07/06/2009 02:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΡΟΝ διαψεύδει τον κ. Ζορμπά


_______________________________________________________________________________________________
Σε προηγούμενο δημοσίευμα (Το γινάτι βγάζει μάτι) είχαμε εκφράσει την έκπληξή της για τους λόγους για τους οποίους εμφανίσθηκε στον αντεισαγγελέα ως μάρτυρας υπέρ της μήνυσης που είχε καταθέσει κατά του ανακριτή της υπόθεσης της Ζήμενς ο κατηγορούμενος κ. Σκαρπέλης. Η έκπληξή μας οφειλόταν, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι στο παρελθόν ο κ. Ζορμπάς δοξάστηκε από τη σημερινή συμπολίτευση και επικρίθηκε εντόνως από την σημερινή αντιπολίτευση για το άνοιγμα του φακέλου των 1.000.000 ψηφιακών παροχών, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Ζήμενς, η Ιντρακόμ και ο ΟΤΕ του κ. Σκαρπέλη.

Στις 2/6 εξάλλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alha, ο κ. Ζορμπάς ισχυρίστηκε και τα εξής: «Κατάργησαν την Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος όταν ερευνούσα την υπόθεση Siemens, πράγμα το οποίο δεν θεωρώ τυχαίο». Φυσικά, οι δηλώσεις του έγιναν πρωτοσέλιδο τις επόμενες ημέρες.

Έρχεται  όμως σήμερα το ΠΑΡΟΝ να διαψεύσει τον κ. Ζορμπά δημοσιεύοντας έγγραφο, το οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα αποκαλύπτει οτι ο κ. Ζορμπάς αρνήθηκε να δεσμεύσει τον αναφερόμενο λογαριασμό που ανήκε στον Χρ. Καραβέλα, προφασιζόμενος διάφορους τυπικούς λόγους. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αν ενεργούσε η αλήθεια για τον Καραβέλα και τα μαύρα ταμεία θα είχε λάμψει ενδεχομένως από τότε.

Επικουρικά σημειώνουμε ότι, όπως έχει γραφεί, την εποχή  ο ίδιος ο κ. Ζορμπάς αναφέρει στο έγγραφο, την εποχή που αρνήθηκε να ασχοληθεί με τους λογαριασμούς, πέντε ορόφους παρακάτω το έκανε η αρμόδια υπηρεσία της ΥΠΕΕ, υπο τον κ. Καραμάνο, η οποία είχε δώσει στοιχεία για λογαριασμούς του Μαυρίδη και του Καραβέλα στον έχοντα τότε την προανάκριση για την Ζήμενς εισαγγελέα κ. Αθανασίου.

Κατά τα άλλα, ας απαντήσει η δικαιοσύνη τι έγιναν τα στοιχεία.

Διαβάστε το έγγραφο εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. estoni avatar
    estoni 07/06/2009 07:44:20

    Όλα σε μια διαπλοκή συνυπάρχουν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.