#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/07/2008 13:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι συνέβη στο Σάλτσμπουργκ;

Για να τελειώνουμε σήμερα με τον κ. Λιάπη (εκτός αν γίνει ανασχηματισμός το Σαββατοκύριακο, αλλά μάλλον δεν τον βλέπω) το άλλο κενό που αφήνουν ακάλυπτο οι «απαντήσεις» που έδωσε χθες αφορά την επίσκεψη στο Σάλτσμπουργκ. Τι πήγε να κάνει εκεί, όπου ως γνωστόν είχαν πάει εκδρομή και οι κ. Μ. Χριστοφοράκος, Α. Λασκαρίδης και Αλ. Λέτσας, αφού, όπως ισχυρίζεται, δεν ήταν στην ίδια παρέα; Με ποιο μεταφορικό μέσο διήνυσε τη διαδρομή Λειψία- Σάλτσμπουργκ 440 χιλιομέτρων, καθώς είχε παραδώσει το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει στη Λειψία; Και το κυριότερο γιατί πήγε στο Σάλτσμπουργκ, αφού  επόμενος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος ήταν τρεις ημέρες αργότερα στη Φραγκφούρτη;

Το μόνο που γνωρίζουμε εμείς προς το παρόν για την σχέση Salzburg – Siemens είναι αυτά που έγραφε στις 31/1/2007 η Wall Street Journal: «Ο κ. Siekaczek, που εργάστηκε στην Siemens για τέσσερις δεκαετίες, είπε στην κατάθεση του ως μάρτυρας, πως του ζητήθηκε να φτιάξει «κουμπαράδες» (slush funds) για δωροδοκίες το 1999 και 2000. Ανέφερε ένα τέτοιο τραπεζικό λογαριασμό στο Salzburg της Αυστρίας, απ΄ τον οποίο πέρναγαν, είπε, περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ σε μίζες κάθε χρόνο». Βλ κι εδώ: Τι ήθελε ο αναζητούμενος υπουργός στο Salzburg;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτριος avatar
  Δημήτριος 04/07/2008 13:30:44

  Ενημερωτικά : το ξενοδοχείο δεν είναι στο Ζάλτσμπουργκ αλλά στο Μπερχτεσγκάτεν της Βαυαρίας(την "αετοφωληά" του Χίτλερ). Μπορεί συνεπώς να ήταν το ιστορικό ενδιαφέρον που οδήγησε τα βήματά του ως εκεί...

 2. socrates avatar
  socrates 04/07/2008 14:00:12

  Μπράβο στους MEGA-λους, την Έλλη, τους 4 Νίκους, την Κάτια, το Δήμο κλπ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ!
  Ο κοντός μετατρέπει την "απιστία προς την υπηρεσία από κακούργημα σε πλημέλημμα", οι εκσυγχρονιστές "μεγαλο-πελάτης" 100 εκατ. της Μίζενς και ο Τζέφρυ κολλητός του Τρεπεκλή των 6,5 εκατ.
  Κατά τα άλλα τη διαφθορά τη δημιούργησε ο Κώστας, με το ταξίδι του Μισέλ το 2005 για να δεί την Εθνική.
  Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ.

 3. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 04/07/2008 14:58:13

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ”…

  ΤΟ “ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ arcaheopteryx ” -
  Ο “ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ-INDEPEDENC DAY TOY Factorx ” …

  Η “ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΛΟΥΜ” ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ…

  ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM&eurl=http://www.troktiko.blogspot.com/

  ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
  ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ -ΕΙΜΑΣΤΕ… Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΟΝΤΑ ” !!!

  ====================================================

  arcaheopteryx Says:
  July 3rd, 2008 at 11:56 pm

  1. Όταν οι καιροί το επιβάλουν, είναι επιτακτικό για τον λαό να απορρίψει ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σύστημα που μέχρι τώρα τον κρατούσε δέσμιο και να αναζητήσει τις αρχές και τις αξίες που θέλει να διέπουν την ύπαρξή του…

  3. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΝΕΟ Η΄ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,θέλουμε τα προφανή: να είμαστε ελεύθεροι, να μην μας κλέβουν, να μην μας ξεπουλάν, να μην μας εκπορνεύουν, να μην μας κοροϊδεύουν. Η ελευθερία του ενός να σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

  • Factorx Says:
  July 4th, 2008 at 12:08 am

  Καλό κείμενο arcaheopteryx, αλλά γιατί βρε παιδί μου το έβγαλες παραμονή της Indepedence Day; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ Α Ι Ο Χ Ι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ , πρέπει να διαδαχθούμε απο τον Τζέφερσον; Θα το μελετήσω και θα επανέλθω.

  http://www.antinews.gr/?p=2647#comments
  ==================================================

  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ” ( 1 )

  Αλουμίνιον: Προσφυγές Damco και Τέρνα στο ΣτΕ για την άδεια ηλεκτροπαραγωγής

  Νέος γύρος αντιδράσεων για την απόφαση με την οποία εντάσσεται ως ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής στο σύστημα ηλεκτρισμού το εργοστάσιο της Αλουμίνιον της Ελλάδος.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η Damco Energy του ομίλου Κοπελούζου και η Τέρνα του ομίλου Κάμπα/Περιστέρη κατέθεσαν ξεχωριστές προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

  Η επιχειρηματολογία των δύο εταιρειών εστιάζεται στο ότι κακώς μεταβλήθηκε η αρχική άδεια του εργοστασίου που προέβλεπε την κάλυψη των αναγκών της μονάδας αλουμίνας σε ηλεκτρικό ρεύμα.

  Επίσης, τίθεται ζήτημα για το κατά πόσον ο τρόπος ένταξης του εργοστασίου τα Αλουμίνιον στο σύστημα ηλεκτρισμού είναι συμβατός προς τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στους Κώδικες, οι οποίοι διέπουν την λειτουργία της αγοράς ηλεκτρισμού.

  Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών αντίδραση εκδηλώθηκε, όπως είχε μεταδώσει το protothema.gr, και από την ΔΕΗ, η οποία είχε καταθέσει αίτηση θεραπείας κατά της απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης, ζητώντας ουσιαστικά την τροποποίησή της.

  Η ΔΕΗ είναι ο μεγάλος χαμένος από τους ανταγωνιστές, καθώς υποχρεούται να αγοράζει από το χρηματιστήριο ενέργειας ηλεκτρισμό που προσφέρει το εργοστάσιο της Αλουμίνιον σε πολύ υψηλότερες τιμές σε σχέση με εκείνες με τις οποίες η ίδια ηλεκτροδοτεί την ιδιωτική βιομηχανική μονάδα.

  Από την αλλαγή της άδειας η ΔΕΗ υπολογίζει ότι η κρατική επιχείρηση επιβαρύνεται με 50 εκατ. ευρώ ετησίως τα οποία καρπώνεται ο όμιλος Μυτιληναίου, στον οποίο ανήκει η Αλουμίνιον.

  http://www.protothema.gr/content/print.php?id=11332

  ===================================================

  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ” ( 2 )

  # ΝΤΑΝΤΟΝ Says:
  June 30th, 2008 at 5:21 pm

  1832 - 2008 - ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
  ======================================
  ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ…

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” …

  ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ :
  ” Η ΑΣΤΙΚΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΙΚΗ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ”
  =======================================

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ :

  Εμπρηστές, νομιμοποιημένοι καταπατητές

  Εξοπλισμένοι με δικαστικές αποφάσεις κάθε λογής καταπατητές δημοσίων εκτάσεων, προκειμένου να προβούν εκμετάλλευσή τους, προχωρούν με τους εμπρησμούς, στον ντε φάκτο αποχαρακτηρισμό τους ως δασικών εκτάσεων.

  Είναι πάγια πρακτική των καταπατητών μεγάλων εκτάσεων κυρίως στην Αττική όπου η αξία γης είναι ιδιαίτερα μεγάλη, να εμφανίζουν Οθωμανικούς τίτλους και με τη βοήθεια μεγαλόσχημων διαπλεκόμενων δικηγόρων, επίορκων συμβολαιογράφων, επιτυγχάνουν ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις.

  Πρόσφατο παράδειγμα τα οικόπεδα Αξωνής Γλυφάδας, όπου εμπλεκόμενοι δικαστές, συμβολαιογράφοι και δικηγόροι, κάποιοι προφυλακισμένοι και κάποιοι, με ισχυρές πλάτες, έξω με περιοριστικούς όρους, είναι υπόδικοι για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

  Αυτή η πρακτική εφαρμόζεται και στα Κυκλαδονήσια και ιδιαίτερα στη Σαντορίνη, όπου οργανωμένο κύκλωμα έχει συστήσει Α.Ε. και διεκδικεί ακόμη και το πρανές της Καλντέρας. Στο ποινικό μέρος της υπόθεσης αυτής εμπλέκεται επίσης δικηγόρος με ρόλο στην υπόθεση Siemens και στην από κοινού αγορά εκτάσεων στην Τήνο από Μητσοτάκη και Χριστοφοράκο.

  Ήρθε όμως η 51/2007 ιστορική απόφαση του Εφετείου Αιγαίου, με πρόεδρο και εισηγητή τους Εφέτες Γεώργιο Ευσταθίου και Σάββα Κυριακίδη αντίστοιχα, η οποία βάζει φρένο στα σχέδια των καταπατητών δημοσίων εκτάσεων.

  Σύμφωνα με την μέχρι τότε ισχύουσα νομολογία, το δημόσιο έπρεπε να αποδείξει την κυριότητά του και όχι ο ιδιώτης διεκδικητής.

  Με την απόφαση αυτή η οποία έχει προκαλέσει αναταραχή στους ιδιώτες διεκδικητές δημοσίων εκτάσεων και την οποία απεγνωσμένα πασχίζουν να ανατρέψουν στον Άρειο Πάγο, καλείται ο ιδιώτης να αποδείξει την κυριότητα του επί του διεκδικούμενου και όχι το δημόσιο του οποίου η ιδιοκτησία τεκμαίρεται.

  Με ένα πλήρως τεκμηριωμένο, με πλήθος ατράνταχτα ιστορικά και νομικά ιστορικά επιχειρήματα σκεπτικό, θεμελιώνεται η κυριότητα του δημοσίου επί της ελληνικής επικράτειας με την διαδοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Τουρκικό Δημόσιο «δικαιώματι πολέμου».

  Η απόφαση αυτή ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε τους διεκδικητές, σε βάρος του δημοσίου με το επιχείρημα, ότι οι Κυκλάδες δεν κατακτήθηκαν από τους Οθωμανούς και κατά συνέπεια, οι Κυκλάδες δεν περιήλθαν στο ελληνικό κράτος «δικαιώματι πολέμου».

  Οι Κυκλάδες όμως τελούσαν υπό τη επικυριαρχία της του Σουλτάνου και περιήλθαν επίσης στο νεοσύστατο Ελληνικό Κράτος με τα πρωτόκολλα του Λονδίνου της 3.2.1830, 4/16.6.1830 και 19.6/1.7.1830 και κυρίως με το αρθ. 1 του τρίτου από αυτά, με τα οποία κυρώθηκε η Ανεξαρτησία της Ελλάδος και ρυθμίστηκαν οι σχέσεις του Ελληνικού Δημοσίου στο μέλλον, ως προς τις άλλοτε ιδιοκτησίες των Οθωμανών στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την από 9.7.1832 Συνθήκη της Κωνσταντινουπόλεως «περί διαρρυθμίσεως των Ελληνικών συνόρων».

  Στην περίπτωση του εμπρησμού προχθές της διεκδικούμενης από οικοδομικό συνεταιρισμό, δασικής έκτασης στα Βριλήσσια, ο συνεταιρισμός, στηρίζει την κυριότητά του σε τίτλους σε Οθωμανικούς τίτλους.

  Το ανιστόρητο σκεπτικό μάλιστα της εφετειακής απόφασης που αναγνωρίζει κυριότητα στους καταπατητές σε βάρος του Δημοσίου, στηρίζεται στο γελοίο επιχείρημα, ότι τάχα «το Ελληνικό Δημόσιο δεν έγινε καθολικός διάδοχος του Τουρκικού Κράτους, αλλά στην κυριότητά του περιήλθαν εκείνα μόνο τα κτήματα των Οθωμανών, τα οποία κατά τη διάρκεια του πολέμου κατέλαβε με στρατιωτικές δυνάμεις και δήμευσε». Και το εξωφρενικό, πρωτάκουστο και υβριστικό για τους υπέρ της απελευθέρωσης της πατρίδας πεσόντες, ότι «η Αττική δεν κατακτήθηκε με τα όπλα, αλλά παραχωρήθηκε στο Ελληνικό Κράτος».

  Τα σκεπτικά αυτών των προκλητικών αποφάσεων είναι αντιγραφή αδρά πληρωμένων γνωματεύσεων από τους διεκδικητές, μεγαλόσχημων καθηγητών της Νομικής.

  Είναι μάλιστα διάχυτο ότι δικαστές που έχουν εκδώσει τέτοιες αποφάσεις, κατέχουν ιδιοκτησίες στις περιοχές που με τις αποφάσεις τους νομιμοποίησαν υπέρ ιδιωτών.

  http://www.kentri.gr/3/post-527.html#more

  ==================================================

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ” ( 3 )

  Πέμπτη, 3 Ιούλιος 2008
  ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  —————————————–
  και στην “ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, είναι μέλος του Δ.Σ. της, ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!! (κλικ για μεγέθυνση).

  Προκομμένο παιδί !

  Αυτή ακριβώς είναι η σοσιαλιστική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου ;

  Αφιερωμένο στη μάνα μου, φανατική προσωπολάτρη των Παπανδρέου…. (και που να δεις τι άλλο σου ‘χω μάνα. Αλλά δεν θα σου πω για τον Τζέφρι - Γιώργο, για να μη σε στεναχωρήσω άλλο. Ας μείνεις με την εικόνα του “Αντρέα”…..)
  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΗΚΕ, ΟΤΙ ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ “ΑΝΗΚΟΥΝ” ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ !
  Καλό καλοκαίρι…………

  Β.Π. 3/7/2008
  Αναρτήθηκε από taxalia! στις Πέμπτη, Ιούλιος 03, 2008
  http://taxalia.blogspot.com/2008/07/blog-post_7582.html

  Πέμπτη, 3 Ιούλιος 2008
  ΦΑΙΣ, ΕΛΜΕΚ, ΑΤΤΙΚΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,..αχταρμάς
  ———————————————–
  Και μιλώντας για Σαμ Φάις, Λούσι Φάις, ΕΛΜΕΚ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Παπανδρέου, Χριστοφοράκο, μας ήρθε στο μυαλό το όνομα ……Μπουρμπούλια! (δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει…). Και μιας και το χρηματιστήριο πέεεεεεεεφτει……ας θυμηθούμε μια παλιά υπόθεση, με αξιοσέβαστους επιχειρηματίες!

  ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……
  Αναρτήθηκε από taxalia! στις Πέμπτη, Ιούλιος 03, 2008
  Ετικέτες SIEMENS
  0 σχόλια:

  http://taxalia.blogspot.com/2008/07/blog-post_5277.html

  Πέμπτη, 3 Ιούλιος 2008
  Σάμυ και Λούσυ Φάις, ELMEC SPORT
  Από ανακοίνωση του Χ.Α.Α.

  .
  Γνώμη του ΔΣ της εταιρείας με την επωνυμία «ELMEC SPORT Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρεία» σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρείας με την επωνυμία «Homeric Department Stores Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών»:
  .
  Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας “ELMEC SPORT Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρεία” (στο εξής: η “Εταιρεία”) κατά τη συνεδρίαση της 23-7-2007 συζήτησε το περιεχόμενο του Πληροφοριακού Δελτίου της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της “Homeric Department Stores Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών” (στο εξής: ο “Προτείνων”) για την αγορά όλων των μετοχών της Εταιρείας που δεν κατέχει ο Προτείνων ……

  Ο Προτείνων θα υποστηρίξει τη διοίκηση της Εταιρείας και των θυγατρικών της για την πραγμάτωση και επιτάχυνση του υπάρχοντος επιχειρηματικού σχεδίου.

  Στα πλαίσια αυτά, ο κ. Σάμυ Φάϊς και η κα. Λούση Φαϊς, μέλη του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (ο κος Φάις και η κα Φάις είναι Αντιπρόεδρος και Μέλος αντίστοιχα), εκτός από τη συμμετοχή τους στη διοίκηση κατέχουν και σημαντική έμμεση μειοψηφική συμμετοχή στον Προτείνοντα (Homeric Department Stores) καθώς ελέγχουν το 40% της εταιρείας Posia Enterprises Company Ltd η οποία κατέχει το 60% της Grefenco Holdings Ltd, η οποία είναι ο μοναδικός μέτοχος του Προτείνοντος.
  .
  .
  Για να μη κουράζεστε, τα αφεντικά (και συνεταίροι του Λασκαρίδη) στο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, πρόεδρος της οποίας είναι ο ΕλληνοαμερικανοΕβραίος Μορίς Μοντιάνο, είναι οι ιδιοκτήτες της ΕΛΜΕΚ, του γνωστού εμπορικού σας κέντρου ΑΤΤΙΚΑ, Ελληνοεβραίοι Σαμουήλ Φάις και η αδερφή του Λούσι Φάις.
  .
  Σημείωση: όταν λέμε “οι Άραβες της Μαρφιν” είναι φυσιολογικό, όταν λέμε οι Εβραίοι της ΕΛΜΕΚ είμαστε ..ρατσιστές και αντισημίτες; Για σοβαρευτείτε λίγο! όλοι οι άνθρωποι έχουν εθνικότητα και δεν είναι κανενός είδους ρατσισμός η αναφορά της. Δηλαδή πως κάποιοι λένε “σημαντικά ελληνικά κεφάλαια επενδύθηκαν στην ΠΓΔΜ”. Αν πούμε “σημαντικά εβραϊκά κεφάλαια επενδύθηκαν στην ΠΓΔΜ” τι αλλάζει; Σοβαρευτείτε!!!

  Αναρτήθηκε από taxalia! στις Πέμπτη, Ιούλιος 03, 2008
  Ετικέτες SIEMENS
  0 σχόλια:

  http://taxalia.blogspot.com/2008/07/elmec-sport.html

  Πέμπτη, 3 Ιούλιος 2008
  ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Οικονομικές ιστορίες
  —————————————

  Οι μέτοχοι του Ξενοδοχείου ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

  Ο Πάνος και ο Θανάσης Λασκαρίδης, έχουν το 100% της off-shore GREEFENCO HOLDINGS, που με τη σειρά της έχει το 100% της ελληνικής HOMERIC DEPARTMENT STORES, που με τη σειρά της έχει το 8,25% της VENTURE ABILITY, που με τη σειρά της έχει το 49,375% της VENTURE ABILITY………..

  http://taxalia.blogspot.com/2008/07/blog-post_03.html

 4. πυρ γυνή και θάλασσα avatar
  πυρ γυνή και θάλασσα 04/07/2008 15:05:51

  Καλά αυτοί που υπερασπίζονται τους μεν ή τους δε (σ' αυτή τη στροφή είναι οι νεοδημοκράτες) δείχνοντας τους απέναντι, μια σταλιά τσίπα δεν έχουν πάνω τους; Ντροπή! Έλεος! Αρκετά ως εδώ! Κανάγιες, έ κανάγιες.

 5. Xase avatar
  Xase 04/07/2008 15:07:58

  Φιλοι μου τα πραγματα ειναι απλα. Εγω τον πιστευω τον κυριο Λιαπη οτι μονος του πηγε και μονος του τα οργανωσε και τα πληρωσε ολα.Ας μας φερει ομως αποδειξεις για το ΠΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ στα εν λογω ξενοδοχεια, γιατι σε αυτα τα ξενοδοχεια δεν πας στο γκισε και λες θελω ενα δωματιο, εχετε καποιο;;, Τα ειχε κλεισει εκ των προτερων, αρα ας το αποδειξη, Αλλωστε αυτο γινεται ευκολα απο τα τηλεφωνα που εχει. Γιατι σιγουρα δεν εστειλε ταχυδρομικο περιστερι για να κλεισει δωματια. Και θα βγει καθαρος ο κ. υπουργος και θα το βουλωσουμε ολοι αυτοι που ισχυριζονται με κακια οτι ο ανθρωπος εκανε λαμογιες.

 6. Xase avatar
  Xase 04/07/2008 15:09:06

  θα το βουλωσουν, σορυ δεν εχω την ευχερεια

 7. Factorx avatar
  Factorx 04/07/2008 16:11:49

  @Anonymous,1:28 pm: είναι δικό σου το κομμάτι ή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΑΝΤΖΗ;

 8. asade avatar
  asade 04/07/2008 16:31:58

  Οι εκλογές του 2000 ήταν το προιόν της Μίζας.Θα το καταλάβετε μόνο αν ψάξετε τότε και δείτε πόσα μισθωμένα αεροπλάνα πετούσαν νυχημερόν μεταφέροντας τους γνήσιους έλληνες ψηφοφόρους.
  Αν δεν μπορείτε να κάνετε ούτε αυτό βρείτε τους εκλογικούς καταλόγους του 2000 και συγκρίνεται τους με του 2004. Ο παράς έτρεχε απο τα μπατζάκια τότε και το κομματικό ταμείο έδινε αβέρτα κουβέρτα για τα ψιφαλάκια του λερωμένου Τσουκάτου και της παρέας του

 9. Xase avatar
  Xase 04/07/2008 16:35:08

  Και κατι που μου ηρθε τωρα, αν ο υπουργος δεν δωσει τα στοιχεια κρατησης των ξενοδοχειων μαλλον θα μπορει να εινα ομηρος των εταιρειων τηλεπικοινωνιων , ετσι;;

 10. asade avatar
  asade 04/07/2008 16:39:41

  Xase αδελφέ μου πρόσεχε μην σου έλθουν και άλλα τέτοια απότομα γιατί μάλλον μετά η κατάσταση σου θα είναι μη αναστρέψημη!!

 11. Lara avatar
  Lara 04/07/2008 16:52:09

  Γραφει η Tagesspiegel.de

  Η Siemens AG στις 17 Φεβρουαριου του 1998 καταθετει μετα απο κουραστικη ανα τον κοσμο περιπλανηση στο Λογαριασμο της με Νρ. 835835 παρα της Raiffeisenbank Tirol in Salzburg
  2,5 εκ. Ευρω.
  Στην κυριολεξια το ποσο αυτο προοριζονταν για τον "Franz".
  Ετσι ηταν το "προστατευτικο" h "ονομα κλειδι" του ιδιοκτητη αυτου του λογαριασμου.
  Και δεν ειναι το μοναδικο εμβασμα.
  Μεχρι το Μαη του 2001 εισερευσαν σε 4 δοσεις αλλα 5 εκ. Ευρω στο ιδιο κοντο του Salzburg.

  Εν τω μεταξυ ειναι γνωστο οτι πισω απο την επικαλυψη με το ονομα "Franz" κρυβονται ολοι οι ως τοτε ΟΤΕ/ Μανατζερς στην Ελλαδα.
  Τωρα επρεπε να ερευνηθει, αν ο "Φρανζ" ηταν ενα προσωπο η ο ενδιαμεσος σταθμος πολλων αλλων αποδεκτων.
  Κι αν ναι, ποιων;

  Αυτη η Τραπεζα στο Salzburg επαιξε καθοριστικο ρολο στο ξεπλυμα και στη διαχειρηση του μαυρου χρηματος της αμαρτωλης φιρμας στη Γερμανια.

  Η Ερευνα του κ. Αθανασιου στην Αθηνα αποδεικνυει οτι εκτος απο τα ηγετικα διοικητικα στελεχη της δημοσιας επιχειρησης αυτης
  και καμποσοι/ mehrere/ υπουργοι σαν παραληπτες στη λιστα αναφερονται.
  Στην Αθηνα χτυπα μια Πολιτικη Βομβα.
  Η παγκοσμια επιχειρηση Σημενς εγκατασταθηκε στην Ελλαδα πριν 100 χρονια,
  ιδρυοντας ετσι την πρωτη Ελληνικη αντιπροσωπεια της.
  Το 1926 ιδρυει η Σημενs στην Αθηνα την Deutsche Τelefon AG.
  Αυτη ανaδεικνυει το 1949 την κρατικη τηλεποικοινωνιακη εταιρια ΟΤΕ σαν ενα ειδος Hofliefernt= βασικο τροφοδοτη.

  Ηδη τοτε γινονταν λογος για μιζες.

  Σ' αυτη τη χωρα πρεπει να πληρωσετε το 10% του ποσου της παραγγελιας για ΛΑΔΩΜΑ, ελεγε στα μεσα του 80 ενας Σημενς/ Ελλας ΜαναΤζερ σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ.

  10% ηταν ενα υψηλο ποσο, αν σκεφτει κανεις το τεραστιο υψος της παραγγελιας.
  Ο Φραντζ ηταν καποτε εξεχον ηγετικο στελεχος του ΟΤΕ
  και κυριος διαμεσολαβητης της παραγγελιας για τον εκμοντερνισμο του συστηματος του και μεταλαξη σε Digitaltechnik.
  Μετα την ανοδο της δεξιας στη Βουλη το Μαη 2004 αποχωρει απο τον ΟΤΕ ο Φραντζ ακριβως 3 χρονια πριν τη ληξη του συμβολαιου εργασιας του.
  Ο εισαγγελεας θα τον ρωτησει ακομη, αν εχει εισπραχτει μιζα για το συστημα ασφαλειας των Ολυμπιακων αγωνων αξιας 1,2 δις Ε.
  Σ' αυτο συνηγορουν και οι μαρτυριες Γερμανων Μανατζερς της Σημενς Γερμανιας.
  λαρα

 12. μελετηρός avatar
  μελετηρός 04/07/2008 17:21:09

  καταπληκτικές πληροφορίες Lara!

 13. Xase avatar
  Xase 04/07/2008 19:40:58

  Asade , αν αυριο μεθαυριο δεις κανα βιντεακι στο you tube με τον Λιαπη να μιλαει με τον Χριστοφορακο και να του λεει .. Μαικ, τακλεισες τα δωματια.. μην εκπλαγεις. Για μενα και ο Λιαπης την εκανε την λαδια του και φυσικα και ο Τσουκατος . Οσο για την κατασταση μου, ας την αυτη να την κρινουν οι δικοι μου. Νομιζω σε αυτο το σαιτ δεν χωρουν προσωπικες αναφορες και εξυπναδες.

 14. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 04/07/2008 22:19:43

  Η ΘΕΙΑ ΟΛΓΑ...Η ΘΕΙΑ ΟΛΓΑ ΞΕΡΕΙ...

  Το ξεπλυμα δεν θελει επιδεξιους κολους. Σκετοι κολοι φατανει!!!

 15. ΠΔύο avatar
  ΠΔύο 04/07/2008 22:36:56

  Xase,

  σήμερα ακούγεται πολύ το οπτικό υλικό. Βέβαια, εσύ σπεκουλάρεις, αλλά κάποιοι άλλοι μιλάνε σοβαρά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.