08/10/2010 12:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να αποφύγει το πόρισμα για την Ζήμενς

(Γιώργο, όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου….)

Την παράταση της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens προκειμένου να εκδοθεί το πόρισμά της μετά από τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο ειδικός εφέτης ανακριτής κ. Χριστοδούλου ο οποίος έχει «παραχωρηθεί» στην Επιτροπή προκειμένου να συνδράμει το έργο της στη Γερμανία (εξέταση Χριστοφοράκου, Σίκατσεκ, Κουτσενρόιτερ κλπ), δεν έχει μεταβεί ακόμα εκεί για να δρομολογήσει τις διαδικασίες ούτως ώστε να ακολουθήσει η μετάβαση των βουλευτών μελών της Επιτροπής.

Δεδομένου λοιπόν ότι η επιτροπή πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της στις 20 του μήνα (σε δέκα ημέρες δηλαδή από σήμερα), αυτό θεωρείται αδύνατο. Βέβαια, λέγεται ότι η καθυστέρηση είναι προσχεδιασμένη. Προβλέφθηκε μάλιστα, από τότε που ο κ. Βαλυράκης είχε προτείνει την παράταση των εργασιών της επιτροπής για μετά τις εκλογές και είχαν αντιδράσει οι βουλευτές. Άλλωστε πως θα πήγαινε το κυβερνών κόμμα σε εκλογές με ένα πόρισμα – πέρα όλων των άλλων που συμβαίνουν καθημερινά - το οποίο θα επιρρίπτει ευθύνες μόνο σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Τυχαίο; Δεν νομίζω…

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 08/10/2010 20:21:00

    Το ΠΑΣΟΚ προσπαθει ν αποφυγει τον Τσουκρατο.. και μεχρι τωρα το εχει καταφερει ! Μαγκια τους...

    ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.