19/09/2009 22:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι σημαίνει η διαφαινόμενη συμμαχία Κοντομηνά – Μπόμπολα;

Μια είδηση πέρασε σχεδόν απαρατήρητη την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, έχει τη σημασία της αν συνδυαστεί με μια άλλη.

 Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αγόρασε τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 κάνοντας δυναμική επιστροφή στον κόσμο των media (και της διαπλοκής θα προσθέταμε εμείς). Η κίνησή του, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, δεν είναι τυχαία αλλά εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο να βρεθεί και πάλι ο Κοντομηνάς με ένα μέσο ενημέρωσης ώστε να έχει το ρόλο του στη νέα τάξη πραγμάτων που θα δημιουργηθεί.

 Η είδηση όμως αυτή πώς συνδέεται όμως με την προ ολίγων ημερών συνάντησή του με τον εκδότη Γ. Μπόμπολα;

 Είναι γνωστό ότι οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, όμως, ελάχιστα 24ωρα μετά την προκήρυξη των εκλογών μια τέτοια συνάντηση μάλλον με εκδοτικό μπλοκ μοιάζει. Δηλαδή, η δημιουργία ενός ισχυρού πόλου που δεν θα αφήσει τον Γ. Παπανδρέου σε χλωρό κλαρί, σε περίπτωση που εξασφαλίσει αυτοδυναμία, ούτε θα επιτρέψει σε άλλους εκκολαπτόμενους mediαρχες να κάνουν μόνοι τους παιχνίδι.

 Άλλωστε, δεν είναι καθόλου άγνωστη και η σφοδρή επιθυμία του Φώτη Μπόμπολα να φτιάξει ραδιοφωνικό σταθμό με έντονο πολιτικό χρώμα, έναν Mega FM δηλαδή. Τους τελευταίους μήνες επεδίωξε κάποιες εξαγορές, συζήτησε ακόμη και για τον Flash αλλά τελικά δεν προχώρησε. Μήπως, όμως, Κοντομηνάς και Μπόμπολας τα βρουν στον... αέρα του Alpha;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. parsifal avatar
  parsifal 20/09/2009 01:52:59

  Μήπως ειναι πιό ενδιαφέρον τι θα κάμει ο Flash στην διαγραφόμενη νέα εποχή της διαπλοκής ?

  • Swell avatar
   Swell @ parsifal 20/09/2009 06:23:13

   Δεν είναι προφανές με Κακαουνάκη, Λάλα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.