#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/07/2008 18:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι σπεύδει να προλάβει ο κ. Αλογοσκούφης;

Με μια συνέντευξη Τύπου και μια …αγιογραφία (δια της χειρός δυο εκλεκτών του Μαξίμου και του κ. Ρουσόπουλου δημοσιογράφων) επιχειρεί σήμερα να απαντήσει και για την Cosmote και για την Siemens, ο κ. Αλογοσκούφης (βλ. Ζητούνται φθηνές παροχές και «Δεν είναι στόχος το λουκέτο... στη Siemens»). Η αγιογραφία δεν μας αφορά. Στην  συνέντευξη του όμως παρατηρούμε ότι λέει και τα εξής:

Ερώτηση: Πώς σχολιάζετε τη δίωξη για την υπόθεση Γερμανός;
Απάντηση
: Η Cosmote έκανε μία επιχειρηματική κίνηση η οποία θεώρησε ότι είναι προς όφελός της και προς όφελος του ΟΤΕ. Η κίνηση αυτή δικαιώθηκε από την αγορά και τις εξελίξεις. Παρότι σέβομαι απολύτως τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό αυτής της συγκεκριμένης απόφασης.

Δεν αποτελεί άραγε αυτό παρέμβαση στη δικαιοσύνη; Και όταν δηλώνει (πάλι στον ΕΤ) με αφορμή την Ζήμενς, ότι είναι «φασισμός να ποινικοποιούνται οι κοινωνικές επαφές» τι εννοεί;  Νομίζει ότι απευθύνεται σε …αρειανούς; Θα ασχολείτο κανείς με την πάρτη του, αν, όλο κι’ όλο, βρέθηκε μερικές φορές με τον κάθε Χριστοφοράκο (τυχαία) για να πιει ένα fruit punch’s στο κλαμπ της Εκάλης; Και για μια παρτίδα τένις, όπου οι μεγαλοεπιχειρηματίες έχαναν συνήθως;Ερώτημα: Οι συνεχείς επισκέψεις πολιτικών με «Vitara» σε … ύποπτα στέκια των Βορείων προαστίων, αποτελούν “κοινωνικές” επαφές;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. διπλωμάτης avatar
  διπλωμάτης 13/07/2008 18:26:33

  Ο Αλογοσκούφης κρατάει από τα αχαμνά τον Κωστάκη γιατί αυτός μάζεψε όλη τη παράνομη χαρτούρα για το κόμμα και όχι μόνο...δεν τολμάει να τον αλλάξει γιατί ξέρει πολλά...

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 13/07/2008 18:50:02

  Τα αντανακλαστικα του σκυλιου με το φριζμπυ στην φωτογραφια, ειναι σαφως καλυτερα απο αυτα του Horsehut. Αφου δεν αντιλαμβανεται οπως λεει,ας ρωτησει τον -στην ουσια-ομοσταυλο του Γιαννο πως την κανουν με ψηλα πηδηματακια σε τετοιες περιπτωσεις...

 3. Factorx avatar
  Factorx 13/07/2008 18:52:24

  @διπλωμάτη ξέρεις πολλά. Για γίνε πιο αναλυτικός

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 13/07/2008 19:05:42

  "Η Cosmote έκανε μία επιχειρηματική κίνηση η οποία θεώρησε ότι είναι προς όφελός της και προς όφελος του ΟΤΕ. Η κίνηση αυτή δικαιώθηκε από την αγορά και τις εξελίξεις. Παρότι σέβομαι απολύτως τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό αυτής της συγκεκριμένης απόφασης."

  Ωραίος!!!!!!!!!!!!!!

  Λογικές απορίες ενός βλάκα Ιθαγενή:

  -Τότε και η MIG "έκανε μία επιχειρηματική κίνηση" -Πως ο κ Αλογοσκούφης άλλαζε τον νόμο για να μπορεί κάποιος να αγοράσει ΟΤΕ, μετά τον ξανά άλλαζε, όταν είδε ποιος αγόραζε, για να μην μπορεί να αγοράζει? (χρησιμοποιεί την νομοθετική εξουσία κατά το δοκούν?)
  -Δεν είχε προβλέψει ποιος θα αγόραζε ("θέλαμε στρατηγικό επενδυτή")? τότε μήπως ίσως κάποιος πει ότι είναι ανίκανος και επικίνδυνος για το συγκεκριμένο Υπουργείο, αφού δεν μπορεί να κάνει σωστά όχι μια πρόβλεψη αλλά ούτε ένα στρατηγικό σχεδιασμό?
  -Ο όμιλος ΟΤΕ είναι ανεξάρτητος από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση και κάνει ΕΛΕΥΘΕΡΑ "επιχειρηματικές κινήσεις"? Τότε πως διασφαλίζει ως Υπουργός ο κ Αλογοσκούφης το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ? (μπορεί να μας πει πόσα έχουν χάσει τα Ασφαλιστικά Ταμεία από την πτώση της μετοχής του ΟΤΕ/)Δεν θα έπρεπε να πουλήσει στα 29 € τις μετοχές των Ταμείων, ώστε τα Ταμεία να είχαν κέρδος?
  -Ο όμιλος ΟΤΕ δεν είναι ανεξάρτητος και ελέγχεται από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση, τότε ας του πει κάποιος ότι οι Κυβερνήσεις δεν κάνουν επιχειρηματικές κινήσεις γιατί σκοπός τους δεν είναι το κέρδος που θα εγγραφεί στα βιβλία τους αλλά η προάσπιση του κοινωνικού οφέλους. (για να μην παρεξηγηθεί Νεοκρατιστής είμαι όχι Νεοφιλελεύθερος)
  -Αφού δεν αντιλαμβάνεται το σκεπτικό μιας απόφασης ...ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ? (κρίνει δηλαδή το αποτέλεσμα της πράξης αλλά όχι την πράξη γιατί δεν την αντιλαμβάνεται? ΩΡΑΙΟΣ!!!! και ο Πρωθυπουργός της χώρας τον έχει ακόμα στο Σύνταγμα? ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ)
  -Δεν είναι παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, η άσκηση ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ κριτικής σε μια πράξη που διερευνάται?
  - Είτε ο όμιλος του ΟΤΕ ελέγχεται ή όχι από την Ελληνική Κυβέρνηση, ως αποκλειστικός υπεύθυνος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (...και κατά την προσωπική μου γνώμη και για τα ΧΑΛΙΑ που έχει) πως αφήνει στο ΔΣ μιας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Εταιρείας κάποιον που ερευνάται η θητεία του? Ας πούμε δεν θα έπρεπε να (μερικές υποθέσεις):

  ή να φύγει ο κ Βουρλούμης
  ή να σταματήσει η διαπραγμάτευση των μετοχών του ΟΤΕ
  ή να γίνει έκτακτη ΓΣ μετόχων και να παρθούν αποφάσεις κλπ

  ΥΓ

  είτε είναι "επιχειρηματική κίνηση" είτε είναι κυβερνητική απόφαση, η μετοχή "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" όταν πουλήθηκε είχε μια μεταβολή το πρώτο εκείνο εξάμηνο +32% και αγοράστηκε 1,4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
  Μήπως τώρα μπορεί "να αντιληφθεί το σκεπτικό αυτής της συγκεκριμένης απόφασης?" και τίποτα να μην έγινε η Ελληνική Δικαιοσύνη, δεν θα έπρεπε να το διερευνήσει? ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ κ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.