#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/08/2013 16:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι Ρέμος, τι Κιάμος!Στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, η διαπίστωση του τίτλου πέρασε από την «καλλιτεχνική» της έννοια στην πραγματική το βράδυ της Παρασκευής 2-8-2013. Και το συμπέρασμα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικό για όλους μας, κυρίως όμως για την κυβέρνηση!

Το ΣΔΟΕ σε έλεγχο που διενήργησε νομίμως το βράδυ της Παρασκευής, διαπίστωσε πως μέσα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης (πολιτιστικό κέντρο κατά το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ), διασκέδαζαν με την «καλλιτεχνική συνδρομή» του κ. Κιάμου, γνωστού αοιδού της νύχτας, περί τους 500 («λιπαροί» κατά τεκμήριο) πελάτες. Πλην όμως, ο ιδιοκτήτης του «μαγαζιού» είχε απαξιώσει να κόψει έστω και ΜΙΑ απόδειξη για τα μάτια του κόσμου. Κατόπιν τούτου, το ΣΔΟΕ σφράγισε το «κατάστημα» για 48 ώρες (μόνο;).

Φευ, ούτε αυτό το ελάχιστο διάστημα «τιμωρίας» έμελλε να τηρηθεί από τον «μάγκα» ιδιοκτήτη. Όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει (!!!) από το Facebook, το μαγαζί επρόκειτο να λειτουργήσει κανονικά το βράδυ του Σαββάτου! Έτσι και έγινε. Ο ιδιοκτήτης «ξεσφράγισε» με δική του ευθύνη το «πολιτιστικό κέντρο» του και σαν να μην έτρεχε τίποτε και χωρίς καμιά προληπτική ενόχληση από την αστυνομία το λειτούργησε πανηγυρικά και μάλιστα φίσκα στον κόσμο που έσπευσε φαίνεται να πνίξει την φτώχια και την αγανάκτησή του από τα μνημόνια και τους «ναζί» της Μέρκελ, στη σαμπάνια και τις πενιές του λαϊκού βάρδου, ένα πράμα σαν την επανάσταση του Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου.

Το ΣΔΟΕ, λαμβάνοντας γνώση του συμβάντος, ζήτησε από την αστυνομία της περιοχής να επιληφθεί του θέματος. Πράγματι, η αστυνομία «επισκέφτηκε» δύο φορές το εν λόγω κέντρο διασκέδασης την νύχτα του Σαββάτου. Κατά την πρώτη συνέλαβε τον «αυτοφωράκια» του μαγαζιού για τα περαιτέρω, ενώ κατά την δεύτερη, την … κόρη του ιδιοκτήτη! Κατά τα άλλα, το μαγαζί λειτούργησε κανονικότατα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, χωρίς οι όλβιοι θαμώνες του να «νιώσουν» το παραμικρό.

Επειδή εμείς οι υπόλοιποι όμως, «νιώθουμε» και κυρίως επειδή κάτι τέτοια μας κάνουν ακριβώς να τα «παίρνουμε στο κρανίο» κατά το κοινώς λεγόμενο, θα ήθελα να ψιθυρίσω δυο «φωνήεντα» σύμφωνα με τους νόμους και την ηθική της νύχτας τόσο σε  όλους τους αρμοδίους, από τον Υπουργό, και τον διευθυντή του ΣΔΟΕ μέχρι τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον τελευταίο αστυφύλακα της περιοχής, όσο και στους μακάριους συνέλληνες που διασκέδαζαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό μέχρι τα χαράματα μέσα σε ένα μαγαζί που γνώριζαν όλοι τους πως κανονικά θα έπρεπε να ήταν σφραγισμένο για 48 ώρες.

Αγαπητοί συμπατριώτες, οι μεν κρατικοί λειτουργοί οι δε θαμώνες – γλεντοκόποι ως τα χαράματα στο παράνομα από- σφραγισμένο μπουζουξίδικο της Κασσάνδρας τρομάρα σας, πως τα κόβετε τα κόζια; Ο κάθε θρασύς και «τσαμπουκαλεμένος» «επιχειρηματίας», που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται ευθύς εξ’ αρχής στην «μπουζού» και κατόπιν αντιμέτωπος στο αυτόφωρο με τον φυσικό δικαστή του, μπορεί να μας ξεφτιλίζει ως κοινωνία και ως κράτος αλλά και ως ανθρώπινες οντότητες με την έννοια του κρατικού λειτουργού, χωρίς καμία συνέπεια; Μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τον μισό ελληνικό λαό που υποφέρει φρικτά τα τελευταία τρία χρόνια, ο κάθε φαντασμένος αμοραλιστής φοροφυγάς της νύχτας και εμείς να του κρατάμε το «ίσο» είτε ως εντεταλμένοι κρατικοί λειτουργοί είτε ως ανέμελοι και ξέγνοιαστοι πελάτες;

Αυτή η εθνική ξευτίλα, αυτή η κρατική αβελτηρία, αυτή η παράταιρη επίδειξη αναισθησίας από τους «λιπαρούς» συνέλληνες, μπορεί αν γενικευτεί να οδηγήσει σε τρομερό διχασμό τον λαό μας και πρέπει το γρηγορότερο να  πάρει τέλος. Αν δεν συνέλθουμε πρώτα ως άτομα και κατόπιν ως κοινωνία, το τέλος που μας περιμένει θα είναι  ελεεινό και τρισάθλιο. Και τελικά δεν θα γλυτώσει κανείς από αυτό το αισχρό τέλος, ακόμη και αυτοί που μπορούν να ξενυχτάνε μέχρι τα χαράματα παρέα με τους «επαναστάτες» λαϊκούς βάρδους, καταναλώνοντας σαμπάνιες των 25.000 ευρώ και συνωστιζόμενοι σε «πολιτιστικά κέντρα» που κανονικά θα έπρεπε να σφραγιστούν άπαξ και δια παντός!

Akenaton 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Β.Κ.Σιάπκα avatar
  Β.Κ.Σιάπκα 05/08/2013 17:02:41

  Ακενατών φοβάμαι πως ο διχασμός, η καταστροφή που λέει ένας φίλος μου, είναι πλέον η μόνη λύση...

  • madprof avatar
   madprof @ Β.Κ.Σιάπκα 07/08/2013 02:09:56

   @Akenaton
   Οι Τροϊκανοί (και η Lagard) επιμένουν εδώ και 4 χρόνια στην ανάγκη πάταξης της φοροδιαφυγής, ξεκινώντας από τους νταβατζήδες πασών "κομματικών" αποχρώσεων!
   Αφού η μέγιστη ποινή, από τον όποιο "νομοθέτη"=γιουσουφάκι(α) των νταβατζήδων του προτεκτοράτου, για το συγκεκριμένο κακούργημα (ή το χαρακτηρίζουν - για ευνόητους λόγους αργυρίων - πλημμέλημα ;;) 12.000 ευρώ, μην αναλώνεις φαιά ουσία σαν naϊf πληβείος!
   Συμμορίες μαφιόζων, από την κορυφή της πυραμίδας εξουσιών του προτεκτοράτου, λυμαίνονται τον όποιο παραγόμενο πλούτο!!

 2. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 05/08/2013 18:23:59

  Ὁ...φτυσμένος τό φτύσιμο δέν τό φοβᾶται akenaton..Ὅταν ἐπί τρία χρόνια ἔχουμε φάει τό φτύσιμο μέ τόν τόνο ἀπό αὐτούς πού μᾶς κυβερνούσανε καί ἀπό τή τρόϊκα,τί ἄλλο χειρότερο νά μᾶς συμβεῖ;
  Ὅμως γιά ἄλλη μιά φορά ἡ εἰκόνα πού φαίνεται ὅτι δείχνει πρός τούς ξένους ἕνας ὁλόκληρος λαός ἐξαιτίας μικρῶν ὀμάδων συνανθρώπων μας,εἶναι τό χειρότερο ἀπ' ὅλα...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 05/08/2013 20:07:54

   Το χειρότερο είναι ο πόλεμος με Τουρκία και το ακόμη χειρότερο ο εμφύλιος. Διαφωνείς;

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Γεώργιος Τ. 05/08/2013 20:26:55

    Ἐννοῶ σέ σχέση μέ τό συμβάν πού κριτικάρει ὁ akenaton.

  • akenaton avatar
   akenaton @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 06/08/2013 10:18:50

   Είμαστε χαμένοι αν δεν αλλάξουμε αγαπητέ μου Κυθήριε! Λυπάμαι που το γράφω αλλά είναι η σκέτη αλήθεια που δεν τολμούν να μας την πουν και ακόμη περισσότερο να μας πείσουν πως πρέπει να την ενστερνισθούμε.

 3. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 05/08/2013 18:30:31

  Τελικά, είναι τόσο φουτηγμένα στη σήψη τα καθεστηκυία κόμματα - ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - που δεν θέλουν ούτε το αυτονόητο να πράξουν;!
  Γιατί ας μη μιλάμε για Κρατος αφηριμένα. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι μια μορφή κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Το Μαξίμου... είναι η Αρχή και το Τέλος. Ας πάρουν την ευθύνη.
  Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να έχουν χάσει των έλεγχο στο τέρας των υποζυγίων που έχουν δημιουργήσει. Αυτοί οι στη μεγάλη τους πλειοψηφία ανεπαρκείς "δημόσιοι υπάλληλοι".
  Ο Σαμαράς μη γίνει Κερένσκι. Πολλοί πολύ το επιδιώκουν από τους δικούς του.

  Η ατμόσφαιρα θυμίζει χρόνια Καποδίστρια και Όθωνα. Τα παραμάγαζα ενάντια στη δημιουργία Συγχρονου Κράτους.
  Το τραγικό είναι πως κάποιες πονηράτζες σαν τον Μακρυγιάννη γίνανε και λαϊκοί ήρωες γράφοντας φυλλάδες πατριωτικής έξαρσης και ηθικού κηρύγματος!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Μανιάτης 05/08/2013 20:09:48

   Ελπίζω πως αυτά που γράφεις για το Μακρυγιάννη είναι απόρροια αγνοίας. Ειδάλλως είναι τραγικό για σένα με τόσα στοιχεία που έχουμε για τον συγκεκριμένο να τον αδικεί οποιοσδήποτε τόσο πολύ...

   • Μανιάτης avatar
    Μανιάτης @ Γεώργιος Τ. 05/08/2013 20:22:52

    Τα στοιχεία που έχουμε ελίναι τα απομημονεύματά του.
    Τίποτα άλλο.

  • Mmm avatar
   Mmm @ Μανιάτης 06/08/2013 08:48:39

   η καθεστηκυία (θηλυκό), το καθεστηκός ή καθεστώς (ουδέτερο)

   τα καθεστυκυία κόμματα (sic) , απλά δεν υπάρχει...

  • akenaton avatar
   akenaton @ Μανιάτης 06/08/2013 10:22:00

   Όσο δεν παρουσιάζεται πραγματική και αποτελεσματική απάντηση στην κρίση, τόσο θα ξεπέφτει σταδιακά το ελληνικό "ντοβλέτι" στα μάτια των "υπηκόων" του. Δυστυχώς, αν επιτρέψουμε αυτό να συμβεί, τότε θα έχουμε χάσει κάθε ελπίδα ΟΜΑΛΗΣ εξόδου από την κρίση!

 4. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 05/08/2013 19:26:48

  Το πρόβλημα μας είναι βαθύτατα πολιτιστικό...Ολα τα υπόλοιπα, και το οικονομικό κατάντημα, είναι φυσικά επακόλουθα.
  Αυτή είναι η ελλάδα που φτιάξαμε και καμαρώνουμε κιόλας. Οταν κάποιος εξαποδώ μας το υπενθυμίσει ,φροντίζουμε τάχατες να επαναστατούμε για να χωνόμαστε ακόμη πιο βαθιά στο πολιτιστικό μας βάραθρο.
  Προς μεγάλη τερψη και ευχαρίστηση των δικών μας λαμογιών..
  Φυσικά το να κατακλέβεις πολίτες και κράτος είναι βαθιά επανασταστική και πολιτιστική πράξη στο γελοιοδιστάν μας...Οσο δεν μπορούμε ως κοινωνία να καταδικάσουμε τις πρακτικές αυτές, όσο μας φταίει ο σόιμπλες και η μέρκελ αντί τα δικά μας λαμόγια που δεν δίνουν ούτε ευρώ φόρο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
  Περιμένω εναγωνίως τους φιλοσόφους μας, τους ταγούς του πνεύματος και την πολιτικοποιημένη αριστερά του δικαίου, να υπερασπιστούν τον καυμένο τον μαγαζάτορα που προσπαθεί να τονώσει το φρόνημα του λαού...

  Δεν υπάρχει περίπτωση, δυστυχώς, να μπορέσουμε μόνοι μας να σωθούμε...Η θα διαλυθούμε ως κρατικό μόρφωμα η θα πρέπει να γίνουμε και επισήμως ένα προτεκτοράτο..Μια Δανεία του Νότου,που θα ζητά συνεχώς δανεικά και αγύριστα, θα μυξοκλαίει κάθε τόσο να της χαρίσουν τα χρωστούντατα έν χορδαίς και οργάνοις, και στο ενδιάμεσο ,δηλαδή δυό φορές το χρόνο θα κάνουμε και εκλογάς επειδή η βούληση του λαού πρέπει να είναι σεβαστή.

 5. WY avatar
  WY 05/08/2013 19:34:51

  Ό επιχειρηματίας ετιμωρήθη μέ διοικητικό πρόστιμο 12.000 ευρώ,όταν οί εισπράξεις του,μόνον τήν επίμαχη νύκτα, υπερέβησαν τίς 50.000 καί στήν κόρη του,επεβλήθη ποινή 15 μηνών μέ 3ετή αναστολή (αυτόφωρη διαδικασία)!!!

  Σιγά τά ωά!!!!

  • panos avatar
   panos @ WY 05/08/2013 20:19:47

   Οσο θα μενουν ατιμωρητοι οι διαπλεκομενοι ολιγαρχες που εχουν πιει........και το μεδουλι του

  • akenaton avatar
   akenaton @ WY 06/08/2013 10:23:46

   Οι ποινές που θα έπρεπε να προβλέπονται για τέτοιες περιπτώσεις περιφρόνησης προς την αυθεντία του κράτους, θα έπρεπε να είναι πραγματικά εξοντωτικές!

 6. ΑΚΤΗΜΩΝ avatar
  ΑΚΤΗΜΩΝ 05/08/2013 20:23:03

  Απαντηση στην πρωτη ερωτηση: ΜΠΟΡΕΙ.
  Απαντηση στην δευτερη ερωτηση: ΜΠΟΡΕΙ.
  Τις προβλεπομενες ποινες τις ειδατε; Κινητρο για να εχει μιμητες ο " μαγκας και καραμπουζουκλης" της Χαλκιδικης. Τον τροπο λειτουργιας της Αστυνομιας τον προσεξατε; Που πηγε το μυαλο σας; Μηπως εγινε καμια "αρπαχτη";

 7. panos avatar
  panos 05/08/2013 20:26:35

  Οσο μενουν ατιμωρητοι οι διαπλεκομενοι ολιγαρχες και οι συνεργοι τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αυτα τα φαινομενα θα γινονται συνεχεια και ακομη μεγαλυτερα........μη που πητε θα παει ο ΑΚΗΣ φυλακη, γιατι το συστημα διαλεξε αυτον που λογω ηλικιας μετα τη δικη θα ειναι μονο ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ και εις υγειαν των κοροιδων.....Με τετοια φαινομενα και ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΛΙΣΤΕΣ και την ατιμωρησια των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. Ας μπουν πρωτα οι κλεφτες απο τη μεταπολιτευση και μετα στη φυλακη και να ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ και μετα πεστε και κριτικαρετε οτι θελετε..........

 8. takis400 avatar
  takis400 05/08/2013 23:03:12

  πριν 25+χρονια στο νομο ηλιειας μπηκε περιστροφο στο στομα διοικητη που πηγε για ατενγκτος καιπολυ σκληρος,εγινε μπροστα στα ματια μου απο ενα μαγκα 1,60 και σε 10 μερες ειχε παρει μεταθεση,τα υπολοιπα που λετε ειναι για λαικη καταναλωση
  ΥΓ.εκει στην κρητη,στα ζωνιανα ντε,τα ΑΤΜ,τα εχουν παρει πισω?

  • akenaton avatar
   akenaton @ takis400 06/08/2013 10:27:25

   Γιατί οι περισσότεροι συμπατριώτες μας σκούζουν λοιπόν κάθε φορά που ζητούμε επιτακτικά να εφαρμόζονται οι νόμοι και να ενισχύονται οι προσπάθειες επιβολής μιας ευνομούμενης πολιτείας, τελείως διαφορετικής από αυτήν που μέχρι τώρα και κυρίως μεταπολιτευτικά δημιουργήσαμε (σχεδόν) ΟΛΟΙ μας!

 9. δημης avatar
  δημης 05/08/2013 23:58:15

  Τί ...Ρέμος τί Κιάμος ;;;;;;;;
  απλά ρεκλάμος ή σχέτο κλάμος (κλάμα)...

 10. Mmm avatar
  Mmm 06/08/2013 08:49:41

  Αυτή ειναι ηΕλλάδα... Ποιος το έλεγε, να δεις, αα, ο Σημίτης!

 11. takis400 avatar
  takis400 07/08/2013 01:41:11

  μετα απο 24 ωρες μια απαντηση στο σχολιο μου δεν εχω λαβει

  • akenaton avatar
   akenaton @ takis400 07/08/2013 09:51:06

   Δυστυχώς αγαπητέ Τάκη, υπάρχουν κράτη εν κράτει στην χώρα μας. Όχι μονάχα τα Ζωνιανά αλλά υποψιάζομαι και πολλά κρατικά δοβλέτια και φέουδα, όπου γλεντοκοπάνε αμέριμνοι φεουδάρχες και ηεμόνες σαν τον παλιό καλό καιρό της ευρωπαϊκής φεουδαρχίας ή του ελληνικού κοτζαμπασισμού!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.