#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/12/2010 13:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι συζήτησαν ο Γιώργος με την Άντζελα;Θα αναρωτηθήκατε ασφαλώς τις έλεγαν χθες ο Γ. Παπανδρέου και η Α. Μέρκελ στο τετ-α-τετ που είχαν πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Την απάντηση την δίνει η σημερινή Wall Street Journal (βλ. Προηγούμενη ανάρτηση) που σε άρθρο της για τα αποτελέσματα της Συνόδου επισημαίνει ότι οι ηγέτες περιόρισαν το εύρος των αλλαγών στη Συνθήκη της Λισσαβόνας για να αποφύγουν δυνητικά δύσκολα δημοψηφίσματα σε ορισμένες χώρες.

Θυμάστε τον ΓΑΠ που απειλούσε από την Βουλή με δημοψήφισμα εάν στη Σύνοδο Κορυφής «υπάρξουν ζητήματα που πλήττουν τις αδύναμες χώρες της ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τότε ίσως θα πρέπει να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός» (Δημοψήφισμα: πως ο ΓΑΠ θα επιχειρήσει να παγιδεύσει την αντιπολίτευση)

Τι είπε λοιπόν ο ΓΑΠ στην Μέρκελ; Επανέλαβε τις απειλές που εκτόξευσε απο το ελληνικό κοινοβούλιο;  Συμφώνησαν κάτι που δεν ξέρουμε;

Και φυσικά, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα η αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισσαβόνας που οδηγεί την Ελλάδα στην πτώχευση θα πρέπει να περάσει και από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου ο κ. Παπανδρέου θα έρθει αντιμέτωπος με την αναβράζουσα κοινοβουλευτική του ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. KLE avatar
  KLE 17/12/2010 13:30:32

  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

 2. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 17/12/2010 13:33:01

  Στο πασοκ δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας και ντροπής.Το βασικό τους μέλημα είναι η παραμονή στην εξουσία .Να φανταστείται πρόσφατα άκουγα πράσινο βουλευτή (β' Εθνικής) σε επαρχιακό κανάλι να προσπαθεί να πείσει ότι το ασφαλιστικό και το εργασιακό που πέρασαν είναι υπερ των εργαζομένων.
  Γι'αυτό το λόγω θα κάνουν πάλι τουμπεκί και θα ψηψίσουν ότι τους φέρει ο ΓΑΠ στη βουλή .Μόνο με κλωτσιές θα φύγουν και μάλιστα απ'ότι βλέπω το τραβάει ο οργανισμός τους πλέον.

 3. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ avatar
  ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ 17/12/2010 13:44:17

  ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ (ΓΑΠ) ΜΕ πανέμορφο (ο ΘΕΟΣ Να το κάνει) κολ-γκερλ……Α.Μ.
  Ένας παντρεμένος επιχειρηματίας συναντά σε ένα ταξίδι του ένα πανέμορφο κολ-γκερλ και συμφωνεί να περάσει τη νύχτα μαζί της για 500 ευρώ.
  Το πρωί, προτού φύγει, της λέει ότι επειδή δεν έχει μετρητά πάνω του θα ενημέρωνε τη γραμματέα του να γράψει μια επιταγή και να την ταχυδρομήσει με την αιτιολογία «ΜΙΣΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ».
  Φτάνοντας στο γραφείο του, έχει αρχίσει ήδη να μετανιώνει και να σκέπτεται ότι τα 500 ευρώ είναι πολλά. Βάζει λοιπόν τη γραμματέα του να στείλει στην κυρία μια επιταγή 200 ευρώ εσωκλείοντας το ακόλουθο σημείωμα:
  «Αξιότιμη κυρία,
  σας στέλνω μια επιταγή 200 ευρώ ως μίσθωμα για το διαμέρισμα σας. Δε στέλνω τα αρχικώς συμφωνηθέντα επειδή όταν νοίκιασα το διαμέρισμα είχα την εντύπωση ότι δεν είχε ξανανοικιαστεί, ότι θα έχει αρκετή θέρμανση κι ότι θα ήταν σχετικά μικρό ώστε να με κάνει να νιώσω άνετα και βολικά. Μετά λύπης μου ανακάλυψα ότι είχε νοικιαστεί ήδη πολλές φορές, ήταν ψυχρό και αρκετά μεγάλο».
  Μετά από μερικές μέρες παίρνει πίσω τα 200 ευρώ με το ακόλουθο σημείωμα:
  «Αγαπητέ κύριε,
  δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένετε ένα τόσο όμορφο διαμέρισμα να μείνει ξενοίκιαστο. Όσον αφορά τη θέρμανση, υπάρχει άφθονη αρκεί να ξέρετε να την θέσετε σε λειτουργία. Το διαμέρισμα δεν είναι καθόλου μεγάλο κι αν δεν έχετε έπιπλα να το γεμίσετε μην κατηγορείτε εμένα. Παρακαλώ να μας στείλετε το πλήρες μίσθωμα που συμφωνήσαμε, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να επικοινωνήσουμε με τη σπιτονοικοκυρά σας και να της δείξουμε φωτογραφίες από την παραμονή σας στο διαμέρισμα μας».

 4. Dal avatar
  Dal 17/12/2010 14:01:59

  Πως να υπάρξει αξιοπρέπεια, αυτοί οι άνθρωποι ΓΑΠ και ΠΑΠΑΚ εδώ και ενάμιση χρόνο κυβερνούν από ψέμα σε ψέμα. Δεν νομίζω να έχει υπάρξει άλλη κυβέρνηση που να έχει πει τόσα ψέματα, όσο ετούτη σε ένα χρόνο. Απορώ σε αυτούς τους δύο δεν έχει μείνει ίχνος ανδρισμού επάνω τους;
  Είναι δυνατόν να πορεύονται με αλλεπάλληλα ψεύδη ; Αλλά τι λέω αφού ο λαός τα επιβραβεύει με την ψήφο του όπως είπε και ο Ρέππας. Είμαστε δυστυχώς τελειωμένοι ως χώρα και σαν Έθνος.

 5. ανωνυμ avatar
  ανωνυμ 17/12/2010 17:50:18

  Δε βλέπετε τι του λέει ,
  " να έτσι θα σπρώχνετε τα υποβρύχια που γέρνουν "

 6. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 17/12/2010 18:07:20

  Μάλλον του δείχνει πώς να μας κάνει μαλάξεις όταν τα παίξουμε.Η φωτογραφία που του έδειχνε πώς να δίνει το «φιλί της ζωής» πού είναι;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.