#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/03/2008 16:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι γίνεται με την …ιδιωτική αστυνομία στην ΕΛΑΣ;

Προ ημερών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων -ΠΟΑΣΥ είχε καταγγείλει ότι αστυνομικοί μετείχαν σε εταιρεία security, η οποία συνόδευε «υψηλά πρόσωπα» (επιχειρηματίες), φυλούσε τα σπίτια τους, αλλά και πραγματοποιούσε παρακολουθήσεις (βλ.εδώ). Στη συνέχεια και αφού έπεσαν μερικές κλωτσοπατινάδες, το θέμα θάφτηκε. Τα ερωτήματα όμως παραμένουν: Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές στην Ένωση της Αττικής, θυμήθηκε η ΠΟΑΣΥ ότι αστυνομικοί δουλεύουν για ντετέκτιβ και εταιρείες security; Αναμφισβήτητα, το να φτιάξει ένας αστυνομικός και μάλιστα συνδικαλιστής - με μεγάλη δύναμη και ισχυρές πολιτικές προστασίες όπως λέγεται από τη Ρηγίλλης- εταιρεία security, είναι πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Μαθαίνουμε όμως ότι αυτή η εταιρεία φτιάχτηκε μετά τις εκλογές του 2004. Τι έκανε τόσα χρόνια η ΠΟΑΣΥ; Γιατί δεν το κατάγγειλε; Μήπως επειδή και μερίδα της ηγεσίας της διαθέτει επίσης πολύ καλές προσβάσεις στην Ρηγίλλης και διαύλους επικοινωνίας και με τον κ. Παυλόπουλο. Το άκρως ενδιαφέρον είναι ότι εναντίον του κ. Μακρή, προφανώς για εκλογικούς λόγους, έχουν στραφεί και οι ΠΑΣΟΚοι αστυνομικοί. Ανεξαρτήτως αυτού πάντως, ειδικά για την εταιρεία security, ο κ. Κυριαζίδης δεν έχει δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα για το τι είδους παρακολουθήσεις έκανε αυτή η ομάδα. Με την ευκαιρία, οι κ.κ. Παυλόπουλος και Χηνοφώτης κλείνουν στο υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης μισό έτος. Τόσο καιρό δεν είχαν ακούσει τίποτε;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Υ. avatar
  Υ. 27/03/2008 17:07:57

  Η εταιρία φτιάχθηκε το '97 ή το '99. (Από άρθρο του Λαμπρόπυλου στο Βήμα πριν καμιά βδομάδα)

 2. kato oi pseftes avatar
  kato oi pseftes 27/03/2008 17:12:08

  Οι καταγγελίες της ΠΟΑΣΥ έχουν γίνει από πέρυσι, αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε, ακόμα και όταν έγιναν ολοσέλιδο δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ.
  Ακόμα και στην ιστοσελίδα της ΠΟΑΣΥ www.poasy.gr υπάρχουν καταγγελίες και λύνονται όλες οι εύλογες απορίες. Αρκεί αντικειμενικά και αμερόληπτα να θέλει κανείς να δει την οικτρή πραγματικότητα του σωματείου της Αττικής, που κατάντησε να διοικείται (κυριολεκτικά)από μια παρέα ολίγων κατευθυνόμεων αστυνομικών.
  Πάρτε μια γεύση των σημερινών εξελίξεων και θα καταλάβετε.

  Αθήνα 27 Μαρτίου 2008
  Αριθμ. Πρωτ.:200/4/75

  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εδώ και ένα χρόνο κατέβαλε, όπως γνωρίζετε, συστηματικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση της ανώμαλης κατάστασης, που δημιουργήθηκε στους κόλπους του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εξ αιτίας, επίσης, γνωστών συμπεριφορών και γεγονότων. Οι προσπάθειες αυτές, δυστυχώς, δεν ευδοκίμησαν, όχι με αποκλειστική ευθύνη της Ομοσπονδίας.
  Η ενεστώσα «διοίκηση» της ΕΑΥΑ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και υπό το βάρος των ανομημάτων της, δεν κατάφερε να δώσει στο μεγαλύτερο σε αριθμό μελών πρωτοβάθμιο σωματείο της Ομοσπονδίας το κύρος και τη δυναμική που του αξίζουν. Αντιθέτως, κατάφερε να το απαξιώσει πλήρως, κάνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων της Αττικής να του γυρίσουν την πλάτη, αλλά και την ελληνική κοινωνία να διερωτάται, φωναχτά πλέον, για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές μέλη της ενεστώσας «διοίκησης».
  Αποκορύφωμα της κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η ΕΑΥΑ αποτελεί η συνέλευση –παρωδία της 22ας Μαρτίου 2008, από την οποία όχι απλώς απείχε η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, αλλά δεν κατέστη δυνατή η συγκέντρωση ούτε καν του ελάχιστου αριθμού των μελών που σύμφωνα με το καταστατικό έπρεπε να παρευρίσκεται για να υπάρχει απαρτία και να προχωρήσει νομίμως η διαδικασία της προκήρυξης και πολύ περισσότερο της διενέργειας των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης για την προσεχή διετία.
  Όπως προκύπτει από το ίδιο το «πρακτικό αρχαιρεσιών», που συντάχθηκε μετά τη συνέλευση –παρωδία, ενώ η γενική συνέλευση βρίσκεται, (δήθεν), «σε απαρτία με την παρουσία 3.387 ταμειακά εντάξει μελών σε σύνολο 16.500, όπως αυτά προέκυψαν από το μητρώο μελών και το πρακτικό ψήφισης Διοικητικού Απολογισμού», στην ψηφοφορία για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής συμμετείχαν μόνο 238 μέλη! Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι 3.149 συνάδελφοι και συναδέλφισσες, αυτοί που συνέταξαν και υπέγραψαν το «πρακτικό», θέλουν να μας πείσουν ξεδιάντροπα ότι χώρεσαν μέσα σε μια αίθουσα χωρητικότητας το πολύ 400 ατόμων, πήραν μέρος στις αψεγάδιαστες διαδικασίες της συνέλευσης, αλλά τελικά αδιαφόρησαν και έφυγαν χωρίς να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία… ή ότι νομιμοποιείται εκ των προτέρων ή εκ των υστέρων η «ομάδα Μακρή» να συλλέγει υπογραφές για να αποδείξει τη νομιμότητα της συνέλευσης…

  Είναι γνωστό, ήδη, ότι μέλη του προεδρείου και εκατοντάδες μέλη της Ένωσης κατήγγειλαν τις αντικαταστατικές, παράνομες ενέργειες της «ομάδας Μακρή» και κάλεσαν τους συναδέλφους τους να μην την ακολουθήσουν στον κατήφορό της, συνεργώντας έτσι στην καταπάτηση του καταστατικού του σωματείου και στη δήθεν νομιμοποίηση των παράνομων ενεργειών της. Αυτή η υγιής αντίδραση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, έρχεται να επιβεβαιώσει την εδραία πεποίθηση της Ομοσπονδίας, ότι η απερχόμενη διοίκηση της Αττικής έκλεισε οριστικά τον κύκλο –και τον έκλεισε με το χειρότερο τρόπο- της λειτουργίας του ιστορικού σωματείου της πρωτεύουσας. Απαιτείται τώρα μια νέα, τιτάνια προσπάθεια για την αναπτέρωση του χαμένου ηθικού των συναδέλφων, για την συσπείρωσή τους εκ νέου στις αρχές του υγιούς συνδικαλιστικού μας κινήματος, για τη νομιμοποίησή του στα μάτια των συμπολιτών μας, που είναι και οι μοναδικοί σταθεροί μας σύμμαχοι στους δύσκολους αγώνες που δώσαμε και που θα δώσουμε τα επόμενα χρόνια.
  Η Ομοσπονδία καλεί το σύνολο των ανδρών και γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής να συναισθανθούν την κρισιμότητα των περιστάσεων, να λειτουργήσουν υπεύθυνα και σοβαρά, τιμώντας πρωτίστως τον όρκο τους, ώστε να καταδικάσουν αυτοί πρώτοι, όλους εκείνους που με ψέματα, συκοφαντίες και μηχανορραφίες δίνουν μάχες οπισθοφυλακής για να κρατηθούν «πάση θυσία» στις «καρέκλες» τους. Η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που σφετερίστηκαν την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους είναι να εγκαταλειφθεί από όλους στην τύχη της, η απερχόμενη, ποινικά και συνδικαλιστικά ελεγχόμενη, «διοίκηση Μακρή». Αφού, δε, με τις διαγραφές, τις απειλές και τους αποκλεισμούς, απέδειξαν ότι θέλουν να εκλεγούν παμψηφεί και μάλιστα με αξιοζήλευτα ποσοστά, της τάξεως του …99,99%, οι συνάδελφοι δεν έχουν παρά να τους διευκολύνουν στην επίτευξη του στόχου τους, με ένα βροντερό όχι στη νόθευση της βούλησής τους.

  Η Ομοσπονδία, καλεί, τέλος, τη συντεταγμένη πολιτεία να πράξει το χρέος της, απομονώνοντας ΤΩΡΑ το «σαράκι» που σιγοτρώει τα σπλάχνα της Ελληνικής Αστυνομίας. Τυχόν άλλες ταλαντεύσεις και αναβλητικότητες στη λήψη αποφάσεων εξυπηρετούν μόνο εκείνους που απαξιώνουν τον Έλληνα αστυνομικό και βλάπτουν όλους τους άλλους που πραγματικά ενδιαφέρονται για την αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία των θεσμών, αλλά και της ίδιας της Ελληνικής Αστυνομίας.


  Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.

  Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

 3. kato oi pseftes 2 avatar
  kato oi pseftes 2 27/03/2008 17:25:04

  Εκείνο που προξενεί μεγάλη εντύπωση σε εμένα, είναι από πού αντλεί τη δύναμή του ο Μακρής και η παρέα του. Από τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα και Γιώργο Βουλγαράκη, τους οποίους χειροκροτούσε όταν η Ομοσπονδία έδινε μάχες για την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους ή από άλλους υπουργούς και πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας, τους οποίους είχαν στηρίξει στις προεκλογικές τους καμπάνιες με διάφορους τρόπους; Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχουν δημιουργήσει μια παρααστυνομία με πιστά, υποτακτικά στρατιωτάκια, τα οποία μπορούν να κινητοποιήσουν με ένα απλό SMS. Φημολογείται ότι έχουν συνάψει συμβόλαια με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και διαθέτουν πλήρη κατάλογο τηλεφωνικών αριθμών των οπαδών τους, τους οποίους βομβαρδίζοντας με μηνύματα, ανάλογα με τις στοχεύσεις και τα σχέδιά τους.
  Α, να μην ξεχάσω. Μόλις τώρα ξύπνησαν και στο υπουργείο Εσωτερικών. ο υφυπουργός Παναγιώτης Χηνοφώτης προσπάθησε να απαντήσει στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χάρη Καστανίδη, ο οποίος του τα χωσε, ότι δηλαδή σφυρίζει αδιάφορα για τις καταγγελίες που διατυπώνει η ΠΟΑΣΥ. Ο Χηνοφώτης πήγε να καλύψει τον Μακρή, λέγοντας ότι οι συνδικαλιστές δεν είναι εγκάθετοι, αλλά αιρετοί και ότι εν πάση περιπτώσει έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα που εποπτεύει την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
  Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετείται, λες και οι φασιστικές πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι «συνδικαλιστές» δεν τον αφορούν.

 4. kato oi pseftes 3 avatar
  kato oi pseftes 3 27/03/2008 17:30:46

  Και κάτι ΕΠΙΚΑΙΡΟ.
  Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση των βασανιστών της Ομόνοιας, η ΠΟΑΣΥ έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση με την οποία χαρακτήριζε τους εμπλεκόμενους «βρυκόλακες με στολή». Ξέρετε ποιο ενοχλήθηκαν; Ο Μακρής και η παρέα του. Αν διαβάσει κάποιος την εφημερίδα τους θα δει ουκ ολίγα εμετικά σχόλια και αρνητική κριτική στην Ομοσπονδία επειδή τόλμησε να χαρακτηρίσει έτσι τους αστυνομικούς που εξευτέλιζαν την προσωπικότητα των κρατουμένων. Σήμερα, έγινε γνωστό ότι το πρωτοβάθμιο συμβούλιο απέταξε τους δυο εξ αυτών και τιμώρησε με προσωρινή απόλυση δυο συνοριοφύλακες.

 5. Le canard avatar
  Le canard 27/03/2008 19:06:33

  Προς kato oi pseftes. Να πούμε όμως, και την άλλη αλήθεια: Ο Μπαλάσκας δεν ήταν ο τύπος που υπερασπιζόταν τους ΜΑΤατζήδες που έσπασαν στο ξύλο τον Κύπριο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη και επικροτούσε τις ... ζαρντινιέρες; Αυτός ο τύπος (συνδικαλιστής!!) δεν είναι τώρα με τον Κυριαζίδη της ΠΟΑΣΥ που χτυπάει τον Μακρή; Και κάτι ακόμα: Ο Μπαλάσκας δεν ήταν πριν με τον Μακρή, έως ότου τα'σπασαν για την καρέκλα; Αυτά, ανεξαρτήτως της αλητείας με την εταιρεία σεκιούριτυ του Μακρή και τα γραφεία ντεντέκτιβ, στα οποία "δουλεύουν" αστυνομικοί. Θα μας πεί επίσης, κανείς αν η εταιρεία του Μακρή έκανε υποκλοπές, ποιούς μεγαλοεπιχειρηματίες "προστάτευε"(και γιατί οι μεγαλοεπιχειρηματίες προτιμούσαν την Αστυνομία να τους φυλάει;) και αν έκαναν ακόμα και απαγωγές; Θα ανοίξει επιτέλους το στόμα του ο Κυριαζίδης, αλλά και ο ίδιος ο υπουργός ο Παυλόπουλος; Αν δεν το ανοίξουν, απλά θα είναι συνένοχοι.

 6. Αλέξανδρος Ζήβας avatar
  Αλέξανδρος Ζήβας 27/03/2008 19:06:52

  Αποκωδικοποίηση....: ψυχής, σιωπής, θρησκειών, μυθολογιών,....
  Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,....
  Γεια....
  URL : www.siopi.gr

 7. kato oi pseftes 3 avatar
  kato oi pseftes 3 27/03/2008 19:41:20

  Συμφωνώ με τα ερωτήματα που θέτεις Le canard Says.
  Πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Κυριαζίδης είναι 20 χρόνια συνδικαλιστές μιας Ομοσπονδίας που δεν ταυτίστηκε ποτέ με τους φασίστες, τους ρατσιστές και τους καλοπερασάκηδες του χώρου του. Ούτε διανοήθηκε ποτέ να καταθέσει μήνυση ως συνδικαλιστής υπέρ μιας άλλης τάξης εργαζομένων όπως έκανε ο Μακρής και η παρέα του για γλίψει τους ματατζήδες που λούστηκαν τα σκουπίδια της κυβερνητικής πολιτικής στη Σταδίου πριν μερικές ημέρες.
  Συγκρούστηκε με το κατεστημένο και προσπάθησε να διαχειριστεί με τις λιγότερες γι' αυτόν και για την Ομοσπονδία του επιπτώσεις όλα τα αρνητικά φαινόμενα και όλες τις μαλακίες κατά το κοινώς λεγόμενο που γίνονταν και θα γίνονται στο όνομα του συνδικαλισμού.
  Ο βίος και η πολιτεία του Μπαλάσκα είναι νωρίς να κριθούν. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα σήμερα, άλλωστε. Το πρόβλημα είναι πιο ουσιαστικό και ξεφεύγει από την αντιπαράθεση σε επίπεδο προσώπων. Ο ίδιος ο Μπαλάσκας όταν τα έσπασε με το Μακρή και πήγε αυτοβούλως να «βοηθήσει» τον Κυριαζίδη, δήλωσε ότι δεν είχε τηλεοπτική πείρα και ότι έπεσε θύμα των καναλιών, αλλά και πάλι λέω δεν είναι εκεί το θέμα.

  Ο συνδικαλισμός στην αστυνομία δεν κρίνεται μόνο από τις μαλακίες που λέει ο κάθε ένας αναρμόδιος από αυτούς στα κανάλια για τις υπηρεσιακές μαλακίες και τις ανοησίες των συναδέλφων τους εν ώρα υπηρεσίας. Κρίνεται από το τι στάση ακολουθούν αφενός για την υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και αφετέρου από τη στάση που έχουν απέναντι στο υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα. Φαίνεται ότι διαμορφώνονται δυο τάσεις στους κόλπους της αστυνομίας.
  Η μια θέλει τους αστυνομικούς ξεκωμένους από την κοινωνία, απλά όργανα ή μπάτσους, όπως τους είχαν αποκαλέσει οι ...τρομοκράτες του Επαναστατικού Αγώνα σε μια προκήρυξή τους, ώστε να στηρίζουν σαν τα «ακούνητα στρατιωτάκια» του Πολύδωρα το αστικό καθεστώς και τα τσιράκια του.
  Η άλλη τάση θέλει τους αστυνομικούς κοινωνικά ευαίσθητους, να πιάνουν τα μηνύματα της κοινωνίας και να καταδικάζουν την αδικία και την υποκρισία όπου κι αν τη συναντούν. Αυτό δεν είναι εύκολο όχι μόνο διότι δεν συμφέρει την εξουσία, αλλά επειδή στο αστυνομικό σώμα είναι κυρίαρχη η δεξιά συντηρητική αντίληψη. Το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια στην εξουσία δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον ουσιαστικό εκδημοκρατισμό της αστυνομίας. Ακόμα και ο νόμος για το συνδικαλισμό που ψηφίστηκε επί υπουργίας Παπαθεμελή, επιβλήθηκε από τον Κυριαζίδη και την πρώτη γενιά των συνδικαλιστών μετά από αγώνες σχεδόν μιας δεκαετίας.

  Κατά την άποψή μου λοιπόν το κύριο ερώτημα δεν είναι ο ρόλος του κάθε αστυνομικού που το παίζει σήμερα, με την πολυτέλεια του σαλονιού του, συνδικαλιστής.
  Το ερώτημα είναι αν η κοινωνία μπορεί να ανεχθεί την κοροϊδία και το πλασματικό πρόσωπο κάποιων συνδικαλιστών της αστυνομίας, έτσι όπως τους πλασάρουν για δικούς τους φυσικά λόγους τα τηλεοπτικά κανάλια.

 8. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 27/03/2008 21:50:36

  Το εμπόριο ναρκωτικών - όπλων - λευκής σάρκας,
  τους εκβιασμούς και την "προστασία" (μπράβοι),
  την συντριπτική πληοψηφία των εταιρειών security και τα συμβόλαια θανάτου τα έχουν στα χέρια τους, εδώ και χρόοοοονια, οι μπάτσοι. Κανένας δεν ασχολείται μ' αυτά!

  Θυμηθείτε, ότι ο Βαβύλης συνεργαζόταν με τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ, στα δικαστήριά του για εμπορία ναρκωτικά (κατέθεσαν μάρτυρες υπεράσπισης, με το ...αζημείωτο, βέβαια), και πήρε για προστασία στην ενθρόνιση Ειρηναίου τα πρωτοπαλλήκαρα της (πρώην) Δίωξης Ναρκωτικών. Πλαστή ταυτότητα του έβγαλε ο υπεύθυνος για το C4I, πρώην μέλος κι αυτός της Δίωξης. (Τι έγινε ο Παπαδήμας, ρε, τσακάλια δημοσιογράφοι; Ο Παντελαιήμων, που αναστέναζε κι αυνανιζόταν τηλεφωνικά με πιτσιρικά κι είχε ...1.500.000.000 για τα γεράματά του;).

  Την περασμένη εβδομάδα σε εκπομπή του Ταρζάν πρώην μπράβος της Πάτρας και τώρα μάρτυρας κατηγορίας κατά της εκεί μαφίας κατήγγειλε α ν τ ι σ τ ρ ά τ η γ ο της ΕΛΑΣ σαν αρχηγό του κυκλώματος και την έκανε γαργάρα ο υπερ-δημοσιογράφος, που έχει γι' αρχησυντάκτη τον κουμπάρο και κολλητό (πόσο;) του ντοπαρισμενοκεντέρη.

  Τις προάλλες, πιάστηκε λιμενικός (ή ένστολος, γιατί δεν θυμόμαστε), που είχε πάρει εντολή- συμβόλαιο να σκοτώσει έναν μπουζουκοεπιχειρηματία αντίπαλης φάρας. Κατέθεσε ότι τα χρήματα και τα όπλα του τα έδωσε εν ενεργεία μπάτσος. Πού είναι αυτός σήμερα;

  Για να μην πούμε τι έγινε στην Ηλεία που κλέψανε κάτω από το τμήμα Αμαλιάδας 100 κατασχεμένα ..."δένδρα"! Ούτε στα Ζωνιανά, που δεν πιάστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ μεγαλοπαράνομος, αλλά κάτι πιτσιρικάδες, συν το ότι είχαν κλείσει για μήνες φυλακή 8 (!) άσχετους για τις κλοπές των ΑΤΜ, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.

  Το ότι συνεργάζονται οι ΜΑΤατζήδες με την Χρυσή Αυγή, σιγά τα νέα!

  Κι αυτά τα ξέρουμε εμείς από τις εφημερίδες εκείνων των ημερών. Φαντάσου τι ξέρουν οι "από μέσα". Αν, λοιπόν, ο Μπαλάσκας, ο Μακρής και οι λοιποί έχουν τέτοια εξουσία, τι θέλετε να έχει ο καλυτερότερος καταλληλότερος, ρε, αδέρφια;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.