02/03/2009 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Τι έχεις Γιάννη μ΄; Τι είχα πάντα!»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 02/03/2009 16:57:39

  Το έχω ξαναγράψει. Αυτός ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Αν κάνει όσα υποσχέθηκε, τον πάτησαν στο λαιμό τα συμφέροντα. Αν δεν τα κάνει, θα φαει αυγά από τον λαό που τον εξέλεξε. Αν επιχειρήσει να ισορροπήσει, θα γίνει μισητός σε όλους.
  Και για ακόμα μια φορά, κάποιος λαός για μεγάλο χρονικό διάστημα όταν ακούσει ξανά για «αλλαγή» μετά από καιρό, θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί.

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 02/03/2009 17:54:47

  Η πρώτη αναδίπλωση του Ομπάμα.

  Ο Πρόεδρος Ομπάμα εξέδωσε Προεδρική Εντολή (Executive Order) την 1/2/09 δια της οποίας και εγκρίνει την συνέχιση των «εκδόσεων» (renditions) υπόπτων για τρομοκρατία που γίνονται για λογαριασμό και εκ μέρους της CIA.
  Η διαταγή αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την προεκλογική ρητορική του νέου Προέδρου για μια καλύτερη εικόνα των ΗΠΑ που αυτός ήθελε να διαμορφώσει. Θυμίζεται ότι η εικόνα των ΗΠΑ στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας ήταν λίαν δυσμενής λόγω της πολιτικής Μπους και των πρακτικών της.
  Οι εκδόσεις πολιτών τρίτων χωρών είχαν δεχθεί παγκόσμια αρνητική κριτική ενώ η κατακραυγή από τις χώρες της ΕΕ ήταν ιδιαίτερα έντονη σε όλα τα επίπεδα. Θυμίζω ότι ο Ομπάμα είχε θέσει προεκλογικά ως προτεραιότητα την ανάγκη να βελτιωθούν νομικά και μη οι μέθοδοι καταπολέμησης της παγκόσμιας τρομοκρατίας εκ μέρους της χώρας του. (Φυλακίσεις, δίκες, ανακρίσεις, βασανιστήρια κλπ) Η αρχική του απόφαση να κλείσουν οι φυλακές του Γκουαντάναμο ήταν ένα δείγμα καλής θέλησης εκ μέρους του. Η νέα όμως απόφαση ίσως και να δείχνει ότι άρχισε να δέχεται πιέσεις από αυτούς οι οποίοι και στηρίζουν την ύπαρξή τους στην καταπολέμηση της «τρομοκρατίας».
  Ο χρόνος θα δείξει.
  Strange Attractor

 3. Ο Φυγάς avatar
  Ο Φυγάς 02/03/2009 18:53:43

  Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 02/03/2009 21:25:30

  Τεστ

 5. Factorx avatar
  Factorx 02/03/2009 21:27:17

  Η CIA κατέστρεψε 92 βίντεο που έδειχναν ανακρίσεις υπόπτων για τρομοκρατία, όπως αποκάλυψε σήμερα ένας εισαγγελέας, σε επιστολή του προς το δικαστή που έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση.

  Ο αριθμός αυτός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος απ' ότι υποστήριζε μέχρι τώρα η υπηρεσία. «Η CIA μπορεί τώρα να προσδιορίσει τον αριθμό των καταγραφών που καταστράφηκαν», σημειώνει ο εισαγγελέας Λεβ Ντάσιν.

 6. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 02/03/2009 22:12:33

  "Dow slides below 7,000; AIG takes $62B hit"

  *****

  "Study: 7.3 million in U.S. prison system in '07"

  That's one in every 31 people in the U.S., (CNN)

 7. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 02/03/2009 22:17:31

  Οι βετεράνοι των πολέμων θα "επανεκπαιδεύονται στο εσωτερικό". Δεν θα αφήνονται στην τύχη τους, σε ιδρύματα, έρμαια, χωρίς "αποστολή και σκοπό".

 8. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 02/03/2009 22:28:34

  Η ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Ν ΦΤΥΣΟΥΜΕ

  Σαφές μηνυμα έστειλαν οι ΗΠΑ στον Καραμανλή μέσω της Ντόρας που επισκέφθηκε Ουάσινγκτον και Ν. Υόρκη για τρεις μέρες.

  Οι απαιτήσεις των Αμερικάνων είναι σαφείς και κάθετες.

  1) Ακύρωση της αγοράς 450 τεθωρακισμένων ΒΜΡ-3 από την Μόσχα.

  2) Ακύρωση της συμφωνίας για την δημιουργία του ρωσικού αγωγού SOUTH STREAM.

  3) Ακύρωση κάθε διαπραγμάτευσης για την αγορά αντιαεροπορικών συστημάτων από την Ρωσία.

  4) Απόσυρση του VETO για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

  5) Συμμετοχή σε διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους για την επίλυση των διαφορών στο Αιγαίο, δηλαδή το μοίρασμά του.

  6) Αναγνώριση μακεδονικής, βλαχικής και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα και αναγνώριση της "Εστίας μακεδονικού πολιτισμού" και της "Τουρκικής ένωσης Ξάνθης"

  7) Εφαρμογή της συμφωνίας για δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Κρήτης.

  Με δύο κουβέντες, ο Καραμανλής πρέπει να πάρει κατακούτελα την ταμπέλα ΠΡΟΔΟΤΗΣ ώστε να σταματήσει εναντίον του ο πόλεμος των ΜΜΕ, που στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από τα αφεντικά των ΗΠΑ, ή επιτέλους να παίξει τον "άσσο" που έχει στο μανίκι του και λέγεται Πούτιν, αφού αυτά που ζητάει η κυβέρνηση Ομπάμα, εννοείται οτι δεν διαφέρουν σε τίποτε από αυτά που ζητούσαν οι ΗΠΑ ως τώρα.

  Σε αντίθετη περίπτωση, όχι μόνο θα συνεχίσει η εναντίον του προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ, αλλά και θα γίνει ο πρωθυπουργός επί της πρωθυπουργίας του οποίου χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Ελλάδος ο μέγιστος μπαμπούλας στη γειτονιά μας, που λέγεται Τουρκία.

  Υ.Γ.

  Μωρέ δέν χρειάζεται μπαμπούλας. Τώρα μας επιτίθενται και σε πούλμαν στα Σκόπια. Πάμε, λέει, εκεί στο καζίνο της Γευγελής και για ψώνια. Για φθηνότερα. Τί να σου κάνει και η Ντορούλα μας με τόσους μαλάκες;

  ΠΕΛΙΑΣ

 9. petel avatar
  petel 02/03/2009 22:37:51

  Μαύρος κι όχι αγγλόσαξωνικό όνομα. Κι όμως Πρόεδρος της Αμερικής κι αφεντικό του πλανήτη.
  Από πόσες κρισάρες άραγε πέρασε πριν πάρει το χρίσμα? (και δεν εννοώ το χρίσμα των Δημοκρατικών)
  Ας μήν ξεχνάμε πως μαύρη είναι κι Κοντολίζα. Κι αποδείχτηκε ισάξια της Ολμπράιτ.
  Οι μεγαλύτεροι ίσως έχουν δεί την ταινία "Λευκός γάμος μαύρο παιδί" ή "Black coppy"
  Ας θυμηθούν τον διάλογο του πρωταγωνιστή με τον πρόεδρο μεγαλοεταιρείας πεθερό του όταν ο τελευταίος έμαθε πως ο γαμπρός του έχει εξωσυζυγικό μαύρο παιδί και τα επιχειρήματά του για το που είναι η θέση του καθενός, ειδικά όταν είναι μαύρος.
  Δεν είμαι σίγουρος πως άλλαξαν πολλά σ αυτούς τους κύκλους (σ΄αυτούς που πραγματικά κυβερνούν απ τα παρασκήνια)τα τελευταία 30 χρόνια, ώστε να αποδεχτούν να επιλέξουν και να εκλέξουν πρόεδρό τους, ένα άτομο απο μια φυλή που απέκτησε δικαίωμα ψήφου μόλις πρί 50 χρόνια, αν δεν είναι σίγουροι πως είναι ένας απ αυτούς.
  Μακάρι να διαψευστώ, μα δεν ήμουν αισιόδοξος απ την αρχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.