29/05/2008 01:07
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι νόημα είχε η συζήτηση στη Βουλή για τα ομόλογα;

Εκρηκτική ήταν λέει η αντιπαράθεση που είχαν την Τετάρτη στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των ομολόγων. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι τρέμει την Εξεταστική και ότι έφτασε ακόμη και στο σημείο να κάνει πρόωρες εκλογές για να αποφύγει την ακρόαση Ζορμπά και να συγκαλύψει το θέμα των ομολόγων. Έντονα αντέδρασε ο Σωτήρης Χατζηγάκης, που αποκάλυψε ότι το πόρισμα της Δικαιοσύνης θα βγει μέσα στο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέρριψε επίσης ευθύνες ευθέως στον Πρωθυπουργό για το σκάνδαλο και ο υπουργός Δικαιοσύνης συνέστησε στο ΠΑΣΟΚ να προσέχει πως κινείται, γιατί …«θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου».

Τι θα κάνει δηλαδή ο κ. υπουργός; Θα βγάλει από το συρτάρι τα σκάνδαλα των προηγούμενων κυβερνήσεων, όπως εκείνο πχ των ρωσικών TOR, που τα έκλεισε για να κρατάει το ΠΑΣΟΚ σε ομηρία; Και τι νόημα είχε η κίνηση του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή με τόσο πρόχειρη επιχειρηματολογία; Επειδή είναι σωστό αυτό που είπε ο Χατζηγάκης ότι δεν μπορεί να γίνει κουβέντα πριν ολοκληρωθεί το έργο της Δικαιοσύνης, όποια άποψη κι αν έχει κανείς γι αυτό. Μήπως λοιπόν, ρωτάω εγώ ο κακόπιστος, κάποιοι βοήθησαν την κυβέρνηση να κλείσει και γι αυτό το τεράστιο σκάνδαλο το ζήτημα της πολιτικής ευθύνης; Ρωτάω έτσι από περιέργεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.