#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/01/2014 09:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι χώρα είναι αυτή όπου αλωνίζουν οι τρομοκράτες;O Χριστόδουλος Ξηρός κυκλοφορεί ελεύθερος –γιατί κάποιοι τον άφησαν- και κάνει διαγγέλματα προς τον ελληνικό λαό. Αλλά οι αρχές δεν μπορούν να τον βρουν και να τον συλλάβουν.

Ο Μαζιώτης κυκλοφορεί ελεύθερος μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, σχεδόν δύο χρόνια τώρα, απειλεί και ίσως συμμετέχει σε επιθέσεις, αλλά η αστυνομία δεν μπορεί να τους βρει.

Ο δικηγόρος του Ξηρού, Φρ. Ραγκούσης, βγαίνει στα κανάλια και λέει ότι όσα είπε ο Ξηρός είναι «κατάθεση ψυχής». Οι απειλές για δολοφονίες και για ξυλοδαρμούς είναι κατάθεση ψυχής. Κι όμως, δεν υπάρχει κάποιος να παρέμβει και να του πει «τι λες ρε. Κατάθεση ψυχής από το δολοφόνο του Αξαρλιάν; Πήγαινε να τα πεις στη μάνα του ρε». Τώρα εμείς να μη σκεφτούμε ότι αν αυτό είναι κατάθεση ψυχής ο Ξηρός είναι ο μεγαλύτερος «σκατόψυχος»;

Ο Γιωτόπουλος στέλνει επιστολή στην «Ελευθεροτυπία» και λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο σύντροφός του στη «17Ν», Χριστ. Ξηρός, είναι χαφιές της αστυνομίας κι ότι η ΕΥΠ τον έβγαλε από τη φυλακή για να αλλάξει η ατζέντα.

Ο άλλος δολοφόνος, Δημήτρης Κουφοντίνας δίνει συνεντεύξεις και χαιρετίζει το αντάρτικο πόλης.

Οι Πυρήνες της Φωτιάς, εκείνα τα καλόπαιδα των βορείων προαστίων που έκλεβαν τράπεζες κι έβαζαν βόμβες, στέλνουν τρομοκρατικά μανιφέστα, συμπαραστέκονται στον Ξηρό και τους άλλους «αγωνιστές» και περιμένουν τη μεγάλη επανάσταση. Προς ώρας κάνουν πάρτι στις φυλακές κι ελέγχουν τον Κορυδαλλό.

Τώρα αν όλα αυτά σας φαίνονται φυσιολογικά, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Αν οι δολοφόνοι έχουν τόση άνεση να απειλούν και να μην τιμωρούνται τότε το κράτος αυτό έχει χάσει κάθε σοβαρότητα. Αν ολόκληρη η Δημόσια Τηλεόραση του Καψή έπαιξε όλο το βίντεο του Ξηρού προκειμένου να το εμπεδώσουμε καλύτερα, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Αν εν έτει 2014 με την Ελλάδα να συνεχίζει να παλεύει για την επιβίωσή της, καμιά 20αριά τρομοκράτες κρατούν όμηρο τη χώρα και κανείς δεν εξεγείρεται, τότε καλύτερα να καταστραφούμε.

Η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό έχει καταρρακωθεί και εμφανιζόμαστε σαν τον τόπο που η τρομοκρατία κάνει κουμάντο και οι αρχές κοιμούνται. Πώς θα μας φανεί άραγε αν οι τρομοκράτες κάνουν μια μεγάλη επίθεση λίγο μετά το Πάσχα; Πόσοι τουρίστες θα πατήσουν σε μια χώρα που μοιάζει με το Αφγανιστάν;

Είναι δυνατόν την πολιτική και κοινωνική ατζέντα να έχει διαμορφώσει ο Ξηρός και οι λοιποί εγκληματίες;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nik avatar
  Nik 21/01/2014 13:17:16

  Γιατί εκνευρίζεστε; Που ήσασταν όταν άρχισε ο εκφυλισμός με μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα, όπως πχ την "οικολογική" εκπαίδευση στα σχολεία από αυτόκλητες ΜΚΟ, και άλλα παρόμοια; Τα πολλά μικρά φέρνουν τα μεγάλα.

  Ενας επικοινωνικολόγος μίλησε για την "Εκπ***στευση" της κοινωνίας, χωρίς βέβαια να βλέπει τον ρόλο που έπαιξε στην διαδικασία ο ίδιος και το επάγγελμα του με αποτέλεσμα να γίνουμε ένας μεταμοντέρνος αχταρμάς.

  Τα επακόλουθα εκείνων απολαμβάνουμε τώρα.

 2. dreamhunter avatar
  dreamhunter 21/01/2014 13:37:52

  Failed State.

 3. Z avatar
  Z 21/01/2014 13:38:05

  Κλασσική Ελλάδα: όταν δημοσιογραφάρες παίρνουν συνεντεύξεις σε απ'ευθείας μετάδοση στην τηλεόραση, απο ληστές και απαγωγείς (για καλό σκοπό ντέ, για να διευκολύνουν την αστυνομία!).
  Όταν εφημερίδες έχουν πάρει εργολαβία και κοπυράϊτ τις δημοσιεύσεις ανακοινώσεων τρομοκρατικών οργανώσεων και δεν τρέχει τίποτε, και οι επικοινωνία των τρομοκρατών μέσα απο τις φυλακές με τα ΜΜΕ είναι ρουτίνα, τι σας παραξενεύει με τον Ξερό;
  Στην Εσπερία (που ως γνωστόν δεν έχουν ιδέα απο δημοκρατία και ελευθεροτυπία) απαγορεύεται δια νόμου να δημοσιεύονται, τα μανιφέστα ή μηνύματα τρομοκρατών και εγκληματιών.Ακόμη και απομνημονεύματα καταδικασθέντων εγκληματιών που μετά την έκτιση της ποινής τους ανφέρονται στην "δράση" τους, απαγορεύονται ως προϊόντα εγκλήματος!
  Εμείς εδώ όμως, είμαστε πολύ προχώ!!

 4. Notaralios avatar
  Notaralios 21/01/2014 13:47:29

  Μιλάμε για κρατούμενους στις κρατικές (όχι ιδιωτικές, μην παρασύρρεσθε) φυλακές !
  Οι φυλακές υποτίθεται ότι εποπτεύονται από το Υπουργείο (...τάδε....) .
  Το οποίον , κατά σύπτωση , υποτίθεται ότι εποπτεύει πειθαρχικά και τούς δικηγόρους , ώστε να μην γελοιοποιούν την ιδιότητά τους με φιγουρατζίδικες
  ανεύθυνες αηδίες "φραγκισκανικού" τύπου . (Δεδομένου ότι τα αρμόδια όργανα των Δικηγορικών Συλλόγων εθελοτυφλούν μόνιμα) .
  Και ο προϊστάμενος τού αρμόδιου Υπουργείου τί κάνει;
  Πολύ καλά ! Ευχαριστώ . Εσείς ;

 5. Μωρίας εγκώμιον avatar
  Μωρίας εγκώμιον 21/01/2014 14:14:18

  Είμαστε η χώρα που οι κυβερνήσεις της εφαρμόζουν κατά γράμμα το " δώσε στον λαό άρτο και θεάματα " να είναι απασχολημένος να κάνουμε τις δουλειές μας με άνεση. Τώρα βέβαια έχει κοπεί εν μέρει ο άρτος γι αυτό το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης γίνεται στα θεάματα. Ετσι έχουμε ζήσει τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ, την Χρυσαυγιάδα, τώρα την Ξηραυγιάδα και έπεται συνέχεια.

 6. Μετανάστης avatar
  Μετανάστης 21/01/2014 14:16:44

  Το άρθρο αυτό αλλά και τα σχόλια που ακολουθούν θα είχαν νόημα , αν γινόταν αναφορά σε μία οργανωμένη ανθρώπινη Αστικού τύπου κοινωνία .
  Δυστυχώς όμως , όταν αποδεχθήκαμε , Ολοι μας , την κατάρρευση της Παιδείας , της Αξιοκρατίας και της έννοιας των Υποχρεώσεων μας ήταν σύντομος ο δρόμος για να οδηγηθούμε σε μία ασύντακτη κοινωνία λαμογιών , life-style αυτόνομων πολιτών όπου η προσωπική επίδειξη μαγκιάς και ωχαδερφισμού έγινε κυρίαρχο μοντέλο ζωής .
  Τώρα πιά βαθειά μέσα στην παρακμή , κάνουμε όνειρα πως θα ξαναγυρίσουμε στο πρότερο καθεστώς τρυφηλού βίου ....και ξεχνάμε πως κάπως έτσι η Ιστορία κατέγραψε την κατάρρευση κι εξαφάνιση Αυτοκρατοριών ...
  Αρα γιατί να μας εντυπωσιάζουν έτι περαιτέρω τα πρόσφατα γεγονότα με τον Ξηρό και τους περί αυτόν , όψιμους τρομοκράτες ?
  Πολύ φοβάμαι πως τα μεγάλα και κακά έρχονται , εις βάρος όλων μας .

 7. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 21/01/2014 14:54:00

  Χαχα!!!κράτος μπανανία δε γίνεται λέμε αλλού μόνο εδω στο ελλαδιστάν νόμος είναι το δίκιο των ολίγον

 8. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 21/01/2014 17:09:11

  Μη ξεχνάμε ότι έσκασε η φούσκα.
  Είναι πιά αδύνατο να αλωνίζουν (και να ροκανίζουν) εργολάβοι, χωματουργοί και ο Μπόμπ ο μάστορας.
  Ήρθε η χρυσή εποχή για άλλα επαγγελματα: Γουρουνάδικα, μπάρ, καφετέριες και για τρομοκράτες με όνομα, καριέρα και καλό "σέρβις" στους καλούς πελάτες .

 9. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 22/01/2014 00:33:27

  Τι να πουμε τωρα? ΟΤΑΝ κομμα της βουλης εξοπλιζεται και το παιζει προστατης των αδυνατων, οταν αρχηγος κομματος της βουλης μιλαει χωρις να σκεπτεται για λινσαρισματα, οταν βουλευτες μιλανε για γουναραδικα, οταν βουλευτης ανεβαινει στα καγγελα και φωναζει, οταν ο δημοσιογραφισκος Γιωργαρος τωρα που εχασε τις διαφημισεις στα χωρις πωλησεις φυλλα του φωναζει για ανατροπες, οταν υπαρχει η ελληνοφρενεια στο ραδιοφωνο και μιλα πολλες φορες ανατρεπτικα, ΤΟΤΕ δεν θα βρουν υποστηρικτες οι Ξηροι , οι πυρηνες και ολοι οι τεμπεληδες κλεφτες τραπεζων, δολοφονοι Αξαρλιαδων, Ταξιτζηδων στην Παρο και τοσων αλλων θυματων? Δυστυχως τωρα ηρθε η εποχη παλι να χυθει αιμα απο υπαλληλακια αφεντικων που δεν μπορουμε να φανταστουμε στο που αποβλεπουν. Κιαοι Ελληνες στην κοσμαρα μας χωρις κοινωνικη ευθυνη και συμπεριφορα κοιταζουμε τον εαυτον μας, την οικογενεια μας αντε και μερικους φιλους. Και ας παει να χαθει ολος ο αλλος ο κοσμος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.