#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/02/2013 13:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΚΥΣΕΑ θα σβήσει τις επιλογές Μπεγλίτη στις Ε.Δ;Η περίοδος που διανύουμε είναι εκρηκτική για τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί όλα τα στελέχη έχουν πλέον νιώσει στο πετσί τους τα αποτελέσματα της οικονομικής ανέχειας που τα καταδίκασαν οι ανεπιτυχείς κυβερνητικοί χειρισμοί διαχρονικά. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο το οποίο συντέλεσε αποφασιστικά στην σημερινή εξαιρετικά  δύσκολη κατάσταση των στρατιωτικών και έχει οδηγήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε μαρασμό. Αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλους  «σάρωμα Μπεγλίτη». Τον όρο «σάρωμα κατά άλλους πραξικόπημα» δεν τον προσάπτει ο αρθρογράφος αλλά είναι ο χαρακτηρισμός  που έδωσε σύσσωμη η τότε αντιπολίτευση- δεξιά και αριστερή όπως έχει καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής – στις κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων  που έκανε εσπευσμένα ο τότε κηπουρός του ΓΑΠ.

Η επετηρίδα που διαμορφώθηκε τότε, ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο αγκάθι για τις Ένοπλες Δυνάμεις και είναι ο φορέας πολλών κακών εξελίξεων συμπεριλαμβανομένων και αυτών στα οικονομικά.

Στο Στρατό Ξηράς ανέλαβε αρχηγός ο προσφάτως λαλίστατος στρατηγός Ζαζιάς. Ο οποίος σήμερα –κατόπιν εορτής- μας κάνει αποκαλύψεις για τις πιέσεις που δέχτηκε αλλά δεν μας λέει τίποτα για αυτά που συμφώνησε προκειμένου να γίνει αρχηγός. Η παραίτηση του απεγκλώβισε  το στράτευμα από ένα φαύλο κύκλο ρουσφετιού και αναξιοκρατίας. Ο αντικαταστάτης του έχει δείξει δείγματα σοβαρότητας και υπευθυνότητας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Το Πολεμικό Ναυτικό δέχθηκε σοβαρότατο πλήγμα από τις «Επιλογές  Μπεγλίτη». Απέκτησε έναν αρχηγό αποστρατεύοντας το μισό ΑΝΣ - που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτή η επιλογή αφού δεν είναι κανένα φαινόμενο, υπάρχουν και καλύτεροι- ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια, ότι ηγείται ενός όπλου που το ηθικό του  προσωπικού του   έχει πληγεί από την οικονομική κρίση  αναδεικνύοντας,  με τον τρόπο αυτό, την  έλλειψη του σε ηγετικά προσόντα και την παντελή απουσία ευθιξίας και φιλότιμου, δεδομένου ότι οι πράξεις  του επιβάρυναν και επιβαρύνουν   αισθητά  το «πληγέν» ηθικό του προσωπικού  τού Πολεμικού Ναυτικού. Παραπέμπουμε σε παλαιότερο δημοσίευμα με τίτλο «ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ» και συγκεκριμένα  στην αναφορά ότι « Ο Α/ΓΕΝ, θα έπρεπε να είναι συνετός όταν μιλά για «αδικία», «δυσπιστία», «άνιση μεταχείριση», «αμφισβήτηση», «έλλειψη προοπτικής» των στελεχών από τις επελθούσες αλλαγές στις αποδοχές, γιατί οι αλλαγές αυτές έχουν λειτουργήσει προσθετικά στην κατάσταση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει ,εδώ και καιρό, με τις οδηγίες του για την χαμηλή βαθμολόγηση των ικανοτήτων των στελεχών, με τις μεταθέσεις τους, με τις διακρίσεις σε κομματικούς πελάτες αυτών που τον τοποθέτησαν στην θέση του,  με την ειδική μεταχείριση υμετέρων και με την σκανδαλώδη μεταχείριση συγγενών του (πρώτου βαθμού).»

Τα κριτήρια επιλογής πρέπει να είναι ξεκάθαρα για να επιλεγεί ο ικανότερος και να επέλθει ηρεμία στο Ναυτικό. Δεν μπορεί να επιλεγούν άτομα που τα γνωρίζουν όλα στη θεωρία ή επικαλούμενοι την ιστορική   οικογενειακή τους φήμη να θεωρούν ότι έχουν τη δυνατότητα της ανέλιξης στην ιεραρχία, αν και  είναι μετριότητες.

Ούτε να επιλεγούν άτομα που έχουν αποστρατευθεί και έχουν επανέλθει με κομματικά κριτήρια (2009), με ανύπαρκτη επιχειρησιακή πείρα, με μόνο «προσόν» ότι ήταν στο επιτελείο του Παπαντωνίου, με ότι αυτό σημαίνει, και που βασίζονται στην υποστήριξη  επιχειρηματιών- που είναι συντοπίτες τους- για να ανέβουν στο βάθρο του Αρχηγού.

Στην ουσία δηλαδή να εκπροσωπήσουν ένα μοντέλο αρχηγού,  που δεν μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τους υφισταμένους τους και δεν μπορεί να τους εμπνεύσει να τον ακολουθήσουν όταν και αν χρειασθεί να υπερασπίσει την ελληνική κυριαρχία, όπως έχει φανεί από την μέχρι σήμερα διαδρομή τους.

Στην  Πολεμική Αεροπορία έχει ορισθεί αρχηγός που στο βαθμό του ταξιάρχου αξιολογήθηκε στάσιμος από το τότε αεροπορικό συμβούλιο προαγωγών και τελικά ανέβηκε στην ιεραρχία, επίσης διατελέσας υπασπιστής και υπεύθυνος ασφαλείας των κομματικών παραγόντων που τον προώθησαν. Βέβαια πρωτεύουσα σημασία σε κάθε περίπτωση, ειδικά για την αεροπορία, έχει πέρα από την επιχειρησιακή και στρατηγική ικανότητα του επόμενου αρχηγού η ανιδιοτέλεια του και η εγγύηση ότι είναι αλώβητος και ανεπηρέαστος από διαπλεκόμενα συμφέροντα (όπως και στους άλλους κλάδους γενικότερα).

Τέλος ο  σημερινός ΑΓΕΕΘΑ , έχει εκτεθεί επανειλημμένα ακόμα και στο ίδιο του το επιτελείο. Η ανέλιξη του στη σημερινή του θέση αποτελεί κορύφωση των «επιλογών Μπεγλίτη», αφού για να συμβεί αποστρατεύτηκαν όλοι οι αντιστράτηγοι (12) εκτός αυτού και του Αρχηγού Στρατού, οι οποίοι –αντιστράτηγοι- τύχαινε να διαφωνούν με την νέα δομή των ΕΔ, που ήθελε  ο Μπεγλίτης ενώ οι προαναφερθέντες ήταν οι μόνοι που συμφωνούσαν.

Σήμερα ο εν λόγω  ΑΓΕΕΘΑ έχει χάσει πλέον τον σεβασμό των στελεχών των ΕΔ, σε όλα τα επίπεδα, εξαιτίας της ψευτοπολιτικάντικης συμπεριφοράς του και της σωρείας   των ανακριβειών που κατά καιρούς λέει. Επομένως η παραμονή στη θέση που κατέχει κρίνεται απαγορευτική για το συμφέρον της Εθνικής Άμυνας.

Η ομάδα που σκιαγραφήθηκε ήδη –εν συντομία- αποτελεί το αποτύπωμα των «επιλογών , κατά άλλους πραξικοπήματος  Μπεγλίτη» στις ΕΔ της Χώρας. Ο πρωθυπουργός από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δεσμευθεί, ότι θα αποκαταστήσει την ανήκεστη αυτή βλάβη όταν αναλάβει την εξουσία. Μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει και δεν είναι πράξη που εξαρτάται από την οικονομία και την τρόικα, είναι πράξη συνέπειας πολιτικού λόγου, είναι πράξη που την οφείλει στα στελέχη των ΕΔ. Τον καλούμε λοιπόν να πράξει τα δέοντα μέσα από τον θεσμικό του ρόλο στο ΚΥΣΕΑ.

Κύριε πρωθυπουργέ σήμερα με τις παρούσες συνθήκες οι ΕΔ δεν χρειάζονται Αρχηγούς «καριερίστες» ούτε «συνδικαλιστές», χρειάζονται Αρχηγούς με καθαρό μυαλό, απλά στρατιώτες, απαλλαγμένους από υποχρεώσεις του παρελθόντος με καθαρή στρατηγική σκέψη, μακριά από διαπλοκές ή υπόνοιες για σχέσεις με διαπλεκόμενους,  που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα σκληρά δοκιμαζόμενα στελέχη όχι με λόγια αλλά με τις σωστές θεσμικές παρεμβάσεις τους στην πολιτική ηγεσία του τόπου. Με τέτοιους Αρχηγούς, οι ΕΔ θα είναι πραγματικά έτοιμες να υποστηρίξουν τις  αποφάσεις σας με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Αντιαμυντικός

ΥΓ

Ο πρωθυπουργός μαζί με τον Υπουργό στο επερχόμενο ΚΥΣΕΑ έχει υποχρέωση να δώσει τάχιστα μία νέα ισχυρή στρατιωτική ηγεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, αποτελούμενη από αρχηγούς, που θα έχουν ως πρώτο μέλημα την προάσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας και θα τους χαρακτηρίζει η ικανότητα και η αξιοπρέπεια.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεωργία avatar
  Γεωργία 24/02/2013 13:40:02

  Στρατιωτική ηγεσία μπορεί να βρεθεί, στρατός μπορεί;
  Στρατός με 700 και 1000 ευρώ, γνωρίζοντας και την χυδαία συμπεριφορά της παρούσας πολιτικής ηγεσίας προς τους απόστρατους, είναι βούτυρο στο ψωμί για τους εχθρούς του κράτους.
  Τις διέλυσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

  • Ronin avatar
   Ronin @ Γεωργία 24/02/2013 15:35:47

   απο αποστρατους αλλα κ εν ενεργεια, κυριως ομως απο αποστρατους ο σαμαρας θα φαει πολυ μαυρο. κ το γνωριζω αυτο απο μεσα. πανω απο 60% οι περικοπες των εισοδηματων τους. το δυστυχημα ειναι οτι θα κινηθουν προς χρυση αυγη.
   επικρατει οργη....

   • Γεωργία avatar
    Γεωργία @ Ronin 24/02/2013 17:22:43

    Το γνωρίζω από πρώτο χέρι. 250.000 οικογένειες υπέστησαν οικονομική πανωλεθρία. Και το χειρότερο: έρχονται νέες μειώσεις το 2014.
    Απ'ολους τους ΔΥ διάλεξαν τους πιο κακοπληρωμένους να τσακίσουν.

 2. ΧΑΛΙΚΙ avatar
  ΧΑΛΙΚΙ 24/02/2013 14:12:40

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 1000 ΑΝΔΡΩΝ, ΜΕ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ.
  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ Η ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 300-500 ΕΥΡΩ.

  ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΡΑΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΟΤΑΝ (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΦΙΑ.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΧΑΛΙΚΙ 25/02/2013 18:13:20

   Ειδικά για τη ΔΕΗ μη βιάζεσαι. Δε βλέπω να ιδιωτικοποιείται. Ποιος θα δώσει 10-30 δις για μερικά κομμάτια της; Δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε το ρεύμα θα αυξηθεί ποτέ τόσο. Στα υπόλοιπα απλά θα δούμε...

 3. ΣΙΝΙΑΛΟ avatar
  ΣΙΝΙΑΛΟ 24/02/2013 15:20:41

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ. Ο ΥΕΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 4. submarine avatar
  submarine 24/02/2013 15:36:55

  Βαλτε τον ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στο Ναυτικο και τα πιασατε τα λεφτα σας

 5. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 24/02/2013 18:59:37

  Αυτή είναι η μια πτυχή του ζητήματος .Υπάρχει όμως και μια πραγματικότητα η οποία εξελίσσεται και έχει ιδιαίτερη δυναμική. Αναφέρομαι στο φαινόμενο παραιτήσεων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων -τα οποία στελέχη έχουν κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα- και τα οποία θεωρούν την παραμονή τους στο στράτευμα οικονομικά ασύμφορη εξαιτίας της αντικατάστασης του ειδικού μισθολογίου απο το ενιαίο μισθολόγιο, με ότι αυτό συνεπάγεται.Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο θα επηρεάσει το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και κατα συνέπεια την αμυντική ικανότητα της Χώρας μας το κύμα αυτό αποστρατείας.Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "δίνει μια ακόμη μάχη για τα δικαιώματα" τους το ερώτημα παραμένει . δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εκτέλεση της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων.Εχουν σχέση οι μισθολογικές περικοπές με την εκτέλεση της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων;

  Υπάρχει επίσης η διατυπωμένη θέση πως ολες οι κοινωνικές ομάδες οι όποιες και πλήττονται απο την οικονομική κρίση όλο και ενοχλούν , όλο και πιέζουν , όλο και αντιδρούν για τη βίαιη οικονομική εξαθλίωσή τους , η κάθε μία με τις δικές της μεθόδους και δυνάμεις και πως μιλάμε για τον σκληρό πυρήνα του κράτους στον οποίο και απαγορεύεται να προχωρήσει σε ανάλογες μορφές δράσης

  Απέναντι στην Κόντρα ΣΥΣΜΕΔ-ΓΕΕΘΑ , απέναντι στην θέση "για σχέδιο εξαθλίωσης των στελεχών των Ε. Δ με την εφαρμογή περικοπών των αποδοχών πολλαπλάσιες αυτών που έγιναν σε όλες τις άλλες ομάδες εργαζομένων για δε τα εν αποστρατεία στελέχη σε τριπλές μειώσεις",το μόνο που έχω να καταθέσω είναι πώς σε μια περίοδο σκληρή για τον τόπο μας οι λογικές ΕΣΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ περισσεύουν .Οι λογικές εξασφάλισης και διασφάλισης του μεγαλύτερου πλεονεκτήματος ως αποτέλεσμα δυναμικής παρουσίας δεν συνάδουν με την δημοκρατία. Το να υπηρετείς στην Ενοπλες δυνάμεις δεν είναι επάγγελμα είναι Αποστολή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να μην αμείβεται ως πρέπει χωρίς όμως και να σημαίνει Εξαιρείσαι

  Η Οικονομική κατάσταση είναι δεδομένη, το πάρτι που επι δεκαετίες διεξήχθη με την κατασπατάληση πόρων και στις Ενοπλες δυνάμεις έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οσοι επιθυμούν ας μείνουν όσοι δεν θέλουν ας φύγουν .Αυτό συνεπάγεται πως χρειάζεται μια εκ βάθρων αλλαγή τόσο του «συστήματος παραγωγής» μονίμων στελεχών όσο και της διαχείρισής τους, ως ανθρώπινο δυναμικό.Ο Ελληνικός στρατός πρέπει να γίνει επαγγελματικός και σε αυτόν να υπηρετούν οι καλύτεροι με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει και το ζήτημα της θητείας σε αυτό ελπίζω ο αγαπητός Αρθρογράφος να επανέλθει με νέο του άρθρο

 6. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 24/02/2013 19:40:40

  Την λύση θα την δόσει ο άμεμπτος......... Καράμπελας με τα άλλα καλόπαιδα της ΝΔ για το 50%.
  Το άλλο 50% θα το καθορίσει η κλίκα των πασόκων.
  Καλό είναι να βάλουν και κανένα συριζαίο για μαγιά..........γιατί μάλλον βρωμάει εκλογές και τότε όπως πάει θα δούμε αρχηγό ταξεως 85.

 7. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΩΤΗΣ avatar
  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΩΤΗΣ 24/02/2013 20:09:43

  Ποιός είπε ότι θα πάνε μόνο στη Χ.Α.; Το άνοιγμα Τσίπρα δεν είναι τυχαίο. Θυμηθείτε το σταγαστικό επίδομα του Ανδρέα μόλις ανέλαβε. Τότ ε τον είχανε γράψει κανονικά. Σήμερα που όλοι υποφέρουν ποιός θα λογαριάσει ιδεοληψίες κλπ. Μη ξαφνιαστείτε αν πολλοί πρός ΣΥΡΙΖΑ μεριά.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΩΤΗΣ 25/02/2013 18:15:20

   Μα αν βρεθούν τόσοι ορκισμένοι στην πατρίδα που για ψίχουλα και ταξίματα για ψίχουλα θα ψηφίσουν τέτοιους εξόφθαλμους εχθρούς των Ελλήνων, δεν έχουμε καν στρατιωτικούς αλλά δημοσίους υπαλλήλους της χειρότερης μορφής. Επομένως, δε το βλέπω πιθανό το ενδεχόμενο που γράφεις με τέτοιο ξεβράκωμα στις αντεθνικές θέσεις του σύριζα...

 8. δημης avatar
  δημης 24/02/2013 21:35:34

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ...ΚΥΣΕΑ ;;;;;; ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟΝ ..ΚΥΡΙΟ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΤ....

 9. FALCON avatar
  FALCON 25/02/2013 14:03:16

  H παρούσα ηγεσία έχει χάσει τον έλεγχο και δεν μπορεί να επιβληθεί ούτε στον Τσουγκαράκη. Δεν χαίρει της εκτίμησης του προσωπικού και αυτό είναι λυπηρό. Από την άλλη ειδικά στην Π.Α. η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει θέση υψηλού αξιώματος σε μεγαλοστέλεχος της παράγκας. Όταν κύριοι ο τελειόφοιτος δημοτικού στην ΛΑΡΚΟ παίρνει 2.600 σύνταξη και 200.000 εφάπαξ κάτι αντίστοιχο με τους υπαλλήλους της βουλής δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το κράτος της αρπαχτής . Το υπουργείο οικονομικών θα πρέπει να δώσει όλα τα στοιχεία των συντάξεων για να δει ο Ελληνικός λαός αν τα βάρη έχουν κατανεμηθεί δίκαια οι κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα σε βάρος όλου του Ελληνικού λαού δεν μπορεί ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει το μισθό των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων και η κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα. Δεν μπορεί οι βουλευτές να έχουν μείωση 24% και ο υπόλοιπος λαός 65% . Δεν μπορεί οι βουλευτές να μην φορολογούνται όπως φορολογείται όλος ο Ελληνικός λαός . ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΕΙ Ο λαός. Όσο για τις κρίσεις τα ψωμιά όλων αυτών είναι μετρημένα αφού θα είναι δέκτες της αγανάκτηση του κόσμου που θα τους αποδοκιμάζει γιατί πούλησαν το προσωπικό των Ε.Δ για την καρέκλα.

 10. Κριτική Σκέψη avatar
  Κριτική Σκέψη 26/02/2013 11:27:46

  Προς τον κκ Δρόλαπα.
  Σαν πολύ θεωρητικό σας κόβω!!! Κάνω λάθος?
  Μήπως η κυβέρνηση και ειδικά η Ν.Δ δια του αρχηγού της δεν ξεγέλασε, κορόιδεψε και ενέπαιξε τα στελέχη των Ε.Δ. και τους απόστρατους?
  Ποία η διαφορά από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ η οποία εκφραζότανε από τον Παπανδρεου δια μέσου του Βενιζέλου και του Μπεγλίτη?
  Πως μπορείς να μιλάς για ΕΔ εθνική ανεξαρτησία κλπ όταν κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τις απαξιώσεις?
  Σας παραπέμπω στην πρόσφατη ομιλία του Γάλλου προέδρου, Holland, όπου ανέφερε ότι η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων θα πρέπει να γίνει με πολύ προσοχή εκ μέρους της χώρας μας για να μην προκληθούν οι Τούρκοι. ΠΩΠΩ πολιτική κάλυψη!!!!!!!
  Και εμείς αποδομούμε τις ΕΔ μας!!!
  Τα πάντα για την Ευρωπαική ολοκλήρωση!!!!!! Το θέμα όμως είναι άν οι μεγάλες οικονομίες της Ευρωζώνης θέλουν την Ευρωπαική ολοκλήρωση.
  Κατά τα άλλα οι ΕΔ ασκούν λειτούργημα εεε? Και οι δικαστές δεν ασκούν?
  Εκεί τι γίνεται με τις μειώσεις?
  Και οι πολιτικοί δεν ασκούν λειτούργημα? Γιατί να πληρώνονται?
  Τελειώνοντας αγαπητέ σας θεωρώ άνθρωπο της αντίληψης " τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου". Ελπίζω να καταλαβαίνετε!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.