#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/03/2011 19:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι κρύβεται πίσω απο τον πόλεμο Ψυχάρη - Πρώτου ΘέματοςΤου Λάμπρου Λειβαδίτη

Εκδοτικός πόλεμος μύρισε πάλι μετά τις ανταλλαγές προειδοποιητικών βολών μεταξύ του εκδοτικού δίδυμου του Πρώτου Θέματος και του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ.

Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος από τη μία και Σταύρος Ψυχάρης από την άλλη αντάλλαξαν παραπολιτικά με υπαινιγμούς. Οι μεν πρώτοι στο φύλλο του Πρώτου Θέματος την προηγούμενη Κυριακή άφησαν υπαινιγμούς για την βίλα του κ. Σταύρου Ψυχάρη στο Ναύπλιο. Πρόκειται για βίλα που οικοδομήθηκε με παραβιάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Είναι καραμπινάτες παραβάσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης αλλά κάπου χάθηκε …Ο κ. Ψυχάρης απάντησε με δύο παραπολιτικά από τα ΝΕΑ στα οποία αναφερόταν στην υπόθεση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ που έπρεπε να έχει πάρει τον δρόμο της φορολογικής δικαιοσύνης αλλά επίσης κάπου χάθηκε…Την Πέμπτη χόντρυνε το παιχνίδι πάντα από τα ΝΕΑ με παραπολιτικό που έχει  υπαινιγμούς στο επίπεδο της προσωπικής ύβρεως για τον κ. Καραμήτσο ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγμα στην σχέση του με τον κ. Αναστασιάδη. Το χαμηλό επίπεδο του χτυπήματος και το ότι χρησιμοποιεί τα ΝΕΑ που μέχρι τώρα δεν έμπαιναν ποτέ σε τέτοιους πολέμους λάσπης δείχνει μάλλον την απόγνωση του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ.

Το ότι βγάζει ο ένας τις πομπές του άλλου είναι η κορυφή του παγόβουνου. Όχι ότι είναι ήσσονος σημασίας αφού ο ένας μπορεί να κάνει ζημιά στον άλλο και να προκαλέσει ευρύτερη κρίση στο σύστημα της διαπλοκής που ούτως ή άλλως καταρρέει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης.

Στον πυρήνα του προβλήματος είναι ο κοινός μέτοχος στα δύο μέσα ενημέρωσης κ. Βίκτορας Ρέστης ο οποίος προσφάτως πήρε το 40% του Πρώτου Θέματος έναντι τιμήματος πέντε εκατομμυρίων ευρώ.  Ο κ. Ρέστης όμως μέχρι στιγμής αρνείται να μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΔΟΛ όπως ζητά ο κ. Ψυχάρης προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστότητα για να σώσει το συγκρότημά του. Ο κ. Ψυχάρης θεωρεί ότι πίσω από την άρνηση του κ. Ρέστη βρίσκεται ο κ. Καραμήτσος  τον οποίο έχει βάλλει στο στόχαστρο και λιγότερο ο κ. Αναστασιάδης. Φυσικά για να δει ο κ. Ρέστης ότι τα οικονομικά στοιχεία του ΔΟΛ δεν βγαίνουν με τα ανοίγματα που έχει δεν χρειάζεται ο Καραμήτσος άσχετα αν ο τελευταίος έβαλε το χεράκι του για να εξασφαλίσει ασπίδα στον Ρέστη από πιθανή πίεση και χτυπήματα του κ. Ψυχάρη.

Η ουσία είναι ότι από το 2005 που εκδόθηκε το Πρώτο Θέμα έχει σταθερά την πρώτη θέση φέρνοντας στην δεύτερη θέση το Βήμα και μειώνοντας το κύρος αλλά και τα διαφημιστικά έσοδα και το μερίδιο πολιτικής επιρροής του συγκροτήματος.  Το Πρώτο Θέμα έσπασε το κατεστημένο της μέχρι τότε διαπλοκής μπαίνοντας σαν σοβαρός παίκτης στο παιχνίδι. Άλλαξε μάλιστα τα δεδομένα ανοίγοντας δρόμο και για άλλες προσπάθειες όπως της Real News. Φυσικά οι παλιοί βρήκαν τον τρόπο να επιβιώσουν αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχουν πλέον την παντοδυναμία που είχαν παλαιότερα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι καινούργιοι είναι καλύτεροι ή χειρότεροι απλώς αυξήθηκε ο μεταξύ τους ανταγωνισμός και δεν υπάρχει δεσπόζουσα θέση κανενός. Βοήθησε δε στην αλλαγή του συσχετισμού ισχύος το ότι έφυγαν από φυσικά αίτια οι παλιοί παίκτες πρώτα ο Τεγόπουλος και μετά ο Λαμπράκης οι οποίοι και πιο έμπειροι και ικανοί ήταν και αποτελούσαν παράγοντες ισορροπίας. Επίσης οι άλλοι δύο Γιώργος Μπόμπολας και Αριστείδης Αλαφούζος έχουν περάσει τα 80. Οι φυσικοί διάδοχοι ή επίγονοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπορούν να διατηρήσουν την ισορροπία.

Μέσα σε αυτούς ο Θέμος σαφώς ξεχωρίζει γι αυτό και του αρχίσαν τα σκληρά χτυπήματα ήδη από το 2007 με την υπόθεση των πέντε εκατομμυρίων και στην συνέχεια με την υπόθεση Ζαχόπουλου. Χρησιμοποιώντας η παλαιά διαπλοκή τον παντοδύναμο τότε Ρουσόπουλο έφθασε στα όρια της φυσικής εξόντωσης (απειλήθηκε και η προφυλάκισή με δικαστικό πραξικόπημα) τον κ. Αναστασιάδη. Το παιχνίδι έσωσαν τότε οι εργαζόμενοι της εφημερίδας. Ο Αναστασιάδης όμως λόγω ακριβώς της στήριξης των εργαζομένων άντεξε και κυρίως άντεξε το «Πρώτο Θέμα» το οποίο διατήρησε την πρώτη θέση και το 2008 και το 2009 και το 2010. Βοήθησε δε το ότι μπήκε στο παιχνίδι και πρόσφερε πολιτική ομπρέλα προστασίας ο κ. Γιώργος Μπόμπολας ο οποίος αγόρασε τότε το 70% της εφημερίδας.

Και φθάνουμε στο σήμερα που τα παλαιά μαστόδοντα του χώρου των ΜΜΕ έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και προσπαθούν να δαγκώσουν επιχειρηματίες με ρευστότητα όπως ο Ρέστης για να σωθούν. Το Πρώτο Θέμα παρά το ότι πλήρωσε χοντρά την «προστασία» του Μπόμπολα -για να τον διώξει τον πλήρωσε 18 εκατομμύρια ευρώ και καθάρισε πάλι λόγω της στήριξης των εργαζομένων- έχει σχετικά μικρά χρέη και ανοίγματα και με την ένεση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ από τον Ρέστη είναι βιώσιμο και μάλιστα κάνει κινήσεις για να μπει στη νέα εποχή του διαδικτύου. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μέσα στο 2010 η εφημερίδα δεν έκανε απολύσεις και περικοπές εν αντιθέσει με τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης διατηρώντας έτσι παρά την εκδίωξη του Μπόμπολα την εργασιακή ειρήνη.

Στον ΔΟΛ τα οικονομικά προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα. Επιπλέον αφού εδώ και έξι χρόνια το Βήμα είναι σταθερά δεύτερο –κάτι που αποτελεί ταπείνωση για τον Ψυχάρη- τώρα κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση αφού την πρώτη ή δεύτερη θέση έχει εξασφαλίσει η Καθημερινή που πηγαίνει ανέλπιστα καλά με τις ποιοτικές της προσφορές. Αν ο Ρέστης με την στήριξη των Αναστασιάδη Καραμήτσου αποφύγει το δάγκωμα του Ψυχάρη και δεν βάλλει λεφτά τα πράγματα θα γίνουν άσχημα για το συγκρότημα της διαπλοκής το οποίο αν δεν βρει άλλον κινδυνεύει με κατάρρευση. Άλλωστε έκλεισε το καθημερινό Βήμα και συνεχίζει να κάνει απολύσεις και περικοπές ενώ το κλίμα μεταξύ των συντακτών όπως άλλωστε είναι φυσικό είναι τεταμένο.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και καθώς η επίθεση της Πέμπτης από τα ΝΕΑ ξεπέρασε τα εσκαμμένα αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του δίδυμου Αναστασιάδη Καραμήτσου.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nasos avatar
  Nasos 17/03/2011 19:55:27

  εγώ από τότε που απέκτησα σύνδεση στο διαδίκτυο έχω πάψω να αγοράζω της φυλλάδες της διαπλοκής,έχω γλυτώσει ένα σωρό λεφτά και έχω και την δημοκρατική μου συνείδησή ήσυχη
  έχω φτάσει σε σημείο να λυπάμαι τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που αγνοούν το εκπληκτικό αυτό μέσο και δέχονται καθημερινά την πλύση εγκεφάλου από τις φυλλάδες και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής

  • Αστος avatar
   Αστος @ Nasos 18/03/2011 00:29:20

   +++++++

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 17/03/2011 19:57:31

  Και σήµερα έχουµε Θέµα. Δηλαδή κάθε εβδοµάδα γίνεται αρπαγή. Ενα άλλο Δηµόσιο λαµόγιο έλεγε ότι όταν µεταφέρεις λεφτά καθ’ οδόν σού πέφτουν µερικά!..

  Οµως το Καρα-λαµόγιο (από την Τρούµπα στο Ψυχικό – εξ αγχιστείας…) δεν ξέρει ότι ήδη λαλούν οι «χορηγοί» του και το µεγάλο ψάρι θα φάει το µικρό. Τελικά είτε ο χοντροµ.…ς, όπως αποκαλεί τον συνεταίρο του, είτε ο και πολύ (λέει) βλάκας νεόκοπος χορηγός, πιθανώς και οι δυο µαζί θα τον ξαποστείλουν. Και θα ζητάει πάλι τρία κατοστάρικα από τον κυρ Νίκο για να πάει (επί πληρωµή) σε ένα «σπίτι»!!

  h**p://www.tanea.gr/default.asp?pid=14&ct=11&artid=4622928

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ Προφήτης 18/03/2011 07:43:16

   Καρα-λαμογιο εννοει τον Καραμητσο?
   Χοντρο....ς εννοει τον Θεμο?
   Νεοκοπος χορηγος ο Ρεστης?
   Ο κυρ Νικος ποιος ειναι?

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 17/03/2011 20:01:40

  Αν ποτέ είχαμε κρεμάλες ή Γουδή...

 4. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 17/03/2011 20:24:08

  Όπου φτώχεια και γκρίνια.............
  Ας πρόσεχαν.

 5. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 17/03/2011 20:34:35

  Oι σκουπιδοφυλάδες έχουν τελειώσει. Ζουν με τις κρατικές επιχορηγήσεις και τις υποχρεωτικές διαφημίσεις.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απογευματινή του
  πάλαι ποτέ συγκροτήματος που θυμίζει εποχή του νερού του Καματερού.
  Μόνο που τότε δεν υπήρχε διαδίκτυο.
  Κι έτσι θάρθει η αλλαγή και η διαφθορά θα φθίνει.
  Λίγοι από τους γεροδιαφθαρμένους έχουν αντιληφθεί σε κάποιο βαθμό την ειρηνική επανάσταση που εξελίσεται ραγδαία.

 6. kiki avatar
  kiki 17/03/2011 20:54:41

  Το Ευαγες ιδρυμα Λαμπρακη , στα χερια του Ψυχαρη που οποια βρωμικη ιστορια σκεφτεις διαπλοκης μεσα, τον φιλο του Παγκαλου.
  Και το αλλο , αλλη βρωμικη ιστορια, η ενημερωση του λαου.
  Καταντια της Δημοκρατιας ειναι αυτη.
  Σαπιοι και βρωμικοι διαπλεκομενοι εκδοτες.

 7. ΚΟΝΤΣΕΣ IΛIAΣ avatar
  ΚΟΝΤΣΕΣ IΛIAΣ 17/03/2011 21:04:50

  Μαλλώνουν τα βουβάλια και την πληρώνουν τα βατράχια.......

 8. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 17/03/2011 21:09:13

  Ενδοπασοκικος πολεμος απατεωνων.Το καλυτερο ειναι να κλεισουν και οι δυο.

 9. ELLINFREE avatar
  ELLINFREE 17/03/2011 21:42:12

  και το αλλο με το μεγαρο μουσικης το ακουσατε!ακουσον ακουσον ερανο κανανε για να το υποστηριξουνε!ποιο το μεγαρο μουσικης που ο λαουτζικος ουτε απο εξω δεν περναει που να πληρωσει και τα πανακριβα εισητηρια,που και να θελει βεβαια δεν τα βρισκει γιατι τα μοιραζονται μεταξυ τους, Ω ΚΑΙΡΟΙ Ω ΗΘΗ!

 10. ataktos avatar
  ataktos 17/03/2011 21:43:03

  γνωστή .....εµπάθεια, απάθεια και αµάθεια

 11. ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ avatar
  ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 17/03/2011 21:53:31

  δεν αγοραζω εφημεριδες ,γλυτωσα μια μικρη περιουσια το ιδιο συμβουλευω και εσας

 12. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 17/03/2011 22:05:21

  ΠΡΟΣΟΧΗ :
  ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;; , την ώρα που στην Ελλάδα απεργούν τα ¨ΜΟΥ-ΜΟΥ...¨

  ΚΥΠΡΟΣ :
  Ημερομηνία: 17.03.2011 | 13:59 Κουλίας:

  *****************************
  Ιθύνων νους του πραξικοπήματος ο Χρ.Λαμπράκης Αποκαλύψεις του βουλευτή του ΔΗΚΟ στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο συζήτησης για το Φάκελο της Κύπρου.
  ******************************

  Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, ανέγνωσε ενώπιον της Ολομέλειας έγγραφο το οποίο εμπλέκει τον Χρ. Λαμπράκη στο εγχείρημα ανατροπής του Μακαρίου.

  Τον ιδιοκτήτη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και εκδότη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Χρήστο Λαμπράκη, κατονόμασε ως ιθύνοντα νου του πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου στις 15 Ιουλίου 1974, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας.

  Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο συζήτησης για το Φάκελο της Κύπρου, ο Ζαχαρίας Κουλίας ανέγνωσε έγγραφο που κατέθεσε στην at hoc Επιτροπή για τον Φάκελο της Κύπρου, ο Χάρης Βωβίδης, γραμματέας του τότε προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, σύμφωνα με το οποίο, τρεις μέρες πριν το πραξικόπημα στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα σύσκεψη των ηγετών του εγχειρήματος ανατροπής του Μακαρίου.

  Συγκεκριμένα η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, στην εξοχική έπαυλη του Χρήστου Λαμπράκη στον Πόρο. Επικεφαλής της συσκέψεως, σύμφωνα με το έγγραφο, ήταν ο εκδότης Χρήστος Λαμπράκης, τον οποίον ο κ. Κουλίας χαρακτήρισε ως πολιτικό νου του πραξικοπήματος και σε αυτή μετείχαν ο δικτάτορας Δημήτρης Ιωαννίδης και επιτελείς του, o εφοπλιστής Ποταμιάνος, ενώ από την Κύπρο πήγε στον Πόρο και συμμετείχε στη σύναξη ο Νίκος Σαμψών, ο οποίος ανέλαβε «πρόεδρος» της πραξικοπηματικής κυβέρνησης μετά την ανατροπή του Μακαρίου στις 15 Ιουλίου του 1974.

  Ο Χρήστος Λαμπράκης πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου του 2009 στην Αθήνα, σε ηλικία 75 ετών.

  Εκτός από ιδιοκτήτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με δύο εφημερίδες και είκοσι και πλέον εβδομαδιαία και μηνιαία έντυπα, ο Λαμπράκης δημιούργησε και το Μέγαρο Μουσικής, που ήταν αποτέλεσμα των προσπαθειών της ομάδας των Φίλων της μουσικής στην ίδρυση της οποίας πρωτοστάτησε.

  Ο Χρήστος Λαμπράκης θεωρείτο ως παράγοντας δημοκρατικών πεποιθήσεων και πνεύμα ανήσυχο και είναι χαρακτηριστικό ένα απόσπασμα, που γράφτηκε για τον ίδιο την ημέρα του θανάτου του από το ειδησιογραφικό site “in.gr”, για τον Λαμπράκη: «Οι πολιτικές περιπέτειες της Ελλάδας, η καθημερινή μάχη για τα δημοκρατικά ιδεώδη και για την αλήθεια, που σάλπιζαν τα έντυπά του και πρόβαλλε ο ίδιος, δεν τον άφησαν άτρωτο. Η χούντα των συνταγματαρχών τον φυλάκισε και κυριολεκτικά στραγγάλισε την κυκλοφορία των εφημερίδων και των περιοδικών του».

  http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=41002

  *************

  Όπως βλέπουμε η είδηση αναδημοσιεύτηκε στην Κυπριακή ηλεκτρονική σελίδα της ¨Καθημερινής¨ . Θα έχουμε και πόλεμο ¨Αλαφουζαίων- ΔΟΛ ¨ ;

  Βέβαια η καταγγελία αυτή χρήζει διασταύρωσης και επιβεβαίωσης. Σαν πολίτης απλά αναδημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη.

  Όμως είναι γνωστό στους παρηκούντες στην Ιερουσαλήμ ότι το Λαμπράκειο συγκρότημα ήταν από την εποχή του Μεσοπολέμου :

  " very intelligence ..." ( service )

  Ως εκτούτου τίποτα δεν πρέπει να αποκλείουμε στην Ελλάδα των ¨Ρόντος¨. Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκινά από την σύσταση του Νεοεεληνικού κράτους ( 1832 ) και καταλήγει ( από τους πρόθυμους - embeted ) στην ¨25η Μαρτίου 2011¨ !

  • Nasos avatar
   Nasos @ ΝΤΑΝΤΟΝ 17/03/2011 22:45:01

   και αναρωτιώμουν ο αφελής,γιατί έχει λυσσάξει ο ΔΟΛ και προβάλει συνεχώς τον υιό του Μαρκεζίνη;
   είναι προφανές πλέον κατά την γνώμη μου:επειδή ο Σερ τους κρατάει από τα κόχονες σχετικά με τον ρόλο τους εκείνη την τραγική εποχή

 13. Aris. A avatar
  Aris. A 17/03/2011 22:06:59

  Σαν τις γριές ξεδοντιάρες καλντεριμτζούδες της Αθηνάς τσακώνονται για την μοιρασιά των πελατών.

  Αντε να αρχίσουν οι αποκαλύψεις να το απολαύσουμε.

 14. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 17/03/2011 22:12:20

  διορθώστε σας παρακαλώ το ¨παρ-η- κούντες σε ¨παροικούντες¨ , διότι μου την δίνει στα νεύρα , εμένα του ίδιου...

 15. Nasos avatar
  Nasos 17/03/2011 22:19:28

  Κύπριος βουλευτής καταγγέλει τον Χρήστο Λαμπράκη ως εγκέφαλο του πραξικοπηματος ενάντια στον Μακάριο!
  http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=41002

  επίσης να προσθέσω πως ο πατέρας μου που είχε επιστρατευθεί το 1974,μου είχε πει πως τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ καλλιεργούσαν τότε κλίμα ντεφετισμού γράφοντας για κιβώτια που περιείχαν πέτρες αντί για όπλα και άλλα παρόμοια

  • Άργος avatar
   Άργος @ Nasos 18/03/2011 01:49:47

   Ντεφετισμός;!;!; ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, στα ελληνικά

 16. Ας πουμε ανώνυμος avatar
  Ας πουμε ανώνυμος 17/03/2011 22:31:04

  Ο πόλεμος εχει ξεκινήσει προ πολλού. Εδω και από "Blog" του Φιλελευθερου κλίματος - θυγατρική του Λαμπράκη - από την 1 Φεβρουαρίου

  http://roides.wordpress.com/2011/02/01/1feb11/

 17. factorx avatar
  factorx 17/03/2011 23:01:15

  Παράλειψη με σημασία: Αναστασιάδης και Καραμήτσος θεωρούν ότι ο Ψυχάρης βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις που έκανε η Ντόρα στην Βουλή πάντα για το θέμα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Η Ντόρα από την πλευρά της δεν έχει τίποτε να χάσει. Το παίζει αδέκαστη, εκδικείται τον Θέμο και εξασφαλίζει και στήριξη από το Συγκρότημα.

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ factorx 18/03/2011 07:47:20

   Θα προκοψει απο την στηριξη και αυτη οπως ο Βενιζελος.

 18. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 17/03/2011 23:34:56

  Θέμος-Ψυχάρης-Καραμήτσος-Λαμπράκης-Μπόμπολας κτλ.
  Πεδιον δόξης λαμπρόν για τους "πολιτικούς" αναλυτές ! Επιτέλους θα ασχοληθούμε με τα φλέγοντα θέματα της κοινωνιας μας, που αποδομείται από τα ΜΜΕ των κυρίων αυτών ? Αηδία και εμετός ...

 19. leon avatar
  leon 18/03/2011 09:58:31

  H μεγαλύτερη πλάκα είναι να σκίζουν τα ιμάτια τους κάποιοι για τις φυλαδες ..και ολοι να επικαλούνται τα δημοσιευματά τους για τον απλούστατο λόγο ότι η δημοσιογραφία των ελληνικών blog (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα) είναι του κ...ώλου!!
  Θέλετε παραδειγματάκι?? πρόσφατο το email τύπου "χρεωκοπία στις 25 Μάρτη" ζεί και αναπαράγεται μόνο στις κονωνίες των blog !!
  Θα ήθελα να ήξερα εάν υπάρχει έστω και ένας που δεν μπαινει "τζαμπατζιδικα" στα site των εκδοτών για να πάρει πληροφόρηση!!
  Εστω ένας ρε παιδιά!!!!!

 20. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 18/03/2011 11:26:35

  Τι μποχα ειναι αυτη?Οσο πλησιαζει κανεις την τεταρτη εξουσια τοσο νομιζει οτι εχει το κεφαλι του μεσα σε βοθρο απο σκ.....τα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.