#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/01/2012 17:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για το τελικό ξεκαθάρισμαΣυνέβη το πρωί στο καφενείο της Βουλής. Μπαίνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και λέει στους συναδέλφους του (που κάθονταν μαζί σε ένα τραπέζι) Γ. Λιάνη, Μ. Αποστολάκη και Σ. Γιαννακά:

"Ψηφίστε μικρά κόμματα".

"Ποιο;", τον ρωτάνε.

"Το ΠΑΣΟΚ", απαντά…

Το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε Δελφινάριο και όλοι είναι εναντίον όλων. Και τα σπασμένα πληρώνει και η προβληματική κυβέρνηση Παπαδήμου. Μάλιστα στο Μαξίμου λένε ότι οι περί τον ΓΑΠ δημιουργούν προσκόμματα, καθώς δημοσίως εμφανίζονται να στηρίζουν «με χέρια και πόδια» την κυβέρνηση, αλλά παρασκηνιακά την αποσταθεροποιούν. Από την πλευρά τους οι του ΓΑΠ δείχνουν ότι το πρώτο που τους νοιάζει είναι να θεωρούνται όλοι οι υπουργοί συνυπεύθυνοι για την κυβερνητική διετία του ΠΑΣΟΚ. «Προσωπικές στρατηγικές, τέλος», διαμηνύουν.

Τα μέτωπα:

- ΓΑΠ – Χρυσοχοϊδης: Επίδειξη δύναμης θέλει να κάνει ο ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ που εξετάζει – και μάλιστα πολύ σοβαρά – το ενδεχόμενο να διαγράψει τον Χρυσοχοϊδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οι στενότεροι συνεργάτες του ΓΑΠ διαμηνύουν την έντονη δυσαρέσκεια και απαρέσκεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον Χρυσοχοϊδη για όσα λέει. Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι γνώστης των προθέσεων του ΓΑΠ, αλλά δεν κάνει πίσω. Έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και συνεχίζει τις επιθέσεις στον ΓΑΠ και το μνημόνιο λέγοντας ότι απέτυχε παταγωδώς και ευθύνεται για την κατάρρευση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το θέμα Χρυσοχοϊδη αναμένεται να ενταχθεί στην ατζέντα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ ήδη ορισμένοι αναρωτιούνται αν ο Χρυσοχοϊδης επιδιώκει την διαγραφή του.

- Λοβέρδος εναντίον Βενιζέλου και ορισμένων παπανδρεϊκών: Ο Υπουργός Υγείας θεωρεί ότι οι βενιζελικοί και κάποιοι παπανδρεϊκοί ευθύνονται που δεν ψηφίσθηκε στη Βουλή η απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων. Οι περί τον Παπανδρέου απαντούν ότι Μαξίμου και Λοβέρδος επεχείρησαν να πουλήσουν τσαμπουκά στους βουλευτές και να τους επιβάλλουν να ψηφίσουν.

-Βενιζέλος - ΓΑΠ: χθες στήριζε εμμέσως την πρόταση Σκανδαλίδη για άμεση εκλογή νέου προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα λέει ότι δεν υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα σε Βενιζέλο – Σκανδαλίδη!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 26/01/2012 13:13:44

  Σε λίγο θα τους ξεπεράσει και το κόμμα που θα κάνει η Τζούλια....

  • Απορία avatar
   Απορία @ ΕΥΑ 26/01/2012 14:17:06

   Εαν δεν γίνουν εκλογές μέχρι τον Απρίλιο, στις επόμενες θα συναγωνίζεται για αυτοδυναμία το κόμμα της Τζούλιας με τη χρυσή αυγή.

   Χωρίς πλάκα...

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Απορία 26/01/2012 20:47:57

    Την ...πρωταπριλιά;
    Γιατί Φεβρουάριο λέγαμε ... πέρσι.

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ Απορία 26/01/2012 23:33:46

    Μέχρι τον Απρίλιο μπορούμε να περιμένουμε...

 2. takis avatar
  takis 26/01/2012 18:03:54

  πολύ εύκολα παρασυρόμαστε από το θέατρο των πασ'οκων
  ας σοβαρευτούμε λίγο καί ας αναρωτηθούμε το κλασικό πλέον .....ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο
  ΄πασόκοι δεν έχουν το 90% των υπουργείων
  πασόκοι δεν διοικούν την δημόσια διοίκηση
  πασόκοι δεν κατευθύνουν τα μέσα ενημέρωσης
  πασόκοι κλπ κλπ
  αν αυτό το πετυχαίνουν με ποσοστά δημοσκοπίσεων 10%,να συνεχίζουν δηλαδή ανενόχλητοι να καταστρέφουν την χώρα καί όλοι οί υπόλοιποι απλώς να παρακολουθούμε τότε μάλον πασόκοι μας χρειάζονται,αφού μυαλό δεν βάζουμε.κλείστε λοιπόν όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις,πληρώστε αδιαμαρτύρητα τα χαράτσια των άθλιων βενιζέλων,στείλτε τα παιδιά σας νεοπρόσφυγες ,καί αρκεστείται-μαζί καί γω απλώς να παρακολουθείται το αθλιο πασοκικό ριάλιτι της μεγαλύτερης καταστροφής

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ takis 26/01/2012 20:48:30

   και εμείς τους παρέχουμε ψήφο εμπιστοσύνης.
   Σωστά;

 3. Μεσσήνιος avatar
  Μεσσήνιος 26/01/2012 20:16:18

  Εκτός των άλλων, το γεγονός ότι δεν απελευθερώννται επαγγέλματα για χάρη συντεχνιών και εις βάρος του φτωχού Έλληνος φορολογούμενου, ο οποίος και τσαλαπατείται ποικιλοτρόπως, αποτελεί όνειδος για τηνπολιτική ζωή.

 4. TopGunZ avatar
  TopGunZ 26/01/2012 21:15:33

  Και ο πιο αδαής βλέπει πίσω από το θέατρο που παίζουν οι ΠΑΣΟΚοι, ότι προσπαθούν να βρουν ένα τσακμάκι να δώσει σπίθα στην επανασυσπείρωσή τους. Ο Σαμαράς καλώς, και κόντρα στους ταλιμπανίζοντες, δεν πρόκειται να τους το προσφέρει, όχι πριν να είναι σίγουρος ότι το μόνο για το οποίο θα τους είναι χρήσιμο θα είναι η αυτοπυρπόλησή τους. Είπαμε. Σκάκι.

 5. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 26/01/2012 22:03:29

  Δεν βρίσκουν ¨αρχηγό¨, τα καϋμένα...
  Μα ούτε ένας βρε παιδιά, όλοι να καίγονται (από μόνοι τους), τι κακό κι΄αυτό ...
  Έλα στην τελική έχετε ηγέτη βρε παιδιά, δίπλα σας είναι δεν τον βέπετε;
  ποιός; Μα .... ο Κουβέλης!
  Τι κακό σας έκανε αυτός ο ΓΑΠ, αφού διέλυσε πρώτα τη χώρα διέλυσε και σας καλά μου πασοκάκια, έχετε τον οίκτο μας και την συμπόνια μας που θα μείνετε μόνα και άστεγα στην παγωνιά ...
  Και καλά για τη χώρα ποιός χ@στηκε,
  εσάς πρέπει να φροντίσουμε, να βρείτε τον δρόμο σας, μικρά και αθώα μου,
  τι επειδή δεν διαβάσατε ένα μνημόνιο, επειδή δεν βγάζατε λέξη όταν εξαθλιωνόταν ο λαός με τις πράξεις σας, επειδή κατηγορούσατε τον λαό ως διεφθαρμένο, επειδή μαγειρέψατε τα στατιστικά στοιχεία και μας φέρατε το ΔΝΤ, επειδή προκαλέσατε κάτι ψιλοαυτοκτονίες, επειδή οδηγήσατε 1.000.000 ανθρώπους στην ανεργία, επειδή απειλείτε τον ανήμπορο οικονομικά οικογενειάρχη να του κόψετε το ρεύμα γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τον λογαριασμό από το μεγάλο φαγοπότι εργολάβων - ΜΜΕ - πολιτικών (που τα βγάλανε έξω και χαμογελάνε) , επειδή που ακόμα και σήμερα δεν κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο και απειλείτε ως και τη δικαιοσύνη και απολύετε - διαλύετε ανεξάρτητες αρχές όταν δεν σας κάνουν τα χατήρια που που κουράστηκα ν΄απαριθμώ .....
  Τέτοια λαθάκια μόνο και τα βάζουν μαζί σας; Και αναγκάζεστε τώρα, εσείς ένα τέτοιο κόμμα , με τόσα καλά παιδιά να πέσετε στην ¨ανάγκη¨ του Κουβέλη;
  Λίγη ανωτερότητα βρε παιδιά ...

 6. Γιώργoς Αχαιός avatar
  Γιώργoς Αχαιός 26/01/2012 23:07:09

  Πολύ φασαρία για ένα κόμμα που από το +11 πήγε..... στο 11!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.