29/12/2011 22:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι "μαγειρεύει" ο Παπαδήμος για τις εκλογές;

Κάτι πολύ ύποπτο ετοιμάζει ο Λ. Παπαδήμος σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών και το βίο της παρούσας κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση με τους ανώτατους δικαστικούς τους ενημέρωσε ότι οι βασικοί στόχοι του PSI έχουν επιτευχθεί.

Επομένως, λογικά θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και όλα τα σενάρια ότι το κούρεμα είναι στον αέρα, είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός τους ενημέρωσε ότι γίνονται σκέψεις για τη σύσταση επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος από την επόμενη κυβέρνηση, αφήνοντάς τους με την απορία για το πότε τελειώνει η θητεία του, όταν ο ίδιος κάνει σχέδια για επιτροπές.

Αν αυτό συνδυαστεί με δηλώσεις του Π. Καψή ότι όταν φτάσουμε στο Μάρτιο θα δούμε για τις εκλογές, μήπως πρέπει να μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά ότι κάποιοι μαγειρεύουν νέα παράταση της θητείας της κυβέρνησης για το καλοκαίρι και βλέπουμε;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κώστας avatar
  Κώστας 29/12/2011 22:17:54

  Σίγουρα μετά το καλοκαίρι

 2. Θοδωρής avatar
  Θοδωρής 29/12/2011 22:21:09

  Το επόμενο διάστημα η κατάσταση στην οικονομία και στην κοινωνία θα είναι τόσο τραγική που κανένας δεν μπορεί να φρενάρει τις καταστάσεις.

 3. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 29/12/2011 22:21:11

  Αν πράγματι οι βασικοί στόχοι του PSI έχουν επιτευχθεί, έλεγχο τον οποίο η ΝΔ μπορεί να πραγματοποιήσει αξιόπιστα μέσω των υπουργών της, τότε υπάρχουν χίλιοι και ένας τρόποι για να αποσύρει – και μάλιστα εν είδει ηρωικής εξόδου - τη στήριξή της στην κυβέρνηση Παπαδήμου και να πάμε σε εκλογές. Από ένα σημείο και μετά το πράγμα έχει να κάνει αποκλειστικά με θέματα πολιτικής βούλησης και σχεδιασμών για την αποκόμιση του μέγιστου δυνατού εκλογικού οφέλους. Μόνο που σ΄ αυτές τις περιπτώσεις ελλοχεύει πάντοτε ο κίνδυνος να σε ξεπεράσουν οι εξελίξεις και να μείνεις με… τους σχεδιασμούς στο χέρι.

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 29/12/2011 22:31:14

  Αδιαφορώ το τι μαγειρεύει ο κύριος Παπαδήμος.
  Δεν εκλέχτηκε επιλέχθηκε.
  Η ΝΔ ας αποσύρει την υποστήριξή της.
  Ας αναλάβει πρωτοβουλία για ανακήρυξη της ΑΟΖ αύριο
  Ας καταθέσει ρύθμιση για την κατάργηση των φόρων της ακίνητης περιουσίας και ας μείνει ένας φόρος μέσο της ΔΕΗ αφού ως Κράτος είμαστε ανίκανοι ακόμα και να εισπράξουμε.
  Ας ζητήσει την αποπομπή των Αντιπροέδρων από την Κυβέρνηση που στηρίζει
  Ας ζητήσει να έχουν τα σχολεία βιβλία και όχι ...συσσίτια.

  Αλλά ας σταματήσει πρώτα από όλα το δούλεμα.
  Ο κόσμος θέλει λόγια ξεκάθαρα, γιατί δεν αντέχει άλλο.

 5. Κλεόστρατος avatar
  Κλεόστρατος 29/12/2011 22:37:00

  Αν όντως οι βασικοί στόχοι του PSI έχουν επιτευχθεί, ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει προκαλέσει το συντομότερο εκλογές.
  Αυτό για το PSI παρεμπιπτόντως πρέπει να το γνωρίζει η Ν.Δ. Για παράδειγμα ο Ι.Μουρμούρας τί λέει;

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ Κλεόστρατος 30/12/2011 04:33:24

   Δεν μπορεί νομικά να προκαλέσει εκλογές.

   • Κλεόστρατος avatar
    Κλεόστρατος @ Δημήτρης 30/12/2011 12:38:39

    Σύμφωνοι. Ας αποχωρήσει ο Σαμαράς από την κυβέρνηση Παπαδήμου και να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι 2.
    Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν μόνοι τους;

 6. Ορέστιος avatar
  Ορέστιος 29/12/2011 22:45:36

  Η Κυβέρνηση Παπαδήμου έπρεπε να είναι ήδη παρελθόν.

 7. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 29/12/2011 23:26:33

  Πολλοί βιάζονται να βάλλουν στο χέρι την κουτάλα, αλλά, αυτή τη φορά, ίσως δεν περιέχει παρά μόνο δηλητήριο...

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ ΠΗΛΕΑΣ 30/12/2011 08:19:44

   !!!!

 8. Y. avatar
  Y. 29/12/2011 23:44:48

  Πέθανε ο καθηγητής Σταύρου. Μεγάλη απώλεια για τον Ελληνισμό, από ένα πραγματικό μαχητή

 9. Nikos Draxma avatar
  Nikos Draxma 30/12/2011 00:26:03

  Απο το περιοδικο επικαιρα , αρθρο του Λαμπρου Καλαρρυτη

  Mνημονιο νο2

  Στόχος του δεν είναι να βγάλει την ελληνική οικονομία από την κρίση, αλλά να την βυθίσει περισσότερο στην ύφεση.

  * Λιγότερα χρήματα για τον κόσμο
  * Λιγότερα δικαιώματα
  * Λιγότερη εθνική κυριαρχία
  * Λιγότερη Δημοκρατία

  Το «Μνημόνιο 2», το οποίο θα συνοδεύσει τη νέα δανειακή σύμβαση και αποτελεί προϋπόθεση για την ανταλλαγή ομολόγων (PSI), είναι ένα οικονομικό πρόγραμμα πρωτοφανούς σκληρότητας, το οποίο ξεπερνά σε ένταση και εύρος μέτρων το πρώτο Μνημόνιο.

  Είναι τόσο επαχθές, που κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για μεγάλο πολιτικό κόστος που αναπόφευκτα θα επωμιστούν όλα τα κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας, τα οποία θα το υπερψηφίσουν. Νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, που θα ωθήσουν κάτω από το όριο της φτώχειας περισσότερους εργαζομένους και χιλιάδες ακόμα ελληνικές οικογένειες, νέες φορολογικές επιβαρύνσεις στα ακίνητα, που θα οδηγήσουν σε απώλεια ιδιοκτησίας κατόχους μεσαίας και μικρής ακίνητης περιουσίας λόγω αδυναμίας διατήρησής της, δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, διεύρυνση της κατάργησης φοροαπαλλαγών, που θα σημάνει απώλεια επιπλέον ενός ή και δύο μισθών, κόψιμο επιδομάτων σε ευπαθείς ομάδες (ανάπηροι, πολύτεκνοι κ.λπ.), οι οποίες θα πεταχτούν σε ένα σύγχρονο κοινωνικό Καιάδα, νέα απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, που θα ολοκληρώσει το σκηνικό εργασιακής ζούγκλας, χιλιάδες νέα «λουκέτα» και απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα λόγω της ύφεσης.

  Ο στόχος του νέου Μνημονίου δεν είναι φυσικά να βγάλει την ελληνική οικονομία από την κρίση. Αντιθέτως, θα τη βυθίσει ακόμα περισσότερο στην ύφεση και θα οδηγήσει σε εξαθλίωση και αδυναμία επιβίωσης εκατομμύρια Έλληνες. Ό,τι έγινε με το «Μνημόνιο 1» θα επαναληφθεί επί τα χείρω. Είναι προφανές πλέον ότι ο στόχος δεν είναι στενά οικονομικός• είναι ευρύτερος και πολυεπίπεδος. Είναι η γεωοικονομική και γεωστρατηγική εξουδετέρωση της Ελλάδας και του πληθυσμού της, ώστε να μην αποτελούν ενεργό παράγοντα στα τεκταινόμενα στην περιοχή. Μια χώρα με κατεστραμμένη Οικονομία, αποδεκατισμένη κοινωνία, η οποία δεν θα έχει την «πολυτέλεια» να σκέφτεται και να λειτουργεί πολιτικά και εθνικά επειδή θα προσπαθεί να επιβιώσει, διαλυμένη Άμυνα λόγω περικοπών, καταρρακωμένη Παιδεία, ανύπαρκτη κοινωνική πρόνοια, διαρρηγμένη κοινωνική συνοχή, υποθηκευμένη δημόσια περιουσία έχει στην πράξη εκμηδενιστεί.

  Ποιος θα υπερψηφίσει τα νέα μέτρα;

  Το ερώτημα που προκύπτει άμεσα είναι «από ποιους θα υπερψηφιστεί το "Μνημόνιο 2";». Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη, αν και μένει να διαπιστωθεί η τελική στάση ορισμένων βουλευτών του, όπως ξεκάθαρη είναι και η στάση του ΛΑΟΣ. Θα στηρίξουν τα νέα μέτρα. Η βούληση της ΝΔ, όμως, είναι αμφίσημη. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει διαμηνύσει ότι το κόμμα του δεν θα υπερψηφίσει νέα μέτρα, στην ανακοίνωση της Συγγρού, ωστόσο, μετά τη συνάντηση Σαμαρά - Παπαδήμου στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρονταν, μεταξύ άλλων: «...ισχύουν τα όσα συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Δηλαδή, η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και κυρίως του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) και του νέου οικονομικού προγράμματος που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

  Η φράση «και του νέου οικονομικού προγράμματος» δημιούργησε ερωτήματα για το τι εννοεί και, παρά τις εκ των υστέρων διαρροές ότι αφορά στα μέτρα που ήδη έχουν αποφασιστεί, έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ένα θολό τοπίο. Σε περίπτωση που η ΝΔ στηρίξει με την ψήφο της στη Βουλή το «Μνημόνιο 2», είναι σαφές ότι θα πρόκειται για μείζονα εξέλιξη και για κολοσσιαία μεταστροφή, η οποία, εκτός από εσωκομματικές αναταράξεις με άδηλη έκβαση όσον αφορά στην ενότητα του κόμματος, θα προκαλέσει μεγάλο αντίκτυπο στην εκλογική βάση, που το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μια διαρκή διολίσθηση της Συγγρού από τις αρχικές της θέσεις. Θα είναι περίπλοκο για τον Αντώνη Σαμαρά να εξηγήσει πώς, ενώ κατήγγειλε -και ορθώς- το «Μνημόνιο 1», στηρίζει το «Μνημόνιο 2», που είναι ακόμα χειρότερο. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να καλυφθεί χωρίς δραματικές εκλογικές απώλειες, που θα απειλήσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ, η απόσταση από τον αντιμνημονιακό λόγο στην υπερψήφιση ενός προγράμματος που θα αποτελέσει «ταφόπλακα» για τη χώρα και για τα περιθώρια του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά ως μελλοντικού πρωθυπουργού να ασκήσει βιώσιμη πολιτική. Άρα, λογικά, οι τακτικοί ελιγμοί του προέδρου της ΝΔ δεν θα φτάσουν σε σημείο αποδοχής του «Μνημονίου 2» και προκαταβολικής ψήφισης όλων των μέτρων μέχρι το 2015, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου.

  Ξανάρχισαν οι εκβιασμοί...

  Η τρόικα, βέβαια, έχει ήδη αρχίσει τους εκβιασμούς στο γνωστό πλαίσιο: Ή τα νέα μέτρα θα στηριχθούν απ' όλα τα κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας ή δεν θα προχωρήσουν η νέα δανειακή σύμβαση και το PSI. Οι δανειστές πηγαίνουν, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα και διαμηνύουν ότι αν προκηρυχθούν εκλογές η Ελλάδα θα πτωχεύσει την ίδια ώρα. Προχωρούν πλέον σε ωμές παρεμβάσεις στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας. Εκβιάζουν ώστε μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση να δεσμεύσει τη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες σε μια αδιέξοδη πολιτική. Διότι όσο ξεκάθαρο είναι ότι οι εκβιασμοί, άπαξ και τους αποδέχτηκαν τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν θα έχουν τέλος, άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι αυτή η πολιτική για την οποία εκβιάζουν οι δανειστές δεν θα έχει αποτέλεσμα. Δοκιμάστηκε και απέτυχε.

  0 Αϊνστάιν είχε πει ότι «ο ορισμός της τρέλας είναι το να κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα». Δεν πρόκειται, όμως, για τρελούς. Αυτό είναι το αποτέλεσα που επιδιώκουν. Στόχος τους είναι να μεταβάλουν το οικονομικό και βιοτικό επίπεδο του πληθυσμού, καθώς και τους δημοκρατικούς κανόνες, και να ωθήσουν και τα δύο σε ένα χαμηλότερο παρονομαστή. Λιγότερα χρήματα για τον κόσμο, λιγότερα δικαιώματα, λιγότερη εθνική κυριαρχία, λιγότερη Δημοκρατία.

  «Αυτοί που δημιούργησαν την κρίση της Ευρωζώνης παλεύουν νυχθημερόν να την επαναπροσδιορίσουν κατά τρόπο που θα τους αποφέρει πολιτικά οφέλη. Τα ΜΜΕ μιλούν για σπάταλα κράτη, τα οποία στοχοποιήθηκαν από τους κερδοσκόπους των αγορών. Αυτό στα οικονομικά λέγεται ψέμα. Η κρίση της Ευρωζώνης δεν είναι αυτή που μας σερβίρουν... Είναι μια κρίση που αφορά σε κράτη τα οποία έπεσαν θύματα της ΕΚΤ... Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη: Ένας ακόμη πόλεμος των τάξεων. Οι πλούσιοι χρησιμοποιούν τον έλεγχο που έχουν επί της ΕΚΤ για να αποσυναρμολογήσουν το κοινωνικό κράτος πρόνοιας που απολαμβάνει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ευρώπης...» (του Mike Whitney).


  Ειναι γεγονος οποιος ψηφιζει και εφαρμοσει την καταπτυστη δανειακη συμβαση και τα νεο μνημονιο που την συνοδευει ,εκτος οτι θα πεσει σε χρονο dt , θα εξασφαλισει μια θεση στο ειδωλιο του κατηγορουμενου του ειδικου δικαστηριου

  Το πασοκ εχει εξασφαλισει το πρωτο εισητηριο

 10. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 30/12/2011 00:34:02

  Τήν διαπραγμάτευση γιά τό PSI δέν τήν κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Τήν κάνει τό ΔΝΤ, η ΕΚΤ καί στελέχη τών μεγάλων τής ΕΕ. Η δουλειά τής κυβέρνησης Παπαδήμου είναι νά υπογράψει τίς τελικές αποφάσεις καί νά ψηφίσει τήν δανειακή σύμβαση καί τά εφαρμοστικά μέτρα, ώστε νά «νομιμοποιηθεί» (βάσει τών ισχυουσών «ιερών» καί μή αναστρέψιμων κανόνων τής κοινοβουλευτικής δουλείας) η δεκάτη (10%) πού έχουν υποχρέωση οι δούλοι νά αποδίδουν στούς πολυχρονεμένους αφέντες τους.
  Οι έλληνες υπάλληλοι τών διεθνών τραπεζιτών (πρωθυπουργοί, υπουργοί καί λοιπός συρφετός) καλούνται νά βρούν τρόπους αναγκαστικής συλλογής τής δεκάτης από τούς υπήκοους τής περιφέρειας πού ελέγχουν (φόροι). Επιπλέον πρέπει νά βρούν τόν τρόπο νά εισπράξουν καί τά αναγκαία χρήματα, ώστε νά πληρωθούν τά όργανα ελέγχου καί οι υπεύθυνοι αύξησης τής φοροδοτικής ικανότητας τών δούλων. Έχουμε καί κόστος ελέγχου δύστροπων επαναστατικών στοιχείων πού μπορούν νά απειλήσουν μέ πιθανές συμμαχίες μέ άλλους δούλους τό ύψος τών πρός είσπραξη φόρων ή νά προκαλέσουν αναταραχές καί νά αναγκάσουν τούς πολυχρονεμένους διεθνούς τραπεζίτες νά ξοδέψουν κάτι τις από τήν δεκάτη ώσπου νά τούς ξαναελέγξουν. Αφήνω στήν άκρη τήν ανάγκη προστασίας τής χώρας από γείτονες φοροεισπράκτορες πού ευχαρίστως θά ήθελαν νά ελέγξουν περιοχές μεγαλύτερης φοροεισπρακτικής απόδοσης.
  Σέ τελική ανάλυση, άν αφαιρέσουμαι τήν δεκάτη καί τίς δαπάνες προσωπικού, η διαφορά τών φόρων είναι τό κέρδος τών φοροεισπρακτόρων.
  Μήν χαἰρεστε οι περισσότεροι (εκτός άν ανήκετε στούς υπαλλήλους τών φοροεισπρακτόρων) γιά, πιθανά, καλύτερη λειτουργία τού φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Δέν πρόκειται νά λυθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά τόν κόσμο θά τόν εξοντώσουν. Οι επιστάτες τών φοροεισπρακτόρων θά φροντίσουν νά παρθεί από εσάς τό μερίδιο πού τούς αναλογεί. Όπως κάνανε πάντα. Άν «κάψουν» κάποιους επιστάτες θά είναι γιά δικό σας παραδειγματισμό καί επίφαση υποτιθέμενης αναλαγικότητας βαρών γιά τυφλοπάνιασμα. Τό σύστημα γιά να αυτοπροστατευθεί «καίει» καί κάποιους δικούς του πού τό παραξήλωσαν καί έγιναν βάρος καί επικίνδυνοι γιά τούς υπόλοιπους.

  Συμπέρασμα:
  Άν θέλετε νά επιβιώσετε, αντισταθείτε. Μήν γίνεστε καταδότες άλλων δούλων γιατί φοροδιαφεύγουν καί συνεργαστείτε (οι δούλοι) μέ κάθε τρόπο νά αποφύγετε τήν φοροεπιδρομή. Θά σάς αποτελειώσουν. Καί τά παιδιά σας θά μεγαλώσουν σάν απόγονοι δούλων. Όπου βλέπετε επιστάτες κυνηγήστε τους. Άν μπορείτε ξεβρακώστε τους καί εξοντώστε τους οικονομικά. Οργανωθείτε καί αντισταθείτε.
  Είστε απόγονοι τού Οδυσσέα. Πολυμήχανοι.
  Μήν σάς μπαλαμουτιάζουν γιἀ τήν δήθεν σωτηρία τής πατρίδας ΤΟΥΣ.
  Τήν δική ΣΑΣ πατρίδα νά σώσετε.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Ιαπετός 30/12/2011 00:36:54

   +1000...εκπληκτικό συμπέρασμα...

 11. Νikos Draxma avatar
  Νikos Draxma 30/12/2011 04:27:44

  Συμφωνω Ιαπετε και συμπληρωνω σε αυτα που γραφεις , στην τελευταια παραγραφο , απαλαγειτε απο τον ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΣΜΟ και κυριως απο την λογικη του μισθουλακου - παρτακια , αν νομιζετε οτι θα επιβιωσετε στη λαιλαπα του ευρωφασισμου και οτι η κριση δεν σας αγγιξει ειστε γελασμενοι , θα ξυπνησετε μια μερα χωρις δουλεια , σπιτια και θα τρεχετε στα συσσιτια για να φατε

  Προσεξτε τι θα ψηφισετε σε αυτες τις εκλογες , απο εδω και περα δεν δικαιολογειται αγνοια και λογικες δεν ηξερα η με ξεγελασαν , η ευθυνη πλεον θα ανηκει στον πολιτη 100%
  Πρεπει ο κοσμος να σταματησει την κλαψομουνια και να παρει την κατασταση στα χερια του , λαος που περιμενει γονυπετης το θαμα εξ ουρανου και ζητιανευωντας απο εδω και απο κει ειναι καταδικασμενος σε αφανισμο

  Ο κοσμος αλλαξε με επαναστασεις και κυριως με ενεργους πολιτες , αν οι προγονοι μας ειχαν το σημερινο καταντημα της πολιτικης ηγεσιας και της πλεοψηφειας του λαου (ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ - ΜΟΙΡΑΙΟΙ - ΑΒΟΥΛΟΙ) , σημερα δεν θα υπηρχαμε ως λαος με αυτα τα δεδομενα

 12. ΜΠ avatar
  ΜΠ 30/12/2011 11:21:28

  Να αποχωρήσει ο Σαμαράς. Χρεώνεται λάθη και εξαγριώνεται ο ψηφοφόρος του, ακόμα και ο υποψήφιος ψηφοφόρος του ή ο αναποφάσιστος ψηφοφόρος του, που βλέπει τις ελπίδες του να γκρεμίζονται και το μέλλον του μαύρο και τότε μαύρο θα δώσει ως ψήφο και στο Σαμαρά.
  Εκλογές εδώ και τώρα, διαφορετικά ξεχάστε αυτοδυναμία.

 13. gallias10 avatar
  gallias10 30/12/2011 13:49:06

  Αγαπητέ Δημήτρη, η άποψή σου οτι νομικά δεν μπορεί ο Σαμαράς να προκαλέσει εκλογές αν το θελήσει είναι εσφαλμένη. Σύμφωνα με το Συνταγμα τυχόν υποχρεωτική παραίτηση των βουλευτών της ΚΟ και των επιλαχόντων υποψηφίων της ΝΔ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση οδηγεί στην υποχρεωτική προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον ΠτΔ.Αλλά κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, άλλως θα το είχε πράξει πριν το διορισμό Παπαδήμου.

  • Αυτόνομος avatar
   Αυτόνομος @ gallias10 30/12/2011 13:59:12

   Μόλις συνόψισες τα "επιχειρήματα" των απανταχού φίλων του ΔΝΤ και του ΓΑΠ (με προβιά πατριωτική) καθώς και των ορκισμένων εχθρών του Σαμαρά και της ΝΔ. Θέλετε δηλαδή να φορτωθεί την ευθύνη της χρεοκοπίας στην οποία μας οδήγησε το ΠΑΣΟΚ; Χα χα χααααααα. Για ηλίθιο τον περάσατε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.