Το Μαξίμου διαψεύδει τον πρωθυπουργό!
19/05/2015 22:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Μαξίμου διαψεύδει τον πρωθυπουργό!

Απίστευτες καταστάσεις...

Η ασχετοσύνη και το δούλεμα με την πρώτη φορά αριστερά δεν έχει τέλος.

Ή μάλλον η κυβέρνηση εσωτερικού και η κυβέρνηση εξωτερικού έχει χάσει πλέον τον μπούσουλα από τα πολλά ψέματα και τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Λίγη ώρα μετά από τις διαρροές με τα όσα είπε ο Τσίπρας στην Κ.Ο. περί συμφωνίας σε δύο φάσεις, η μία τώρα για να υπάρξει εκταμίευση δόσης και η άλλη το φθινόπωρο, βγάζουν non paper από το Μαξίμου και λένε ότι τελικά ο πρωθυπουργός θέλει ενιαία συμφωνία.

Δηλαδή ο Τσίπρας είπε ψέματα στην Κ.Ο. για να ηρεμήσει τους βουλευτές, τα όσα είπε διαρρεόνται στο ΑΠΕ (το κρατικό πρακτορείο), και μετά βγάζουν non paper από το Μαξίμου και διαψεύδουν τον πρωθυπουργό προφανώς για να μην τους κράξουν οι δανειστές επειδή δεν θα γνώριζαν τίποτα περί διπλής συμφωνίας.

Απίστευτες καταστάσεις...

ΣΧΟΛΙΑ

  1. airman avatar
    airman 20/05/2015 12:30:52

    Άλλο το Μαξίμου κι άλλο ο Πρωθυπουργός. Στο Μαξίμου υπάρχει τόσο ο "κουμανταδόρος" όσο και ο επιστήθειος φίλος. Αυτοί δε συμφωνούν πάντα και κατ' ανάγκη με τον Αλέξη. Οπότε ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.