#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/10/2011 07:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι Ελλάδα θέλουμε το 2021;Γιατί ο ελληνικός λαός θα υποβληθεί σ’  όλες αυτές τις αιματηρές θυσίες και την επιτροπεία; Μόνο και μόνο για να επανέλθει το ελληνικό χρέος το 2021, στα επίπεδα του 2009; Καίριο ερώτημα.

Έχετε σκεφτεί τι έγινε;

Ένα κράτος πρώτα λοιδορείται, μετά καταρρέει, μετά εξαγοράζεται και τέλος υποτάσσεται σε ξένους. Και όλα αυτά εκπορευόμενα από την ανίκανη, ή για ποιο προχωρημένους, την οσφυοκάμπτουσα Κυβέρνησή του.

Μετατράπηκε έτσι, με ηθελημένη πολιτική στόχευση το 2009 το πρόβλημα της χώρας. Από πρόβλημα ελλείμματος, που στο κάτω - κάτω της γραφής ήταν κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα και το αντιμετώπιζαν διάφορες χώρες στην Ε.Ε, μεταλλάχθηκε σε κρίση δανεισμού. Το σχέδιο ήταν καταπληκτικό. Καταιγίδα φόβου, σοκ και δέους στον απονευρωμένο και λαπαδιασμένο ελληνικό λαό. Τα προηγούμενα 20 – 30 χρόνια ύπουλης και συστηματικής αποψίλωσης των εθνικών χαρακτηριστικών και ανοχών του λαού, απενεργοποίησαν την οποιαδήποτε ελάχιστη διάθεσή του για αντίδραση. Η έγνοια μας στράφηκε αποκλειστικά στη μίζερη αναζήτηση της ατομικής μας επιβίωσης, χάνοντας τη μεγάλη εικόνα, που ήταν η υλοποιούμενη υποδούλωση της χώρας μας και η μετατροπή του λαού μας σε δυστυχισμένους δουλοπάροικους που αξίζουν και σκληρής και παραδειγματικής τιμωρίας.

Η καθεστωτικά ΜΜ Εξημέρωσης, έπαιζαν ταρατατζούμ για τις σωτηρίες της χώρας από την κυβέρνηση (τέσσερις - πέντε μέχρι τώρα σωτηρίες παρακαλώ!) μπλοκάροντας κάθε άλλη αντίληψη ή γνώμη, αλλά ενδιαμέσως όλο και περισσότερο χωνόμασταν στο βούρκο και τυφλοί από αγωνία και φόβο, γινόμασταν ευήκοοι δέκτες των μηνυμάτων κοινωνικού αυτοματισμού που εξέπεμπαν οι εξοργισμένοι με τις … συντεχνίες, τηλεαστέρες.

Λίγοι έβλεπαν ότι οδηγούμαστε όχι απλά στην οικονομική εξάρτηση αλλά σε κάτι πολύ περισσότερο. Στην οικονομική, πολιτική και τελικώς εθνική υποταγή σε ξένα συμφέροντα. Αύριο, οι Επίτροποι, θα μας πουν ότι η διατήρηση ισχυρών ένοπλων δυνάμεων για την ασφάλεια της χώρας είναι ακριβή. Να τις κόψουμε. Να μετατρέψουμε το στρατό μας σε στρατοχωροφυλακή, ει δυνατόν με αρμοδιότητες καταστολής πλήθους. Αν χάσεις μερικά νησιά στο Αιγαίο δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα παίρνεις τη δόση… Και η Θράκη; Με τη Θράκη θα ασχολούμαστε; Πάει για Κοσσοβοποίηση…

Βλέπετε, η αξιακή κλίμακα των Ελλήνων μετά από χρόνια λοβοτομής και αποχαύνωσης έχει μεταβληθεί. Δεν μπορώ να σας μιλήσω για τους άλλους. Θα σας πω για μένα.

Έστω ότι έχετε τις εξής παραμέτρους:

α) κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος ή μη,

β) λειτουργικό κράτος ή μη,

γ) 500 ευρώ μισθό ή 5000 χιλιάδες.

Στη δική μου αξιακή κλίμακα φίλοι, πρώτα θέλω να ζω σε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν το κράτος είναι μπορτνέλο, ή αν παίρνω 500 ευρώ, αρκεί να είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο. Δεύτερον, θέλω να ζω σε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος, που να λειτουργεί και σωστά, και ας παίρνω και 500 Ευρώ. Τρίτον θέλω και εγώ να παίρνω 5000 Ευρώ, αλλά αν δεν μπορώ, αρκούμαι και με τα 500, αρκεί οι άλλες παράμετροι να ισχύουν όπως τις περιέγραψα ανωτέρω.

Άλλος μπορεί να ονειρεύεται ένα απολύτως λειτουργικό κράτος (με … τεχνική βοήθεια Reichenbach) και να παίρνει και 5000  Ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί αν το κράτος του είναι υποδουλωμένο. Κάποιος άλλος αρκείται στο να παίρνει με κάποιο τρόπο τα 5000 Ευρώ μόνο. Αν το κράτος του είναι λειτουργικό ή μη ή αν θα είναι υπόδουλο ή μη, δεν τον νοιάζει.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο. Να παίρνεις 500 Ευρώ σε ένα κράτος μπορντέλο, το οποίο να είναι και υποτελές σε ξένους. Κρατήστε το αυτό.

Καταλαβαίνετε τι λέω; Είναι θέμα προτεραιοτήτων και δυστυχώς οι δικές μας προτεραιότητες έχουν αλλάξει άρδην τις τελευταίες δεκαετίες διότι απλώς μας απονεύρωσαν, μας έκαναν χυλό.

Το μέλλον;

Αν δώσω βάση στους Κυβερνητικούς, κάπως έτσι:

Το 2021  η Ελλάδα πιθανώς θα έχει επιστρέψει με φόρα στις αγορές. Οι Έλληνες μάλλον είναι ιδιαιτέρως παραγωγικοί, οι εξαγωγές πράσινης ηλιακής ενέργειας ίσως να είναι τεράστιες, το δημόσιο εκτιμάται ότι θα λειτουργεί τέλεια, οι υπηρεσίες του κράτους υπολογίζεται ότι θα είναι απολύτως εξορθολογισμένες, μάλλον θα έχουμε γίνει εξαγωγός χώρα πετρελαίου, όπως φαίνεται θα έχουμε λύσει και το πρόβλημα των σκουπιδιών και των χωματερών, ενώ ο λαός εκτιμάται ότι θα δρέπει επιτέλους τους καρπούς της ανάπτυξης με βελτίωση των εισοδημάτων του μετά από μια δεκαετία σκληρής λιτότητας.

Το ενδεχόμενο η Θράκη να είναι ημιαυτόνομη περιοχή υπό διεθνή επιτροπεία, τα Σκόπια να ονομάζονται σκέτο «Μακεδονία» με συμφωνία και δική μας σε νομικό έγγραφο, η συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους να γίνει επιτέλους πραγματικότητα, παραχωρώντας στους τελευταίους και η αποκλειστική αρμοδιότητα στο Αιγαίο πέραν του 25ου παράλληλου, η μετατροπή όλης της καλλιεργήσιμης γης μας σε πάνελς φωτοβολταϊκών, η μετατροπή της χώρας σε σκουπιδότοπο των ευρωπαίων στο πλαίσιο του προγράμματος διαχείρισης απορριμμάτων, κλπ., ας μην αποκλειστεί επίσης.

Αλλά δεν πειράζει, ε; Θα πάρουμε αύξηση μισθού τότε και από τα 600 ευρώ θα πάμε στα 1000. Τι πειράζει αν η Ελλάδα είναι μέχρι τη Λάρισα;

Όχι φίλοι μου. Προτιμώ άλλη προσέγγιση. Αυτή που άκουσα στη Θεσσαλονίκη προ λίγου καιρού, από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Το 2021, η χώρα θα γιορτάζει τα διακόσια χρόνια ανεξαρτησίας της. Τότε θα πρέπει να είναι πράγματι ελεύθερη, ανεξάρτητη. Τότε θα είναι υπερήφανη και ισχυρή, ώστε να τη σέβονται οι φίλοι της και να την τρέμουν  οι εχθροί της. Τότε, με αίσθημα αισιοδοξίας όλοι οι Έλληνες όχι ως δουλοπάροικοι αλλά ως ελεύθεροι άνθρωποι θα ατενίζουν το μέλλον με καλύτερους όρους. Τότε θα έχει ακουστεί η αλήθεια στο λαό για την προδοσία που έχει συντελεστεί σε βάρος του και θα έχουν συγκροτηθεί πιθανώς τα Ειδικά Δικαστήρια, που θα πρέπει να καταδικάσουν σε κάθειρξη τους ανεπαρκείς.

Ένας πολιτικός τα έχει πει και τα έχει υπαινιχθεί αυτά.

Έχει και αυτός ένα χαρακτηριστικό. Ακολουθεί τον αρχαίο τρόπο. Και αρχαίοι πρόγονοί μας  μάλλον δεν είχαν στο νου τους τις τάσεις οσφυοκαμψίας κάποιων σήμερα, όταν διατύπωναν το ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ.

Ierofantis.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. skopelosnews avatar
  skopelosnews 28/10/2011 07:46:13

  Η Ελλάδα 2021 είναι μια μαξιμαλιστική, κατά πολλούς, ιδέα, αλλά θα μπορούσε να είναι η κινητήρια δύναμη, ο νέος εθνικός στόχος, το καινούριο όραμα για να σηκώσει ο λαός μας τα μανίκια και να πάει μπροστά. Τέρμα πια η μιζέρια και ο θρήνος. Καιρός να περάσουμε στη δράση. Να ξεσηκώσουμε τη θετική μας ενέργεια, να καταστούμε πόλος δημιουργίας. Να βάλουμε μπροστά τα νέα μεγάλα έργα, μακριά από τις στρεβλώσεις και τα συμφέροντα του παρελθόντος. Να δημιουργήσουμε νέες δομές παιδείας.

  Να φέρουμε τη χώρα στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουρισμού και να μη χαιρόμαστε επειδή η Αίγυπτος στραβοπάτησε και πήραμε μια ανεπαίσθητη αύξηση αφίξεων. Να παραγάγουμε πολιτισμό και όχι πολίτες που χαζοχαίρονται με την κάθε Μενεγάκη. Κοινώς, να επαναστατήσουμε, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας 200 χρόνια πριν. Αυτή η επανάσταση, όμως, δεν θα έχει στόχο την παλιγγενεσία του έθνους από τον τουρκικό ζυγό, αλλά την ανασύνθεση και την παλιγγενεσία από τη μετριότητα.
  Και τέλος να σταματήσουν όλοι στης οικογένειες να έχουν όνειρο μια θέση στο δημόσιο για τα παιδιά τους ,να βγουν στην αγορά οι νέοι παράδειγμα στην Σκόπελο εργάζονται περίπου 1000 αλλοδαποί το καλοκαίρι .αλήθεια δεν θα μπορούσαν να είναι 1000 ελληνόπουλα για 6 μήνες δουλεία ,και το χειρότερο να σταματήσουν να σκέπτονται το ταμείο ανεργίας όλοι ,έχει δουλείες ,ακουστέ ένα τρελό κάνουμε εισαγωγή μέχρι καρβουνά με 1 ευρώ το κιλό την στιγμή που τα παράτησαν όλοι και δεν ασχολούνται με βρώμικη δουλεία ε λοιπόν ένα άτομο μπορεί να παράγει 50 τόνους κάρβουνο τον χρόνο μονός του γιατί δεν το κάνει κανείς θα μπορούσα να αναφέρω χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις ,Βέβαια το ΠΑΣΟΚ έφερε σε αυτά τα χαλιά την Ελλάδα και δεν το ξεχνάμε με της τοποθετήσεις στο δημόσιο όλων τον παιδιών του και το είχε συνεχίσει ο Μητσοτάκης με …… καλημέρα σήμερα από την σκόπελο δεν συνεχίζω να μην σας στενοχωρήσω

  • Christos Apostolidis avatar
   Christos Apostolidis @ skopelosnews 28/10/2011 10:26:23

   Θα αναφερθώ στο ταμείο ανεργίας.
   Στον ΟΑΕΔ μάλλον, τον Οργανισμό Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού που η πολιτικές των τελευταίων 30 χρόνων κατάντησαν σε ένα ταμείο επιδότησης ανεργίας και παρκαρίσματος ανθρωπινων ζωων.

   Υπάρχει μια πολύ απλή λύση για να πάψει να είναι ταμείο ανεργίας και να γίνει οργανισμός προώθησης της απασχόλησης.

   Απλά, καταγραφή όλων των εποχιακών θέσεων εργασίας, υπογραφή σύμβασης από πλευράς του οργανισμού με όλους όσους απασχολούν επιχιακό προσωπικό και οι μεν άνεργοι εγγεγραμμένοι στο ταμείο να συνεχίζουν να πέρνουν το επίδομα όσο δεν εργάζονται και όχι μόνο για 12 μήνες όπως είναι σήμερα πλήν όμως, το ταμείο να έχει λίστα με θέσεις εργασίας και λίστα ανέργων με σειρά προτεραιότητας.

   Θα γράφεσε στον ΟΑΕΔ από τα 18 χρόνια. Θα μπαίνεις σε μια σειρά προτεραιότητας. Θα ενημερώνεις τον οργανισμό για την κατάστασή σου. Όσο σπουδάζεις ή υπηρετείς την στρατιωτική θητεία λογικό δεν θα λαμβάνεις επίδομα. Μόλις ολοκληρώσεις σπουδές κλπ υποχρεώσεις και είσαι έτοιμος να αναζητήσεις εργασία το δηλώνεις στον Οργανισμό ο οποίος σε προωθεί για εξεύρεση εργασίας. Αν βρείς μόνος σου καλό δικό σου, ενημερώνεις και είσαι οκ. Άν δεν βρείς και όσο ψάχνεις, σε επιδοτει με 500 ευρώ το μήνα και μόλις έχει θέση σε ενημερώνει να πάς για δουλειά. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...... αν αρνηθείς διακόπτεται η καταβολή επιδόματος, χάνεις την σειρά σου και μπαίνεις τελευταίος.
   Μόλις πιάσεις δουλειά, και εφόσον δεν επιθυμείς να παραμείνεις ΜΕΤΑ απο έναν μήνα εργασίας, ο Οργανισμός σε επιδοτεί για άλλον έναν μήνα και σε βάζει σε προτεραιότητα για νέα εργασία. Ο εργοδότης δεν πληρώνει εσένα αλλά τον οργανισμό. Αν συμφωνείς με τον εργοδότη ότι του κάνεις και θέλει να σε κρατήσει και εσύ είσαι ικανοποιημένος, υπογράφεις σύμβαση αορίστου και βγαίνεις από την σειρά προτεραιότητας του οργανισμού μέχρι να χρειαστείς πάλι δουλειά.

 2. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 28/10/2011 07:58:55

  Καλημέρα Ιεροφάντη και χρόνια πολλά, στην ωραιότερη Πατρίδα του κόσμου! Θαρρώ πως αν είχαν τη δυνατότητα να σε διαβάσουν σήμερα όλοι οι Έλληνες, η συντριπτική τους πλειονότητα θα ταυτιζόταν στο δικό σου ΟΧΙ και θα προτιμούσαν τη δική σου άλλη προσέγγιση. "Αυτήν που άκουσαν στη Θεσσαλονίκη προ λίγου καιρού".
  Γι' αυτό δεν έχω καμιά απολύτως αμφιβολία!

 3. Θοδωρής avatar
  Θοδωρής 28/10/2011 08:20:31

  Δεν ανηχυχώ για τίποτα αφού υπάρχει ο μεγάλος ο Γιώργος . Μας εφερε τους Γερμανούς, σε λίγο θα μας φέρει τους Ιταλούς και αν τα κάτσει λίγο παραπάνω θα φέρει και τους Τούρκους και δεν θα χει παρει χαμπάρι τίποτα.

 4. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 28/10/2011 08:52:11

  Μπράβο ρε Ιεροφάντη! Και με αυτή την ανάρτηση και με το «ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ» είπες πράγματα μέσα από την ψυχή σου που μας εκφράζουν όλους. Είναι σαν βάλσαμο για τη μέρα αυτή, αλλά και για όλα αυτά που ζούμε όλες αυτές τις μέρες.

  Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε Έλληνες. Πιστέψτε με και το λέω από εμπειρία στο εξωτερικό αλλά και σε συνεργασία με πολλούς ξένους. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε Έλληνες. Είναι αυτός ο έλληνας με τα diner που συνάντησα στην Αμερική, να δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ με όλη την οικογένεια του, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά, και να καυχιέται ότι ο γιος του τελειώνει το πανεπιστήμιο γιατρός. Είναι ο Έλληνας επιστήμονας που συνάντησα στα πανεπιστήμια της Αμερικής, να εργάζεται 16 ώρες το 24 και να είναι ο καλύτερος σε όλα από όλους τους άλλους. Είναι ο Έλληνας εργάτης και τεχνίτης στα εργοστάσια που δούλεψα μαζί του, αυτός ο πολυμήχανος σύγχρονος Οδυσσέας, με τις «πατέντες» του, την εξυπνάδα του και την «μαγκιά» του, που κρατάει τις Ελληνικές βιομηχανίες παρά τα τόσα προβλήματα τους στα πόδια τους, να ανταγωνίζονται στα ίσια τα παγκόσμια θερία.

  Αυτό το θεριό πρέπει να ξυπνήσουμε, τον Έλληνα. Να σηκωθεί από τον λήθαργο που τον έχουν ρίξει οι πουλημένες ηγεσίες αυτού του τόπου. Να του δώσουμε όραμα, σκοπό και στόχο.

 5. Γιώργος 23 avatar
  Γιώργος 23 28/10/2011 08:54:53

  Καλημερα κι απο μενα.Πολύ καλά όλα αυτά αλλα δεν νομιζω πως έχω ακουσει απο καποιο στόμα πως οσα έχουν ψηφιστεί θα ακυρωθουν με την επανοδο μας στη διακυβερνηση,ούτε πως όσοι εχουν ψηφισει τα επάρατα μνημονια θα διωχθούν με Ειδικά Δικαστηρια.Συγνώμη αλλα εγώ για να δώσω ψήφο θα πρέπει να το ακούσω τουλάχιστον ειδάλως θα τη πάω εκδρομή και όχι στη κάλπη και σίγουρα όχι σε αυτό το υπάρχον πολιτικό σύστημα.Χαίρετε κι αντίο.

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ Γιώργος 23 28/10/2011 19:48:34

   Μη βιάζεσαι φίλε μου. Θα τα ακούσεις και αυτά.

   • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
    ΑΓΡΟΤΗΣ @ ierofantis 28/10/2011 20:04:02

    Από το στόμα σου Ιεροφάντη και στου ΛΑΟΥ το αυτί. Γιατί δεν έχει αντοχές για να περιμένει να τα ακούσει, αλλά θέλει να τα βλέπει να γίνονται. Και επειδή τίποτα δεν φαίνεται να προχωρά προς αυτή την κατεύθυνση , γίνονται αυτά τα αίσχη που δεν κάνουν κανένα Έλληνα περήφανο.

 6. antanistimi avatar
  antanistimi 28/10/2011 09:05:19

  Μια Ελλαδα χωρις τις οποιες στρεβλωσεις και λαθη του χθες που ομως,δεν μπορει κανεις να τα χρησιμοποιει ως δικαιολογια σημερα και να τιμωρει τον Ελληνικο λαο.
  Μια Ελλαδα που να ειναι σιγουροι καποιοι οτι δεν θα την εγκαταλειψουμε ποτε,γιατι ριξαμε τις πλακες στα σπιτια της με τον ντενεκε,ριξαμε ασφαλτο στους δρομους της μεσα στα λιοπυρια,τιναξαμε τις ελιες της,μεθυσαμε στις παραλιες της,κοιμηθηκαμε κατω απο τα γιοφυρια της,φυλαξαμε για χρονια τα συνορα της.
  Εμεις σε αυτην την Ελλαδα δεν εχουμε πει ακομα το αντιο.
  Ας ειναι σιγουροι καποιοι οι οποιοι μας μιλανε καθιστοι και σε
  μαγνητοσκοπηση,οτι δεν θα πουμε αντιο ποτε..................

 7. manos avatar
  manos 28/10/2011 09:15:21

  Η Ελλάδα που θέλουμε, δεν θα υπάρχει το 2021.
  Το σχέδιο εφαρμόσθηκε καλά, και ο puppet master έκανε αυτό που έπρεπε.
  Αν το ερώτημα είναι πραγματικό και όχι φιλοσοφικό, η απάντηση που θα σου έδινα είναι:

  Πόσες γενιές Παπανδρέου ακόμα έπονται?

  Συγχαρτήρια για τις σκέψεις σου.

 8. Krax avatar
  Krax 28/10/2011 09:19:33

  Τι Ελλάδα θέλουμε το 2021;
  Γιτί μέχρι τότε δε θα υπάρχει?
  Η Στρατιωτική δικτατορία κράτησε μόνο επτά χρόνια, η διακομματική γιατί να κρατήσει δέκα?

 9. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 28/10/2011 10:17:45

  Ιεροφάντη,χρόνια πολλά!!Ζούμε στιγμές εθνικού ΣΟΚ!!Η πατρίδα ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ αδιάκοπα και οι Έλληνες πολίτες ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ αβοήθητοι από την ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΗ πολιτική των αδίστακτων κυβερνώντων!!ΕΛΠΙΖΩ,αυτό που περιγράφεις,στις δυο-τρεις τελευταίες παραγράφους του κειμένου σου,να πάρει σάρκα και οστά και η παράταξη ρωμαλέα,με ΣΟΦΙΑ και ΤΟΛΜΗ,να πάρει ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ στις πλάτες της τη χώρα και να την οδηγήσει στη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ...Τη καλημέρα μου και πάλι χρόνια πολλά!!

 10. Αληκτώ avatar
  Αληκτώ 28/10/2011 10:37:19

  Ιεροφάντη δυστυχώς εσύ όπως και μια δράκα ανθρώπων, είσαι φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
  Ο ΓΑΠ και τα φιλαράκια τους πέτυχαν το σκοπό τους και μάλιστα με εξαιρετικά σαδιστικό timing. Τίποτα και κανείς δεν τους σταματά πλέον.
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ Αληκτώ 28/10/2011 19:50:10

   Αυτοί που περιγράφεις ως δράκα, είναι υπεραρκετοί...!

 11. kostas avatar
  kostas 28/10/2011 10:40:01

  Καλημερα και χρονια καλα !!


  Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.
  Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.
  Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.
  Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ Loading...

  Αυτα ......τα λιγα ετσι για να ευθυμησωμεν !!!!!

 12. Kostas avatar
  Kostas 28/10/2011 11:33:23

  Όλη η Θεσσαλονίκη κατέβηκε αυθόρμητα στην παρέλαση και κυνήγησε τον Παπούλια! Κυριολεκτικά όλη η θεσσαλονίκη. Φοβερό!

 13. cobalt avatar
  cobalt 28/10/2011 11:51:57

  Πιστεύει αλήθεια κανείς πως αμαυρώθηκε η ιστορία του Έθνους με την ματαίωση της παρέλασης;
  Γιατί εγω πιστεύω το αντίθετο, πως η παρέλαση του στρατού μπροστά σ'αυτόν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σ' αυτόν τον Μπεγλίτη, θα ήταν μεγαλύτερη ξεφτίλα;

  Αντέδρασε ο κόσμος λοιπόν. Ελπίζω να ξυπνάει..

 14. Kostas avatar
  Kostas 28/10/2011 12:17:55

  Όλοι οι γερμανοτσολιάδες καταδικάζουν την αντίδραση του λαού! Εκεί στην Νέα Δημοκρατία προσέξτε πως θα αντιδράσετε και τι θα πείτε εάν θέλετε να έχετε πολιτικό μέλλον αύριο!

 15. Kostas avatar
  Kostas 28/10/2011 12:26:04

  Εικόνες πλατείας ΤΑΧΙΡ στην Θεσσαλονίκη, λαός, αστυνομία, στρατός ένα μίγμα, το παρακράτος ΠΑΣΟΚ εξαφανισμένο!

 16. Kostas avatar
  Kostas 28/10/2011 12:48:26

  Ο Σύριζα έπιασε το νόημα της ημέρας με μια ανακοίνωση που χειροκρότησε ακόμα και ο 70χρονος πατέρας μου και ο θείος μου, απόστρατος στρατηγός..
  Ευκαιρία της ΝΔ να πάρει τον λαό με το μέρος της και να μην τον στείλει σούμπιτο στην αριστερά.

  Όσο αφορά τον Παπούλια, πρώτα ας προστατεύσει τον θεσμό τον οποίο εξυπηρετεί με την παραίτησή του! Αν είναι μάγκας αυτό θα πρέπει να κάνει! Να παραιτηθεί μιας και δεν κατάφερε να σώσει την Ελλάδα από τον εγκληματία ΓΑΠ..

 17. αχιλλέας avatar
  αχιλλέας 28/10/2011 21:59:13

  Συγχωρέστε με, αλλά θα σας πώ πως θέλω την Ελλάδα την 28 0κτωβρίου 2011. Θέλω λοιπόν την Ελλάδα όπου ο Ελληνικός Ελληνας εξ Ελλήνων ή εξ αλλοεθνών θα σηκωθεί πρωί θα ετοιμασθεί με την Ελληνική Ελληνίδα σύζυγό του και τα Ελληνικά Ελληνόπουλά του και θα πάει στην Εκκλησία της ενορίας του πρίν από το "Ευλογητός .. " του ιερέως. Θα συμπροσευχηθεί με τους συνενορίτας του για τους νεκρούς και τους αγέννητους του γένους βιώνοντας την ενότητα του χθές του σήμερα και του αύριο. Θα κοινωνήσει των αχράντων μυστηρίων , και δια του Κυρίου, δια του κοινού Ποτηρίου θα γίνει αδελφός με όλους τους Ελληνικούς Ελληνες. Από τον πρώτο επίσημο του πρωτοκόλλου μέχρι τον πλέον άσημο αδελφό μας. Αυτή η Ελληνική Ελλάδα είναι ευλογημένη και υπό την ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ της ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ που εορτάζουμε την 28 οκτωβρίου. Η Ελλάδα της ενότητας εν πολλαπλότητι και της πολλαπλότητας εν ενότητι. Η Ελλάδα της εγγύτητας. Η Ελλάδα το φώς του κόσμου. Ο Παρθενώνας, ο ναός της θεάς της σοφίας Αθηνάς, του σπερματικού λόγου και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ο Ναός του ΛΟΓΟΥ, του ΚΥΡΙΟΥ μας είναι η απόλυτη συνέχεια της Ελληνικότητας. Η ανθρωπότης έχει ανάγκη αυτή την Ελλάδα, αυτούς τους Ελληνες. Δωρεάν ελάβομεν δωρεά ας το προσφέρομεν. Κατά την άποψή μου κάθε άλλη Ελλάδα θα είναι μιά μη Ελληνική Ελλάδα. όσο και εξευρωπαισμένη και αν την καμαρώνουν οι ανελλήνιστοι φραγκοαναθρεμμένοι και κατ' εντολήν πολιτευόμενοι "ηγέτες" μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.