#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/10/2010 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να μας κάνει όλους φτωχούς για να γλιτώσειΓερό ψαλίδι στους μισθούς των εργαζόμενων στις ΔΕΚΟ, ετοιμάζει η κυβέρνηση και γι’ αυτό το λόγο έκανε το σόου με τη δημοσιοποίηση των μισθολογικών καταστάσεων. Βάζοντας τον κόσμο να χαζεύει από την… κλειδαρότρυπα των ΔΕΚΟ και να ακούει για υψηλούς μισθούς ενώ αυτός πεινάει, προσπαθεί η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα κοινωνικό μέτωπο κατά των υπαλλήλων των Δημόσιων Επιχειρήσεων. Ετσι, οι πολίτες θα «εκπαιδευτούν» ώστε να αντιμετωπίζουν τους συγκεκριμένους υπαλλήλους σαν τους λεπρούς της Σπιναλόγκα.

Το να παίρνει κάποιος με 150-20 χρόνια υπηρεσία 30-35 χιλιάδες ευρώ το χρόνο είναι περίπου «έγκλημα» καθοσιώσεως για τους υπόλοιπους που ζουν με 550 ευρώ το μήνα. Κι αντί να προσπαθήσουν οι δεύτεροι να γίνουν σαν τους πρώτους, το κράτος αποφασίζει να τους κάνει όλους φτωχούς για να γλιτώσει.

Αφού τους τάϊσε τόσα χρόνια με επιδόματα και κρυφές υπερωρίες, έρχεται τώρα να τους πει ότι κόβονται όλα. Διότι το σύστημα ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που έφτιαξε κατά κύριο λόγο τις χρεοκοπημένες ΔΕΚΟ και τώρα «θα τους πάρει και θα τους σηκώσει». Τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν οι γενναίες περικοπές επιδομάτων και υπερωριών που μπορεί να φτάσουν έως και το 30% του συνολικού μισθού που παίρνουν τώρα οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ. Μάλιστα, το τεστ αυτό θα αποτελέσει και γερή πρόβα για όσα θα ακολουθήσουν στο ευρύτερο δημόσιο τομέα με το ενιαίο μισθολόγιο. «Τα σωστά εργασιακά δικαιώματα με τις λογικές αμοιβές -και όχι με αμοιβές που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνικά πραγματικότητα, ειδικά σήμερα-  δεν πρόκειται να τα χάσουν οι εργαζόμενοι» είπε με νόημα ο κ. Πεταλωτής, ενώ πρόσθεσε ότι κύριος σκοπός είναι «να μη χάσει κανείς τη δουλειά του».

Για την ταμπακιέρα, τη λεηλασία των επιχειρήσεων αυτών, όχι από τους εργαζόμενους, δεν μιλάει κανείς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/10/2010 09:08:05

  Το Σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Επώνυμος 15/10/2010 09:10:34

   Kατατέθηκε το fast track και προβλέπει αναγκαστικές απαλλοτριώσεις γης και αποχαρακτηρισμούς αιγιαλών. Στην Εύβοια και στη Μάνη και αλλού όπου απαλλοτρίωσαν για Α/Γ προς 50 ευρώ το στρέμμα.

   • Enzo avatar
    Enzo @ αλλενάκι 15/10/2010 09:53:58

    εμενα αμα μου επερναν το χωραφι για 50 ευρω το στρεμμα, θα ειχα ταμπουρωθει με τις καραμπινες , ετοιμος για πολιορκια.

 2. ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ avatar
  ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ 15/10/2010 09:25:07

  Δεν ήρθε ακόμα η ώρα της ρήξης με το σύστημα.

  Υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμα πιστεύει σε πρόσωπα και κόμματα.

  Μάλιστα παρακολουθώ μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα από πολλά διαδικτυακά κυρίως μέσα τελευταίως, όπου ο Σαμαράς λίγο πολύ μας πλασάρεται ως ο αντιμνημονιακός σωτήρας , ο ασυμβίβαστος, ο πατριώτης κλπ. Ομοιοτρόπως, ο Παπανδρέου προβάλλεται ως ο υπεύθυνος ηγέτης από τα καθεστωτικά μέσα της ξενοκρατίας.

  Φίλοι συνέλληνες. Κανένα σχόλιο και καμία προτροπή δε θα μας κάνει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να κάψουμε τις γέφυρες με το κομματικό σύστημα που εμείς οι ίδιοι εκθρέφουμε με τις ψήφους μας. Καμία προπαγάνδα δε θα μας παρακινήσει στη δράση της πραγματικής αλλαγής, όσο νιώθουμε ακόμα ασφαλείς στο μικρόκοσμο του ιδιόκτητου διαμερίσματος μας. Η φενάκη αυτής της ασφάλειας δημιουργεί και την ψευδή ελπίδα ότι «έχουμε να λαμβάνουμε» κατιτίς από το σύστημα. Μια δουλίτσα, ένα ρουσφετάκι, ή ακόμα ακόμα απλά και μόνο την ησυχία μας.

  Η σκλαβιά είναι βαριά και μόνο η πλήρης εξαθλίωση μπορεί να οδηγήσει κάποιον στη δράση. Αυτή την εξαθλίωση πρέπει να τη νιώσει ικανή μάζα ανθρώπων για να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους σε ανατρεπτική σκέψη/ δράση.

  Δεν ήρθε ακόμα η ώρα……είναι νωρίς και ο δρόμος μακρύς.

  Όσοι έχετε είδη κάνει ρήξη με το παλαιοκομματικό σύστημα, νιώθετε ότι δεν εκπροσωπείστε από πουθενά, σας καίει η ανεξήγητη αυτή ελληνική φλόγα σαν σίδερο, νιώθετε εν γένει ότι κατοικείτε σε μια φυλακή, μην απελπίζεστε.

  Ξέρω ότι διστάζετε να βγείτε στους δρόμους διότι βλέπεται και άλλους διστακτικούς. Διότι φοβάστε ότι θα σας καπελώσουν οι επαγγελματίες προδότες / πράκτορες του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ. Αυτοί που τρέφονται από τα κόπρανα της ξενοκρατίας και του δικομματισμού.

  Θα έρθουν και άλλοι στις τάξεις μας σιγα σιγά. Η ώρα της ανατροπής θα έρθει. Ως τότε, όσοι είστε ψυχικά έτοιμοι , «καθαρισμένοι» από τις κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος, προτείνω να καλλιεργείτε στο μυαλό σας περισσότερο τον τρόπο της αυτοδιάθεσης μας για την επόμενη μέρα, περισσότερο από το να φαντασιώνεστε τους τρόπους πτώσης του συστήματος. Αυτό θα πέσει σαν ώριμο φρούτο. Η σήψη έχει περάσει το κόκαλο και έχει φτάσει στο μεδούλι. Και αυτό για να μη παρασυρθούμε από τους αυριανούς επαγγελματίες που θα θέλουν να καπελώσουν τη νέα ελληνική τάξη πραγμάτων της επόμενης μέρας.

  Γρηγορείτε…….

  Με αδελφική αγάπη,

  Ένας εξ αίματος έλληνας εξάδελφος σας.

  • Θραξ Αναρμόδιος avatar
   Θραξ Αναρμόδιος @ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ 15/10/2010 12:31:54

   @Εξάδελφος: "προτείνω να καλλιεργείτε στο μυαλό σας περισσότερο τον τρόπο της αυτοδιάθεσης μας για την επόμενη μέρα, περισσότερο από το να φαντασιώνεστε τους τρόπους πτώσης του συστήματος"

   Ακριβώς.
   Διότι το να εξεγερθούμε μόνο από οργή και χωρίς αιτήματα παλινόρθωσης της δημοκρατίας, δεν έχει νόημα.

   Ολα λίμπα να τα κάνουμε, μόλις καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, θα έρθουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, να μας ξαναπουλήσουν σωτηρία.

   Οσοι λοιπόν, όπως λέει ο Εξάδελφος, έχετε αντιληφθεί τι γίνεται και έχετε απεγκλωβιστεί, ακονίστε τις ιδέες σας.

   Η δημοκρατία ετοιμάζεται να ξανα-γεννηθεί.
   Και δεν θα είναι εύκολη γέννα.

   Οι εκλογές και η εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Οσο υπάρχει αυτό το σύστημα διαφθοράς και ατιμωρησίας, μη-ελέγχου, μη-λογοδοσίας, μακράς θητείας 4 ετών (αν είναι δυνατόν), και μη συμμετοχής μας σε τίποτε πέραν των εκλογών. Δουλευόμαστε απλώς μεγάλοι άνθρωποι.

   Πάρτε μέρος στις δημοκρατικές κινήσεις που εμφανίζονται. Κάντε αναζήτηση στο google και πάρτε μέρος.

   Η ιστορία μας κοιτάζει. Και ίσως αποφάσισε να μας ξαναδώσει την ευκαιρία να ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΜΑΣ, ως λαός ανυπόταχτων και παθιασμένων με την πατρίδα και την ελευθερία. Που μόνο η Δημοκρατία εγγυάται. Η αληθινή δημοκρατία.

   Πάρτε μέρος στη δημοκρατία που πάει να γεννηθεί.

   Θραξ Αναρμόδιος

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ 15/10/2010 17:06:26

   Από ποιον "πλασάρεται" ως "αντιμνημονιακός σωτήρας" ο Σαμαράς;

   Το να φύγουμε από το Μνημόνιο τεχνικά είναι πανεύκολο.

   Απλώς χρειάζεται μια ελληνική κυβέρνηση που θα διώξει τη Lazard από σύμβουλο, ώστε να πείσει ότι δεν θα πάει σε αναδιάρθρωση χρέους. Μετά, θα ξανανοίξουν αμέσως οι αγορές ομολόγων για την Ελλάδα.

   Τόσο απλό.

   Το Σαμαρά τον επιλέγουμε επειδή είναι καλύτερος, απείρως καλύτερος από τον Παπανδρέου. Όχι επειδή έχει κάποιο μαγικό ραβδάκι για να μας βγάλει απο το Μνημόνιο. Σιγά το δύσκολο που είναι να βγούμε από το Μνημόνιο.

   Αν η ελληνική κοινωνία δεν ήταν τόσο ημιμαθής, θα το είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό, πόσο εύκολο είναι να βγούμε από το Μνημόνιο.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Επώνυμος 15/10/2010 17:10:30

    δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης Σαμαρα με Παπανδρεου. μην τα ισοπεδωνουμε ολα κιολας. ο μουστακιας ειναι απλα ανικανος.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Επώνυμος 15/10/2010 17:12:27

    Μα το θέτει ο "ξάδελφος". Δηλαδή βλέπω ένα σωρό περίεργους τύπους να θέτουν το ερώτημα "κι αν ο Σαμαράς μας βγει ένας καινούργιος Παπανδρέου;".

    Είναι δυνατόν;;; Πόση κακοπιστία πια σε αυτόν τον πλανήτη; Όλα για να μην πάρουν την ευθύνη.

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 15/10/2010 09:53:31

  Το Πασοκ μας έβαλε στην Νέα Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, δανείστηκε για να μοιράσει άρτον και θεάματα, και τώρα φροντίζει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να αποδεχθούμε τον φεουδαρχικό ζυγό του Ευρωπαϊκού κεφαλαίου.

  Με την ευγενή συμπαράσταση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και εν γνώσει όλων των κομμάτων της Μεταπολίτευσης. Arbeit macht Frei.

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 15/10/2010 09:54:14

  Προφανώς, κατά τον Πεταλωτή, οι "λογικές αμοιβές" πρέπει να κυμαίνονται σε επίπεδα... Κίνας!

  • aphrodirtechild avatar
   aphrodirtechild @ Αυριανιστής 15/10/2010 11:10:45

   και που θα βρίσκονται τα λεφτά για να πληρώνονται μισθεί σαν και αυτούς του ΟΣΕ και ΗΛΠΑΠ; Εσείς λοιπόν που κόπτεσται να πληρώσετε παραπάνω φόρους για να πληρώνονται αυτοί. Η αμοιβή πρέπει να συνδυάζεται με την επίδοση (ατομική και της επιχείρησης) και οι επιδόσεις αυτών είναι τραγικές. Επιτέλους τέλος στα προκλητικά αυτά ρετιρέ.

   • zackii avatar
    zackii @ aphrodirtechild 15/10/2010 12:36:19

    Ακριβώς αυτό που λες κάνει το ΠΑΣΟΚ σήμερα. Στρέφει τη μία τάξη ενάντια στην άλλη. Και αντί να συζητάμε ότι ο μισθός των 2000-2500 είναι ο λογικός γιά τη σημερινή εποχή του ευρώ,και ακόμα περισσότερο να θέλουμε αυξήσεις πάνω σε αυτόν το μισθό, βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας δηλώνοντας στους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που μας κυβερνάνε, ότι και τα 1000-1200 τα θεωρούμε πολλά, οπότε και τους δίνουμε άλλοθι να κόψουν κι άλλα

   • ΙΩΝΑΣ avatar
    ΙΩΝΑΣ @ aphrodirtechild 15/10/2010 14:37:26

    Για να έχει καλές επιδόσεις η επιχείρηση και οι εργαζόμενοι,πρέπει να τους αφήσουν να δουλέψουν. Στον ΟΣΕ εδώ και πολλά χρόνια γίνεται από το ίδιο το κράτος σαμποτάζ, ώστε να οφελούνται οι μεταφορείς του ιδιωτικού τομέα. Ας μας απαντήσουν, τόσοι και τόσοι διευθύνοντες σύμβουλοι που πέρασαν από τον ΟΣΕ και τις θυγατρικές του,τί έργο έφεραν στον οργανισμό? Πώς επέβλεψαν την υλοποίηση των έργων υποδομής που είχαν εξαγγελθεί? Απαίτησαν κι αν ναι,με ποιο τρόπο,τα 10 δις,που χρωστάει το κράτος στον ΟΣΕ? Και κάπου,πρέπει να τελειώνουμε με το κακόγουστο αστείο περί παχυλών μισθών. Αν κάποια λαμόγια παίρνανε και παίρνουνε εξωπραγματικούς μισθούς,να τα κατονομάσουνε. Οι μισθοί που ανακοινώσανε χθες,για λόγους εντυπωσιασμού,ανακοινώθηκαν ΜΙΚΤΟΙ.Είμαι 27 χρόνια υπάλληλος ΟΣΕ και παίρνω 1500 ευρώ καθαρά,δουλεύοντας 3 Κυριακές το μήνα. Πριν το πετσόκομα του μισθού από τις δυνάμεις κατοχής,έπαιρνα 1800 ευρώ.Αν είναι έγκλημα καθοσίωσης αυτό,σταυρώστε μας. Δυστυχώς η πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ,ώθησε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα,αντί να ζητούν αξιοπρεπείς μισθούς,να απαιτούν να μειωθούν οι δικοί μας,ακόμα και να μας απολύσουν. Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι...

   • ΑΝΤΩΝΗΣ avatar
    ΑΝΤΩΝΗΣ @ aphrodirtechild 15/10/2010 16:55:59

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

 5. ΑΙΟΛΙΚΟΣ avatar
  ΑΙΟΛΙΚΟΣ 15/10/2010 12:01:55

  Οι βουλευτες, υπουργοι, συμβουλοι, γραμματεις, φαρισαιοι, εχουν "λογικες αμοιβες" η μηπως κινουνται στη σφαιρα του παραλογου;
  Τι παραγουν ολοι αυτοι;
  Και παρακαλω να μην ξανακουσω τον ορο ΔΕΚΟ. Δημοσιες Επιχειρησεις Κοινης Οφελειας δεν υπαρχουν με τον ορο που τις γνωρισαμε καποτε.
  Οσες ειναι κερδοφορες για το κρατος ξεπουλιουνται εναντι πινακιου φακης και οσες επιτελουν κοινωνικο εργο θα ξεπουληθουν για να μην το παραγουν.
  Τα ΜΜΜ θα γινουν ΙΜΕ η ΔΕΗ προνομιο για λιγους και σκεφτητε νεοελληνες την συνηθεια που αποκτησαμε τα τελευταια 20 χρονια να πινουμε νερο κονσερβας.
  Επειδη η παγκοσμιοποιηση εχει στοχους μακροπροθεσμους και οι νεοταξιτες σκεφτονται πριν απο μας για μας, εκαναν αναγκη μας το κινητο και τα δυο αυτοκινητα για να αποκτησουν τον ελεγχο των φυσικων πορων και των υποδομων της καθε χωρας.

  • ΙΩΝΑΣ avatar
   ΙΩΝΑΣ @ ΑΙΟΛΙΚΟΣ 15/10/2010 15:08:20

   +1000

 6. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 15/10/2010 13:01:42

  Ενα μεγάλο μπράβο στο συντάκτη του άρθρου!
  κι έχει δίκιο ο/η zackii, στόχος πρέπει να είναι η εξομοίωση των μισθών προς τα πάνω κι όχι αντίστροφα! Το γνωστό ελληνικό κουσούρι, φθόνος, όχι δημιουργικός, αλλά καταστρεπτικός!
  Σε τελική ανάλυση, οι "απαράδεκτα για την ελληνική οικονομία υψηλοί μισθοί", δόθηκαν, δεν τους πήραν! Κι έφτιαξαν τη ζωή τους οι άνθρωποι με αυτά τα δεδομένα. Και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, ελεύθερος επαγγελματίας είμαι.
  Το παράπονο κι η οργή των πολιτών οφείλεται στις ελλειπείς παροχές εκ μέρους του δημοσίου, εν μέρει λόγω και της συμπεριφοράς κάποιων επίορκων δημοσίων υπαλλήλων. Φυσικά πρέπει να αλλάξει, αν υπάρχει, το σύστημα αξιολόγησης, να συνδεθεί με την παραγωγικότητα, όπως αυτή εννοείται από υπηρεσία σε υπηρεσία.
  Πάντως, δεν είναι δυνατόν οικογένεια να ζήσει σήμερα με 1000 και 1500 ευρώ!

  • ΙΩΝΑΣ avatar
   ΙΩΝΑΣ @ σιδεράκιας 15/10/2010 15:09:46

   +1000. (Αρκεί να επιτρέψουν να υπάρξει παραγωγικότητα).

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 15/10/2010 13:27:42

  O αποκαλούμενος κύριος «Fast Track αδιαφάνειας και του ενός ανδρός» Χάρης Παμπούκης, δήλωσε στους καθόλου εντυπωσιασμένους κατοίκους του τοποθεσιακά χαρισματικού και πανέμορφου Αστακού: «Oι επενδύσεις είμαι εγώ και ο Πάγκαλος».

  Λόγω επικείμενης και ΑΠΕΛΠΙΔΑΣ προσπάθειας γιά Fatal Attraction του Εκλογικού Σώματος, Θα προσέξατε ίσως, το πρόσφατα κατακόκκινο σαν αστακός πρόσωπο, όχι λόγω συνήθους κρασοκατάνυξης, αλλά, λόγω βαθέως χημικού peeling (χημειοαποφολίδωση), καθώς και, τη νέα σιλουέττα του «Πάνσκατου» (το copywrite του «ονόματος» ανήκει στα ΝΕΩΤΕΡΑ ΝΕΑ).

  Να υπενθυμίσω και προσθέσω στο ΕΙΝΑΙ των αυτόκλητων πρασινο-τσιφλικάδων LONG-TERM (Δεκαετίες και βάλε) «Fast Track Πρασινο-Επενδυτών»:

  την (παντελώς και παγερά αδιάφορη) celebrity επιδειξιομανή, «πεφωτισμένη» πρασινο-οικογενειοκράτη, persona non grata «Hillary των Καλυβίων» και υποψήφια Δήμαρχο του νεοσύστατου και πάμπλουτου Δήμου Σαρωνικού (επαναλαμβάνω, σχεδόν το μισό δυτικό μέτωπο Αττικής + Σαρωνικός!!!) κ. Χριστίνα Πάγκαλου-ΧριστοφΑΚΗ,

  τον ΜΕΓΑΛΟ-κατασκευαστή ΧριστοφΑΚΗ (5στερο Leading Hotel of the World Grand Resort) Λαγονησίου, μπαμπά της (κι άλλη θυγατέρα εις ΑΚΗ μάς προέκυψε),

  τον κ. ΜαντωνανΑΚΗ Τουριστικές Επιχειρήσεις και διεκδικητή της Παραλίας Καλυβίων – η παραχώρηση από τον τότε υπουργό Τουρισμού (24/10/2001 – 10/3/2004) κ. Τσοχατζόπουλο AKH – (το Υποθηκοφυλακείο Κερατέας ο αδιάψευστος καθρέπτης), καθώς KAI, άλλα αρπακτικά όρνεα Γης, Ακινήτων και Θάλασσας, το επίθετο των οποίων (συμπτωματικά;;) λήγει εις ... ΑΚΗ.

  Και βεβαίως, ο απανταχού παρών μαϊντανός και στρατηγικού ύψους σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, γιά να κλείσει (με την άνευ όρων παράδοση Ελληνικής Γης και Υδάτων, καθώς, 22 τα κουρελόχαρτα/μνημόσυνα), η «Σκαφάτη Ισλαμο-Τανάλια», περί την Αττική..

  Oι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του Νεοσύστατου (ΚακηΚράτης ΤΟΥΣ) και πάμπλουτου Δήμου Σαρωνικού:

  Στις 7/11/2010, στο Εκλογικό Ραντεβού και ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, πρόκειται να στείλουμε σ’ένα Απύθμενο, Locked-Ιn Πηγάδι, ΟΛΟΥΣ τους «εκ των έσω» έσχατους προδότες/μαφιοκράτες Bilderbergs, οι οποίοι, MATAIA, θα πασχίζουν να βγουν στην επιφάνεια.

  Και με το CD θα παίζει γι’αυτούς, τ'αγαπησιάρικο του Barry White:
  Deeper and Deeper in Love With You I’m Falling.

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 15/10/2010 15:17:08

  Οι Τραπεζες στις οποιες τα φεσια εχουν φουντωσει απο τις περικοπες μισθων και των λοιπων μετρων τι λενε?? αα ναι περιμενουν τις νεες εγγυησεις για να δανειστουν με 1% απο ΕΚΤ και να μας δανειζουν με 8%. Συγγνωμη.

  Στο τελος θα γινουν real estate με οσα ακινητα θα παρουν πισω και θα σκασουν σαν φουσκα μεσα στο νερο !! Αληθεια φουσκωνει το μπαλονι μεσα στο νερο??

  Με το ΓΑΠ ολα φουσκωνουν.

  ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.