#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/02/2012 11:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι άλλο θέλει επιτέλους η Μέρκελ; Γραπτή ερωτική εξομολόγηση;Καινούργιο χαβά άρχισαν οι Ευρωπαίοι με τις υπογραφές. Ούτε να συμμαζέψουμε λίγο την πόλη δεν μας αφήνουν.

Να τους την δώσει την επιστολή ο Σαμαράς. Μια φωτοτυπία την προηγούμενη…

Και τότε έκαναν εκβιασμό, και δέχτηκαν μια ασαφή δέσμευση Σαμαρά, και έδωσαν την 6η δόση. Αν εκείνη η δέσμευση ήταν “βράχος”, δεν θα ξαναζητούσαν νέα επιστολή τώρα. Το έγραψε προχθές και η Wall Streat, "θολή η δέσμευση Σαμαρά"

Μια επιστολή ΔΕΝ είναι κρατική σύμβαση! Ας τους γράψει για “δεσμεύσεις, ισχυρή πρόθεση, κοινή προσπάθεια, ανάπτυξη”, ας βάλει κι ένα “I love you, Angela” και πάμε για εκλογές.

Ό,τι θέλουν τα παιδιά στις Βρυξέλλες.

Τι άλλο θέλει επιτέλους η Μέρκελ; Γραπτή ερωτική εξομολόγηση;

Ιδού μία:

Dear Angie

It was difficult for me to write this letter. Last time we met you broke my heart but that’s OK with me. No hard feelings!

I am definitely committed to our common goal. I would never have imagined that this single, short letter would cost you 130bn.

Well, love costs!

Happy Valentines Day!

Truly yours,

Antonis

Υστερόγραφο: Show me the money…! Show me the 130 billions…!

(Μ.Ο., από σχόλια φίλων)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. abcd avatar
  abcd 15/02/2012 11:21:31

  Ότι και να θέλει δυστυχώς κάποιοι χωρίς πολύ σκέψη και με ανύπαρκτα αντανακλαστικά της τα προσφέρουν μη τυχόν την στενοχωρήσουν.

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/02/2012 11:23:53

  Καλό "εργολάβο διαγραφών" για την ευρωσκεπτικιστική φράξια του κόμματός της θέλει. Είναι καμμιά εικοσαρέα, κάτι μου θυμίζει το νούμερο.
  Αντώνη, Γιώργο, μεταδώστε επειγόντως την μεγαλειώδη πείρα σας στην κυρία, και δωρίστε της μερικές καλά ακονισμένες χατζάρες.

 3. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/02/2012 11:30:02

  Αντί για σοκολατάκια, πριόνια και χατζάρες διπλής όψεως. Για να κάνει πραγματικά κοινη Γαλλογερμανική προεκλογική εκστρατεία, μαζί με τον φίλο Νικολά. Με 21 διαγραφές χάνει την δεδηλωμένη !
  "Ο τρελός Βαλεντίνος"

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 15/02/2012 11:36:43

  Εδώ έχουμε 50-100 ευρωσκεπτικιστές, και είμαστε οι ζήτουλες των χρημάτων. Εκεί, έχουν τα λεφτά, είναι αυτοί που εισπράττουν επί 20 χρόνια τώρα, και τους λές να επιστρέψουν τον λουφέ. Δεν σφάξανε και μην είσαι αφελής. Ούτε οι σοσιαληστές, ούτε οι Πράσινοι ούτε οι φιλελεύθεροι το θέλουν (και μάλλον δεν το θέλει και η Ζήμενς με την Κρουπ, άρα καθαρίσαμε και δόξα τω Πανάγαθω, μπορεί να γίνω και φιλογερμανός).

  Και έχουμε 50-100 ευρωσκεπτικιστές με ΟΛΑ τα ΜΜΕ και όλους τους ευρωπαπαγάλους να κράζουν! Φαντάσου να είχαμε και ελεύθερη άποψη! (τζιζ φτου κακά πιπέρι... είπα "ελεύθερη άποψη")

 5. nick avatar
  nick 15/02/2012 11:46:15

  Αντώνη στείλ' της την επιστολή και υπενθύμισέ της ότι ό,τι και να κάνει το Μάιο θα φάει κι άλλο ΟΧΙ για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ...(προχτες συναντήθηκε με τον Γκρουέφσκι και του δήλωσε την αμέριστη στηριξή της για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ)...
  Επίσης πες της ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δε θα πάρουν ξανά όχι μαχητικά, άρματα ή όπλα, αλλά ούτε γερμανική βίδα...

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ nick 15/02/2012 11:55:29

   Ναί,ἀλλά θέλουμε πυρομαχικά γιά αὐτά πού ἒχουμε ἦδη πάρει ἀπ' αὐτούς.

  • Tassos avatar
   Tassos @ nick 15/02/2012 12:19:10

   Δεν χρειάζεται να το πει, θα το κάνει. Αλλά και μεις όλοι πρέπει να κάνουμε μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα. Στα μουλωχτά λόγω Γερμανών τουριστών αλλά πρέπει να το κάνουμε.

   • Χαλκιδέος avatar
    Χαλκιδέος @ Tassos 15/02/2012 12:24:42

    Τώρα τι να σας πω; Ότι μου τα έπρηξε η γυναίκα μου να της πάρω πλυντήριο πιάτων $iemen$? Έφαγε ένα τεράστιο ΟΧΙ στη μάπα σαν τον Ιταλό πρέσβη το 1940 και η τελική μου απάντηση ήταν "Όταν έχουμε λεφτά, θα πάρουμε πλυντήριο. Κι αυτό θα είναι ΠΙΤΣΟΣ. Όχι $iemen$"! Α μα πια!

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ Χαλκιδέος 15/02/2012 12:54:36

     Η "ΠΙΤΣΟΣ" (ή, όπως γράφεται πλέον, "PITSOS"), εδώ και τουλάχιστον 20-25 χρόνια ΔΕΝ είναι ελληνική. Και, αν δεν κάνω λάθος, είναι και... θυγατρική της Siemens!

     Διαβρώθηκε μέχρι το μεδούλι και η (πάλαι ποτέ) ελληνική παραγωγή, φίλε μου...

    • Δημήτρης avatar
     Δημήτρης @ Χαλκιδέος 15/02/2012 13:56:02

     Εύγε για το ΟΧΙ, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η άρνησή σου για πλυντήριο, μπορεί να την μετατρέψει σε "ψυγείο" κάτω από τα κλινοσκεπάσματα: έχουν τον τρόπο τους να εκδικούνται...

    • Diamond Angel avatar
     Diamond Angel @ Χαλκιδέος 15/02/2012 14:28:24

     Αγοράστε άλλη μάρκα πλυντήριο βρε παιδιά. Πάρτε Smeg για παράδειγμα ,που είναι ιταλικά. Οσο για το μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα , αυτό επιβάλλεται να το κάνουμε και όσο γίνεται, εγώ τουλάχιστον, το κάνω.

 6. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 15/02/2012 11:53:07

  Ἢθελα νά τῆς γράψω κι ἐγῶ μιά ἐρωτική ἐξομολόγηση,ἀλλά μόλις εἶδα τά ξινισμένα της μούτρα μοῦ χάλασε τό κέφι....,τί νά τῆς κάνω,ἐκείνη ἒχασε...

 7. Μ.Ο. avatar
  Μ.Ο. 15/02/2012 12:56:05

  Αποκλειστικές πληροφορίες φέρουν τη κα Μέρκελ να έχει αποστείλει υπόδειγμα δήλωσης, την οποία πρέπει να υπογράψουν όλοι οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Νότου:
  «Ο κάτωθι υπογεγραμμένος …. ......... κλάσεως ….. εκ …..... και διαμένων …........... δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως και χωρίς να ασκηθή βία , τα κάτωθι:
  Ουδέποτε υπήρξα σωβινιστής και ουδεμία σχέσιν έχω με το συνωμοτικόν ΛΑΟΣ. Προσεχώρησα εις το νέο ΕΑΜ με σκοπό να απελευθερώσω την πατρίδα μου από τους κατακτητάς. Μετ΄ ολίγον αντελήφθην ότι πίσω από το νέο ΕΑΜ ήτο ο Γκλέτσος. Επειδή είμαι γνήσιο τέκνο της Ευρώπης των φόρων,της ανεργίας και της ανέχειας, που οραματίζεται η φράου Μέρκελ, καταδικάζω και αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας όλας τας υπερεθνικάς οργανώσεις Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αίτινες αποτελούν τα εγκληματικά, κοιλιόδουλα και φιλεύσπλαχνα συγκροτήματα, σκοπός των οποίων είναι η κατασκόπευσις παντός ό,τι αφορά το γερμανικό κράτος και ιδία τον στρατόν και η υποδούλωσις της Αρίας φυλής μας εις τους προαιωνίους εχθρούς μας Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους οίτινες πάντα ατίμως και υπούλως είτε δια της ευρωπαίκής ιδέας προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα , άτινα είναι ποτισμένα με ιδρώτα και μίζες. Τίθεμαι πολέμιος των άνω αγαθοεργών και φιλανθρωπικών συγκροτημάτων μέχρι της τελειωτικής εξοντώσεώς τους και της επικράτησης της καγκελαρίου Μέρκελ στην Ευρώπη ως νέου Καρλομάγνου. Η παρούσα μου επιθυμώ να δημοσιευθή εις τον Τύπον και να διαβασθή εις την Siemens της ενορίας μου.
  (Β.Σ.Τ. 902 Ο Δηλών)»
  Όταν συμπληρωθεί και αυτή, ενδέχεται να ζητήσει οι αρχηγοί να την πάνε ιδιοχείρως και με τα πόδια στο Βερολίνο…

 8. TAKHΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
  TAKHΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 15/02/2012 13:03:06

  .......ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΑΣ!!!!!!

  • zorian avatar
   zorian @ TAKHΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 15/02/2012 13:34:00

   +10000000

 9. aggeliki avatar
  aggeliki 15/02/2012 13:34:33

  ωραια λοιπον.ολο ναι μεχρι τωρα.αν αναβληθουν και οι εκλογες τι εχουμε να περιμενουμε πια;σε τι θα μας δωσει ελπιδα ο Αντωνης;ολα τα αλλα,συνταξεις,μισθοι,ονειρα εγιναν καπνος.για καποιο περιεργο τροπο του εχω εμπιστοσυνη.που θα παω να κρυφτω δεν ξερω αν τελικα αποδειχτει λιγος.γιατι εγω δεν τον ξερω και απλα βασιζομαι οτι δεν μπορει ενας απο ολους θα ειναι πατριωτης.δεν μπορει να ξεπουλαει την χωρα οπως διαβαζω παντου αυτες τις μερες.φοβαμαι τοσο για το αυριο που θα εχουμε σαν λαος που το παραμικρο που διαβαζω με πανικοβαλλει.δευτερο βιντεο απο τους ανωνυμους με ανατριχιασε!τι παιζει με αυτους;αλλοι γραφουν για πολεμο με την τουρκια.αλλοι οτι ο Αντωνης τα εχει κανει πλακακια με τον προδοτη Παπανδρεου και οτι συντομα θα φανει.Αντωνη αν εισαι πατριωτης αν πραγματι πρεπει να σου εχουμε εμπιστοσυνη πρεπει καπως να το αποδειξεις γιατι οι τελευταιες κινησεις μονο αυτο δεν δειχνουν.πρεπει απο καπου να πιαστουμε για να μην τρελαθουμε.αυτοι θα ζητανε και εσυ θα δινεις.ως ποτε;τι θα εχει απομεινει απο την Ελλαδα οταν τελειωσει ολο αυτο;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.