεταξύ άλλων, ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, Μίλτος, ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, ο ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς και ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός.

Τους 22 από τους συνολικά 42 υποψηφίους του για τις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε «Το Ποτάμι».

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα είναι, μεταξύ άλλων, ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, Μίλτος, ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, ο ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς και ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, οι υποψήφιοι «είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητες τους», οι οποίοι «πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα».


Τα ονόματα

Κώστας Αργυρός
Περικλής Βαλλιάνος
Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα
Νικόλας Γιατρομανωλάκης
Γιώργος Γραμματικάκης
Μαρία Δημητρίου
Παύλος Ελευθεριάδης
Άννα Ευφραιμίδου-Παπασταύρου
Σπύρος Καχριμάνης
Βάσω Κιντή
Δημήτρης Κοντοπίδης
Δημήτρης Κουρέτας
Μίλτος Κύρκος
Άννα Λυδάκη
Γιώργος Μαυρωτάς
Γιούλη Μενιουδάκου
Αναστασία Μήλιου
Νίκος Ορφανός
Θανάσης Σκόκος
Φανή Σπυριδάκη
Χριστίνα Ταχιάου
Σταύρος Τσακυράκης

Οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές θα ανακοινωθούν από «Το Ποτάμι», αφού μελετηθούν οι προτάσεις που κάνουν οι πολίτες μέσω της ιστοσελίδας «topotami.gr».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. iconology2009 avatar
  iconology2009 06/04/2014 17:29:20

  Αφήνοντας κατά μέρος την γελοία περίπτωση του γιού του Κύρκου-μισώ σαν το θάνατο τις πολιτικές δυναστείες-τα ονόματα-όσα ξέρω τέλος πάντων δεν είναι αμελητέα. Μού δημιουργείται όμως ένα εύλογο ερώτημα και οι απαντήσεις που παίρνω δεν είναι καθόλου πειστικές. Πώς είναι δυνατόν ο αρχηγός του σχηματισμού αυτού να είναι τόσο απελπιστικά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Χωρίς να είναι καμιά συναρπαστική προσωπικότητα με αναντίρρητη ηγετική αύρα, πώς είναι δυνατόν άνθρωποι ενδιαφέροντες να δέχονται σαν πολιτικό τους μανάτζερ μια τόσο ήσσονα προσωπικότητα; Συνεχίζω να πιστεύω ότι κάτι άλλο παίζει αλλά τα σενάρια που φτιάχνω εγώ ή διαβάζω, παρόλο ότι είναι ευλογοφανή μοιάζουν και κάπως αντικρουόμενα, αφού όπως φαίνεται Το Ποτάμι είναι κι αυτό πολυσυλλεκτικό. Τελικά ο σκοπός αυτών που τον υποκινούν μοιάζει να είναι μόνο ο κατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων. Υ.Γ. Ο Γιατρομανωλάκης δεν ήταν με την ΕΛΙΑ;

  • iconology2009 avatar
   iconology2009 @ iconology2009 06/04/2014 17:34:30

   Συγγνώμη! Γραμματικάκης ήθελα να πω!

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ iconology2009 09/04/2014 18:52:33

    Στον Γραμματικάκη είπε ότι θα βάλει σταυρό ο Πάγκαλος, ο οποίος δήλωσε δημοσίως ότι υποστηρίζει το «Ποτάμι».

 2. Άλυτη εξίσωση avatar
  Άλυτη εξίσωση 09/04/2014 19:40:32

  Αναμενόμενο. Ο Ιπποπόταμος (Πάγκαλος), βρήκε τον φυσικό του προορισμό στο ''ποτάμι''. Που αλλού;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.