#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/03/2008 18:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τουμπεκί ψιλοκομμένο

Η κυβέρνηση , με την υπογραφή του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα, την έγκριση του πολιτικού προϊσταμένου του κ. Γ. Αλογοσκούφη και την υψηλή εποπτεία του κ. Θ. Ρουσόπουλου ήρε μυστικά και χωρίς καμία αιτιολόγηση τα περιοριστικά μέτρα που είχε επιβάλλει στην Ελεύθερη Τηλεόραση (Αlter) η αρμόδια ΦΑΕΕ Αθηνών - δέσμευση του 50% των καταθέσεων των προσώπων που διετέλεσαν διευθύνοντες σύμβουλοι κλπ βλ.εδώ. Η υπόθεση αφορά πλαστά και εικονικά συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ, που εντόπισε η ΥΠΕΕ του κ. Κλαδά. Δηλαδή η κυβέρνηση έβαλε την ΥΠΕΕ να στριμώξει τους Κουρή – Γιαννίκο και μετά τους έσωσε. Με ποια ανταλλάγματα; Πως αλλιώς λέγεται αυτό εκτός από «εκβιασμός»; Για ίδιο πράγμα δεν κατηγορούσαν και τον «κομιστή»;  

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση  ξεκίνησε μέσα στην αντάρα της Ζαχοπουλιάδας, όταν η Ελευθεροτυπία και η Καθημερινή άρχισαν να επιτίθενται στον Αlter και στη συνέχεια μπλέχτηκαν και το Πρώτο Θέμα με το Θεμομακισμό. Σχηματίστηκαν δικογραφίες, πλέχτηκαν λυκοφιλίες, μπλέχτηκαν και ορισμένα μπλογκς, ο ένας άρχισε να εκβιάζει τον άλλο, τα έβαλαν και με τον Χατζηνικολάου για εκείνη την καρακίτς βίλα (τι κρύβει η ψυχή του ανθρώπου) και τελικά όλοι μόκο. Τουμπεκί κανονικό ψιλοκομμένο.  Έβγαλε η κυβέρνηση από τα συρτάρια του ΣΔΟΕ τους φακέλους, η θαρραλέα Αυριανή κιτρίνισε πραγματικά και άρχισε να παρακαλάει τον Ρουσόπουλο και να περιφέρεται γονυπετής σε εκδοτικά γραφεία, ο κ. Χατζηνικολάου κινδύνευσε να μείνει χωρίς δουλειά (άσε που στο κλαμπ της Εκάλης του έκαναν και πλάκα για το …Μπουρνάζι) και τελικά τους ήρθε όλων η θεία φώτιση και είπαν: «Έτσι που πάμε θα ξεφτιλιστούμε όλοι. Θα μας πάρει χαμπάρι το ηλίθιο το πόπολο και πως θα συντηρήσουμε μετά τις βίλες μας και τις Πόρσε μας»; Και ξαφνικά, κανένα δημοσίευμα σήμερα. Ούτε βίλες, ούτε τίποτα.

Μια παρεούλα είναι όμως όλοι τους, τελικά. Που μοιράζει μεταξύ της ρόλους, χρήματα και …κόμματα, καθώς έχει αναδειχθεί πλέον σε ..υπερκομματικό και διαχρονικό φαινόμενο. Και δεν χρειάζεται ο τόπος αυτός παρά μόνο έναν πρωθυπουργό που δεν θα έκανε τα μεγάλα και τα πολλά, αλλά μόνον τα αυτονόητα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ισαάκ avatar
  Ισαάκ 23/03/2008 18:52:07

  Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:

  Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.
  Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και
  συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. Θυμήσου, είπε ο
  Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.
  Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια
  καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν
  φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
  Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;
  Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι
  μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα.
  Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.
  Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν
  χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.
  Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί
  παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.
  Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί
  υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της
  Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.
  Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες.
  Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.
  Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες
  Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε
  μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.
  Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.
  Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.
  Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την
  Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα,Κύριε.
  Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό
  επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν
  δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.
  Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.
  Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της
  Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.
  Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για
  τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.
  Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες.
  Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.
  Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.
  Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις όλα;;;

  Και απάντησε ο Θεός,

  Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει η κυβέρνηση.

 2. Nick avatar
  Nick 23/03/2008 18:59:56

  Παρεούλα; Μα καλά βρε factorx, εσύ που είσαι στο χώρο τόσα χρόνια, δεν το έχεις δει;

  Η ειρωνία είναι ότι με το σαλτάρισμα του Ζαχόπουλου και το θέμα Siemens σαν πολύ κουμπωμένους τους βλέπω...

 3. aris avatar
  aris 23/03/2008 19:22:46

  "Μια παρεούλα είναι όμως όλοι τους, τελικά. Που μοιράζει μεταξύ της ρόλους, χρήματα και …κόμματα"
  πόσο δίκιο έχεις...
  μακάρι να το καταλάβαινε αυτό ο κόσμος κάποια στιγμή και να απαγκιστρωνόταν απ όλα τα κόματα, τους εργατοπατέρες, τους πουλημένους δημοσιοκάφρους...είθε
  ακόμα τούτη την άνοιξη ραγιάδες
  που λεγε κι ο Ρήγας

 4. anonymous avatar
  anonymous 23/03/2008 20:32:44

  http://www.reuters.com/article/rbssTechMediaTelecomNews/idUSL2144325220080321

  ATHENS (Reuters) - Greece may sell up to 8 percent of major telecom group OTE (OTEr.AT: Quote, Profile, Research) to suitor Deutsche Telekom (DTEGn.DE: Quote, Profile, Research) as part of its plans to lock in the German telco as a strategic partner, Greece's finance minister said on Friday.

  Deutsche Telekom on Monday agreed to buy 20 percent of OTE for 2.5 billion euros ($3.9 billion) from buyout firm MIG and has entered talks to buy a stake from the government, which owns about 28 percent, but OTE unions have called for strikes against the deal.

  "A 20 percent holding in OTE by the state should be assumed as a basic fact, given that such a stake is strategic and grants the holder certain rights," George Alogoskoufis said on Greek Flash radio.

  Greece has long sought a strategic investor for OTE, even sounding out Deutsche Telekom in the past, but had no luck as it did not want to cede management control.

  "We have entered discussions, through our advisers, with D. Telekom and believe we can reach an understanding on the levels of shareholding and the form of management," Alogoskoufis said.

  Greek media have reported the government is willing to share the positions of chairman and chief executive of the company.

  Earlier on Friday OTE's workers union called a three-day strike next week to protest against the proposed deal.

  "A total strike from March 26 to 28 will be held throughout the group," OTE's workers union OME-OTE said in a statement. "OTE is a piece of Greece and is not for sale."

  The union will hold a meeting on March 28 to consider further strikes, it said. Continued...

 5. Royfianakos avatar
  Royfianakos 23/03/2008 20:49:10

  Να συμπληρώσω το εξαιρετικό ρεπορτάζ σας οτι την επίμαχη περίοδο στο Alter διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και ο Στρατής Λιαρέλης, κολλητός του Αθανασούλη και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την παραγγελία όλου του ψηφιακού εξοπλισμού του καναλιού και η οποία ανήλθε -'οπως λένε- σε 16 δισκατομμύρια ευρω. Το ερώτημα είναι πρό ΦΠΑ (εικονικών τιμολογίων) η μετά ΦΠΑ?

 6. Frixos13 avatar
  Frixos13 23/03/2008 22:44:31

  Τον ίδιο τον Αθανασούλη που έβριζε παλιά η Αυριανή;

 7. Royfianakos avatar
  Royfianakos 24/03/2008 17:08:12

  Ναι τον ίδο Αθανασούλη που έβριζε μετά η Αυριανή... Φριξος13... Και θυμάμαι τότε τις καθημερινές οδηγίες που λαμβάναμε σε εβδομαδιαία βάση όσοι εργαζόμασταν εκεί για τον "ειδικό χειρισμό" ορισμένων μελών της κυβερνησης!!!

 8. Factorx avatar
  Factorx 24/03/2008 17:35:18

  Πες μας και τα υπόλοιπα

 9. Royfianakos avatar
  Royfianakos 25/03/2008 01:40:50

  Factorx @

  Πίστεψε με πολύ θα το ήθελα αλλά αν το κάνω θα βάλω σε μπελάδες τον εαυτό μου και μερικούς ακόμα ανθρώπους που δεν χρωστάνε τίποτα. Αυτό που μπορώ να πώ είναι π.χ. οτι το c4i δεν το άγγιζε το κανάλι και αν έπρεπε να το κάνει γινόταν μόνο απο ειδικούς "χειριστές" της απολύτου εμπιστοσύνης των αφεντικών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.