#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/02/2012 18:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε τη νίκη της ΝΔ και παρέδωσε και το ...πνεύμαΤην πολιτική κυριαρχία  της ΝΔ μετεκλογικά παραδέχθηκε σήμερα ο Α. Λοβέρδος, καθώς δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία για τη συγκρότηση κυβέρνησης εάν δεν αποκτήσει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι αυτό αποτελεί υποχρέωση προς τη χώρα για να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαρθρωτικές αλλαγές και να μην πτωχεύσει η χώρα και πρέπει να είναι εκ των προτέρων γνωστό στο εξωτερικό και τους εταίρους – δανειστές μας. Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις σημείωσε ότι τα ποσοστά των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στις εκλογές θα είναι μεγαλύτερα από αυτά που καταγράφουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις.

Αυτό που επιχειρεί να κάνει ο κ. Λοβέρδος (για λογαριασμό και του κ. Βενιζέλου) είναι σαφές:

α) Στέλνει μήνυμα στους ΠΑΣΟΚους ότι και την επόμενη των εκλογών θα είναι στην κυβέρνηση, άρα να μην εγκαταλείψουν τώρα το κόμμα – μηχανισμό εξουσίας.

β) Επιχειρεί να εμφανίσει το παραπαίον ΠΑΣΟΚ ως «εγγυήτρια δύναμη» για την εφαρμογή του Μνημονίου και μετεκλογικά. Προσπαθεί έτσι να κρατήσει δυνάμεις του εξωτερικού, της εγχώριας διαπλοκής κ.λπ. που χάνει ... ραγδαία.

Αυτό είναι το χαρτί που παίζει ο Λοβέρδος. Λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει στην εξουσία και ότι μόνο με αυτό στην κυβέρνηση θα παραμείνει το μνημόνιο. Μιλά δηλαδή και στον κόσμο και τους «παράγοντες» που διαμορφώνουν και αποφάσιζαν ποιο θα είναι το πολιτικό σκηνικό.

Θα  αρκούσε  βεβαίως απλά να πει ότι θα στηρίξει τις διαρθρωτικές αλλαγές ψηφίζοντας τους σχετικούς νόμους στη Βουλή, αλλά το ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια και χρειάζεται συσπείρωση, έστω και λίγη, μιας και βρίσκεται στο ναδίρ της εκλογικής του επιρροής.

Η συμμετοχή στην Κυβέρνηση ασφαλώς και δεν αφορά τους αντεξουσιαστές του ΠΑΣΟΚ, αλλά το είπε μήπως και κάποιος δεν μπορεί να αποχωριστεί την καρέκλα του. Περαιτέρω, αν υπουργοποιηθούν κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ είναι ανασχετικός παράγων προς τη δημιουργία νέου κόμματος ή στη συστράτευση τους με τον Κουβέλη. Βοηθά έτσι να παραμείνουν και οι τελευταίοι οπαδοί

Χωρίς την απόλυτη εξουσία μπορούν να ζήσουν στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς 4-5 Υπουργεία όχι.

Έχει ενδιαφέρον βεβαίως το γεγονός ότι προεξοφλεί ο κ. Υπουργός μια συνεργασία, χωρίς να ρωτήσει το πρώτο κόμμα, που αν δεν βγει αυτοδύναμο, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θα προχωρήσει επαναληπτικές εκλογές

Πάντως είναι αισιόδοξο το μήνυμα, καθώς προϋποθέτει ότι το Κίνημα θα έχει 30-40 βουλευτές και θα βγει έστω και οριακά δεύτερο κόμμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. adidrust avatar
  adidrust 23/02/2012 18:15:01

  ε εντάξει...απίστευτα πασοκοζογκλερικά...
  factor, άλλαξε τίτλο!...αυτό που είπε ο Loverdos ισοδυναμεί μόνο με το σουρεαλιστικό:
  "Σε περιοδεία οι Ιron Μaiden! ο Σάκης ισχυρίζεται ότι θα ανοίξει την συναυλία τους"

 2. apergospastis avatar
  apergospastis 23/02/2012 18:15:08

  Μου αρέσει που το θεωρούμε τόσο εύκολο και σίγουρο ότι θα γίνουν πρώτες εκλογές που τώρα συζητούμε για τις επαναληπτικές. Με ποιο τρόπο ακριβώς θα γίνουν επαναληπτικές και με ποια κυβέρνηση (αφού μετά τις πρώτες εκλογές, που πάντως Απρίλιο μην τις περιμένετε, κάποια κυβέρνηση θα πρέπει να υπάρχει); Αν δεν υπάρξει συμφωνία σχηματισμού νέας κυβέρνησης μας μένει αμανάτι ο Παπαδήμος (που μπορεί να παραμείνει και λόγω έξωθεν πιέσεων). Αν κάνει ο Σαμαράς κυβέρνηση συνασπισμού με ποιον άλλο μπορεί να συνεργαστεί εκτός από το ΠΑΣΟΚ (και ένα τρίτο κόμμα αν χρειάζεται); Αν πιστέψουμε το μπλογκ βέβαια ένα λαϊκό κύμμα αυτοδυναμίας επέρχεται, αλλά και οι 'Ναπολέοντες' στα τρελάδικα στις παλιές ταινίες πίστη είχαν.

  • Kennan avatar
   Kennan @ apergospastis 23/02/2012 18:20:41

   Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα την κάναμε ...πατήνι. Όλο "αν" και "αν" είσαι αγαπητέ, αλλά έτσι δεν βγαίνει νόημα, μόνο προπαγάνδα. Είπαμε δεν γουστάρεις Σαμαρά, αλλά να μην γράφουμε και αστεία πράγματα.
   1. εκλογές θα γίνουν και αν δεν το ξέρεις οι υπουργοί ήδη δεν υπογράφουν και απλά διατάγματα
   2. Η εξουσία είναι αδιαίρετη, κανένας δεν την μοιράζεται οικοθελώς. Τώρα αν έτσι και άλλοι πιστεύετε στην προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ οτι έκλεισε τάχα συμφωνία για συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά, κατανοητό. Εδώ έγινε αντιμνηνομιακή η Κουντουρά. Σ΄αυτό θα κολήσουμε;

 3. Anastasis avatar
  Anastasis 23/02/2012 18:29:52

  Ο καλός μπάτσος Λοβέρδος και ο κακός μπάτσος Βενιζέλος κλασσικό κόλπο.
  Έστω και ένα υπουργείο να πάρουν είναι ικανοί να διαλύσουν τα πάντα.

 4. Ηράκλειτος avatar
  Ηράκλειτος 23/02/2012 18:54:46

  Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και κυβερνάει η ΝΔ , ψηφίζεις ΝΔ και κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Ότι και να ψηφίσεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
  Ζήτω τα μνημόνια. Ζήτω το ευρωπαϊκό πνεύμα. Ζήτω ο Πάγκαλος.
  Τι τις θέλουμε τις εκλογές ;
  Πάνο αγόρι μου αργείς πολύ ακόμη ;

  • adidrust avatar
   adidrust @ Ηράκλειτος 23/02/2012 18:58:25

   ναι, ψάχνει για ύμνο...
   (κακές γλώσσες λένε ότι ψάχνει και για στελέχη)

  • Κλεόστρατος avatar
   Κλεόστρατος @ Ηράκλειτος 23/02/2012 19:27:37

   Ακριβώς αυτό! Τί της θέλουμε τις εκλογές;
   Αφού θα κυβερνάνε μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , έχει καμιά σημασία ποιον θα αναφέρουμε πρώτο και ποιον δεύτερο;

   Παράλληλα ο χρόνος των εκλογών ήδη πηγαίνει στον Μάϊο ,σε λίγες μέρες θα γίνει Ιούνιος, μετά άντε καλό Φθινόπωρο

   • PayneK avatar
    PayneK @ Κλεόστρατος 23/02/2012 20:12:20

    Καλά επειδή ο κάθε ένας Λοβέρδος θέλει να σε κάνει να πιστεύεις οτι θα συγκυβερνήσει, εσύ γιατί προεξοφλείς τοσο εύκολα οτι θα γίνει κιόλας έτσι?
    Κάτι σαν τις εκλογές στη ΝΔ το 2009 που όλοι δίνανε το προβάδισμα στη Ντόρα, ελα όμως που δεν έγινε ποτέ πρόεδρος,ούτε καν μπόρεσε να σταθεί στο κόμμα να συγκηβερνήσει έστω για λίγο και..αποχώρησε.
    Θέλω να πιστεύω οτι και το ΠΑΣΟΚ σε λίγο θα μας κουνάει το μαντήλι του αποχωρισμού,και αν μη τι άλλο θεωρώ οτι ειμαι ρεαλιστής να πιστεύω κάτι τέτοιο κόντρα σε κάθε μεμψιμοιρία.

   • Silence t. avatar
    Silence t. @ Κλεόστρατος 24/02/2012 00:17:26

    Νοέμβριος ......να το αφήσω !

 5. Ραβινος avatar
  Ραβινος 23/02/2012 19:14:57

  Σε λιγο θα ψαχνει για την ψηφο του !

 6. airman avatar
  airman 23/02/2012 19:38:11

  Είναι χρήσιμο να καταστεί σαφές ότι ο τακτικισμός του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικός, επικίνδυνος και μόνο δεινά μπορεί να επιφέρει στο μέλλον η όποια ''συνδρομή'' προτίθενται ορισμένοι να προσφέρουν στην τιτάνια προσπάθεια που απαιτείται για να επιπλεύσει η χώρα. Κάθε σκέψη προς την κατεύθυνση αυτή είναι ουτοπική, ακυρώνει την προοπτική σωτηρίας για ότι μπορεί πλέον να περισωθεί και μόνο απογοήτευση και αποστροφή καλλιεργεί σε όσους έχουν την πίστη και τη δύναμη να στηρίξουν τον άνισο αγώνα που θα επακολουθήσει.
  Χρειάζεται ισχυρή αυτοπεποίθηση, ακμαίο ηθικό και ατσάλινη θέληση για να αναστραφεί το κλίμα κατήφειας και απαισιοδοξίας που επικρατεί. Τα όνειρα θερινής νυκτός των αυτόκλητων πρόθυμων συμπαραστατών, που από δήμιοι της χώρας έχουν το θράσσος να αναγορεύονται σε εγγυητές της επόμενης μέρας, μόνο ως εφιάλτες μπορούν να εκληφθούν.
  Τέτοια σενάρια, που καλλιεργούνται και προβάλλονται με την πρόφαση του καθησυχασμού των ''φίλων μας'', προκαλλούν, εξαγριώνουν και σκορπούν αγανάκτιση όταν ζητούμενο είναι να διατηρηθεί στο μέτρο του δυνατού η ψυχραιμία. Οι σατανικοί εμπνευστές τους και τα φερέφονά τους πρέπει να καταδικαστούν και να οδηγηθούν οριστικά και αμετάκλητα στο περιθόριο. Γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία η απόφαση του καθενός την ώρα που θα κληθεί να κάνει την επιλογή του, όποτε το επιτρέψουν οι ''φίλοι μας''. Ως τότε υπομονή, κουράγιο και ο Θεός βοηθός!

 7. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 23/02/2012 19:57:34

  """ χωρίς να ρωτήσει το πρώτο κόμμα, που αν δεν βγει αυτοδύναμο, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θα προχωρήσει επαναληπτικές εκλογές""" Μακάρι νὰ τηρηθεῖ ἀπαρεγκλίτως αὐτό. Ὅπως γράφτηκε πρόσφατα ἐδῶ, ἡ νεκρανάσταση τοῦ ΠΑΣΟΚ δὲν εἶναι δουλειὰ τοῦ Σαμαρᾶ.

  • Μπαμπης avatar
   Μπαμπης @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 23/02/2012 20:20:14

   Απλή ερώτηση,σε πόσες εκλογικές αναμετρήσεις θα πάμε αν δε βγει το κόμμα αυτοδύναμο?

 8. δημητρης avatar
  δημητρης 23/02/2012 19:59:11

  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.
  ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΗΣ.
  ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ δημητρης 23/02/2012 21:45:03

   Καλά μας τα παν κι άλλοι.

 9. δημητρης avatar
  δημητρης 23/02/2012 20:03:13

  ΝΔ(22Χ3)=116)+ΠΑΣΟΚ(6Χ3)=18+ΛΑΟΣ(3.5Χ3)=10
  ΣΥΝΟΛΟΝ= 116+18+10= 144

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ δημητρης 23/02/2012 21:46:11

   Αυτός είναι ο ευσεβής πόθος Σύριζα, ΚΚΕ και Κουβέλη. Αλλά μετά ξύπνησες

 10. βαγόνι avatar
  βαγόνι 23/02/2012 20:03:55

  Από το '96 και μετά,το πασοκ είναι ήδη ένα μεταλλαγμένο κεντροδεξιό κόμμα και μάλιστα όχι αυθεντικό... όλα αυτά ακούγονται πολύ φυσιολογικά απο κάτι τύπους σαν τον Λοβέρδο...ουδεμία έκπληξις!

 11. ΒΕΝ avatar
  ΒΕΝ 23/02/2012 20:18:51

  Συγχαρητήρια

 12. GreekinEurope avatar
  GreekinEurope 23/02/2012 20:31:57

  Συγγνώμη αν δυσαρεστήσω μερικούς ονειροπόλους, αλλά εσείς κοιμηθείτε με το όνειρο ότι εάν η ΝΔ δεν βγεί αυτοδύναμη θα προκυρηχθούν επαναληπτικές εκλογές....
  Ξεχαστε το αυτό. Κατ'αρχήν και στις επαναληπτικές μπορεί να μην υπάρξει αυτοδυναμία. Δεύτερον, έχουν ήδη περικοπεί κατά πολύ οι εκλογικές δαπάνες. Ολοι θα του την πέσουν του Σαμαρά οτι κερδοσκοπεί με τις επαναληπτικές εκλογές από προσωπική φιλοδοξία εις βάρος της χώρας κλπ κλπ....
  ¨Η θα υπάρξει ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ την πρώτη Κυριακή ¨η (δυστυχώς) Συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Κυβέρνηση Σαμαρά με 151 και τέτοια συνεχή μέτρα και εκβιασμούς από την Τρόικα, δεν στέκει ούτε 3 μήνες. Επι πλέον η μεταστροφή του Καρατζαφέρη σε αντιμνημονιακό, έχει το δυσάρεστο αποτέλεσμα να στερεί από τη ΝΔ την περίπτωση μετεκλογικής συμμαχίας με το ΛΑΟΣ για κυβέρνηση (η Ντόρα είναι εκτός Βουλής όπως όλα δείχνουν). Ο Κουβέλης είναι και αυτός εκτός παιχνιδιού συμμαχιών γιατί του αρέσει να το "παίζει" στην απ'έξω και εκ του ασφαλούς και να ψαρεύει ότι βρίσκει. Αρα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας η μόνη λύση είναι συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
  Για να είμαστε ρεαλιστές η σημερινή δήλωση Λοβέρδου έχει κάτι θετικό σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας. Δέχεται το Σαμαρά σαν πρωθυπουργό και όχι ανθρώπους στυλ Παπαδήμου σε περίπτωση που η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία! Αυτό εάν ισχύσει δίνει ουσιαστικά τα κλιδιά στο Σαμαρά και τον αφήνει σε μεγάλο βαθμό να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

 13. alex23 avatar
  alex23 23/02/2012 20:38:39

  μια απορια..
  αν η νεα δημοκρατια δεν δεχτει την ευγενικη 'προταση' λοβερδου για συμπορευση με το πασοκ μετεκλογικα, θα γινει 'μακελειο' ?

 14. svetlana avatar
  svetlana 23/02/2012 21:05:37

  Εδώ δεν μπορούν να στήσουν κάλπες για τις εσωκομματικές τους εκλογές, γιατί δεν έχουν υποψήφιους... και ο Λοβέρδος ονειρεύεται συγκυβέρνηση...
  Αχ τι κάνει ο γεροντοέρωτας κύριε Λοβέρδε μου... (και ο νοων νοείτω... που έγραφε και ο Ψυχάρης στο Βηματοδότη πριν κάποιες μέρες...)

 15. Y. avatar
  Y. 23/02/2012 21:37:37

  Μόλις έπαιξε η ΝΕΤ το Σαμαρά, στο Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο. Αναφέρθηκε σε πολιτισμικά και τη νέα Ευρώπη, για εκλογές τίπτις!!!
  Πρόεδρε, τελικά εκλογές θα γίνουν??? Για την κατά Λοβέρδο συγκυβέρνηση??? Αυτά και πολλά άλλα ζητούν απαντήσεις. Οι ΝΔκράτες κουράστηκαν, και αν δε φεύγουν τώρα, απομακρύνονται συναισθηματικά. Και όπου δεν υπάρχει συναίσθημα, παύει και η αγάπη. Φρόντισέ το!!!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Y. 23/02/2012 22:33:01

   σιγά βρε παιδί μου, μια φράση πρόλαβε να δείξει όλη κι όλη, πότε κατάλαβες ολόκληρη την ομιλία?
   (πόσο μου αρέσουν οι νεοδημοκράτες που κυνηγούν τις εμφανίσεις Σαμαρά στα δελτία για να καταλάβουν τη γραμμή του κόμματος...)

   • Y. avatar
    Y. @ δρόμος 23/02/2012 23:03:10

    Οι ευθείες γραμμές τελειώσανε. Τώρα είμαστε στις τεθλασμένες

 16. Καλλίξενος avatar
  Καλλίξενος 23/02/2012 21:38:23

  Λοιπόν ΑΝ γίνουν εκλογές έχουμε και λέμε:
  Κατά το άρθρο 37 (του Συντάγματος): 2. Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.
  3. Αν δεν διαπιστωθεί αυτή η δυνατότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος και εάν δεν τελεσφορήσει κι αυτή, στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος . Κάθε διερευνητική εντολή ισχύει για τρεις ημέρες. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Βουλή.
  Αν δηλαδή η Ν.Δ. δεν έχει αυτοδυναμία και ο Σαμαράς λάβει διερευνητική εντολή αλλά δεν θελήσει – όπως υποσχέθηκε - να σχηματίσει κυβέρνηση, τότε θα πρέπει να μαζευτούνε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ κλπ, να τα βρούνε για νάχουμε πιθανώς κυβέρνηση αχταρμά με πρωθυπουργό Παπαδήμα.
  Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά μην λέτε μετά ότι δεν βρέθηκε κανείς να σας τα πεί . . .

  • Y. avatar
   Y. @ Καλλίξενος 23/02/2012 23:06:14

   Επίσης, στα αδιέξοδα δεν ειπάρχει δημοκρατία. Όπως αυτό που ζόυμε

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Καλλίξενος 23/02/2012 23:15:26

   Το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ; Ξύπνα, θα σου πέσει βαρύ το όνειρο.

   Αν πάει από 130-140 βουλευτές το πρώτο κόμμα, πρέπει να συνασπιστούν τα 4-5 επόμενα να κάνουν κυβέρνηση. Και αυτό , έστω και ΑΝ γινόταν δε θα στεκόταν πάνω από 2 μήνες και θα έχανε την απήχησή της η αριστερά τόσο που θα προτιμούσε να αυτοκαταστραφεί με δυναμίτη παρά να συμμετάσχει. Και μάντεψε ποιος θα κέρδιζε πανεύκολα τις επόμενες εκλογές!

   • Καλλίξενος avatar
    Καλλίξενος @ Γεώργιος Τ. 24/02/2012 00:25:02

    Άρχισες να το πιάνεις . . .

  • Σουσλώφ avatar
   Σουσλώφ @ Καλλίξενος 23/02/2012 23:37:50

   Το πολιτικό τοπίο μετά τις εκλογές, θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα δυναμική του Σοσιαλισμού, σύμφωνα με τις αρχές και το καταστατικό που διαμορφώθηκαν κατά τη 4η Διεθνή

 17. firiki2010 avatar
  firiki2010 23/02/2012 21:58:53

  Καμμια καλύτερη ιδέα από αυτή του Λοβέρδου αν δεν υπαρξει αυτοδυναμία;

 18. Y. avatar
  Y. 23/02/2012 22:22:30

  Τελικά σ’ αυτό το κόμμα είμαστε μυγοχάφτες και λαπάδες. Βγάινουν Λοβέρδος, Σκανδαλίδης και όσοι άλλοι, που μαζύ με τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλούν για μη αυτοδυναμία και συγκυβέρνηση, και πλέον η πολιτική και ενημερωτική ατζέντα πάει εκέι που θέλουν
  Ακόμη και ο φάκτορας την πατάει, και κάνει ανάρτηση γιαυτό. Η δε Συγγρού, άκρα του τάφου σιωπή
  ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Y. 23/02/2012 23:18:10

   Τελικά τι είναι σωστό κατά την άποψή σου; Καλώς ασχολείται ο Φάκτορας ή κακώς περιφρονεί τις γελοιότητες η Συγγρού; Και τα δύο μαζί είναι σχιζοφρενική περίπτωση όπως και η ανάρτησή σου...

   • Y. avatar
    Y. @ Γεώργιος Τ. 23/02/2012 23:41:01

    Το τόπι πήγε στην εξέδρα

 19. Silence t. avatar
  Silence t. 24/02/2012 00:09:44

  Το ον που βρίσκεται δεξιά στην φωτογραφία , πως ονομάζεται ;
  Γιατί άνθρωπος αποκλείεται να είναι , δεν μοιάζει άλλωστε .

  • Y. avatar
   Y. @ Silence t. 24/02/2012 23:45:44

   Θα έλεγα, βούβαλος. Και επειδή έχει και το μπούλικο στη φάτσα, παιδοβούβαλος

 20. Ιωαννης Τ avatar
  Ιωαννης Τ 24/02/2012 00:12:10

  ΔΗΜ.ΑΡ ,Πασοκ ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ . Ρισκαρω οτι αυτη θα ειναι η επομενη κυβερνηση. Το πασοκ αναλογως ποσοστων προτιμα σαφως κουβελη απο οτι σαμαρα. εμεις η ΝΔ θα ειμαστε πρωτο κομμα αλλα αν βγαινει το παραπανω σεναριο δεν θα ερθουν μαζι μας. για μενα ΔΗΜ>Αρ μεγαλυτερος εχθρος απο το Πασοκ. αν γινουν εκλογες that is.

 21. Καλλίξενος avatar
  Καλλίξενος 24/02/2012 08:58:45

  Σύμφωνα με τις «δημοσκοπήσεις» στην καλύτερη περίπτωση οι τρεις τους μαζεύουν 100-110 έδρες. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο από ΚΚΕ. ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ. Θα δούμε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγων, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό Παπαδήμα; ΟΛΟΙ αυτοί μαζί θα βάλουν την Ελλάδα σε αναπτυξιακή πορεία; Ωστόσο το αποτέλεσμα της κάλπης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕΒΑΣΤΟ. Το πρόβλημα είναι της ΝΔ.

 22. Y. avatar
  Y. 24/02/2012 23:58:04

  Στο ποντίκι σήμερα γράφει για συηνυβέρνηση Σαμαρά, Μπένη, Μεγαλοκοπέλλα, και βάζει τσόντα και Κουβέλη. Σχέδιο γερμανικό λέει. Ο χριστοφοράκος σχηματίζει και υπουργικό συμβούλιο

 23. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 25/02/2012 00:02:15

  Εσύ τι παριστάνεις; Τον ατζέντη των εφημερίδων της διαπλοκής; Το αφεντικό έφαγε με τον Λαλιώτη πρόσφατα. Πως δεν το πρόσεξες;

  • Y. avatar
   Y. @ Αυτόνομος 25/02/2012 00:16:50

   Την ουσία της επ’ αυτού ενημέρωσης που ήθελα, μου την έδωσες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.