#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/03/2010 00:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό. Ούτε φιλολαϊκό. Είναι απλώς αδίστακτο.Από την αρχαιότητα μέχρι τον  Εικοστό  Αιώνα, οι κοινωνίες τιμωρούσαν επιδεικτικά όσους παρεκτρέπονταν από τους κανόνες (νόμους) που είχαν θεσπισθεί για να τις κρατούν ενωμένες.

 Οι δημόσιες εκτελέσεις, προς παραδειγματισμό, λάμβαναν συνήθως χώρα στην κεντρική πλατεία, συνήθως μεσημέρι. Οι πολίτες, αποχωρούσαν και συνέχιζαν τις δουλειές του με νωπή την εντύπωση του έμπρακτου κολασμού.

 Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, παρότι δεν είχε υπάρξει ιστορικό προηγούμενο οι ηττημένοι να δικάζονται, οι νικητές δίκασαν και εκτέλεσαν τους ηττημένους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, με προφανή στόχο να εξευμενίσουν την διάχυτη παγκόσμια οργή.

 Μετά τη δικτατορία, επίσης, παρά τις ενστάσεις για έλλειψη αυστηρότητας, οι πρωταίτιοι καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.

 Σε αντιστροφή της κοινής λογικής αλλά σε πλήρη αποθέωση της ιδιοτελούς λογικής της πασοκοκρατίας, μετά το 1981 ο κολασμός των «αρχόντων» απαγορεύτηκε !

 «Οι πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή» δήλωσε άλλωστε ο Κ. Καραμανλής ο Α΄ μετά το 1989 καθιστώντας έτσι ανήμπορη και την τότε και οποιαδήποτε κάθαρση

 Μετά δε τον τελευταίο νόμο Βενιζέλου «περί ευθύνης υπουργών»,  της εποχής Σημίτη, κατέστη εντελώς αδύνατον να διωχθεί όποιος άσκησε πολιτική εξουσία, ακόμη κι αν συλλαμβανόταν να ληστεύει με περίστροφο το Δημόσιο Ταμείο (που λέει ο λόγος).

 Χιλιάδες χρόνια συσσωρευμένης σοφίας στη διαμόρφωση των κοινωνιών πετάχτηκαν στα σκουπίδια από επιθυμούντες εύκολο και σύντομο πλουτισμό.

Πώς να γνωρίζουν οι αμαθείς  τις έννοιες της «Ύβρεως» που απαιτεί «Νέμεσιν» ;

 Όμως οι φυσικοί κοινωνικοί νόμοι δεν σταμάτησαν να ισχύουν.

Και επειδή δεν εφαρμοζόντουσαν η κοινωνία «νόσησε».

 Όπως ένας υγιής οργανισμός που προσπαθεί να ιαθεί από ιό παράγει αντισώματα για να τον καταπολεμήσει, το εκλογικό σώμα έδωσε συντριπτική πλειοψηφία-εντολή στον Καραμανλή Β’ να στήσει αγχόνες για την πρωτοφανή εκσυγχρονιστική ρεμούλα 1996-2004.

 Δεν το έκανε.

 Ανεξάρτητα του αν οι πολλοί τού το καταλογίζουν σαν «ανικανότητα» και οι λίγοι σαν «πολιτική ευπρέπεια» η ευκαιρία κολασμού χάθηκε.

 Αποδεικνύοντας πόση ιστορική βαρύτητα έχουν οι πράξεις ή οι παραλείψεις των ηγετών.

 Με την εκλογική του συντριβή πλήρωσε την απογοήτευση του κόσμου γι’ αυτή του την παράλειψη. Ο μέσος άνθρωπος  τιμωρεί όχι άμεσα, έμμεσα : με την ψήφο.

 Και τώρα, οι πολιτικοί επίγονοι των φαύλων, οι περισσότεροι συμμέτοχοι και οι ίδιοι στο «έγκλημα» της 20ετούς πασοκικής διακυβέρνησης, έρχονται να γίνουν «Νέμεσις», να κολάσουν ποινικά τις ανομίες της διακυβέρνησης της ΝΔ.

 Με στόχο ένα : να θεμελιωθεί στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι για τη σημερινή οικονομική κατάντια υπεύθυνη είναι η ΝΔ και όχι ο δανεισμός του ΠΑΣΟΚ για θεμελίωση κομματικού κράτους καθ’ όλη τη δεκαετία του ‘80.

Ούτε η οργιώδης εκσυγχρονιστική λαίλαπα 1996-2004.

 Πολιτική στρεψοδικία.

 Αυτός που διαχειρίστηκε τις συνέπειες του «εγκλήματος», αποτυχημένα ή επιτυχημένα αδιάφορο, αναγορεύεται «ο εγκληματίας».

Και «ο εγκληματίας» αναγορεύεται σε «αρχάγγελο της κάθαρσης»

 Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό. Ούτε φιλολαϊκό.

 Ένα μόνο είναι: αδίστακτο.

 Ο Σαμαράς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να είναι αυτός που θα ικανοποιήσει τη λαϊκή οργή.

Κι ελπίζω με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν, να διδάσκεται

Για όταν οι καιροί αλλάξουν.

 Προφήτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 06/03/2010 00:53:30

  Μέρα με τη μέρα είναι σίγουρο ότι η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά μέτρα θα επιφέρουν τεράστια κοινωνική αναστάτωση και σημαντικές μεταβολές στη δομή και την λειτουργία του πολιτικού συστήματος.
  Αυτό όμως που πιστεύω ότι πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο είναι η αντιφατικότητα της κυβέρνησης η οποία παράγει ανησυχία και πλήττει σημαντικά την αξιοπιστία της, δυστυχώς έχουμε γίνει αρκετά προβλέψιμοι, χωρίς σθένος και ανταγωνιστικότητα είναι σίγουρο από από δω και πέρα οι πιέσεις σε όλα τα επίπεδα θα γίνουν ασφυκτικές.

  τα παραπάνω συμπεράσματα καθίστανται ακόμη πιο σοβαρά αν αναλογιστούμε ότι η κυβέρνηση και τα μμε έχουν αναγάγει σε εθνικό θέμα το δανεισμό τη χώρας, οι εξελίξεις αυτές καταλήγουν καθημερινά σε σύγκριση δυνάμεων. Το γεγονός αυτό περιορίζει την αποτελεσματικότητα διακυβέρνησης και αναπόφευκτα έχει ως αποτέλεσμα να περιθωριοποιεί και να μειώνει τη διαπραγματευτική ισχύ της Ελλάδος στη διεθνή σκηνή.
  για παράδειγμα, το μόνο που κατάφερε [ από αυτά που είδαμε και ακούσαμε] η χθεσινή επίσκεψη Παπανδρέου στη Γερμάνια ήταν να αποδεχθούμε άνευ όρων τον ηγεμονικό ρόλο της Γερμανίας [ η καγκελάριος εξήρε το πακέτο μέτρων λιτότητας γράφει το Spiegel]

  Άρα, αλλάζει το status quo στην ελληνική οικονομία, αλλάζει το status quo της περιοχής, αλλάζει η ροή των πραγμάτων …

  ►θα υπάρξει επανακαθορισμός;

  ►με ποιους όρους;


  →Ποιο είναι το μέλλον εδώ με μια Ελλάδα να βρίσκεται σε αδύναμη διαπραγματευτική θέση;

 2. ROUMANOS avatar
  ROUMANOS 06/03/2010 02:08:25

  Πράγματι αδικήθηκε ο καταλληλότερος ανίκανος που πέρασε ποτέ από την πολιτική σκηνή της χώρας.
  Ο διεθύνων σύμβουλος της εταιρίας ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ Α.Ε. έπρεπε να τιμηθεί γιατί τα 5,5 χρόνια που πλιατσικολόγησε ώς κακέκτυπο του λαμογιο - ΠΑΣΟΚ τον πλούτο της χώρας, κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο του χειρίστου είδους στον διεθνή τύπο (Πρωθυπουργός που παίζει Play Station, Γεναρης 2010-Wall street Journal).

  Δυστηχώς θα πληρώνουμε για δεκαετίες τον θίασό του:

  1)Θ. Ρουσσόπουλος-Ο γιός του Ταχυδρόμου(κλαψ)
  2)Καπετάν Βουλγαράκης-για τα παιδάκια μου έκλεβα
  3)Δρ. Αλογοσκούφης - αν με αφήνατε λίγο ακόμα θα σας το έκλεινα το μαγαζί
  4)Τζέρυ Γιακουμάτος - ο Μετανοείται
  5)Θεοδώρα Μητσοτάκη - Κούβελου - θα το πω στον Μπαμπάκα μου να βάλει τη siemens na σας κάνει ντα
  6)Γ. Κεφαλογιάννης, σύμβουλος παρατω πρωθυπουργό-εδώ το καλό χόρτο
  7) Μαγγίνας - Αναψυκτήριο "ο ανασφάλιστος αράπης"
  8)Κ. Χατζηδάκης - εδώ οι επιτυχημένες εθελούσιες
  9) Ε. Στυλιανίδης - Κουμπάρος είμαι, αν δεν φάω εγώ ποιός θα φάει? να μην πάω και την βλάχα μου μια βόλτα στο Παρίσι με τα λεφτά σου Ελληνάκο?
  10)Ζαχόπουλος - σκύψε ευλογημένη
  11)Σουφλιάς-δεν άκουσα? πως είπατε? συγνωμμη κύριε ένα αυθαιρετούλι μόνο έφτιαξα.

  Να παρακαλάς βουνήσιε να έρθουν πολλά εκκατομμύρια άτεγκτοι και κακοί Γερμανοί τα επόμενα καλοκαίρια στην Ελλάδα. 'Οσο για το ερώτημά σου
  →Ποιο είναι το μέλλον εδώ με μια Ελλάδα να βρίσκεται σε αδύναμη διαπραγματευτική θέση; Η απάντηση είναι μία:

  Ντουλειά, Ντουλειά και Ντουλειά!!!


  Reply

 3. Factorx avatar
  Factorx 06/03/2010 02:15:51

  Ριυμάνε, αυτά πες τα στην Ρουμανία. Πάει ο Καραμανλής και ο θίασός του, τους τιμώρησε ο λαός και πολύ καλά έκανε. Αλλοι ειναι τωρα στην εξουσία

 4. nama avatar
  nama 06/03/2010 03:44:26

  Συμφωνώ απολύτως με τον τίτλο του θέματος. Θέλω απλώς να προσθέσω: ο λαός προτιμά, όπως έχει πολλάκις αποδείξει, τους αδιστακτούς, παρά τους... διστακτικούς. Και στην συγκεκριμένη στιγμή προτίμησε το αδίστακτο Πασοκ από την ΝΔ που έδειχνε καθαρά οτι διστάζει να περάσει το καράβι μέσα από την κρίση

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ nama 06/03/2010 06:19:35

   μπα, τρίχες... ο λαός προτιμά τους ψεύτες, γιατί από το 1981 και μετά «εκπαιδεύεται» να παραμένει κάφρος. Ήγουν το οποίον, χαχολοπασόκος.

 5. αιχμηρος avatar
  αιχμηρος 06/03/2010 06:43:09

  φιλε μου υπαρχει ενα αξιωμα που ισχυει και ειναι περα για περα σωστο...
  "ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ"
  αν ειχε επικρατησει ο φασισμος και ο ναζισμος στην ευρωπη ..τωρα μπορει και να ειχαμε αγαλματα του χιτλερ το συνταγμα..
  θελω να πω οτι το ΠΑΣΟΚ μετα την μεγαλη του νικη προσπαθει να κανει ακριβως αυτο...να γραψει την ιστορια της χωρας απο το '81 και μετα οπως ακριβως αυτο θελει....
  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειχε την ευκαιρια να αποκαταστησει την ιστορικη αληθεια
  δυστυχως κυριως με δικη της ευθυνη την εχασε...

  • oldgod avatar
   oldgod @ αιχμηρος 06/03/2010 14:02:46

   Εισαι σωστος αλλα ουδεις απο αυτους θα χρεωθει οτιδηποτε γιατι παντα τα τσατσονια τους θα γραφουν την ιστορια. Σε 100-200 χρονια που θα αποδοθουν πραγματικες ευθυνες δεν θα υπαρχει Ελλαδα θα ειμαστε αποικια του πακισταν.....

 6. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 06/03/2010 09:18:41

  Σε αυτήν την ανάρτηση,ενα μικρό κενό μνήμης στην αθλιότητα της 5ετίας μήπως; Ο Καραμανλής ο Β΄κατατροπώθηκε "πληρώνοντας την απογοήτευση του κόσμου γι΄αυτή του την παράλειψη"; Λίγο Αλτσχαιμερ εδώ βολεύει. Μόνο που αυτή η ασθένεια ειναι εκφυλιστική.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Αλεξάνδρα 06/03/2010 10:04:22

   Άντε πάλι... Έχω την αίσθηση ότι σε μερικούς ανθρώπους αν κάνεις αξονική τομογραφία του εγκεφάλου τους θα δεις πρωτοσέλιδα του Έθνους, του Βήματος και των Νέων. Αθλιότητα της 5ετίας? Εδώ καταφέρανε και τα κάνανε τρις χειρότερα σε 5μηνία ο θίασος του ΠΑΣΟΚ!

  • Αλεξάνδρα avatar
   Αλεξάνδρα @ Αλεξάνδρα 06/03/2010 11:52:49

   Φίλε μου καλέ, ούτε αξονικές διαβάζεις,ούτε ξέρεις απο αυτά. Αναφέρεσαι ακριβώς σε΄ότι δεν διαβάζω.

 7. Dimi avatar
  Dimi 06/03/2010 09:27:54

  Moυσουλμανικό τέμενος σε Ναυτική Βάση στον Βοτανικό! http://bit.ly/bs7kky

  Είναι Αίσχος είναι Υβρις αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, επί ημερών PASHOCK. Οι χαρακτηρισμοί «μυγιάγγιχτος», «εχθρότητα», «άντρο της Δεξιάς και της ακροδεξιάς» και άλλες ηχηρές ταμπέλες, ΔΕΝ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  «Ελληνες Ταύροι σε Υαλοπωλείο» είναι η σωστή απόδοση της εκρηκτικής ψυχολογίας - της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων σήμερα.- Εμείς, αντιδρούμε στις πρωτοφανείς προσπάθειες αποδόμησης και ισλαμοποίησης της Ελλάδας. Είμαστε Ελληνίδες και Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, λατρεύουμε την Ιστορική και Πανέμορφη Πατρίδα μας, και ΔΕΝ πρόκειται ν’απολογηθούμε Ποτέ και σε κανέναν γι’αυτό. Κυρίως, ΔΕΝ είμαστε οι βολεμένοι του καναπέ, υπάκουοι, «οσφυοκάμπτες» που καθεύδουν υπό μανδραγόρα.

 8. DrNo avatar
  DrNo 06/03/2010 10:38:19

  1. Θυμάται κανείς τους κουκουλοφόρους που τα έκαιγαν για πλάκα επί ΝΔ;
  2. Τους "Ρομπεν των σουπερμαρκετ" που πολεμούσαν την ακρίβεια";
  3. Τη ΓΕΝΟΠ που έβγαζε κάθε βδομάδα σκληρά δελτια τύπου;
  Γιατί κρύφτηκαν όλοι αυτοί;
  Κρύφτηκαν, γιατί οι αρχηγοί τους ήταν τσιράκια του ΠΑΣΟΚ και σήμερα το ΠΑΣΟΚ κυβερνά (και παριστανει και τον ψευτοσωτήρα λες και βγηκε από παρθενογένεση)

 9. Σαντζάκιον του Κάρλελι avatar
  Σαντζάκιον του Κάρλελι 06/03/2010 11:03:06

  =ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ “ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ” ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ “ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΟΥΝ” ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ.

  -ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ FUNDS ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ !!!!
  -Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ή ΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

  -Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ[ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ], ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ:
  -ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΝΕ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ Β. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ[ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Β. ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ] ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ[Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ], ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΑΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ….

  -ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ [ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-FUNDS] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ [ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΗΛΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΛΠ ] , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  =ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ[ΟΤΕ,ΑΤΕ,ΤΤ,ΟΠΑΠ,ΚΛΠ] Ο ΥΠΟΙΚ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΙΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
  -Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ» .
  -ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ]. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ -ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΚΛΠ ??
  - ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΙΡΑΚ/ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ[ΒΑΓΔΑΤΗ/ΒΑΒΥΛΩΝΑ], ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ/ΙΟΝΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. [ΜΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Β.ΑΦΡΙΚΗ.]
  -ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ.

  =THE BIRDS player in the North and winter in the South.

 10. donaE avatar
  donaE 06/03/2010 11:27:33

  Εχει μετατοπιστει ο αξιακος κωδικας στο Πασοκ.
  Αφου ολα ισοπεδωθηκανε πρωτα κατοπιν χρησιμοποιουνται κατα περισταση.
  Υπερτατη αξια ειναι το προσωπικο βολεμα.

 11. neotera avatar
  neotera 06/03/2010 11:29:00

  Το Πασόκ έχει μια οφθαλμοφανή ανωτερότητα απέναντι στα αλλα κόμματα. Διαθέτει στόχους σχέδιο και ιδεολογία. Ως πρακτώρικος αμερικάνικος φορέας έχει έτοιμο το πλαίσιο λειτουργίας του. Και αυτό συμβαίνει σε μιά χώρα όπου απουσιάζουν οι δεξαμενές σκέψεις, η κοινωνικοπολιτική έρευνα νεκρώθηκε από τη δεκαετία του 80, η ερευνητική δημοσιογραφία και τα παν/μια ας μην πω... Στόχος καθημερινός είναι η εξυπηρέτηση της αμερικάνικης πολιτικής στην περιοχή και μακροπρόθεσμος η εξάλειψη του ελληνισμού με απορρόφηση στον αγγλοαμερικάνικο κόσμο. Σχεδιο που εμφανίζεται να ολοκληρώθηκε, η κυριαρχία της διαφθοράς-διαπλοκής παντού, η διάλυση καθε θεσμού και οργάνωσης, η αποδόμηση που λένε οι ίδιοι και η εθνοαποδόμηση διά των μήντια και της "παιδείας". Τέλος η ιδεολογία συμπίπτει με εκείνη του Σφύριζα (αδιάφορα...), δηλαδή Φαλμεράγιερ απ' τα παλιά, εθνομηδενισμος για το έθνος των ελλήνων, πολιτική ορθότητα, λάϊφ στάϊλ και γενικά ότι προσφέρουν τα κουραδοκάναλα των "νταβάδων". Επίσης έχουν την ΑΛΗΤ σχεδόν αποκλειστικά με το μέρος τους καθότι δεν μπόρεσε η ΝΔ να τους ανταγωνιστεί στο ευγενές τους πεδιο, αντιθέτως εμφάνισε (χωρίς σχέδιο πάντα) επικίνδυνες αντιστάσεις, εξ' ού και την πάτησε και πολεμήθηκε λυσσαλέα ο χοντρός.
  Σε γενικές γραμμές δεν παίζονται, ή τουλάχιστον ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν έχει τα ερείσματα που έχει ο γιωργάκης. Προχωράει όπως το μαχαίρι στο βούτυρο.

 12. klausewitz avatar
  klausewitz 06/03/2010 12:08:00

  Το ΠΑΣΟΚ είναι,απλώς,ένα μεταλλαγμένο κόμμα-πολύ μακριά
  απ'το λαικό παρελθόν του. 'Αλλος ένας"συστημικός" σχηματισμός.
  Σ'ένα απολύτως διαβρωμένο,κλεπτοκρατικό σύστημα!
  Δεν είναι,όμως,ο αυθεντικότερος εκπρόσωπος αυτών που υποδύονται,
  μεταπολεμικά την αστική τάξη και διαγουμίζουν ό,τι βρούν μπροστά τους...
  Τα 5,5 χρόνια που προηγήθηκαν δημιούργησαν απλησίαστα ρεκόρ λεηλασιας,
  όπως και να το δεί κανείς!..

 13. neotera avatar
  neotera 06/03/2010 12:42:12

  Συμφωνώ, ως προς το ρεκόρ λεηλασίας των 5,5 χρόνων. Αλλά αυτό το ρεκορ δεν παρουσιάζεται με κάθε νέα κυβέρνηση ανεξαρτήτως κόμματος από την Αλλαγή και μετά ? Δεν καταχράστηκε περισσότερα η 2η τετραετία του Πασόκ, απ' ότι η πρώτη ? Ο Μητσοτάκης δεν "έφαγε" ακόμα περσότερα ? κλπ. Και τώρα είναι λαϊκό κόμμα το Πασόκ, αλλα για το σημερινό πολτοποιημένο λαό. Αστική τάξη δεν υπάρχει. Υπήρξε κάτι πριν τη χούντα και οπωσδήποτε κατά το μεσοπόλεμο. Αλήτ υπάρχει σήμερα και "νταβάδες" που κατά σύμπτωση είναι αποδεδειγμένα και ξένοι πράκτωρες. Αυθεντικότερος εκπρόσωπός τους ειναι το γυφτοπασοκαριό. Η ΝΔ προσπαθεί, αλλά έρχεται πάντα δεύτερη μέχρι τώρα λόγω επιβιώσεων αναχρονιστικής νοοτροπίας... Οχι πως δεν υπακουαν πάντα στη βούληση της Πρεσβείας, αλλά εκαναν "κορδελάκια" που δεν κάνει πλέον το Πασόκ ούτε για λόγους προπαγάνδας όπως παλιά.. Αυτή η διαφορά αποτελεί αδυναμία του συστήματος - δεν έχουν αξιόπιστη εναλλακτική διακυβέρνηση - που θα μπορέσουν να την ξεπεράσουν αν μας ισοπεδώσουν στην παρούσα φάση. Η φαμίλια Παπάντριου λειτουργεί βάσει ξένου σχεδιου πάντα, διότι επιβιώνουν τα ίδια χαρακτηριστικά, πολύ έντονα στους δύο τελευταίους εκπροσώπους τους. Διάβρωση με διαφθορά, αναξιοκρατία, διάλυση κάθε οργάνωσης και θεσμού, εθίμων και ηθών, στην πολιτική και σε όλη την κοινωνία.

 14. nikos avatar
  nikos 06/03/2010 12:47:41

  ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΞΕΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΚΕΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΑΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΑΒΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 1940?..

 15. rs avatar
  rs 06/03/2010 13:13:56

  Οι πιο μεγάλοι θα θυμούνται σίγουρα την κινέζικη παροιμία:
  "Όταν το δάχτυλο έδειχνε την σελήνη ...εκείνοι κοιτούσαν το ....δάχτυλο"
  Είναι θλιβερό να βλέπεις σχολιαστές να επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου "ξεκατίνιασμα" για το ποιός είναι χειρότερος!Η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ.
  Απλά κύριοι δεν υπάρχει προοπτική!Και δεν φαίνεται "κανείς" στο βάθος. Μόνο εκκαθαριστές.Και δεν έχει σημασία η γλώσσα που μιλάνε.
  Ο απόλυτος ορισμός της κρίσης.
  "Δυστυχώς κύριοι, ΕΠΤΩΧΕΎΣΑΜΕΝ"

 16. ataktos avatar
  ataktos 06/03/2010 13:46:28

  http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html

 17. Orestios avatar
  Orestios 06/03/2010 13:55:35

  Ποιός είπε ότι ο σοσιαλισμός δεν είναι αδίστακτος?
  Κάνετε λάθος. Σοσιαλισμός είναι αυτό που ζούμε τώρα.
  Αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν δεν ήταν σοσιαλισμός.
  Μην μπερδεύεστε.
  Ο σοσιαλισμός όποτε και όπου κυριάρχησε, μόνο δεινά επέφερε στον λαό.
  Στον 20ο αιώνα, από την Ιταλία του Μουσολίνι, την Γερμανία του Χίτλερ, το Ανατολικό μπλόκ, την Κίνα, την Βόρεια Κορέα, την Κούβα, το Σουδάν, την Τουρκία του Κεμάλ, είδαμε και ζήσαμε μόνο την καταστροφή. Τίποτε δημιουργικό από αυτά τα καθεστώτα.
  Οι πιο νέοι θυμόμαστε τα σοσιαλιστικά κράτη, όπως η Ρουμανία, που εξαθλιώθηκαν από τους Αϊνστάιν του σοσιαλισμού. Είσαμε τον λαό να υποφέρει και να δέχεται την απίστευτη βαρβαρότητα του σοσιαλιστικού οράματος.
  Σήμερα για μια ακόμη φορά, οι σοσιαλιστές επέστρεψαν στη χώρα. Μόνο που τώρα ξεδιάντροπα φανερώνουν τις προθέσεις τους. Κι αυτό γιατί μέχρι τώρα την κάλυπταν επιμελώς εξαιτίας της αφθονίας.
  Το ΠΑΣΟΚ δεν μεταλάχθηκε. Πάντα έτσι ήταν. Τώρα που δεν υπάρχει οικονομική κάλυψη φανερώνεται το σκληρό προσωπείο μια ιδεολογίας εκτός του ανθρώπου. Μιας ιδεολογίας που βάζει το κράτος πάνω από τον άνθρωπο, μιας ιδεολογίας που τιμά τον κρατισμό αντί του ανθρωπισμού. Μιας ιδεολογίας που υποτιμά την ατομική προσπάθεια όλων, απαξιώνοντάς την, και υπερτιμά τον ηγέτη μαζί με την ομαδούλα του.
  Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ και ο σοσιαλισμός μαζί.

 18. fit for fun avatar
  fit for fun 06/03/2010 14:02:11

  Η οργή κατά Καραμανλή δεν οφείλεται σε φιλοπασοκικά συναισθήματα, αλλά γιατί ο ελληνικός λαός τον ψήφισε δις για να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από τα παραδείγματα που ανέφερε ο Ρουμάνος. Στο γήπεδο περισσότερο εξοργίζεσαι με τους άμπαλους παίκτες της ομάδας σου παρά με τη στημένη διαιτησία ή το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων.

  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το 80% του λαού. Μήπως είναι σκάρτη η "φυλή"; Οτιδήποτε στην ελλάδα δεν έχει αγγίξει νεοέλληνας είναι υπέροχο και μοναδικό, δεν είναι όμως πολιτισμός, είναι φυσικό τοπίο. Πόλη(πολιτισμός) ανύπαρκτα, ακόμη και στα νησιά όπου οικισμοί και χωριά είναι μικρογραφίες της Αθήνας και φαίνονται γραφικά μόνο και μόνο επειδή είναι μικρά. Οι ενδιαφέρουσες εξαιρέσεις είναι δημιούργημα άλλων λαών που πέρασαν από εκεί στην πιο πρόσφατη ιστορία.

  Οι γερμανοί την επομένη του ΒΠΠ έβαζαν ταμπέλες πάνω σε σωρούς ερειπίων όπου ανέγραφαν "η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά" (υπάρχει και φωτο-ντοκουμέντο). Οι έλληνες περνάνε νέο φόρο στα καύσιμα πριν βάλει τελεία στη φράση του ο Πεταλωτής.

 19. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 06/03/2010 22:50:46

  Δηλαδή η ανάρτηση ψέγει το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έκανε κι'αυτό στραβά μάτια στη ρεμούλα, ή γιατί επέλεξε να "δικάσει" (άσε να δούμε, πρώτα, γιατί μάλλον "πανωσήκωμα" Κοσκωτά θα προκύψει) μόνο τη ΝΔ; Παίζει ρόλο το χρώμα του φερετζέ της αθλιότητας;
  Φίλε ΠΡΟΦΗΤΗ, "από το ντιπ κι' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα". Ας τιμωρηθούν (που δεν νομίζω) με κάποιο τρόπο κάποιοι, επιτέλους. Είναι Εθνική ανάγκη. Βράζει ο λαός για τα κάθε χρώματος λαμόγια.
  Αν διαβάσεις Νίτσε ("Η Αυγή") θα δεις γιατί σε καιρούς κρίσεως η εθνική εξιλέωση χρειάζεται μεχρι και αθώα (άσε που εδώ δεν είναι αθώα) θύματα "τιμωρίας ενόχων".
  Είναι σίγουρο ότι κάτι θα βρεί κι ο Σαμαράς, αν, με το καλό, ψάξει. Έχει ο κήπος φρούτα κάθε χρώματος.

  • man8os avatar
   man8os @ ΠΗΛΕΑΣ 07/03/2010 00:53:04

   Την κεφαλη της Ντορας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.