02/01/2008 16:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι φοβήθηκε η ….Αστυνομία στην υπόθεση Ζαχόπουλου;

Ενώ καταγγέλλεται πλέον ότι, σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας, το DVD έφτασε στον ανακριτή, μέσω του διευθυντού του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού, κ. Ανδριανού, λογοκριμένο, σημερινές πληροφορίες επαναφέρουν στο προσκήνιο τον τρόπο με τον οποίο η Ασφάλεια χειρίστηκε την υπόθεση. Συγκεκριμένα, καλά πληροφορημένες πηγές μας επισημαίνουν ότι στην πραγματικότητα (και παρά τα όσα έχουν γραφεί), η Ασφάλεια έσπευσε τις πρώτες ημέρες να διεκπεραιώσει άρον – άρον την υπόθεση. «Τύλιξε» δηλαδή όσο πιο γρήγορα μπορούσε την κα Τσέκου σε μια .. «κόλα χαρτί» για να ξεφορτωθεί αυθημερόν και την ίδια και την υπόθεση. Γιατί το έκανε αυτό, κάτι που μάλλον αποδεικνύεται από τα γεγονότα; Μην πάει το μυαλό σας αλλού. Οι πηγές μας λένε ότι η αστυνομία …φοβήθηκε τις διαστάσεις και το βάθος της υπόθεσης. Κυρίως όμως ανησύχησε από κάποιες περίεργες δικαστικές επαφές και δικονομικούς χειρισμούς της υπόθεσης που την έκαναν να μην θέλει να …μπλέξει περισσότερο. Επειδή, αφενός δεν θα είχε αυτή τον έλεγχο της κατάστασης και αφετέρου θα την ..φορτωνόταν. Αληθεύουν άραγε όλα αυτά; Και ποιον μπορεί να …φοβάται η Αστυνομία; Μήπως κάποια ευαγή ιδρύματα της Κατεχάκη και κάποια γραφεία δίπλα σε εκείνα του κ. Χηνοφώτη;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Leftfoot avatar
    Leftfoot 02/01/2008 17:29:34

    Μετά την αποκωδικοποίηση και του DVD, το τοπίο στην υπόθεση «εκβίασης του Ζαχόπουλου» παραμένει θολό, ενώ αρκετά ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις: Ήταν η πρώτη ή είχαν καταγραφεί και άλλες συναντήσεις των δύο; Επί πόσο χρονικό διάστημα καταγράφονταν οι κινήσεις του κ. Ζαχόπουλου; Ποιος έκανε τη συρραφή των πλάνων που υπάρχουν στο συγκεκριμένο DVD; Η εγγραφή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα, έχει γίνει σε δύο φάσεις. Μία που κινείται προς τα πρόσωπα και μία που είναι ακίνητη, δηλαδή η μαγνητοσκόπηση έχει γίνει από σταθερό σημείο και συγκεκριμένα από γωνιακή θέση, αφού υπάρχει σφαιρική οπτική άποψη του δωματίου. Στα σχεδόν τέσσερα λεπτά δεν αποτυπώνονται περιστατικά παρεκκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς και έντονοι ερωτικοί διάλογοι. Στο επίμαχο DVD παρατηρούνται απότομη εναλλαγή σκηνών και συνεχείς διακοπές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.