27/08/2009 11:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι συμβαίνει όταν οι κυβερνητικοί βουλευτές ανακαλύπτουν το Διαδίκτυο

 

Γίναμε και εμείς αποδέκτες ενός ομαδικού μηνύματος (σπαμ) από κάποιο νέο ιστολόγιο αλλά δεν δώσαμε σημασία. Όταν όμως έγινε μύλος το θέμα με ομαδικές απαντήσεις και διαμαρτυρίες, γίναμε μάρτυρες ενός μνημείου ασχετοσύνης και αποξένωσης των πολιτικών προσώπων από τη λογική του διαδικτύου και μια πρωτοφανή απόπειρα εκμετάλλευσης της ελευθερίας των blogs για μικροκομματικά και μάλιστα εσωκομματικά συμφέροντα και κόντρες.

Όταν κύριε Πρωθυπουργέ επικρατεί αυτό το χάλι στην κοινοβουλευτική σας ομάδα δεν υπάρχει λόγος για τον πολίτη να περιμένει τίποτε άλλο από αυτή την κυβέρνηση. Καραβέλλες θα φεύγουν, Σημίτηδες θα παρουσιάζονται ως Μεσσίες, ταμεία θα συνεχίσουν να καταληστεύονται και τα δάση να καίγονται. Είναι δυνατόν βουλευτές να μαζεύουν ψήφους με αυτούς τους τρόπους;

Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές γίνονται άμεσα αντιληπτές από τους χρήστες του διαδικτύου. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι επίδοξοι βουλευτές – bloggers για να κρατηθούν μακριά από το μέσον.

Διαβάστε σχετικά: 

Ο Κεδίκογλου “Σούπερμαν”

Ο Κεδίκογλου τσαντισμένος επειδή ο Μαρκόπουλος είναι υπουργός

Σε περίπτωση που οι σύνδεσμοι “εξαφανιστούν” δείτε τα ολόκληρα: http://olympia.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Guzfut avatar
  Guzfut 27/08/2009 15:15:11

  Δεν νομίζω ότι φταίνε οι πολιτικοί per se. Μάλλον οι σύμβουλοί τους οι οποίοι ως ημιμαθείς (οι περισσότεροι) αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή κουλτούρα από κακέκτυπα βιβλίων δικτυακού marketing της προηγούμενης δεκαετίας ύφους "spam sells".

  Μακάρι να δούμε τους πολιτικούς να δραστηριοποιούνται στο μέσο. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό και στην πολιτική ζωή και στο μέσο (θα καταλάβουν επιτέλους περι τίνος πρόκειται).

  Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος έχει τα γκάζια να επιτρέψει σχόλια στην ιστοσελίδα και το blog του.

 2. Royfianos avatar
  Royfianos 28/08/2009 15:57:11

  συνεχίζουν αντί να το κλείσουν και ν' ανοίξουν κάποιο άλλο. Καλά ο χοντρός κοιμάται;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.