Τι δουλειά έχει ο Τσίπρας στο Περιβόλι της Παναγιάς;
07/08/2014 11:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι δουλειά έχει ο Τσίπρας στο Περιβόλι της Παναγιάς;

Μετά τη συμμαχία με τον διάβολο για την κατάληψη της εξουσίας ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει συμμαχία και με το Θεό

Μετά τη συμμαχία με τον διάβολο για την κατάληψη της εξουσίας ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει συμμαχία και με το Θεό. Όπως ανακοινώθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί επίσκεψη στο Άγιο Όρος. Ο κ. Τσίπρας ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους και συνοδευόμενος από τους Γιάννη Αμανατίδη, βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Θρησκεύματα, Μάκη Λυκόπουλο αρμόδιο της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Παππά διευθυντή του γραφείου του, θα επισκεφτεί την Αθωνική Πολιτεία και Μονές του Αγίου Όρους, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 8 και 9 Αυγούστου 2014.

Θα πάει σε πέντε - έξι μηνές, θα προσκυνήσει εικόνες και ιερά κειμήλια, θα φιλήσει τα χέρια των μοναχών και θα κινηθεί σαν καλός χριστιανός. Από υποκρισία άλλο τίποτε βεβαίως. Και μπορεί να μη νοιάζει κανέναν αν είναι άθεος ο Τσίπρας ή όχι και αν αυτό συνδέεται με την ικανότητά του να κυβερνήσει, ωστόσο, δείχνει το χαρακτήρα του ανδρός. Τι δουλειά έχει ο Τσίπρας στο Περιβόλι της Παναγιάς; Πάει να τρυγήσει ψήφους; Γιατί ουδεμιά σχέση είχε ποτέ και τώρα ανακάλυψε τη θρησκεία. Μην μας πουλάει φούμαρα λοιπόν, έλεος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Seagull avatar
  Seagull 07/08/2014 11:39:30

  Αυτά τα παιδιά εκεί στην Κουμουνδούρου πρέπει να είναι χαζά, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, ποιόν προσπαθούν να πείσουν για τα Χριστιανικά τους αισθήματα, ή ποιός τους το ζήτησε... Κάτι σαν τους χουντικούς που πήγαιναν παντού, πάντα μαζί με ένα παπά.

 2. Ρία Τσαγά avatar
  Ρία Τσαγά 07/08/2014 11:43:47

  ό,τι δουλειά είχε εσχάτως και ο Λοβέρδος....

 3. Θανάσης Τ. avatar
  Θανάσης Τ. 07/08/2014 12:10:04

  Αφήστε ένα απειροελάχιστο ενδεχόμενο να πάθει τέτοια πνευματική αλλοίωση εκεί,που να γυρίσουν τα πράγματα μέσα του πραγματικά ανάποδα,από χριστιανικοηθικής πλευράς...

 4. Μ.Ο. avatar
  Μ.Ο. 07/08/2014 12:16:06

  Άντε και τον Δεκαπενταύγουστο στη Σουμελά. Από Σεπτέμβρη θα (ξανα)δηλώνει άθεος. Μέχρι το Πάσχα βλέπουμε πάλι

 5. Bαλιστράκης Βασίλειος avatar
  Bαλιστράκης Βασίλειος 07/08/2014 13:19:55

  Ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί μας είναι βαθιά θρησκευόμενοι, όλα τα γραφεία τους είναι γεμάτα εικόνες μπας και ξεγελάσουν κανένα πρόβατο ψηφοφόρο...

 6. ΆλυτηΕξίσωση avatar
  ΆλυτηΕξίσωση 07/08/2014 14:08:59

  Πάντως ό,τι και να ''δηλώνει'' ο καθένας μας, άθεος, αγνωστικιστής, ή συνεπής...θεοσεβούμενος Χριστιανός, οι πράξεις του και μόνο αποδεικνύουν τελικά, αν σέβεται κι αν έχει στη ζωή του ...ιερό και όσιο. Οι μεγαλόσταυροι και οι γονυκλισίες, δεν αρκούν. Οι πράξεις μας είναι λεπίδες που σφάζουνε κι από αυτές μονάχα χαρακτηριζόμαστε.... Ένθεοι είμαστε όλοι, όσο κι αν κρώζει ο κουτός εγωϊσμός κι η μίζερη έπαρσή μας, παράφωνα. Συντονισμένος με το Θεϊκό, είναι αυτός που φροντίζει να μην προκαλεί με τις πράξεις, τις επιλογές και τις υστερόβουλες κρίσεις του, κακό και δυστυχία στους συνανθρώπους του. Αυτός που σέβεται, που καταφέρνει να είναι συνεπής στον προσωπικό του κώδικα αξιών και ηθικής. Αυτός που ζεί με αφυπνισμένη συνείδηση και κρίνει αυστηρά κάθε στιγμή τον εαυτό του. Πολύ καλά κάνει ο κ.Τσίπρας και πηγαίνει στο Άγιο Όρος. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που τον ωθεί, σίγουρα θα επιστρέψει ψυχικά πιο ... πλούσιος και θα έχει σωστά υπηρετήσει και τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος με την παρουσία του (σε πονηρούς καιρούς), ένα από τα πολυτιμότερα σύμβολα του Οικουμενικού Ελληνισμού.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ ΆλυτηΕξίσωση 07/08/2014 21:11:56

   Σωστά. Οπως και ο Φλωράκης είχε πεί ότι αν πήγαινα νωρίτερα στο Αγιον Ορος κι εγω θα ήμουν καλλίτερος και για την Ελλάδα καλλίτερα θα ήταν, ας είναι και για την "πολιτιστική κληρονομια" της αθωνικής πολιτείας -όπως εγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι συριζαίοι- μόνο καλό θα του κάνει του παιδιού της Κουμουνδούρου,η επίσκεψή του στο Περιβόλι της Παναγιάς. Τουλάχιστον να δεί "το Φως το Αληθινόν" και να βαφτίσει τα παιδιά του... Για τα υπόλοιπα , δηλ. τα περί ευσεβείας του, τα προσπερνάμε ως φαιδρά, άξια γέλωτος.

 7. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 07/08/2014 14:12:53

  την δουλειά του κάνει ο τσίπρας...

 8. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 07/08/2014 15:29:50

  Πριν καιρό, από το φιλόξενο τούτο βήμα είχα σχολιάσει, "...αν οι επιλογές του Σύριζα δεν ήταν τόσο αντιχριστιανικές και δη τόσο αντιορθόδοξες και οι πολιτικές του ήταν λιγότερο φιλολαθρομεταναστευτικές, τα ποσοστά του θα έπιαναν και πάνω από το 40%"! Την πρώτη προϋπόθεση την "αφουγκράστηκε" και μάλιστα ικανοποιητικά, αν συμμορφωθεί και με τη δεύτερη, τότε ούτε τη σκόνη του δεν θα βλέπουμε εμείς οι ..."πανέξυπνοι"!!!

 9. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 07/08/2014 15:41:11

  Τι δουλειά έχει, ειδικά αυτός; Ενώ οι άλλοι συνάδελφοί του, πρωην νυν και επόμενοι πολιτικοί, που πηγιανοέρχονταν, πηγαινοέρχονται και θα πηγαινοέρχονται, είναι δικαιολογημένοι: έμπλεοι χριστιανικής φιλαλληλίας, ανιδιοτελούς αγάπης, ένθεης πίστης, ακλόνητης δικαιοσύνης, κοινωνικής αυταπάρνησης και προπαντός ...νόμιμης ηθικής. Έλεος, στη σημερινή Ελλάδα ζούμε, το έχουμε πάρει το "μάθημά μας". Δεν είμαστε ακόμη στο ...2007

 10. Γιώργος avatar
  Γιώργος 07/08/2014 16:15:58

  Εντάξει, ο "άθεος" Τσίπρας δεν έχει καμία δουλειά. Οι εκπρόσωποι, όμως, της παρατάξεως που κατήργησε την ιερή αργία της Κυριακής(και συνυπέγραψαν την ανέγερση του τζαμιού) τι δουλειά έχουν; Και προς τι η ενόχληση; Θαύματα δεν γίνονται; Εδώ ολόκληρος Σαούλ έγινε Απόστολος, δε μπορεί ένας Αλέξης να κάνει και καμιά γονυκλισία για τα ψηφαλάκια; Άλλωστε, δεν είναι κι ο πρώτος. Μόνο μην τολμήσει και ξεπατικώσει κι εκείνο το "με τη βοήθεια του Θεού", μετά τη "νέα Ελλάδα", και χάσουν κάποιοι επικοινωνιολόγοι το μεροκάματό τους..

 11. airman avatar
  airman 07/08/2014 19:01:57

  Το άβατο στο Άγιο Όρος, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, αφορά μόνο τις γυναίκες. Καλά κάνει και πάει ο Αλέξης. Ότι μαθαίνεις στη ζωή μπορεί να σου χρησιμεύσει κάποτε. Μάλλον ήρθε ο καιρός να μάθει κι αυτός κάποια πράγματα για τη χριστιανική θρησκεία από τους πλέον αρμόδιους!

 12. Ζαφείρης avatar
  Ζαφείρης 07/08/2014 20:11:00

  Τον κάλεσαν για να μιλήσουν για οτιδήποτε άλλο πλην θεμάτων πίστης ( φορολογία ακίνητης περιουσίας εκτός Αγίου Ορους , Ευρωπαικά προγράμματα επιδοτήσεων ). Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Η ρήση του Λενιν θα συνεργαστώ και με τον διάβολο μας λέει κάτι?

 13. Νίκος Κ avatar
  Νίκος Κ 07/08/2014 21:42:59

  O Tσίπρας είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός και είναι λογικό να δεχτεί την πρόσκληση και μάλιστα να ενημερωθεί για τον πολιτισμικό πλούτο των μοναστηριών που αποτελούν και αρχαιολογικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

 14. Νίκος avatar
  Νίκος 07/08/2014 22:56:44

  Αυτός δεν είπε το < Πάτερ ημών > ;;;;;;;;;;

  • άλυτη εξίσωση avatar
   άλυτη εξίσωση @ Νίκος 08/08/2014 00:28:58

   Όχι. Αυτός θα πεί το Κύριε ελέησον.

   • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
    ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ άλυτη εξίσωση 08/08/2014 10:19:09

    "Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι..."

    • άλυτη εξίσωση avatar
     άλυτη εξίσωση @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 08/08/2014 11:28:23

     - H καρδιά του ανθρώπου είναι ένα κουβάρι κάμπιες. Φύσηξε, Χριστέ μου, να γίνουν πεταλούδες! - Το βουνό ανήκει στο μοναστήρι. Το μοναστήρι, ανήκει στο Θεό. Και ο Θεός ανήκει σε όλους. -Τι με ρωτάς για την καρδιά του αμαρτωλού; Εγώ κατέχω την καρδιά του ενάρετου, κι είναι όλοι οι δαιμόνοι μέσα. Νίκος Καζαντζάκης

 15. Ισόνομος πολίτης avatar
  Ισόνομος πολίτης 08/08/2014 10:50:53

  Ας πάει όπου θέλει και ας λέει ότι του…… αρέσει.. Δικαίωμα του είναι, γούστο του και "καπέλο" του.. Το θέμα δεν είναι εκεί, αλλά στο "τι θα κάνει", με ποιαΠΡΟΣΟΝΤΑ και ποιο από τα προγράμματα θα εφαρμόσει από τις σαράντα τόσες..... συνιστώσες, που συνθέτουν το συνονθύλευμα που τον λένε ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο Λαός δώσει την εντολή να ασκήσουν κυβερνητική εξουσία τέτοια πρόσωπα (ελπίζουμε...ποτέ των.... ποτών δηλαδή...) τότε… με γεια του με χαρά του και η ευθύνη δική του..

 16. Ποντομέδων avatar
  Ποντομέδων 08/08/2014 14:16:37

  Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.