26/11/2009 18:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΔΣ της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος καταδικάζει τη στήριξη της Ντόρας από τον πρόεδρό του

Το Δ.Σ της Ε.Κ.Ε σε συνεδρίασή του  της 25-11-2009, μετά από καταγγελία πέντε μελών του  (Λ. Μασσοστασής, Μ. Λαζαρίδου, Ν. Πιπερίδου, Μ. Πελεκάνος, Α. Παναγίδου)  αποφάσισε τα ακόλουθα:

      Ο Πρόεδρος του σωματείου Λοίζος Λοίζος με την ενέργεια του να ταχθεί δημόσια υπέρ της υποψηφιότητας της Κας Ντόρας Μπακογιάννη παραβίασε  κατάφορα το άρθρο 1 παρ. 3 του καταστατικού, σύμφωνα με το οποίο:

   «  Εν τη επιδιώξει του σκοπού της η Ε.Κ.Ε  θα είναι όλως αδέσμευτος, ανεξάρτητος και ανεπηρέαστος από οιονδήποτε, μακράν δε πάσης κομματικής πολιτικής».

       Για το λόγο αυτό το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία θα διευκρινίζεται ότι ο  κ. Λοίζος εξέφρασε προσωπικές απόψεις  και δεν εκφράζει ούτε την άποψη  του Δ.Σ, ούτε των μελών της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος.

      Η ανωτέρω ανακοίνωση να αποσταλεί άμεσα στις εφημερίδες  και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που αναφέρθηκαν στο θέμα καθώς επίσης και στους τρεις υποψηφίους, διεκδικητές της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 26/11/2009 18:22:20

  Η σφαλιάρες πάνε και έρχονται... κόλαφος.

 2. ενας ψηφοφορος avatar
  ενας ψηφοφορος 26/11/2009 18:35:32

  EXEI ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΘΕΙ Η ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ (ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ) ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ...

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΓΙΑΤΙ ΗΣΗ ΒΛΕΠΩ ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ...

 3. Κώστας Θ. avatar
  Κώστας Θ. 26/11/2009 18:42:07

  Φανταστείτε πόσο τους πρήζει η Ντόρα και το επιτελείο της για να βγουν και να κάνουν τόσο άτσαλες δηλώσεις.

 4. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 26/11/2009 19:28:48

  Ρε παιδιά, τί λέει η δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ, γιατί το τρωκτικό έβγαλε δημοσκό9πηση με τη Ντόρα μπροστά....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.