24/06/2009 19:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Ιρανικό καθεστώς υπερισχύει

ΣΧΟΛΙΑ

 1. dr.thess avatar
  dr.thess 24/06/2009 19:28:46

  δοξα τον αλλαχ ενα θεοσεβουμενο κράτος επιβίωσε.....εμπρος ανθιμε

 2. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 24/06/2009 21:48:43

  Τελικά το Ιράν, αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι για τα αμερικανάκια και μπράβο του.
  Ούτε λόγος ότι το θεοκρατικό καθεστώς του είναι αχώνευτο, αλλά μεταξύ αυτού και ενος καθεστώτος μαριονέτα των αμερικάνων, σίγουρα προτιμώ τον Αχμαντινετζάντ.Σίγουρα θα βρούν το δρόμο τους.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 24/06/2009 22:11:21

  Σήμερα ο Χαμεινί απέκλεισε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή συμβιβασμό με τους διαδηλωτές και όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Times, ανακοίνωσε προς το Ιρανικό Κοινοβούλιο πως η Τεχεράνη «δεν θα ενδώσει σε καμίας μορφής πίεση». Ο Χαμεινί μίλησε αμέσως μετά από την απόσυρση των παραπόνων εκ μέρους ενός εκ των υποψηφίων, του Mohsen Rezai ο οποίος δήλωσε πως τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα καθώς και τα ζητήματα ασφάλειας της χώρας είναι πολύ πιο σημαντικά. Όπως δείχνουν λοιπόν οι εξελίξεις, η «επανάσταση» μάλλον πάει για ξεφούσκωμα.
  Το Ιρανικό καθεστώς αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι.

 4. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 24/06/2009 22:18:38

  Προς εναςάσχετος κλπ.

  μην αναπαράγετε τη δυτική προπαγάνδα περί θεοκρατίας κλπ. Η θέση της γυναίκας είναι καλύτερη από πολλά μουσουλμανικά κράτη και καλύτερη από την εποχή του Σάχη και αυτό μου το έχουν πει Ιρανές. Δεν είναι όλα ρόδινα αλλά πολλά πράγματα είναι καλύτερα από ότι επί Σάχη και γι αυτό δεν πέφτουν και γι αυτό και άντεξαν και στον πόλεμο με το Ιράκ. Το αποτέλεσμα των εκλογών όσο και χαλκευμένο να είναι δεν αίρει ότι ο Αχμαντινετζάντ είναι πρώτος. Τώρα οι άλλοι κακώς αιματοκύλησαν τη χώρα.

  Η νοοτροπία των Ιρανών είναι κάτι ξένο προς εμάς εν μέρει γιατί είναι κλεισμένοι στα δικά τους και απομονωμένοι αλλά δεν είναι χειρότερη από πολλών άλλων λαών.

  Επίσης από την ανάρτηση περί πολιτεύματος διαπίστωσα ότι τα όργανα είναι αιρετά ή ότι αιρετά όργανα εκλέγουν κάποιους αξιωματούχους. Μήπως εμάς η αιρετή Βουλή δεν εκλέγει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας?

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 25/06/2009 01:21:54

  είπες χθες ότι μπορεί να έχει βλέψεις και ο Σάχης

 6. Helmut avatar
  Helmut 25/06/2009 10:02:16

  Πάντως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται το ενδεχόμενο νοθείας στις εκλογές. Έχουν διαπιστωθεί ορισμένες περιπτώσεις παρατυπιών οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να ανατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα.

  Τελικά υπερεκτιμήθηκε η εκλογική επιρροή Μουσαβί, εξαιτίας μάλλον των μεγάλων ποσοστών αποδοχής στη Ιρανική ελίτ και στα φιλοδυτικά τμήματα της, οπότε και πήραν φόρα τα δυτικά ΜΜΕ προβάλλοντας τον ως φαβορί.

  Είναι εξάλλου χαρακτηριστικό ότι οι διαδηλώσεις υπέρ Μουσάβι είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες εκτός Τεχεράνης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.