#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/03/2008 15:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι πήγε να κάνει ο Επίτιμος στο Κατάρ;

Πληροφορούμε από λίαν αξιόπιστες πηγές ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επισκέφθηκε προσφάτως το Κατάρ, συνοδευόμενος υπο του υιού του Κυριάκου. Τώρα τι πήγε να κάνει δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το Κατάρ ενδιαφέρεται να αγοράσει την Ολυμπιακή και ότι αυτήν την εποχή την ελέγχει άνθρωπος της οικογένειας. Θα θυμάστε επίσης ότι όπως γράφαμε εδώ το Κατάρ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή, κατά την συνάντηση πέρυσι τον Ιούνιο στην Αθήνα του Εμίρη, Χαλίφη Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θαντ, με τον Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Τότε έγινε μια καταρχήν κουβέντα, η οποία θα συνεχιζόταν όταν θα ανταπέδιδε ο Καραμανλής την επίσκεψη, τον Γενάρη που μας πέρασε. Λόγω όμως των προβλημάτων στην Ολυμπιακή, η επίσκεψη ματαιώθηκε. Οι κακές γλώσσες λένε τώρα ότι το ντηλ δεν χάλασε μόνο από αυτό, αλλά και από τις αντιδράσεις Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών που δεν θέλουν να πάει σε ξένα χέρια ο εθνικός αερομεταφορέας. – αυτό βέβαια το ερμηνεύετε, όπως θέλετε. Έτσι αντί του Καραμανλή μαθαίνουμε τώρα ότι πήγε στο Κατάρ ο Επίτιμος. Αν και η πηγή μας είναι πολύ αξιόπιστη, δημοσιεύουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη και ως δείγμα του επί παντός επιστητού παρασκηνιακού πολέμου εξουσίας που μαίνεται μεταξύ οικογένειας Μητσοτάκη – Καραμανλή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Suhoi avatar
  Suhoi 06/03/2008 15:50:40

  Καλά, τι έχει πάθει το «Κουρδιστό Πορτοκάλι». Τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου του Θέμου στην μπλογκόσφαιρα έχει επιλέξει να παίζει; Ιδού ορισμένοι λείαν πρόσφατοι τίτλοι κομματιών του: «Απο το "ΘΕΜΑ" ,όπως και απο την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" παλιότερα, μαθαίναμε το τι παιζόταν πίσω απο τη πλάτη μας. Ο Θέμος δεν θα το χαρίσει αυτό σε κανέναν!». «Αποκαλύψεις-φωτιά, στο "Πρώτο Θέμα" της ερχόμενης Κυριακής». «Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" οχι μόνο δεν πουλήθηκε, αλλά ετοιμάζει δημοσιογραφική αντεπίθεση -Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος σε βάρος του!»

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 06/03/2008 17:16:10

  Έλα μωρέ ο κουρδιστός για χαβαλέ είναι. Ξεκουρδίζεται ώρες ώρες.

 3. 1 avatar
  1 06/03/2008 20:26:07

  ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ

  Eνιαίος απεργιακός αγώνας όλων των εργαζομένων (ανάμεσά τους και όλων των κλάδων των ΜΜΕ) είναι η μόνη δυνατή και αναγκαία απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια για το ασφαλιστικό, που ανακοινώθηκαν και επίσημα.
  Αύξηση των ορίων ηλικίας, ληστεία των ταμείων με την αφαίμαξη του 10%, χειροτέρευση της θέσης των γυναικών, διατήρηση των διορισμένων διοικήσεων, όλα όσα είχε επιχειρήσει στο τέλος του 2007 να περάσει η κυβέρνηση και οδήγησαν στην καρατόμηση Μαγγίνα, επανέρχονται. Για τα ταμεία των ΜΜΕ, υπενθυμίζουμε τα βασικά σημεία της άποψής μας:

  Μιλάμε για ένα ταμείο, που θα προκύψει μετά από μελέτες και από την κοινή θέληση των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων (δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών)και όχι «από τα πάνω» με αποφασίζομεν και διατάσσομεν. Ένα ταμείο αυτοδιοικούμενο και όχι με χωροφύλακες της κυβέρνησης των δομημένων ομολόγων και των σκανδάλων. Ένα ταμείο με απόδοση του αγγελιοσήμου στο 100% και όχι με μια συνένωση «κουμπαράδων».Ένα ταμείο που δεν θα ληστεύεται από την κυβέρνηση με το 10%.

  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

  ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
  «ενωτικός συνδυασμός Financial Crimes»

 4. AnonymOs avatar
  AnonymOs 06/03/2008 20:57:44

  Πάντα ξεπουλήματα και προδοσίες
  σκέπτεται το Μητσοτακαίηκο!

  Άλλωστε τι άλλο περιμένουμε από
  έναν τέτοιο αρχιερέα της διαφθοράς
  και της διαπλοκής;

 5. ιερωνυμος avatar
  ιερωνυμος 06/03/2008 20:58:22

  Πως τα γνωρίζετε όλα εξάκτινε!!!!!!!
  Γιά πάν επιστητό έχετε γνώμην.
  Η εκκλησία σας ευλογεί και είναι στο πλευρόν σας.
  Ταπεινός σας δούλος.

 6. sxolio.gr avatar
  sxolio.gr 06/03/2008 21:29:11

  Εδωσε η οχι ο ΓΑΠ συνεντευξη τυπου στο Ζαππειο απόψε Τι είπε???? Γιατι θαφτηκε πάλι???? Αν ήταν ο Τσίπρας θα βλέπαμε διακαναλικα LIVE

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.