06/01/2008 16:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι γράφει στις επιστολές του ο κ. Κουτελίδας

Η επιστολή του κ. Ηρακλή Κουτελίδα στην πραγματικότητα είναι τρεις επιστολές. Την πρώτη, και μεγαλύτερη -περί τις 12-13 σελίδες- έγραψε στις 26-12-2007, και ακολούθησαν δύο συντομότερες, συμπληρωματικές στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2008. Το πρόσωπο που από χτες, αφήνουν οι πολιτικοί του ΛΑΟΣ και τα κανάλια να διαφανεί ότι «στοχοποιεί» ο κ. Κουτελίδας, είναι ο φίλος του Χ. Ζαχόπουλου, «σκηνοθέτης»  κ. Μυλωνάς. Αφού λοιπόν, ο δικηγόρος περιγράφει διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν «στα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου» και ειδικότερα την «τρελαμένη» και «εν εξάλλω καταστάσει» Εύη Τσέκου που ήθελε να εκδικηθεί τον γενικό γραμματέα του ΥΠΠΟ, επειδή δεν την μονιμοποιούσε, αναφέρει ότι ο κ. Μυλωνάς σε «ραντεβού που είχε με την εγκλεισθείσα δεν διαπραγματεύθηκε μόνο την αποκατάστασή της, αλλά και τα περί του εκβιασμού». Παρόμοιες αναφορές κάνει και σε άλλα σημεία της πολυσέλιδης επιστολής του, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί σαφώς ότι σκηνοθέτης ήταν ο άνθρωπος που χειρίστηκε εκ μέρους του Ζαχόπουλου όλη την «υπόθεση Τσέκου». Αφήνει επίσης να αιωρούνται ερωτηματικά γύρω από τον ρόλο του δικηγόρου της ΓΣΕΕ, κ. Νικολετσόπουλο, ενώ επιρρίπτει ουσιαστικά όλες τις ευθύνες στην Εύη Τσέκου.

Για τον ίδιο και τον έτερο δικηγόρο, κ. Μπαλέρμπα, με τον οποίο χειρίστηκαν αγωγές του ΥΠΠΟ σε βάρος εφημερίδων, ισχυρίζεται ότι δεν είχαν καμία σχέση με τον εκβιασμό. Και παρουσιάζει την προσπάθεια να τους επιρριφθούν ευθύνες, ως «ενορχηστρωμένη ενέργεια της κυβέρνησης», στην οποία, όπως γράφει, «δεν μπορεί να αντισταθεί ένας άνθρωπος». «Καρφώνει» μάλιστα, ως «δημοσιογράφο που αναπαράγει την κυβερνητική γραμμή», την κ. Μαριάνα Πυργιώτη. Παρ’ ότι ο κ. Κουτελίδας δεν κάνει στο κείμενό του κάποιες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Ζαχόπουλου, ο ίδιος καλεί τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει σε βάθος το θέμα, διότι η ουσία δεν είναι αυτή που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες και ότι «είναι άλλες οι αιτίες του εκβιασμού». Όμως, ουδεμία συγκεκριμένη αναφορά κάνει σε αυτές.

Ζητάει εξάλλου να ρωτηθούν για την υπόθεση των DVD οι δημοσιογράφοι κ. Παπαγιάννης και Σπίνος, στους οποίους κάποια «Δήμητρα» (σ.σ. αρχαιολόγος, φίλη της Τσέκου) φέρεται να απευθύνθηκε για να τους δώσει DVD. Υποστηρίζει ακόμα ότι όταν η Τσέκου είχε εμφανιστεί ενώπιον των δύο δικηγόρων σε έξαλλη κατάσταση, και απειλούσε να εκδικηθεί τον Ζαχόπουλο, οι ίδιοι είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό τον ΓΓ του ΥΠΠΟ. Αλλά ο τελευταίος φαινόταν να είχε πεισθεί ότι οι δικηγόροι ήταν  «συνοδοιπόροι» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κείμενό του- της Τσέκου. Ο δικηγόρος αναφέρει επίσης ότι όσο ήταν φοιτητής ανήκε στην φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ, αλλά μετά προσχώρησε στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο (σ.σ. ΠΑΣΟΚ;), αλλά κατόπιν συνδέθηκε δικηγορικά με τον ακροδεξιό, Κ. Πλεύρη. Τέλος, ο κ. Κουτελίδας δηλώνει στην επιστολή του –εμμέσως πλην σαφώς- την απόφασή του να αυτοκτονήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Suhoi avatar
  Suhoi 06/01/2008 17:17:29

  Υπάρχει επισης εντονη φημολογια οτι κασετες προτάθηκαν (και κάποιοι από εκεί τις ειδαν) στην τηλεόραση του Αλαφούζου, Σκάϊ, στο βαρδινογιαννοκαναλο, Σταρ, καθως και σε άλλα ηλεκτρονικα ΜΜΕ. Το σημαντικότερο που ακούγεται όμως, ειναι ότι αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αναδείξει την εμπλοκή δημοσιογράφων στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Ειδικότερα, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του Ζαχόπουλου, προέκυψαν τα τηλέφωνα που έκανε και δέχθηκε τόσο την ημέρα που έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας, όσο και τις προηγούμενες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτά φαίνεται ότι δέχτηκε αρκετές κλήσεις από δημοσιογράφους. Προφανώς οι τελευταίοι είχαν ενημερωθεί για το "θέμα Τσέκου" -το πιθανότητο από την ίδια ή από άλλους διαύλους- και του τηλεφωνούσαν. Ενδιαφέρον μεν στοιχείο, αλλά όχι το σοβαρότερο. Το σημαντικότερο στοιχείο για το ποιός ή ποιοί δημοσιογράφοι έδωσαν στο μέγαρο Μαξίμου τα στοιχεία, η κυβέρνηση προσπαθεί να το αποσιωπήσει. Αρα, απλά η κυβέρνηση επιχειρεί έναν αντιπερισπασμό, με σαφή στόχο ΄όμως: Τον δημοσιογραφικό κόσμο -προκειμένου να διογκωθεί η εικόνα της απαξίωσής του- και τα ΜΜΕ.

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 06/01/2008 17:28:13

  Είδες ο τσοντοσκηνοθέτης? Έμαθε να γυρίζει τσόντες και με κρυφή κάμερα!!

 3. Frixos13 avatar
  Frixos13 06/01/2008 17:34:23

  Αληθεύει οτι ήταν στην τελευταία (την "τιμητική" δηλαδή)θεση κάποιου ψηφοδελτίου της ΝΔ, είτε Επικρατείας, είτε Ευρωεκλογών;

 4. factorx avatar
  factorx 06/01/2008 17:37:52

  Εξάκτινε, να σου σβήσω τα ανθρωπάκια γιατί μπερδεύουν τον frixo;

 5. tho avatar
  tho 06/01/2008 17:38:12

  -Αχ καλέ τα έμαθες τα νέα?
  -Τι τι καλε?
  -Μπηκα που λες στο http://fuck-music.blogspot.com που btw έχει και νέο update μόλις πριν από λίγο και άλλαξε η ζωή μου
  -Αλήθεια?
  -Αλήθεια καλέ!!
  -Αχου τοοο τώρα θα μπω και εγώ ..αμέσως μάλιστα!!

 6. Suhoi avatar
  Suhoi 06/01/2008 17:47:01

  Πληροφορούμαι ότι ήδη προέκυψαν στοιχεία από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του Ζαχόπουλου. Αναμενόμενοι ανθρακες ο θησαυρός. Κατι μικροποσά. Το ερώτημα είναι άλλο όμως: Αραγε, εάν ειχε πάρει μίζες, θα τα είχε φόρα παρτίδα σε Τράπεζα; Μήπως πρέπει να ψαχτεί -λέω μήπως- εάν υπάρχει λογαριασμός σε Τράπεζα, στη Ρώμη; Υπάρχει φημολογία γι'αυτό. Επίσης, τίποτε οφφσόρ...

 7. anesis avatar
  anesis 06/01/2008 17:55:53

  Οι ντετεκτιβ της πλάκας καταντήσατε βρε παιδιά Υποθετικά όλοι ένοχοι είμαστε, αλλά που είναι τα στοιχεία! Στοιχεία ακούω και στοιχεία δεν βλέπω !

 8. Suhoi avatar
  Suhoi 06/01/2008 18:25:11

  Φιλε ανεσις προσωπικώς καθόλου ένοχος αισθάνομαι. Και οσο για τα στοιχεια, κάνε υπομονή. Το καλό πράμα αργεί να γίνει. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει. Εκτός αυτού, λίγα στοπιχεία δηλαδή έχουν βγεί; Και κάτι ακόμη: Νομίζεις ότι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ δεν γνωρίζουμε σημείο προς σημείο τι έχει συμβεί; Προφανώς σοβαρά ερωτηματικά παραμένουν αναπάντητα, και πολλά γκρίζα σημεία υπάρχουν. Αλλά νομίζεις ότι η σιωπή είναι άγνοια; Απλά, επειδή εγώ τουλάχιστον δεν είμαι κιτρινιάρης, δεν πρόκειται να μιλήσω δίχως ντγοκουμέντα. Καλομελέτα κι'ερχονται όμως! Κλουζώ μπορεί να το παίζουν στο Μαξίμου και στη Χαριλάου Τρικούπη, όχι εγώ.

 9. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 06/01/2008 19:10:58

  Σβήστα

 10. Suhoi avatar
  Suhoi 06/01/2008 21:08:41

  Ο Ματζουράνης (δικηγόρος Κουτελιδά) διαρρέει ότι υπάρχει μιά σελίδα τους δικηγόρου που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με 16 ονόματα ατόμων που ο ίδιος θεωρεί ως ηθικούς αυτουργούς για την αυτοκτονία Ζαχόπουλου. Οι περισσότεροι από αυτούς λέει ότι είναι δημοσιογράφοι. Να ρωτήσω κάτι ακόμη; Ποιός δικηγόρος -που δεν είναι της πλευράς Ζαχόπουλου- διέρρευσε το πόρισμα της Αστυνομίας για το βίντεο στη δημοσιότητα; Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον, δεδομένης της στενής σχέσης εδώ και χρόνια δικηγόρου με την εφημερίδα το ΘΕΜΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.