#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/03/2011 22:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι θα γίνει με αυτά τα πράσινα ανθρωπάκια;Αν το Νεοπασόκ, η κυρία Μπιρμπίλη και ο κ. Σηφουνάκης ζούσαν οποτεδήποτε μεταξύ 300 πΧ και 2000 μΧ.,  ούτε το Κάστρο στην Σέριφο θα είχε χτιστεί, ούτε η Άνω Σύρος, ούτε τα Φηρά και η Οία, ούτε θα είχαμε το τραγούδι «να πάρω μια ψαρόβαρκά μωρό μου»...

Δεν θα υπήρχαν ψαρόβαρκες.  Μόνο αιολικά.

ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Τι θα γίνει με αυτούς, επιτέλους;

Πόσο καιρό ακόμα θα τους ανεχόμαστε;

Πασοκόπληκτος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ierofantis avatar
  ierofantis 06/03/2011 22:55:00

  Εεεε, υπερβάλεις...

  Να μην χαρεί με την ησυχία του, μακριά από τους ενοχλητικούς Σεριφιώτες, ο κύριος Υπουργός Παπακωνσταντίνου, την εξωχικάρα στη Σέριφο μωρέ...;

  Κρίμα και αδικία είναι... Πού να του εξηγείς τώρα για βάρκες, αιγιαλούς και τοπική ανάπτυξη...

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 06/03/2011 23:02:11

   Στη Σεριφο ειναι κ αλλα παιδια.. Πρασινα... Λαυρεωτικα.... λεωψ εγω τωρα... στα Δικαστηρια...

   ΠΠ

 2. kakofonix avatar
  kakofonix 06/03/2011 22:59:41

  Είναι και κάτι ξενοδοχεία στη μέση που όσο να' ναι ενοχλούνται. Είναι δυνατόν εκεί που καπνίζεις το κοχίμπα σου και απολαμβάνεις το λαγκαβούλιν, να περνάει ο ενοχλητικός ιθαγενής με το τρακτέρ;

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ kakofonix 06/03/2011 23:12:09

   Και μάλιστα από χωματόδρομο, που σηκώνει σκόνη και σου λερώνει, ρε παιδί μου και το Zegna Sport πουκαμισάκι σου...

 3. katalytikos avatar
  katalytikos 06/03/2011 23:11:52

  Τα παρακάτω είδη δεν ξέρω αν επιβιώσουν με τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου,
  Lutra lutra, Emys orbicularis, Mauremys caspica, Elaphe quatuorlineata, Aphanius fasciatus, Valencia hispanica, Callimorpha quadripunctata, εμείς αποκλείεται!!!!

 4. zap-zap avatar
  zap-zap 06/03/2011 23:32:59

  και λίγα τους κάνει η Μπιρμπίλή, οι Σερφιώτες πουλάγανε και ξεπουλάγανε σε ημετέρους του ΠΑΣΟΚ, ψηφίζανε 8 χρόνια την δήμαρχο κολλητή του Γιωργάκη (ευτυχώς ξεκουμπίστηκε κα ευτυχώς απέτυχε παταγωδώς στον δήμο Κηφισιάς) και μέσα σε 20 χρόνια το βίασαν το νησί. Καλά τους κάνει και λίγα τους κάνει. Πολιτική και αισθητική ΠΑΣΟΚ η Σέριφος, το διέλυσαν το νησί.

 5. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/03/2011 23:47:57

  Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ’ τα μωρή άρρωστη
  Λαβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας
  Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα
  Λάβε κίναιδε = Πάρ’ τα π…..
  Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ……
  Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ……
  Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας
  Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π…..
  Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ…..!
  Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου;
  Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε
  Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α……!
  Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α…… μου!
  Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ… το μ…. της μάνας σου
  Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ……. το σπίτι π…..
  Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ……
  Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ….. το σπίτι παλιόπ…..!!!
  Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα = Της π……. το κάγκελο!!!
  Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους
  Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)
  Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;
  Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ……
  Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα!
  Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι
  Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο
  Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π….. απ’την παράγκα (πρόχειρη κατοικία)
  Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)
  Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α…

  ΠΠ

  • ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ avatar
   ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 07/03/2011 14:03:40

   Ρε εσύ είσαι πολύ μορφωμένος. Φιλοσοφική έχεις τελειώσει;

 6. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 06/03/2011 23:58:27

  Τη Σέριφο τη γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Σίγουρα εξίσου καλά με έναν Σερφιώτη. Η ρύθμιση για τα 10 στρέμματα εκτός σχεδίου είναι απαραίτητη, διαφορετικά το νησί θα χτιστεί ολόκληρο. Και θα πρέπει ανάλογη ρύθμιση να ισχύσει για όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Εχουν καταντήσει προέκταση της "ζώνης παραθεριστικής κατοικίας" της Αττικής. Διάφοροι νεόπλουτοι εκμεταλλεύονται τη διάταξη για τα 4 στρέμματα εκτός σχεδίου (που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη) για να χτίζουν εξοχικά, ενίοτε με πισίνες, γύρω από μαγευτικούς πρώην ερημικούς κολπίσκους, που ξαφνικά βρίσκονταν περιτριγυρισμένοι από σπίτια που κατοικούνταν 20 μέρες τον χρόνο. Μεταξύ αυτών και ο κ. Παπακωνσταντίνου, στο Καράβι. Μερικές φορές έχτιζαν παράνομα και πάνω στην άμμο, όπως στη Βαγιά.
  Το καλύτερο είναι να υπάρξει επέκταση των ορίων των οικισμών, χωροταξικός σχεδιασμός και, εν ανάγκη, πολύ περιορισμένης έκτασης πολεοδόμηση ορισμένων εκτάσεων. Υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες.
  Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος πολύ κολλητός του κ. Σηφουνάκη, νομικός, δεν επωφελήθηκε από τα 4 στρέμματα για να χτίσει εκτός σχεδίου στο ακρωτήρι ανάμεσα Ψιλή Άμμο και Άη-Γιάννη, κλείνοντας και το παλιό μονοπάτι που περνούσε από εκεί και ένωνε τις δυο γειτονικές παραλίες.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΒΙΣ 07/03/2011 00:00:49

   Για τον δήθεν πεζόδρομο στο Λιβάδι, από όπου περνάνε υποχρεωτικά όλα τα φορτηγά και όλα τα οχήματα, ενώ τα "πεζοδρόμια" είναι κατειλημμένα από τραπεζοκαθίσματα και ο κόσμος περπατά με κίνδυνο της ζωής του και με τα μικρά παιδιά σφιχτά πιασμένα από το χέρι, έχει να μας πει κάτι η δημοτική Αρχή;

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ ΒΙΣ 07/03/2011 00:20:06

    Σωστά αυτά που λές, αλλά ειδικά στις Κυκλάδες, βάλε και την παράμετρο του Κτηματολογίου...

    Οι τίτλοι ιδιοκτησίας πολλές φορές είναι ανύπαρκτοι ή γρίφος για να βγάλεις άκρη και αυτό είναι ένα μειονέκτημα που οι καρχαρίες που ξέρουν από κτηματομεσιτικά στα νησιά αυτά το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Καλός ο χωροταξικός σχεδιασμός (δηλαδή που μπορούμε να κτίσουμε) αλλά απαραίτητος και ο Κτηματογραφικός προσδιορισμός (τι ανήκει σε ποιον, για να ξέρουμε ποιος κτίσζει, τι.)

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ierofantis 07/03/2011 00:21:57

     Δεν διαφωνώ. Και το Κτηματολόγιο πρέπει να προχωρήσει τάχιστα. Φοβούμαι όμως ότι μέχρι να ολοκληρωθεί το Κτηματολόγιο, οι Κυκλάδες θα έχουν γίνει μία άσπρη Λούτσα.

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ΒΙΣ 07/03/2011 00:30:04

      Να σου πω κάτι φίλε ΒΙΣ...

      Προσωπικά δεν θα έβαζα κανένα περιορισμό. Ή μάλλον μόνον έναν. Θα επέτρεπα δηλαδή δόμηση στα 4 στρέμματα οπουδήποτε εκτός σχεδίου, αρκεί η οικοδομή να είναι συμβατή με τον αρχιτεχτονικό χαρακτήρα και το ιδιαίτερο χρώμα κάθε τόπου. Δεν με ενοχλούν τόσο τα σπιτάκια που είναι κοντά το ένα στο άλλο στα νησιά ή ακόμη και σχεδόν μέσα στη θάλασσα. Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι να βλέπω μια έπαυλη - κιτσαρία με πέτρα πελεκητή, γυαλί, πισίνες και άλλα κουλά που συνήθως βλέπεις, σε ένα τοπίο με λευκά σπιτάκια με καμάρες και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

      Εκεί φίλε θα έβαζα μπουλντόζες...

  • ΑΡΚΑΣ avatar
   ΑΡΚΑΣ @ ΒΙΣ 07/03/2011 00:20:03

   Αγαπητέ μου, στη Σέριφο έχουν διαπραχθεί οικιστικά εγκλήματα - όπως και σε όλες τις Κυκλάδες γενικότερα - το σωστότερο είναι να μπορούν όλοι να κτίσουν σε οποιοδήποτε χωραφάκι έχουν, αλλά να υπάρχει έλεγχος και κατανόηση. Παν μέτρον άριστον. Τι μου λέει εμένα ότι θα έρθει πάλι ο κάθε λεβεντομαλάκας και επειδή έχει φράγκα να χτίσει σε 10 στρέμματα οικόπεδο 3.000 τετραγωνικά μέτρα στη λάθρα?

   Μοπυ εγγυάται κανείς? Όχι, εδώ στη Σέριφο έχουν κτίσει στο Γάνεμα, στη Ψιλή Άμμο, ακόμη και πάνω στη παραλία στο Λιβάδι. Ο Παπακωνσταντίνου και αυτός έχει μεγάλη βίλα στο Καράβι που τη συντηρεί με το μισθό του των 4.300 ευρώ. Είναι δυνατόν να περιμένετε από το Σηφουνάκη να νοιαστεί για το περιβάλλον και την οικιστική ομορφιά? Εδώ αν πάτε τώρα στη Μύκονο δεν θα ξαναπατήσετε ποτέ. Πρόκειται περί ανευθύνων και πολιτικών με σοβαρές ευθύνες.

 7. Εnzo avatar
  Εnzo 07/03/2011 01:00:34

  homus pasokous ειναι ο δημαρχος εκει?

 8. Kennan avatar
  Kennan 07/03/2011 01:07:47

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ – ΛΕΦΤΑ

  Το tsantiri σας παρουσιάζει τη λίστα της ντροπής στον 9,84. Δείτε τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων που φιγουράρουν! Δείτε και πόσα λεφτά έπαιρναν, πόσο δούλευαν -όσοι δούλευαν! Να με ποιους εννοούσε προφανώς ότι «έφαγε» παρέα τα λεφτά ο Πάγκαλος! Πάντως όχι με εμάς… [Θα αναγνωρίσετε ονόματα που βγαίνουν στα κανάλια και το παίζουν τιμητές των πάντων!]
  Η οικονομική κατάσταση του ΔΕΡΑ 984 είναι τραγική. Το κόστος μισθοδοσίας των 384 εργαζομένων εκ των οποίων περίπου 250 δημοσιογράφοι ανέρχεται σε περίπου 9.5 εκατομμύρια το χρόνο. Τα έσοδα του σταθμού ανήλθαν το 2010 στις 400.000 ευρώ, και η επιχορήγηση από τον Δήμο περίπου στα 15 εκατ.
Ο Δήμος αποφάσισε να επιχορηγήσει τον 9.84 με 5 εκατ. Ευρώ για το 2011.
Έτσι κρίθηκε απαραίτητο ένα πρόγραμμα εξυγίανσης που περιλαμβάνει:
• Δραστική μείωση των ελαστικών δαπανών έως και 80%. Σημαντική μείωση των υπόλοιπων δαπανών.
• Κρίθηκε επίσης αναγκαία η μείωση των δαπανών μισθοδοσίας και αμοιβών, καθώς με τα 5 εκ. επιχορήγηση ο σταθμός θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο σε 4-5 μήνες.
Επιλέχθηκε η μείωση του προσωπικού με βάση τα ακόλουθα κριτήρια.
1. Η απόδοση,
2. Οι οικονομικοί λόγοι, η δυνατότητα εξεύρεσης άλλης εργασίας, Πολυθεσία
3. Κοινωνικοί λόγοι (Οικογενειακή κατάσταση, προβλήματα υγείας κλπ). Στόχος να μην βρεθεί κανείς άνεργος, χωρίς εισόδημα από άλλη πηγή.
Επιπροσθέτως, σημειώνεται πως με βάση τις δηλώσεις του Δημάρχου προεκλογικά και μετεκλογικά, ο 9.84 θα αλλάξει φυσιογνωμία και θα μετατραπεί σε ένα σταθμό της πόλης. Ένας σταθμός που θα ασχολείται με τα προβλήματα, αλλά και τη δημιουργική ζωή της Αθήνας. Ένας τέτοιος σταθμός δεν μπορεί να δημιουργηθεί με 19 πολιτικούς συντάκτες και άλλους τόσους παρουσιαστές εκπομπών, ειδικούς στο πολιτικό σχόλιο, την παραπολιτική και την πολιτική ανάλυση.
  Με βάση τα παραπάνω αποφασίστηκαν οι παρακάτω αποχωρήσεις
  1. Γρ. Ρουμπάνης (3692 +2000) Ζάκυνθος ανύπαρκτος εδώ και δύο χρόνια –Παραιτείται)
2. Άννα Παναγιωταρέα (2849 ευρώ/μηνα για 2 ωρες την εβδομάδα) καθηγήτρια στο ΑΠΘ
3. Αρετη Σιδηροκαστρίτου (4339 ευρώ/μηνα – 1 ωρα τη βδομάδα με Τασσιόπουλο) διευθυντικό στέλεχος του ομίλου Κυριακίδη(φλαςκλπ) και υπάλληλος της ΓΓΤύπου.
4. Γιώργος Βλάχος (2332 ευρώ /μηνα, πολιτικό σχόλιο , 1 από τους 19 πολιτικούς συντάκτες του σταθμού) με ελάχιστη συμμετοχή και εργάζεται στον Αλφα και είναι υπάλληλος στη ΓΓΤύπου)
5. Γιώργος Ταμπακόπουλος (4384/μηνα ανύπαρκτος ,διευθυντής στο ΚΑΡΦΙ )
6. Μαρία Σταματέρη (2421/μηνα – ένα δυο 10λεπτα , εργάζεται και στον ΣΤΑΡ) δήλωσε ότι ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
7. Φωτεινή Καλλίρη (2114 /μηνα,καλύπτει θέματα Δημόσιας διοίκησης-εργάζεται στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, και στο Γρ.τυπου Εθνικής Τράπεζας)
8. Γιάννης Τασσιόπουλος (3879/μηνα, μια εκπομπή κάθε Παρασκευή, δ/ντης εκδηλώσεων, εργάζεται στο ΧΡΗΜΑ και άλλου τύπου εργασίες) ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ μέχρι 5/2011)
9. Αντώνης Ζησιμάτος (2239/μηνα -ΙΑΣΩ- δεν έκανε τίποτα , άδεια μετ αποδοχών για 14 μήνες)) ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
10. Ολγα Προυκάκη (1324/μηνα – 15΄την εβδομάδα-ΑΝΤ1-με δελτίο))ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
11. Κώστας Ζούλας (3200/μηνα – εκπομπή Δ-Π 3-4 με Παπαγεωργίου) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΡΤ
12. Νικόλαος Καρούτζος (2713/μηνα, μία εκπομπή με Κομίνη κάθε Π 6-7μμ, ΑΞΙΑ κ.α)
13. Γιάννης Κουρτάκης (2255/μηνα, ωριαία εκπομπή Δευτέρα- Πέμπτη με τον Χρήστο Ράπτη- εργαζεται ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΞΙΑ ,σύμβουλος Μαρινάκη, παραπολιτικα.γρ)
14. Γιάννης Σαραντάκος (1852/μηνα ένας από τους 19 πολιτικούς συντάκτες με ελάχιστη συμμετοχή, Εργάζεται στο ΕΘΝΟΣ και ΜΕΓΚΑ)
15. Νικ. Στέφος (μουσικός επιμελητής, Εργάζεται στην ΕΡΤ-με άδεια άνευ αποδοχών) – Παραιτείται-ΣΥΝΤΑΞΗ τον Μάιο)
16. Αμαλία Κυπαρίσση (εξαφανισμένη από 2003 γρ Ρουσσόπουλου, άδεια ανευ αποδοχών μέχρι τέλους του 2011-ζεί μόνιμα στην Ισπανία) δεν επικοινώνησε
17. Στάθης Βαρυτιμιάδης (2174/μηνα . Σημετοχή ένα τηλ σε πρωινό Μαγκαζίνο. Εργάζεται στον Ελευθερο Τύπο και σε αθλητική)
18. Φώφη Γιωτάκη (2016/μηνα, Μία από τις 19 πολιτικούς Συντάκτες του σταθμού, με ελάχιστη προσφορα. Είναι αρχισυντάκτρια πολιτικού στο ΕΘΝΟΣ)
19. Άγγελος Μόσχοβας (2438/μηνα. Πρωινό 7-8 με Λοβέρδο-πολλές απουσίες – Εργάζεται στο κέρδος ΚΕΡΔΟΣ)
Ορισμένου Χρόνου
  20. Νίκος Ελευθερόγλου (1759,τίποτα, ανύπαρκτος free press δήθεν, εφημ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
21. Φοίβος Καρζής (4018/μηνα –Εργάζεται στη Eurobank) Αποχώρησε μόνος του σε φιλικό κλίμα
22. Δημήτρης Κατής (1840/μηνα,μουσικός , μία εκπομπή)
23. Ελένη Κομίνη (1173/μηνα,μία εκπομπή με Καρούτζο κάθε Παρασκευή. Εργάζεται στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ)
24. Παναγιώτης Μουσάς Ένας από τους 19 πολιτικούς συντάκτες. (μόνο ένα πολιτικό σχόλιο-1278ευρώ//μηνα
25. Σωτηρης Ξενάκης (παραιτήθηκε)
26. Χάρης Παυλίδης (2658, /μηνα -ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ)
27. Γιωργος Μητσικώστας (5856/μηνα, δεν χρειάζεται 10΄. Ακυρο το συμβόλαιό του)
28. Λάμπρος Πέγκος (1623/μηνα . Γρ τύπου Δήμου. Εργάζεται ,σε διάφορες εφημερίδες)
29. Χρήστος Ράπτης (2029/μηνα. Μία εκπομπή Δευτ- Πέμπτη με τον Κουρτάκη. Εργάζεται και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
  30. Μαρία Αντωνιάδου (1500/μηνα. Εργάζεται στο ΒΗΜΑ ανύπαρκτη)
31. Αμέλια Αναστασάκη (1250/μηνα. Εκπομπή κάθε Παρασκευή)
Εργάζεται στο. ΣΤΑΡ Ιωάννης Βασιλακόπουλος( 1167 ,απών, γρ Τύπου Βαρβιτσιώτη)
32. Αλέξανδρος Βέλλιος (1332 /το μήνα, άφαντος)
33. Ιωάννα Ζαρακέλη (1250/το μήνα . Πλημμελής παρουσία γρ Τύπου ΔΕΡΑ- Εργάζεται στο Κόντρα,)
34. Ελένη Καλογεροπούλου 1500 /μηνα (Μία από τους 19 πολιτικούς συντάκτες. Εργάζεται στη ΓΓΤύπου, ΠΟΝΤΙΚΙ)
35. Ηλίας Κανέλλης (ΝΕΑ, παραιτήθηκε, σε πολύ καλό κλίμα)
36. Θυμιος Καρακατσάνης (1446/μηνα.Δεν έκανε τίποτα)
37. Καρρερ Λουκίλα (θα έρθει δωρεάν)
38. Ανδρέας Κάτσενος (Ξαφανισμένος.1000/μηνα)
39. Χριστίνα Κοραή (2046/μηνα. Μία από τους 19 πολιτικούς συντάκτες . Συμμετοχή με ένα σχόλιο. Εργάζεται στην Ελευθεροτυπία κλπ)
40. Άκης Κοσώνας (1501/μηνα. Ανύπαρκτος. Εργάζεται στο ΑΠΕ)
41. Γιώργος Κουβαράς (2325/μηνα. Μία εκπομπή Δευτέρα- Πέμπτη. .Εργάζεται στον ΕΤ)
42. Άλκης Κούρκουλας ανταποκριτής, με μηδενική προσφορά
43. Δήμητρα Κουτουρίνη (Εξαφανισμένη)
44. Βασιλική Κουτσούμπα(Εξαφανισμένη)
45. Αλέξανδρος Κυριακόπουλος (Ελευθεροτυπία, 875/μηνα, ελάχιστη προσφορά)
46. Λάζαρος Λασκαρίδης (παραιτήθηκε)
47. Γιάννης Λοβέρδος (2341/μηνα +1260 Μυρτώ Λοβέρδου> Πρωινή εκπομπή με τον Αγγ. Μόσχοβα. Πολύ συχνά εγκατέλειπε την εκπομπη για να εμφανιστεί στην τηλεόραση, ως σχολιαστής. Έμενε η εκπομπή χωρίς παρουσιαστη συχνά μεταξύ 7.30 με 8.00. Απροετοίμαστος και όταν ήταν στην εκπομπη. Σχόλια εκ του προχείρου. Είναι δ/ντης της εφ. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΝΗ, ενώ γράφει και σε ηλεκτρονικές σελίδες)
48. Κώστας Μελισσόπουλος. Ενας εκ των 19 πολιτικών συντακτών
49. Γιώργος Μαντέλας (1250/μήνα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
50. Δημήτρης Νασιόπουλος (γρ Τύπου Δήμου )
51. Βασιλική Νικολακάκη (Γρ τύπου ΠΟΔΑ)
52. Αχιλλέας Οικονόμου (900 μουσική εκπομπή /Κυριακή 5-6)
53. Κων Παναγιωτόπουλος (Bar-Bar) (2325/μηνα,μία εκπομπή την εβδομάδα)
54. Παναγιωτοπούλου Στέλλα (γρ τυπου ΠΟΔΑ ,1300/μηνα)
55. Γιάννης Παπαδήμος (γρ τυπου δήμου 1581/μηνα)
56. Γιάννης Παργινός (15’ κάθε Δευτέρα . Εργάζεται στηνΑυριανή-Παρόν 1125/μηνα)
57. Γιώργος Σιαδήμας. Ενας εκ των 19 πολιτικών συντακτών του σταθμού. Εργάζεται στο ΑΛΤΕΡ, 1250/μηνα)
58. Παναγιώτης Σιάνης (1736/μηνα. Εκπομπή κάθε Παρασκευή, Εργάζεται και στο Κανάλι Βουλής και ΓΓΤ)
59. Άρης Σκιαδόπουλος (μια εκπομπή κάθε Σάββατο, 1674/μηνα)
60. Γιάννης Τζαννετάκος (2700/μηνα -σύμβουλος Προέδρου. Καμία συμμετοχή)
61. Στέφανος Τζανάκης (1643//μηνα. Μία εκπομπή 16-17 Δευτέρα Πέμπτη με τον Κουβαρά. Εργάζεται στα ΝΕΑ)
62. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος (1500/μηνα)

 9. Kennan avatar
  Kennan 07/03/2011 01:08:37

  ΤΟ προηγούμενο είναι απο το:
  http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-i-misthodosia-tis-ntropis-ston-9-84-onomata-lefta.html

 10. ZXSpectrum avatar
  ZXSpectrum 07/03/2011 04:05:49

  Kai kaneis apo autous den tha epistrepsei outemia draxmi. O eisageleas ti kanei? Kai h korah, gia ena sxolio na pernei 2k to mina

 11. η Dimi avatar
  η Dimi 07/03/2011 14:06:04

  O βασικός μισθός του επαγγελματία πολιτικού είναι
  € 7,000 x 16 (Δέκα Εξι) μήνες = € 112,000 ετησίως! Δηλαδή, ετήσιος βασικός μισθός 38 εκατομμύρια,164 χιλιάδες Καυτές Δραχμές, γιά να μη ξεχνιόμαστε.

  «H Real Estate» Αξία (περιοχή «Ράμος», Σερίφος), του εντυπωσιακού Κυκλαδίτικου «Stone House» των 5 υπνοδωματίων (έκαστο με δικό του μπάνιο), σε ανώτερο επίπεδο ενιαίου χώρου η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλο καθιστικό και τζάκι, study, σκεπαστές βεράντες, τηλεσκόπιο, στεγασμένο ΒΒQ και καθιστικό, privé δρόμος, τεράστια πισίνα, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ήταν πέρυσι > €1,000,000.

  «Ενα δάνειο είναι η αιτία που ο κ. Παπακωνσταντίνου νοικιάζει την πολυτελή του βίλα στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, προκειμένου να καταφέρει να αποπληρώσει τις δόσεις.

  Την ενοικίαση της Lux κατοικίας έχει αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο του εξωτερικού και η τιμή ξεκινά από τα 3.250 ευρώ την εβδομάδα για 4 άτομα τον Σεπτέμβριο και φτάνει τον Αύγουστο για δέκα άτομα έως και τα 6.250 ευρώ την εβδομάδα.» ~Εφημερίδα «Aποκαλύψεις» Σαββάτο, 8 Μαΐου, 2010

  Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα των Ελλήνων Φορολογουμένων:
  - Ποιά χρονική περίοδο πήρε δάνειο €1,000,000 γιά εξοχική κατοικία και ποιά τα οικονομικά εχέγγυα του δανειολήπτη υπουργού;
  - Eγινε έλεγχος ΣΔΟΕ;
  - Yπάρχουν τα αντίστοιχα Φορολογικά Παραστατικά;
  - Το Google Earth εντόπισε (zoomed in) το τεράστιο «Γαλάζιο Ορθογώνιο»;
  ♠♠
  Στην Αρχοντική Σύρο, το εξοχικό παλάτι σε σχήμα πλοίου έτοιμου να σαλπάρει, ανήκει στον πρώην τσάρο, τον Γιάννο και είναι Αξίας €4,000,000.
  «Γιάννος Παπαντωνίου. Ο πρώην... τσάρος της οικονομίας και τα ανάκτορα των 4 εκατ.» ~Πρώτο ΘΕΜΑ Online 06/06/2010
  Αγοράσθηκε την εποχή της μεγάλης πράσινης φούσκας, όταν ανυποψίαστοι πολίτες έπαιξαν, οικονομικά διαλύθηκαν και αυτοκτονούσαν, επειδή πίστεψαν στις εκσυγχρονιστικές προτροπές γιά.. «Το Κόμμα του Χρηματιστηρίου»...

 12. Μαρία avatar
  Μαρία 07/03/2011 18:31:44

  Πρώτη φορά ψηφίστηκε ένας σωστός νόμος που θα προστατεύσει το περιβάλλον σ όλη την Ελλάδα και πέσαμε να τους φάμε γιατί δεν μας συμφέρει!
  Ας σκεφτούμε και τα παιδιά μας ας τους αφήσουμε και κάτι ωραίο ας μη κτίσουμε παντού έλεος.
  Υπ όψιν Πασοκ δεν είμαι...

 13. ΠΕΡΣΕΥΣ avatar
  ΠΕΡΣΕΥΣ 07/03/2011 20:32:21

  Εγώ δεν καταλαβαίνω καν τι θέλουν αυτοί που σχολιάζουν. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος απαγορεύει σπίτια σε χωράφια που οι άλλοι τα είχαν για οικόπεδα, αλλά επιτρέπει αιολικά, ή απλά μαρασμό. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ? ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕ? ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί
  να φύγει... Οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ θα αποφασίσουν πως τους αρέσει το νησί τους, ό χ ι οι μη Σερφιώτες.

 14. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 07/03/2011 21:28:08

  Η Σέριφος μου έρεσε περισσότερο όπως ήταν το 1989. Πριν το ΧΑΑ. Αλλά το τι αρέσει σε μένα έχει λιγότερη σημασία από το τι θέλουν οι ντόπιοι.

  Η Μύκονος μου άρεσε πολύ το 1978. Τώρα (απόψή μου) είναι ένα σύχαμα και μισό.

  Ο Ορμος Λάγκερη και όλη η Βόρεια Νάξος ήταν παράδεισος το 1990. Τώρα είναι σαν τα μούτρα αυτών που έχτισαν

  Αλλά, κύριοι, 1000 πολεοδόμοι και 10.000 ΜΚΟ, ΚΑΙ η Μπιρμπίλη μαζί τους είναι υποδεέστεροι από 100 κατοίκους που μένουν εκεί μόνιμα.

  Πολλά καραγκιοζάκια (και μερικές αδερφές) έχουν σπίτια στην Σέριφο, τα ξέρω ένα ένα γιατί έχω φωτό του νησιού από το 1989 και μετά. Με ενοχλεί που έχτισαν αλλά δεν είναι δικιά μου η Σέριφος. Τους αρέσει να μην χτιστεί άλλο η Σέριφος γιατί έτσι προσατατεύονται τα σπιτάκια τους.

  Το Κάστρο της Σερίφου είναι σε πάνω από 35% κλίση.

  Η Μπιρμπίλη ευχαρίστως δίνει τις κορυφογραμμές του νησιού για αιολικά, και αν ο Μυτιληναίος δεν τα βάζει είναι γιατί βαριέται ή δεν τον συμφέρει, ή γιατί περιμένει να του βάλουν πρωτα το καλώδιο

  Προτιμώ μία κακάσχημη Σέριφο όπου οι ντόπιοι κάνουν κουμάντο και όχι οι κότες ή οι αδερφές. Αυτά.

  ΔΕΝ πηγαίνω πια στην Σέριφο, έχει γίνει κακάσχημη και έχει λάθος φενγκ σούϊ.

  • ΠΕΡΣΕΥΣ avatar
   ΠΕΡΣΕΥΣ @ archaeopteryx 07/03/2011 22:03:44

   ΄Εχει δίκαιο ο archaeopteryx. Απαγορεύουν σπίτια σε χωράφια που οι άλλοι τα είχαν για οικόπεδα, αλλά επιτρέπουν αιολικά, ή απλά μαρασμό. ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΕΡΦΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ; ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
   Οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ θα αποφασίσουν πως τους αρέσει το νησί τους, ό χ ι οι μη Σερφιώτες...

   • ΠΕΡΣΕΥΣ avatar
    ΠΕΡΣΕΥΣ @ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/03/2011 22:23:56

    Το γράφω δια τρίτη φορά γιατί κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρώτα ρωτούν τις τοπικές κοινωνίες και έπειτα αποφασίζουν, αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις εν κρυπτώ. Αν το καταλάβουμε όλοι αυτό πολύ καλά, τότε μπορεί να διορθωθούν πολλά. Με το να υποβάλουμε στις τοπικές κοινωνίες ότι θέλουν μερικοί δεν γίνεται τίποτα, ούτε προχωρά τίποτα, μόνο προβλήματα δημιουργούνται. Δυστυχώς οι τοπικές κοικωνίες όπως πχ η Σέριφος τα μαθαίνουν πάντα τελευταίοι, αλλά και σε πολλά άλλα νησιά συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια.
    Αυτό συνέβη και πριν μερικά χρόνια με τις Ανεμογεννήτριες.

 15. Isovitis avatar
  Isovitis 07/03/2011 22:28:15

  Το οικολογικό πνεύμα του ΠΑΣΟΚ το έχουμε βιώσει. Τι να το κάνω να πας το όριο αρτιότητας στα 10 στρέμματα, όταν προτίθεσαι να τακτοποιήσεις μετά τους ημιυπαίθριους και όλα τα αυθαίρετα?
  Τι να το κάνω όταν τακτοποίησες αυθαίρετη αλλαγή χρήσης υπογείου 200μ2 σε οικία?(εννοείται υπερυψωμένο ;) )
  Τι να το κάνω σε μια εποχή που δεν υπάρχει ενδιαφέρον να κτίσουν ούτε τα 4 στρ. να το κάνεις 10? Για να αυξηθούν οι τιμές στα ήδη κτισμένα?
  Το μέτρο δεν θα ήταν κακό, αν είχαν λυθεί άλλα προβλήματα πρώτα. Όρια οικισμών, επεκτάσεις, ΓΠΣ κλπ)
  Εδώ υπάρχουν ακόμα οικισμοί χωρίς όρια.. (πχ. Ημεροβίγλι). Πάνε 2 μηχανικοί αυτοψία (αν πάνε) και αποφασίζουν αν το οικόπεδο είναι εντός ή εκτός ορίων. Τραγικό!
  Έχουν σχέδια πόλης, ΖΟΕ, κλπ ότι μελέτη μπορείς να φανταστείς, έτοιμες στα συρτάρια εδώ και δεκαετίες.
  Ας διορθώσουν αυτά, τα αυτονόητα και μετά ας την καταργήσουν και τελείως την εκτός σχεδίου δόμηση.

 16. Καράβι avatar
  Καράβι 08/03/2011 09:40:10

  Είμαι από τη Σέριφο αλλά δεν είμαι μόνιμος κάτοικος. Κανείς από την οικογένειά μου δεν πούλησε τίποτα από την περιουσία των παππούδων μας σε ξένους. Οι μόνιμοι κάτοικοι που τόσο ῾῾δημοκρατικά῾῾ υποστηρίζουν το δικαίωμα αυτοδιάθεσης τους, έχουν ξεπουλήσει σε κάθε ξένο (Άγγλο, Γάλλο, Πορτογάλλο, υπουργό, πρόεδρο, πρέσβυ...) κάθε επίλεκτο κομμάτι γης για λόγους πλουτισμού. Ε λοιπόν αυτοί οι αγοραστές έχουν πλέον δικαιώματα. Τα λεφτά τους τα θέλαμε, τώρα τα δικαιώματα τους δεν τα αναγνωρίζουμε... Η ουσία όμως είναι ότι στη Σέριφο και σε όλη την Ελλάδα θεωρείται πηγή ανάπτυξης η οικοδομή, η κατ´ εξοχήν καταστροφική διαδικασία τουλάχιστον έτσι όπως εφαρμόζεται. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να καταργηθεί τελείως η εκτός σχεδίου πόλεως δόμηση με κάποια διεύρυνση των ορίων των οικισμών. Και τα δέκα στρέμματα δεν έχουν νόημα αν ο νόμος δίνει τη δυνατότητα οικοδόμησης πολλών τετραγωνικών σε αυτά. Οι Σερφιώτες δεν εκτίμησαν το θείο δώρο που έχουν στα χέρια τους. Γι᾽ αυτό κάποιος πρέπει να προστατέψει το νησί τους από αυτούς τους ίδιους. Βεβαίως πρέπει να εξεταστεί αν και ο παρών νόμος προστατεύει πραγματικά. Ιδίως ως προς τα θέματα της καλλιέργειας της γης δεν χρειάζεται να γινόμαστε υπερβολικοί, αφού στις Κυκλάδες η ιδιοκτησία είναι μικρή και δεν εφαρμόζονται εντατικές μέθοδοι καλλιέργειας, αφήστε που πρέπει να δοθούν κύνητρα για τη γεωργία γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε τι είναι.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Καράβι 08/03/2011 12:06:00

   Όσο δίκιο και να έχεις (και δεν διαφωνώ, το ξέρω το νησί μέσα έξω), η πρόταση "γι' αυτό κάποιος πρέπει να προστατέψει το νησί τους από αυτούς τους ίδιους" είναι απαράδεκτη, είναι αντικείμενο εξέγερσης, αυτά λέει κάθε φασίστας κατακτητής. Δίκιο έχεις επί της ουσίας, αλλά να μην το βρεις, είναι 100% αντιδημοκρατικό. Εκπάιδευσέ τους, δείξε τους εναλλακτικές λύσεις, αλλά δεν διώχνεις το άνθρωπο από τον τόπο του. Οι Τούρκοι και οι πειρατές σίγουρα ήταν κατα της οχυρωματικής αρχιτεκτονικής στο Κάστρο.

   Φαντάσου να έρθω εγώ αύριο και να πω "Αθηναίοι καταστρέψατε την πόλη σας, θα την πάρω για να σας προστατεύσω"

  • ΠΕΡΣΕΥΣ avatar
   ΠΕΡΣΕΥΣ @ Καράβι 08/03/2011 14:26:57

   Σε όποιο μέρος της υφηλίου αγοράζει κάποιος ένα ακίνητο και αυτόματα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει και να αλλάζει αυτοβούλως τους νόμους , τον τρόπο ζωής και τον τρόπο σκέψεως των μονίμων κατοίκων. Η πατρίδα του 'Αγγλου είναι η Αγγλία, του Γάλλου η Γαλλία και του Πορτογάλου η Πορτογαλία, με την κάθε χώρα να έχει τους νόμους της και τον τρόπο που σκέπτεται και θέλει να ζει. Αν σου αρέσει μένεις σ'αυτές τις χώρες διαφορετικά φεύγεις.
   Τώρα ως προς τους υπόλοιους που αναφέρεις, μπορούν να ζουν, να χαίρονται και να περνούν ωραία στην Σέριφο, αλλά κανείς δεν τους δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουν ερήμην των ντόπιων. 'Αν τα επιχειρήματά τους είναι σωστά και βοηθούν την ήπια ανάπτυξη και το περιβάλλον όπως ευαγγελίζονται ας προσπαθήσουν να το κάνουν με συζήτηση. Πρώτα όμως ας σεβασθούν εκείνοι το περιβάλλον... και έπειτα ας το ζητούν από τους άλλους...
   Ας αναφέρουν στο νομοσχέδιο τι είδος ανάπτυξης προβλέπουν για το νησί, όχι όμως όπως η προηγούμενη ανάπτυξη με ΑΠΕ (σ' αυτήν θα δουλεύουν περίπου το πολύ 5-6 άτομα όλη η δουλειά θα γίνεται από Αθήνα). Ποιές θα είναι οι άλλες ήπιας μορφής επενδύσεις που θα γίνουν για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους και να ζήσουν.
   Αυτό το νομοσχέδιο θα έπρεπε να προβλέπει εκτός από την βιοπικοιλότητα και το είδος ανάπτυξης, συναποφασίζωντας με τους μόνιμους κατοίκους, γι'αυτό το λόγο δεν έγιναν οι περιφέρειες.
   Αν όμως όπωσδήποτε θέλουν μερικοί να καταστρέψουν την Σέριφο ( μπορεί και άλλα νησιά να είναι στο πρόγραμμα) και να επέλθει ερημωποίηση προβάλλοντας το γεγονός να σώσουν το περιβάλλον, τότε ας λάβει ο καθένας τις ευθύνες του...

 17. ΠΕΡΣΕΥΣ avatar
  ΠΕΡΣΕΥΣ 08/03/2011 21:29:26

  http://news247.gr/ellada/politiki/oikodomhsima_ta_oikopeda_toylaxiston_4_stremmatwn.799698.html

 18. BASBAS avatar
  BASBAS 13/03/2011 22:50:46

  ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΙΝΙ ΑΡΚΕΤΟ ,ΟΥΤΕ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ ΡΑΓΚΜΠΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΑΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,..ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.