14/12/2007 14:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι γνωρίζουν οι κ. Κλαδάς και Χατζηεμμανουήλ για τα ομόλογα;

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης υπέβαλε ερώτηση στον  υπουργό Εθνικής Οικονομίας με την οποία ζητά στοιχεία για το επαγγελματικό παρελθόν του  Ειδικού Γραμματέα της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), κ. Σπύρο Κλαδά. Συγκεκριμένα, ο κ. Καρχιμάκης ζητά να πληροφορηθεί ποια ήταν η εμπλοκή του κ. Κλαδά, ως δικηγόρου, πρώτον «σε υποθέσεις εισαγωγής εταιρειών στο Χρηματιστήριο» και δεύτερον «σε υποθέσεις εταιρειών δημόσιου ενδιαφέροντος ή ΝΠΔΔ».

Με αφορμή αυτήν την ερώτηση, έχουμε να υποβάλουμε κι εμείς μια άλλη, πολύ σχετική: Αληθεύει ότι όταν ασκούσε τη δικηγορία ο κ. Κλαδάς ήταν συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του κ. Στρατή Στρατήγη, που είναι το γραφείο το οποίο πρόσφερε τη νομική τεχνογνωσία για την έκδοση ομολόγων δομημένων και μη; Αληθεύει επίσης ότι στο ίδιο γραφείο είχε θητεύσει και ο ένας από τους γιους του διευθυντή  του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, του κ. Κώστα Σταικούρα; Μήπως έχει περάσει από το ίδιο γραφείο και ο κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ, φίλος του κ. Κλαδά και Διευθύνων Σύμβουλος σήμερα του ΟΠΑΠ; Έτσι αποκτήθηκαν άραγε οι νομικές γνώσεις για τα «κερδοφόρα» ομόλογα; Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι μόνο το εν λόγω δικηγορικό γραφείο και ένα άλλο διαθέτουν παρόμοιο νομικό Know How.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 14/12/2007 17:05:30

  Το σχόλιο δεν αναφερεται στο παρόν πόστ αλλά είναι γενικό. Νομίζω ότι τελικά το μόνο που έχει απομείνει είναι το διαδίκτυο για σωστή ενημέρωση διότι τα επίσημα ΜΜΕ είναι άκρως ελεγχόμενα. Θα πρότεινα μια action των blogger προς την εξής κατεύθυνση. ''Ότι μαθαινουμε εμείς θα το βγάζουμε έξω και θα σας δίνουμε στεγνά''. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

  Δεν είναι δυνατό αν βγαίνει τόση βρώμα στην επιφάνεια με ένα λάδωμα για μια φορολογική παράβαση κομμωτηρίου. Παράγινε το κακό πια.

 2. factorx avatar
  factorx 14/12/2007 18:34:32

  ‘’Ότι μαθαινουμε εμείς θα το βγάζουμε έξω και θα σας δίνουμε στεγνά".
  Το κρατάω, Εξάκτινε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.