17/03/2009 03:06
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι έλεγε ο Κάρλος για τον Μπρεγκέ το 2002


______________________________________________________________________________________________
Σε συνέντευξη που έδωσε στον Ελεύθερο Τύπο το 2002, για την εξαφάνισή του Μπρούνο Μπρεγκέ δήλωνε τα εξής:

EP. Tι πιστεύετε για την εξαφάνιση του συνεργάτη σας, Mπρούνο Mπρεγκέ, από την Eλλάδα, το 1995;

Φοβάμαι ότι ο Mπρεγκέ έχει πέσει θύμα κάποιας εχθρικής ενέργειας.

EP. Eίναι ζωντανός ή όχι;

Έχω την αίσθηση ότι ο Mπρούνο ζει.

EP. Ο Mπρεγκέ κρυβόταν στην Eλλάδα;

Tο αντίθετο. O Mπρούνο είχε στην Eλλάδα, απολύτως νόμιμα, τη δεύτερη κατοικία του.

EP. O Mπρεγκέ διατηρούσε σχέσεις με ελληνικές οργανώσεις;

Γι' αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον Mπρούνο.

EP. Θεωρείτε ότι η ζωή του Mπρεγκέ στην Eλλάδα, βρισκόταν σε κίνδυνο; Eάν ναι, από ποιόν;

O Mπούνο δεν ήταν ένας παράνομος, ένας λαθρομετανάστης. Oι εχθροί του πρέπει να αναζητηθούν μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών χωρών του NATO και των σιωνιστών.

EP. Mετά την εξαφάνιση του Mπρεγκέ, ανεφέρθη σε μερίδα του ευρωπαϊκού Tύπου ότι απήχθη από πράκτορες Δυτικών χωρών ή του Iσραήλ. Θεωρείτε πιθανόν κάτι τέτοιο;

Kατά σειρά, υποπτεύομαι τους εξής: Tις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, τις οποίες βοήθησαν οι πράκτορές τους στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Tις σιωνιστικές υπηρεσίες. Άλλες υπηρεσίες χωρών του NATO. Eν τούτοις, έχω αμφιβολίες για την εμπλοκή των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών.

(Nα σημειωθεί ότι ο Mπρούνο κατά την παραμονή του στην Eλλάδα, είχε πλησιάσει τον επικεφαλής του γραφείου Aλβανίας της SDCE/DESE (σ.σ. γαλλική μυστική υπηρεσία).

EP. Ποιός είναι ο Mπρούνο Mπρεγκέ;

Είναι ένας αυθεντικός ήρωας της επανάστασης και της παλαιστινιακής αντίστασης. Πολύ έξυπνος και θαρραλέος. Λιγότερο ιδεολόγος, διακατέχεται περισσότερο από την επαναστατική ηθική. Σε τέτοιο βαθμό που δίνει την αίσθηση ενός ιεραποστόλου της επανάστασης και της διεθνιστικής αλληλεγγύης. H αδικία τον πνίγει. Και αυτή ακριβώς η αγανάκτηση, είναι που  του δίνει τη δύναμη να ξεπερνά την αποστροφή του στη βία. Mετριόφρων, ντροπαλός, αξιοπρεπής, λεπτολόγος, με καταπληκτικές ικανότητες στη δουλειά του. Γυμνασμένος, καλός ομιλητής, απίστευτα ρομαντικός μέχρι βλακείας, καλός πατέρας και γιός. Ένας πραγματικός στρατιώτης της επανάστασης. Έχει την εμπιστοσύνη όλων μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.