#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/10/2011 07:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι έλεγε ο Γ. Παπανδρέου για το "κούρεμα";


Ομιλία Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Συνέδριο του Economist, 18-05-2011
Σε ό,τι αφορά την  αναδιάρθρωση του χρέους. Ξέρω ότι  πολλοί αναλυτές το συζητούν και πολλοί ήδη το έχουν προεξοφλήσει. Όμως, η Ελληνική Κυβέρνηση, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και άλλες χώρες της  Ευρωζώνης, όλοι συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα εν δυνάμει οφέλη, για τους πολίτες μας, για την οικονομία μας, για το ελληνικό και ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, για τα Ασφαλιστικά Ταμεία, για όλη την Ευρωζώνη.Συνεχίζουμε, λοιπόν, να κάνουμε αυτό που πρέπει: θα δημιουργήσουμε ένα πρωτογενές πλεόνασμα, ώστε να αναπτυχθεί και πάλι η οικονομία μας, μέσω διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Και θα χρησιμοποιήσουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία, για να μειώσουμε το χρέος. Κάθε άλλη συζήτηση είναι απλώς παραπλανητική και εμείς αρνούμαστε να ακολουθήσουμε.
Διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση στο Όσλο (13 Μαΐου), 16-05-2011
Και ήδη, είναι εμφανή τα πρώτα θετικά αποτελέσματα: αύξηση κατά 40% των εξαγωγών, ελπιδοφόρα πορεία του τουρισμού για φέτος, άνοδος του αγροτικού τομέα και επικείμενες επιδοτήσεις θέσεων εργασίας. Κινούμαστε προς την κατεύθυνση της πράσινης οικονομίας και επενδύουμε σε αυτήν. Ακόμη και το ΔΝΤ σήμερα δήλωσε ότι το χρέος μας είναι βιώσιμο: μπορούμε να διαχειριστούμε το χρέος μας, χωρίς αναδιάρθρωση.

Συνέντευξη Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στο γερμανικό περιοδικό «STERN», 24-03-2011

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:  Έχουμε συζητήσει ανοικτά με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, όλα τα σενάρια, ακόμα και το «κούρεμα» χρέους. Επιλέξαμε να ακολουθήσουμε έναν άλλο δρόμο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παρόλα αυτά, όμως, θα μειωνόταν έτσι το χρέος. Και θα πλήρωναν και οι πιστωτές το μερίδιό τους, όχι μόνο οι φορολογούμενοι.

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:  Τίθεται το ερώτημα: είναι η Γερμανία πρόθυμη να αναλάβει το ρίσκο που θα σήμαινε για τις γερμανικές τράπεζες μια αναδιάρθρωση του χρέους;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουν απαιτήσεις, που ανέρχονται σε 69 δις δολάρια. Να σώσουμε λοιπόν την Ελλάδα, προκειμένου να σώσουμε τις τράπεζές μας; Δεν γίνεται έτσι περισσότερο δημοφιλής η βοήθεια.

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μια αναδιάρθρωση θα οδηγούσε, πιθανόν, στην κατάρρευση ελληνικών τραπεζών. Αλλά και γερμανικές τράπεζες θα μπορούσαν να καταρρεύσουν. Εκτός τούτου, θα οδηγούμασταν σε χιονοστιβάδα κερδοσκοπικών επιθέσεων σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Ένα τέτοιο τίμημα δεν θα μπορούσε να το πληρώσει η Ευρώπη.
Συνέντευξη Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στην γαλλική εφημερίδα «LE MONDE», Αθήνα, 10 Μαρτίου 2011
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχετε επαναλάβει αρκετές φορές ότι δεν προβέπεται μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Ωστόσο, μεγάλος αριθμός οικονομικών αναλυτών, τη θεωρούν αναπόφευκτη. Ποιες θα ήταν οι συνέπειες;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η αναδιάρθρωση θα γινόταν εις βάρος της αξιοπιστίας της χώρας μας και της υγείας του εθνικού και ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Θα οδηγούσε στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και θα προκαλούσε μια χιονοστοιβάδα κερδοσκοπικών επιθέσεων σε μεγάλο αριθμό άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Επιπλέον, μια αναδιάρθρωση θα σήμαινε την άμεση και ουσιαστική οικονομική ζημία των συνταξιοδοτικών Ταμείων στην Ελλάδα, τα οποία έχουν επενδύσει τις οικονομίες των συμπολιτών μας σε κρατικά ομόλογα. Πρόκειται για ένα τίμημα πολύ βαρύ. Ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας, των ελληνικών τραπεζών, των Ελλήνων πολιτών, αλλά ούτε και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Με λίγα λόγια, η αναδιάρθρωση δεν βρίσκεται στην ατζέντα της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Δηλώσεις Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου και Καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel μετά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο, 23-02-2011
ΕΡΩΤΗΣΗ:  Κύριε Πρωθυπουργέ, πριν την από επίσκεψή σας εδώ, μια ομάδα επιφανών οικονομολόγων έκαναν τις προσθέσεις τους και υπολόγισαν ότι, παρά τις προσπάθειές σας, η Κυβέρνησή σας, μετά το 2013, θα αντιμετωπίσει ένα υψηλότερο χρέος από το σημερινό, καθώς και ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολη η αναχρηματοδότηση των κεφαλαιαγορών. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αποφύγετε το «κούρεμα» ή, πιστεύετε ότι αυτό θα είναι εφικτό, μόνο με την παράταση του προγράμματος, όπως άφησε να εννοηθεί η Καγκελάριος;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Έχουμε εκπονήσει ένα συνολικό πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται στην προϋπόθεση ότι, είμαστε αξιόπιστοι απέναντι στις αγορές και στους πιστωτές μας, επομένως, δεν θα υπάρξει ανάγκη αναδιάρθρωσης ή «κουρέματος».

Όντως, το χρέος  αυξάνεται, γιατί το έλλειμμα υπάρχει  ακόμα, έστω κι αν το περιορίσαμε κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες. Το έλλειμμα παραμένει υψηλό, περίπου 9,5%, και θα το περιορίσουμε περαιτέρω τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα μας επιτρέψει να μειώσουμε και το χρέος μας και να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτό αποτελεί κομμάτι του προγράμματος. Γνωρίζαμε ότι το χρέος θα ανέβαινε, πριν αρχίσει να περιορίζεται. Δεν είναι τίποτα το καινούργιο, είναι τμήμα του προγράμματος.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα συνολικό πακέτο, για να εξασφαλίσουμε ένα αίσθημα  ασφάλειας στην Ευρώπη. Η ασφάλεια, η σταθερότητα της Ευρωζώνης, κυρίως, και η βιωσιμότητα του ευρώ, θα βοηθήσουν το γενικότερο κλίμα. Υπάρχουν βέβαια πολλοί τρόποι διαχείρισης του χρέους, που δεν περιλαμβάνουν το «κούρεμα».
Συνέντευξη Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στην εφημερίδα «REAL NEWS», Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2010
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις για την πιθανότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, το σενάριο αυτό εξακολουθεί να κυκλοφορεί στις αγορές. Μήπως τελικά η επαναδιαπραγμάτευση χρέους, υπό όρους, θα μπορούσε να αποτελέσει διέξοδο;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δεν συζητάμε τέτοιο ενδεχόμενο. Η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τα σενάρια αυτά προέρχονται από εκείνους που δεν θέλουν την επιτυχία μας. Είναι οι ίδιοι που επένδυαν στην χρεοκοπία της χώρας. Ο Ελληνικός λαός θα τους διαψεύσει ακόμη μια φορά.
Συνέντευξη Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η μεταρρύθμιση της συνθήκης της Λισαβόνας που  αποφασίστηκε στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής  στις Βρυξέλλες αλλάζει τον τρόπο  αντιμετώπισης όποιας χώρας της  ευρωζώνης χρεοκοπήσει. Πολλοί είναι  αυτό, κύριε πρόεδρε, που φοβούνται ότι η νέα αυτή συνθήκη είναι ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ελλάδος. Και ότι μέσα από μια διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους ενδέχεται να μας οδηγήσουν εκτός ευρωζώνης. Φοβάστε μια, έστω και ακραία, τέτοια προοπτική;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Στη χώρα μας έχουμε πια χορτάσει από ιστορίες συνωμοσίας.

Βλέπετε τι γίνεται στην Ευρώπη, τι συμβαίνει στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία.

Δεν είμαστε  το επίκεντρο του κόσμου, και όχι, η υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πιο σοβαρές ασχολίες από το συνωμοτεί  κατά μιας χώρας που αντιπροσωπεύει το 3% του πληθυσμού της.

Δεν φοβάμαι μήπως βρεθούμε εκτός ευρωζώνης γιατί αυτό είναι εκτός πραγματικότητας.

Και σε τελευταία  ανάλυση, στο χέρι μας είναι όχι  μόνο να το αποτρέψουμε, αλλά και να βγούμε οριστικά από την κρίση  και με το τέλος του μνημονίου  να κάνουμε μια νέα αρχή στη  χώρα μας, απαλλαγμένοι από κινδύνους, εξαρτήσεις, επιτηρήσεις και δυσβάσταχτα ελλείμματα.
Συνέντευξη Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στην γαλλική εφημερίδα «LE FIGARO»
Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η αναδιάρθρωση του χρέους, η οποία θεωρείται αναπόφευκτη από ορισμένους, δεν θα μπορούσε να είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Το σενάριο αυτό αποκλείεται. Θα ήταν μια καταστροφή για τους Έλληνες πολίτες, με δεδομένες τις θυσίες που έχουν αποδεχτεί, θα ήταν μια καταστροφή για την εμπιστοσύνη τους έναντι της Ευρώπης και του ευρώ. Συνεχίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση. Έχουμε ήδη διαψεύσει όσους υποστήριζαν ότι η Ελλάδα δεν ήταν σε θέση να βάλει τάξη στα δημόσια οικονομικά της. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ikaros avatar
  ikaros 27/10/2011 07:29:37

  Από πίσω ο πληροφορικάριος πρωθυπουργός έχει κάδρο βαμμένο με το αίμα του ελληνικού λαού. Για να μη σχολιάσω ότι αλλού είναι η οθόνη, αλλού το σώμα του και αλλού το βλέμμα του... Φώτο σαν την πολιτική που ασκεί...

 2. Dal avatar
  Dal 27/10/2011 07:35:53

  Έχει ξαναειπωθεί. Για να έχει κάποιος πλήρη εικόνα του τι θα συμβεί, πρέπει να δίνει ακριβώς αντίθετη ερμηνεία στα λεγόμενα των ΓΑΠ και ΣΙΑ. Αυτό που πριν λίγες μήνες το παρουσίαζαν ως καταστροφή, τώρα θα το παρουσιάσουν επυτυχία ωφειλόμενη στη διαπραγματευτική δεινότητα του ΓΑΠ και του χοντρού. Δεν έχει περάσει, ουτε νομίζω θα εμφανιστική ξανά, τόσο ξεδιαντοπη κυβέρνηση.

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ Dal 27/10/2011 08:07:10

   Παπανδρεου παπατζη ψευτης ησουνα κι'εσυ!Τωρα το παιζουνε διασωστες για αλλη μια φορα ! Ε ! ρε κοροιδα Ελληνες μ'αυτους που μπλεξαμε αντε τωρα να ξεμπλεξουμε !Μερικοι ανθρωποι νοιωθουν ευτυχισμενοι μεσα στο ψεμα και την κοροιδια .Τετοιος ειναι ο ΓΑΠ και τα συννοθυλευμα που τον συνοδευει τυπου Μοσιαλου ,Μπενιτο κοκ

 3. Χαρίλαος avatar
  Χαρίλαος 27/10/2011 07:41:05

  Καλημέρα σε όλους!
  Τι να σχολιάσει κάποιος...
  Η οικογένεια είναι συνεπέστατη στην προδοσία του Ελληνικού λαού!
  (Παραλείπω τον παππού γεώργιο μέρες που είναι)...
  Από το εοκ και νατο στο ίδιο συνδικάτο... φτάσαμε μέσω της παγκοσμιοποίησης
  στα λεφτά υπάρχουν και στην απώλεια με την βούλα Εθνικής κυριαρχίας, όσο κι' αν προσπαθούν πρωϊ πρωϊ να τα ωραιοποιήσουν οι "έγκριτοι" του συστήματος των ανθελλήνων...
  Συνέπεια 100%!
  Αυτό είναι το σχόλιό μου...

  (Αυτή η μπενάκη όλο μούρχεται στο μυαλό το 2004... Τί ξέρει...)

 4. AZ avatar
  AZ 27/10/2011 08:16:57

  Δυστυχως, οι λαοί διοικουνται από αυτούς που τους αξιζουν.

  ΑΖ

 5. CORMORAN avatar
  CORMORAN 27/10/2011 09:18:34

  Μια εθνικη προταση: Να δεσμευτουν ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ οτι τα μελλοντικα εσοδα απο την εκμεταλλευση υδρογοναθρακων (πετρελαιο, φυσικο αεριο), θα ανηκουν αποκλειστικα στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, οπως γινεται στη ΝΟΡΒΗΓΙΑ.

  • Ύβρις και Νέμεσις avatar
   Ύβρις και Νέμεσις @ CORMORAN 27/10/2011 12:10:37

   Σωστός!!!

  • Απορία avatar
   Απορία @ CORMORAN 27/10/2011 12:43:13

   Είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να βρίσκονται σοβαρά, εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα στο Ιόνιο. Τουλάχιστον έτσι λένε σοβαροί επιστήμονες του εξωτερικού. Οπότε μην ονειρεύομαστε.

   Και σε αυτά που είναι πιθανόν να υπάρχει κάτι, δηλαδή νότια και ανατολικά του Καστελόριζου, δεν διαφαίνεται να έχουμε την πολιτική βούληση να τα διεκδικήσουμε.

 6. Quid avatar
  Quid 27/10/2011 09:22:56

  Ας μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο κος. Παπανδρέου θα ισχυριστεί ότι όλες οι "δυσκολίες" που υπήρχαν στο παρελθόν έχουν ξεπεραστεί χάρη στη διαπραγματευτική του ικανότητα. Και υπάρχει δυστυχώς ακόμη αρκετός κόσμος έτοιμος να τον πιστέψει.

  Ας ελπίσουμε ο Θεός, προς τον οποίον τόσο αγνώμονες υπήρξαμε για τις δεκαετίες υλικού ευδαιμονισμού, να μας βοηθήσει σε αυτή την κρίσιμη ώρα.

  • School avatar
   School @ Quid 27/10/2011 13:30:50

   αν αφήσουμε τις ελπίδες μας στον Θεό, τη βάψαμε. Ας ελπίσουμε καλύτερα ότι θα βάλει το χεράκι της και η Εκκλησία στην τσέπη κι ας σταματήσουν να "παίζουν τους παπάδες". Έλληνες είναι και αυτοί. και δεν φορολογούνται.

 7. Ύβρις και Νέμεσις avatar
  Ύβρις και Νέμεσις 27/10/2011 12:09:35

  Να ξυπνήσουν τώρα όλοι οι πολίτες και να απαιτήσουν να σταματήσει ο δανεισμός απο όλους αυτούς τους κερδοσκόπους. Η Ελλάδα έχει τα λιγότερα προβληματα από όλη την ευρωπη και θέλουν να μας πιουν το αίμα για να επιβιώσουν εκείνοι. Γιατί μας διαγράφουν επιλεκτικά ομόλογα και μετά μας δίνουν δάνεια; Μήπως το αγόρι έχει τάξει τις ελληνικές τράπεζες στο δίσκο της Σαλώμης Μέρκοζί; Μήπως θέλουν να καταρρευσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και να ασφαλιστούν ολοι σε ιδιώτες και οσοι δε μπορούν να μεινουν στο δρόμο;
  Βρήκαμε το αγόρι που του αρέσουν πολυ τα ταξίδια και η διαμονη σε πολυτελή ξενοδοχεία και που νομιζει οτι ασκεί πολιτική. Σε καμια εταιρεια του κοσμου δε θα μπορουσε στενός συγγενής κυβερνητικού υπαλλήλου να κερδοσκοπεί με τα ασφάλιστρα κινδύνου της χώρας του. Υπάρχει κόκκινο καμπανάκι σε όλα όσα έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Θα έπρεπε να ηχούν σειρήνες παντού στη χώρα. Βγαίνει ο λύκος με το περιλυπο ύφος και παριστάνει το πρόβατο και μιλαει για πάτους, αξιοπιστία, θυσίες, ιθάκες και ..κάλτσες, στα πρόβατα καθώς τα οδηγεί στο σφαγείο!!. Οι ομιλίες του εκπέμπουν μηνύματα υπνωτισμού.

 8. dim avatar
  dim 27/10/2011 13:14:51

  Ημουν απόλυτα σίγουρος ότι Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ& ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)αφου οι άλλοι 151 ειναι ΑΜΕΛΗΤΕΟΙ απο ότι φαίνεται, θα παρουσίαζαν την χθεσινή συμφωνία ως μοναδική διαπραγματευτική επιτυχία!!! Πήραν ότι ζήτησαν και παραπάνω!!!
  Είμαστε λοιπόν με βάση αυτά που διαπραγματεύτηκαν και πήραν!!!, 50% ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ , 50% ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ως λαός
  και 100% υπό κηδεμονια!!
  Η ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ?

 9. NIKOS X. avatar
  NIKOS X. 27/10/2011 13:45:08

  ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΚΟΥΡΕΜΑ".
  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
  ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΔΡΑΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ!

 10. μχ avatar
  μχ 27/10/2011 15:33:18

  ......θα ποντάρουν στην αποσταθεροποίηση και στον κοινωνικό αυτοματισμό ....
  ο Θεοδωράκης είπε αλήθειες
  Οι εκλογές αναβάλλονται....για μετά την ύφεση.......

 11. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 27/10/2011 18:00:25

  Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.
  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

 12. gerogriniaris avatar
  gerogriniaris 27/10/2011 18:27:11

  Πολύ καλή δουλειά.
  Αν δεν σε πειράζει θα τα χρησιμοποιήσω (όσα βρω τα Links) για να συμπληρώσω αυτό http://gerogriniaris.blogspot.com/2011/09/112-and-counting.html
  Αν και πια δεν ξέρω αν έχει σημασία, αν κάποιος δεν έχει πια αντιληφθεί πως πρόκειται για κατά συρροή ψεύτες δεν πρόκειται να πειστεί ποτέ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.