#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/04/2011 22:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι διακυβεύεται στην Θράκη κ. Πρόεδρε της Βουλής;Κατά την  διήμερη επίσκεψη τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου στην Θράκη μας, ο Οθωμανιστής Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, συνοδευόταν στην περιοδεία του από πολλούς «εκλεκτούς» μεταξύ των οποίων προεξέχουσα θέση είχαν τα μέλη της οργάνωσης «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Στο καταστατικό της ως άνω οργάνωσης αναφέρονται μεταξύ πολλών τα εξής:

« Τα μέλη της Ανωτάτης Επιτροπής αποτελούνται από άτομα που έχουν εκλεγεί στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου από ψήφους των Τούρκων της Δυτικής Θράκης…» καθώς επίσης:

« Η Ανωτάτη Επιτροπή είναι ένας οργανισμός που συμμετέχουν οι περισσότεροι εκπρόσωποι από το Τουρκικό στοιχείο της Δυτικής Θράκης…».

Μέχρι πρότινος μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» ήταν οι κκ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης και Τσετίν Μάντατζη, Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης και από τις αρχαιρεσίες του σωματείου στις 25 Φεβρουαρίου 2011 στην Κομοτηνή, ομόφωνα εξελέγησαν ο κ. Χατζηοσμάν ως πρόεδρος και ο κ. Μάντατζη ως αντιπρόεδρος της επιτροπής.

Ευλόγως λοιπόν, δημιουργούνται αμείλικτα ερωτήματα στον Ελληνικό λαό για όλα όσα διακυβεύονται σε μία Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της πατρίδος μας με την ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Γι’ αυτό και απέστειλα στις 04/04/2011 την παρακάτω επιστολή στον πλέον αρμόδιο, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 817.

 

Κύριο                                                       Μαρούσι 4 Απριλίου 2011

Φίλιππο Πετσάλνικο

Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων

Αθήνα

Κε Πρόεδρε,

Ασφαλώς έχει περιέλθει σε γνώση σας ότι, η καταργημένη με ανέκκλητη και οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου, «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», κατά την σύνοδό της στην Κομοτηνή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, εξέλεξε ομοφώνως ως πρόεδρό της τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και ως αντιπρόεδρό της τον επίσης Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη.

Παρακαλούμε όπως υπό την υψηλή θεσμική ιδιότητά σας, αυτής του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ενημερώσετε τους ευλόγως ανησυχούντες Έλληνες πολίτες και την Βουλή των Ελλήνων, πώς είναι δυνατόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ηγούνται «Τουρκικής» οργάνωσης η οποία με την αντισυμβατική και εν πολλοίς έκνομη δραστηριότητά της στην Θράκη, προσβάλλει το Εθνικό μας συναίσθημα και περιφρονεί την Ελληνική πολιτική τάξη και τους νόμους του Κράτους.

Επίσης, να μας γνωρίσετε ποιά μέτρα έχετε λάβει ή προτίθεσθε να λάβετε κατά των ως άνω Βουλευτών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ήδη διαταραχθείσα εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος της Πατρίδος μας από τις δραστηριότητες παρανόμων τουρκικών σωματείων, συλλόγων κλπ, που εξακολουθούν να λειτουργούν με την ανοχή των Ελληνικών διοικητικών και εισαγγελικών αρχών στην Θράκη.

Πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι είναι ασυμβίβαστο το λειτούργημα του Έλληνα Βουλευτού με την προεδρεία «Τουρκικού» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, στην οποία ως καλώς γνωρίζετε δεν κατοικούν Τούρκοι πολίτες!

Μετά τιμής

Παναγιώτης Αποστόλου

ΣΧΟΛΙΑ

 1. man8os avatar
  man8os 05/04/2011 22:59:28

  Τα αλλα κομματα θα πουν τιποτα για το Κοσοβο(?) της Ελλαδας?

 2. Dora avatar
  Dora 05/04/2011 23:52:02

  Αη σιχτιρι,μαιμουδες του σκοτους και του ψευδους,καραγκιοζηδες γελοιοι,ακολουθοι του σατανα!

 3. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 05/04/2011 23:59:01

  Καμιά φορά λέω...
  Πόσο δίκιο έχει εκείνη η Dora...
  Τι να πω!
  Καταντάει αηδία το όλο ζήτημα, και όσοι δεν βλέπουν τι συμβαίνει ή είναι τυφλοί, ή παριστάνουν τους τυφλούς.
  Για μια ακόμη φορά, το λέω:
  Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

  • Dora avatar
   Dora @ Γιώργος Μεσσηνία 06/04/2011 15:20:39

   Τι να πω ωρε Γιωργο, εγω δεν εχω μεγαλωσει με λεπτεπιλεπτη γλωσσα.
   Σαν γκατζολισσα που ειμαι,μεγαλωμενη αναμεσα στους γυφτοχοτζηδες,ξερω πολυ καλα τα τερτιπια τους και τις ανατολιτικες κουτοπονηριες τους.
   Να φανταστεις στο χωριο μου αυτη την φορα ειχαμε υποψηφιους "πολιτευτες"γυφτους αγραμματους για να δειχνουμε "προοδευτικοι",μη χ..ω!
   Η μανα μου ελεγε οτι το ' 74,με την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο,ολοι αυτοι, ειχαν κρυμμενα οπλα στα σπιτια τους,τα βρηκε η αστυνομια,κι εκαμνα παρτυ αλλαλαζοντας στην γειτονια τους,γιατι περιμεναν τους αδελφους τους απο διπλα,να τους ελευθερωσουν απ' τον ελληνικο "ζυγο"!!!!

 4. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 06/04/2011 00:09:41

  Σοβαρότατο θέμα, στο οποίο πρέπει άμεσα να δοθεί συντεταγμένη θεσμική λύση. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, οι έλληνες μουσουλμάνοι βουλευτές, δίνουν όρκο πίστης στην τήρηση των συνταγματικών επιταγών και ότι θα εκτελούν το καθήκον τους βάσει των νόμων της ελληνικής δημοκρατίας. Το έσχατο φτύσιμο στον κορυφαίο συνταγματικό θεσμό. Αν δεν λυθεί πάραυτα το θέμα, με αποβολή των άνω βουλευτών από το αξίωμά τους, θέτω θέμα προστασίας της συνταγματικής τάξης απο τούς έλληνες πολίτες. Υποχρεουμένων και οφειλουμένων κατά συνταγματική επιταγή. Νομίζω ότι έχει φθάσει η ώρα, οι πολίτες να αποκαταστήσουν την εύρυθμη λειτουργία του συντάγματος, με δική τους συλλογική ευθύνη. Δυστυχώς οι θεσπισμένοι γιά τον σκοπό αυτό θεσμοί, δεν λειτουργούν πιά. Είναι ευθύνη του καθενός μας χωριστά, η αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας.

  • Dora avatar
   Dora @ Ιαπετός 06/04/2011 15:26:15

   Ο μουσουλμανος εαν ορκισθει για πιστη σε συνταγμα αλλοπιστων,δεν ειναι καθολου υποχρεωμενος,δεν δεσμευεται θρησκευτικα να τηρησει τον ορκο του.
   Αυτο ειναι μερος της Τακκυια.
   Στους αλλοπιστους επιτρεπεται να πεις ψεμματα με σκοπο να εξυπηρετησεις την εξαπλωση του ισλαμ.Ποτε, στον διατανο, θα το καταλαβουμε αυτο???

 5. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 06/04/2011 00:29:45

  Αλήθεια η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της βουλής, τι κάνουν;
  Υπάρχει τόσο μεγάλη κατάπτωση θεσμών, ακόμα και σε θέματα πού άπτονται της κρατικής υπόστασης;
  Οι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν συγκινούνται πιά με τίποτα; Ο πρόεδρος της βουλής δεν θα αντιδράσει; Οτι και να είναι το ποιόν του Πετσάλνικου, δεν νομίζω ότι θα ήθελε να πνίξει το θέμα.
  Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα ενεργοί πολίτες.
  Τον βαθύτατο σεβασμό μου στόν Παναγιώτη Αποστόλου

 6. moikanos avatar
  moikanos 06/04/2011 09:52:37

  Οι τελευταίοι στον πλανήτη που θα ανακινήσουν θέματα αυτονόμησης και αυτοδιάθεσης είναι οι Τούρκοι.
  Και για ένα πάρα πολύ απλό λόγο. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ.
  Οι λεονταρισμοί είναι μοχλοί πίεσης προς την Ελλάδα για προώθηση των συμφερόντων της Τουρκίας .
  Μέχρι εκεί όμως.
  Και ο πιο κρετίνος μογγόλος υπαλληλάκος του υπουργείου εξωτερικών τους γνωρίζει ότι υπάρχουν στην Ανατολική Τουρκία περί τα 30 εκατμ. Κούρδοι που ερεθίζονται όταν ακούν Εξεγέρσεις σε μουσουλμανικά κράτη και επερχόμενες διχοτομήσεις τύπου Λιβύης.
  Γιατί λέτε στην Κύπρο αφού είναι τόσο σίγουροι δεν προχωρούν παρακάτω….
  να ανακηρύξουν πχ ανεξαρτησία του κομματιού που κατέχουν;

  Μην παίζεται το παιγνίδι τους.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ .
  Μην τους απογοητεύεται.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ.
  Μην τα αναπαράγετε.

 7. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 06/04/2011 12:41:20

  Σύνταγμα του Κράτους
  MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις
  TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη
  'Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)


  1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
  2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
  3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

  Αθήνα, 18 Aπριλίου 2001

  O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
  ΑΠOΣΤOΛOΣ XΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

 8. η Dimi avatar
  η Dimi 06/04/2011 14:26:00

  «Project Θράκη: Το έγκλημα πλησιάζει στο τέλος του»
  http://bit.ly/h3k1DT

  Πηγή: AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - Τρίτη, Φεβρουάριος 08, 2011

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.