#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/07/2008 13:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τους έφαγαν όλους οι Αντουανέτες

Γράφει σήμερα ο ΕΤ: «Αίσθηση προκαλεί η εγκύκλιος που απεστάλη από τον πρώην γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αναφέρεται στη μάχη των Ευρωεκλογών της 13ης Ιουνίου 1999, δηλαδή στην περίοδο για την οποία φέρεται να έχει καταθέσει ο κ. Τσουκάτος ότι έλαβε το ένα εκατομμύριο μάρκα από την εταιρία Siemens για το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Στο έγγραφο, που φέρει ημερομηνία 27 Απριλίου 1999 και υπογράφεται από τον κ. Σκανδαλίδη, ορίζεται, μεταξύ άλλων, η διάταξη της ΚΕ Ευρωεκλογών κατά θέμα και δραστηριότητα. Στον τομέα της οικονομικής εξόρμησης, λοιπόν, υπεύθυνοι είναι οι κ.κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Σταύρος Σουμάκης, Πάνος Λάμπρου, Θόδωρος Τσουκάτος και Σπύρος Αυγερινός. Η εγκύκλιος αυτή, με τα παραπάνω ονόματα, ενισχύει την επιχειρηματολογία της πλευράς Τσουκάτου, που υποστηρίζει ότι «σε αυτή την υπόθεση δεν ήταν μόνος του».Κουΐζ: Ποιος πρωτοκλασάτος του ΠΑΣΟΚ - όχι πάντως ο Τσουκάτος - ανεβοκατέβαινε το 1999 στη Ζημενς στο Μαρούσι; Για να σας διευκολύνουμε προσθέτουμε ότι ο ίδιος έχει πολύ καλές επιδόσεις και στη νυκτερινή ζωή. Είναι δηλαδή κι αυτός ένας «μπον βιβέρ», προς το πιο λαϊκό και σοσιαλιστικό όμως

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προφήτης avatar
  Προφήτης 07/07/2008 13:34:42

  Σύχναζε στο Deals, τώρα στην Παλιά Αγορά της Φιλοθέης.

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 07/07/2008 13:54:10

  O, oute o thyroros tis polykatoikias?

 3. Sergios avatar
  Sergios 07/07/2008 13:57:32

  Είναι και γαύρος και μοιάζει του Σπίθα από τον Μικρό Ήρωα. Έχει και καλές επιδόσεις στο γυναικείο φύλο.

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 07/07/2008 14:13:41

  Σταυρόλεξο θα λυσουμε πάλι;

 5. Sergios avatar
  Sergios 07/07/2008 14:17:32

  Νηπιε Γέροντα επειδή είσαι εσύ άλλο ένα clue ήθελε να γίνει και ο τρίτος πόλος στις εσωκομματικές.

 6. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 07/07/2008 14:20:51

  Telika o Spithas ta eiche ftiaxei me tin Katerina keratonontas to paidi fantasma! Thryle ole!!!

 7. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 07/07/2008 19:29:00

  @Sergios: με μπέρδεψες μ' αυτό το "επειδή είσαι εσύ άλλο ένα clue". Τι εννοείς; -έτσι, από περιέργεια. Τεσπα, νομίζω κατάλαβα. Στο παλιό "Καλούα" τον έβλεπα εγώ αυτόν, πάντως. Προφανώς, λόγω κοινού τόπου καταγωγής με τα αφεντικά.

  (Το σχόλιό μου ήταν γενικό. Δεν αφορούσε εσένα. Ίσως, όμως, να έχετε δίκιο εσείς, και να απαγορεύεται ακόμα και στα σχόλια η αναγραφή ονομάτων, και άδικο εγώ, που νομίζω το αντίθετο. Αυτό, ΑΝ κάποιος γνωρίζει [και δεν νομίζει όπως εγώ], ας μου το ξεκαθαρίσει. Θα του είμαι ευγνώμων)

 8. Sergios avatar
  Sergios 07/07/2008 19:45:29

  Νήπιε Γέροντα το clue δηλαδή το πρόσθετο διευκρινιστικό στοιχείο στο έδωσα γιατί μίλησες για σταυρόλεξο. Αν εννοούμε και οι δύο τον Σκανδαλίδη, τότε συνεννοηθήκαμε. Που την έχει κάνει γραγάρα.

 9. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 07/07/2008 22:30:13

  ΟΚ, φίλε, Sergios. Συν-εν-νοηθήκαμε.

 10. mareli avatar
  mareli 08/07/2008 00:59:59

  Συγγνώμη, βρε παιδιά να κάνω μια αφελή ερώτηση:
  Πως είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση για κάτι που συνέβαινε 10 χρόνια πριν;
  Για να έχετε προσωπική άποψη αποκλείεται διότι θα πρέπει να είναι ο ίδιος ή κάποιος ειδικός "στημένος" εκεί κοντά... Πρακτική που παραπέμπει αλλού και ακυρώνεται αυτόματα.
  Συνεπώς κάποιος σας το μετέφερε. Ποιός είναι αυτός; Γιατί το λέει τώρα και δεν το έλεγε τότε;(θα γλυτώναμε και κάμποσα από αυτά που "υπερτιμολογήθηκαν") Ποιός είναι ο στόχος αυτών που παραπέμπουν σε περιγραφή ατόμου όπως ο Σκανδαλίδης ή ο Σουμάκης; Μήπως όλα αυτά στέλνουν τα κατάλληλα μηνύματα; Μήπως το "άσε πληρώνω εγώ" μιας παρέας φίλων, θα εκδόσει λογαριασμό που θα γράφει με στυλό "φάγαμε με το minister"; Μήπως η συζήτηση για ταξίδια, γεύματα και επισκέψεις αποπροσανατολίζει; Μια μέρα μετά τη συνέντευξη Σκανδαλίδη που είπε "ότι δεν ήταν υποχρεωμένος ως γραμματέας να ελέγχει τη ροή των χρημάτων και το ταμείο"; Του στείλανε το μήνυμα "κάτσε στ' αυγά σου γιατί είσαι και συ μέσα στο κάδρο"; Που είναι οι μίζες; Ποιοί τις έδωσαν και ποιοί τις πήραν;
  Αυτά είναι τα ερωτήματα για να μην ξεχνιόμαστε...

 11. Sergios avatar
  Sergios 08/07/2008 04:24:35

  Marelli γιατί αποπροσανατολίζεις μια συγκεκριμένη συζήτηση. Αλλά θα σου αντιστρέψω τα ερωτήματα σου απαντώντας τα> 1. χρειάζεται να ήταν κανείς εκεί κοντά τους για να ξέρει ότι την εποχή εκείνη γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ήταν ο Σκανδαλίδης;. 2.Είναι ποτέ δυνατό να μην ήξερε ο γενικός γραμματέας τί έμπαινε και τί έβγαινε και με ποιόν ή ποιούς έβγαινε πράμα από το κόμμα;. Η κατάθεση των 2 ισιαιτέρων γραμματέων στον εισαγγελέα λέει ότι αυτές βλέπανε ότι έμπαιναν πολλά λεφτά από διάφορες πλευρές. 3. Αν τα ξέρανε αυτές δεν τα ήξερε ο Γενικός Γραμματέας Σκανδαλίδης; Θα μας τρελάνεις τώρα ή προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση όπως πολλοί υπάλληλοι της τότε Χαριλάου Τρικούπη. 4. Γιατί αυτά τα ψευτοσυνωμοτικά ερωτήματα απέναντι σε όλους μας;. Εμείς τί έχουμε να κερδίσουμε παρά μόνο την αναζήτησησ της αλήθειας μέσα από τα δοσμένα περιστατικά που άπτονται και του εισαγγελέα τα γεγονότα;. 5. Εσύ τι προσπαθείς να κάνεις παρά να μας αποστρέψεις από τα γεγονότα με σοφιστική διαλεκτική. Αρα εσύ επωφελείσαι από το να μην πλησιάζουμε την αλήθεια. 6. Είναι ποτέ δυνατό εσύ προσωπικά να μην ξέρεις τί γίνεται μέσα στο σπίτι σου;. Τι μπαίνει και τι βγαίνει;. 8. Και επειδή έδωσε ο Σκανδαλίδης την συνέντευξη στον ΕΤ δηλώνοντας αυτά που δήλωσε περί άγνοιας του κλπ. τί σημαίνει; Μήπως σημαίνει ότι δεν είναι τυχαία η συνέντευξη του ενόψει νέων αποκαλύψεων που θα βγούν και θέλει να βγάλει την ουρά του απέξω, ενώ είναι μέσα μέχρι τα μπούνια;.9. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ;. 10. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΣΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΣΦΑΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.

 12. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/07/2008 09:34:46

  Άντε πάλι τα ίδια...

 13. mareli avatar
  mareli 08/07/2008 14:19:04

  Sergio, δεν αποπροσανατολίζω τη συζήτηση. Αντίθετα, τοποθετούμαι στην ουσία της. Αποδέχομαι, ότι ήξερε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και όλοι όσοι συμμετείχαν, τότε, στη διαχείριση του κομματικού ταμείου. Ωστόσο, το ερώτημα στο οποίο δεν απάντησες παραμένει: Ποιός έβλεπε, ποιός ήξερε ότι ο Σκανδαλίδης ήταν συχνός επισκέπτης των γραφείων της Siemens πριν από 10 ολόκληρα χρόνια; Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση ότι το διαδίδει τώρα, ενώ το ηθικό (ποινικό;) του παραπτώματος ίσχυε πολύ περισσότερο τότε που ήταν στην εξουσία; Δεν αισθάνεσαι ότι ΑΥΤΟΣ σε χρησιμοποποιεί για τη διάδοση πληροφοριών που ΑΥΤΕΣ αποπροσανατολίζουν από την ουσιαστική ερώτηση-αναζήτηση που είναι: Ποιός έδινε και ποιοί πήραν πόσες μίζες;
  Σ' αυτό το βασικό ερώτημα δεν απάντησες και το απέφυγες κυρίως βρίζοντας... Εγώ μίλησα αμέσως ότι το "πρακτοριλίκι" που (ενδεχομένως) υπεισέρχεται σε όλες αυτές τις διαρροές δεν αφορά εσάς. Αν με βρίζεις γιατί με θεωρείς ρουφιάνο, κουκουλοφόρο και γερμανοτσολιά το αποδέχομαι. Αν όμως με βρίζεις και με διώχνεις απο δω, γιατί απλώς δεν συμφωνώ μαζί σου τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κλείνετε το διάλογο στον κλειστό σας κύκλο, όπου όλοι συμφωνείτε και διαλέγεστε μόνοι σας... Πείτε το μας να το ξέρουμε!!!
  Τώρα, σχετικά, με τα 10 ερωτήματα που έθεσες σου επισημαίνω ότι αν πρόκειται να πας στον εισαγγελέα να καταθέσεις αυτά που ξέρεις, αυτός θα σε ρωτήσει ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι ο Σκανδαλίδης μπαινόβγαινε στο μαγαζί πριν 10 χρόνια!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.