#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/05/2012 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τις ωφελείται;Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη,

Υπ. Βουλευτή της ΝΔ στην Β’  Πειραιά.

Ποιος ωφελείται; Αυτή την απλή σκέψη κάνω, όταν θέλω να δω για ποιον λόγο συμβαίνει κάτι. Ποιος λοιπόν θα ωφεληθεί από ενδεχόμενη μη αυτοδυναμία του Αντώνη Σαμαρά; Ποιοί θα τρίβουν τα βρώμικα χέρια τους; Το ΠΑΣΟΚ, η διαπλοκή κι οι κερδοσκόποι. Το Σύνταγμα λέει ότι ο Πρωθυπουργός διορίζει και παύει τους υπουργούς του. Αν κάποιος αποδειχθεί άχρηστος, ανίκανος, διεθαρμένος, αν κάποιος κοιτάει την πάρτη του κι αδυνατεί να ακολουθήσει το ταχύ βήμα που απαιτούν οι καιροί, ο Πρωθυπουργός πρέπει να μπορεί να τον ξαποστείλει από την κυβέρνηση.     Η Πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σχοινοτενείς διαπραγματεύσεις φατριών του ΠΑΣΟΚ ή όποιων άλλων. Έτσι στην κυβέρνηση Παπαδήμου καταλήξαμε να έχουμε τέσσερις αναπληρωτές και υφυπουργούς Άμυνας! Ούτε η Σοβιετική Ένωση δεν είχε τόσους, με δυο εκατομμύρια στρατό. Έτσι καταλήξαμε με κυβέρνηση 52 μελών, όταν η Γερμανία με δεκαπλάσιο πληθυσμό έχει 14! Θα θέλει ο Αντώνης να διώξει έναν ανίκανο και θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την απίθανη «πολυμελή οργάνωση» που υποδύεται το κόμμα του καθ’ ημάς βαλκανικού σοσιαλισμού.

Θα θέλει να παραπέμψει στην μία και μόνη εξεταστική που υποσχέθηκε, αυτούς    που μας οδήγησαν συρόμενους στο Μνημόνιο και κερδοσκόπησαν από αυτό και δεν θα μπορεί., γιατί θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να του αφαιρέσουν την δεδηλωμένη.

Το ΠΑΣΟΚ, η διαπλοκή κι οι κερδοσκόποι έχουν ως συνεργάτες τους στην προσπάθεια αυτή, όλους αυτούς που προσπαθούν με ασύστολα ψεύδη και πατριδοκαπηλία να υφαρπάξουν ψήφους. Αυτούς που με μπακάλικο τρόπο υπολογίζουν τα έσοδα της χώρας σε 86 δις, όταν είναι μόλις 58. Αυτούς που επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στην παράταξη, με «πρόγραμμα» που λέει πως θα κάνουν πολλά και διάφορα, «εφόσον βρουν εναλλακτικές πηγές δανεισμού». Από τον Πλούτωνα ή την Ανδρομέδα ίσως. Εκεί στον μαγικό πλανήτη των εμφανών εταίρων, στο υπερπέραν όπου ζει ο Πάνος και ο Αλέξης, επενδύουν στο χάος και κάνουν σχέδια. Ο Τσίπρας, με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί ο Πάνος, ήταν που τον Δεκέμβρη του 2008, όταν καιγόταν η Αθήνα, έλεγε «μικροαστοί, δεν θα ξανακοιμηθείτε ήσυχοι». Ντεμέκ Τσε Γκεβάρα, στο πιο σινιέ και καλομαθημένο, βυσματίας στο στρατό, που έκανε και σκονάκι, καθ’ ομολογίαν. Ο ίδιος, που ως πρόταση για την οικονομία έχει να προσλάβουμε άλλους 100.000 δημοσίους υπαλλήλους! Θέλει δε να επιβάλλει και έκτακτη εισφορά στους εφοπλιστές, στους εφοπλιστές που αλλάζουν σημαία με ένα τηλεφώνημα και των οποίων τα πλοία τάχα θα μπορούν να κατάσχουν οι δανειστές μας, κατά τον Άη Πάνο τον Καβαλάρη κατά του Τόμσεν. Θέλει δε ο ΣΥΡΙΖΑ και «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας». Αυτή είναι η πρόταση των αληθινών στρατολόγων της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Να τρώνε, να πίνουν και να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν. Μπάτε σκύλοι κι αλεστικά μη δώστε. Να ΄ρθουν κι άλλοι δηλαδή. Τί έχουν λοιπόν τα έρμα και ψοφάνε;Αδέρφια, καλοκαίρι πλησιάζει, όποιος θέλει μπορεί να ξυρίσει το κεφάλι του, να φορέσει άρβυλα και να κάνει τον vigilante κατά των λαθραίων. Όμως αυτό δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα. Η εφαρμογή του Νόμου και η καταστολή της εγκληματικότητας είναι καθήκον του κράτους. Δεν μπορεί να υποκατασταθεί από τις προθέσεις ιδιωτών, ομάδων και μικρών κομμάτων.

Ας μην εκδικηθούμε τον εαυτό μας. Να δώσουμε στην Πατρίδα ισχυρή κυβέρνηση. Κυβέρνηση με σχέδιο ρεαλιστικό. Είμαστε νοικοκυραίοι. Έχουμε παιδιά, εγγόνια, ανθρώπους που τους αγαπάμε και μας αγαπάνε. Έχουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την γη μας, αναστημένη με αίμα, ιδρώτα, με θυσίες. Μια Πατρίδα έχουμε, δεν υπάρχει άλλη. Δεν πρόκειται να μπει στον αυτόματο, ενόσω εμείς θα βγάζουμε την ζοχάδα μας στην κάλπη και τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια. Ηγέτη πρέπει να αναδείξουμε, κυβέρνηση για την πιο δύσκολη μάχη της Πατρίδας μετά το 1974. Δείτε τους. Δείτε το «βρώμικο» μάτι τους. Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα. Ακούστε, διαβάστε τι λένε. Τερατολογίες, απίθανες μπακάλικες θεωρίες για μια ανύπαρκτη, φανταστική χώρα. Συνθήματα με το κιλό, τυχοδιωκτισμός με τη σέσουλα.

Έχετε επιλογές. Από τα ψηφοδέλτια της κοινωνικά φιλελεύθερης, της λαϊκής και πατριωτικής παράταξης διαλέξτε μαχητές. Διαλέξτε ανθρώπους με ένσημα, αυτούς που προέρχονται από την αληθινή κοινωνία, από τον κόσμο της εργασίας, της επιστήμης. Διαλέξτε πατριώτες. Διαλέξτε μαχητές για τον στρατό που θα οδηγήσει στη πιο μεγάλη μάχη ο Αντώνης. Αυτή που θα ξεκινήσει στις 6 Μαΐου.

Έχουμε ήδη χάσει χρόνο. Δυόμιση ολόκληρα χρόνια. Ο βηματισμός πρέπει να είναι ταχύς, το χέρι μας ατσάλινο.

Δεν κάνετε κέφι τα σόγια; Δεν σας αρέσουν όσοι θεωρείτε «ελαφρείς», λίγους; Ψηφίστε άλλους από το ψηφοδέλτιο. Διαβάστε, μάθετε ποιος είναι ποιος, τι έχει κάνει στη ζωή του. Αναλογιστείτε αν έχει σθένος, ευθύτητα, ικανότητες. Αν έχει φλόγα γι’ αυτό το λαό, γι’ αυτή τη γη, τις αξίες της, την Ιστορία της, τα συμφέροντα της και επιλέξτε τον. Επιλέξτε τους καλύτερους και στείλτε τους στην πρώτη γραμμή, να σταθούν ώμο με ώμο, ασπίδα με ασπίδα, στο πλάϊ του Αρχηγού μας. Ψηφίστε σαν να πυροβολείτε και στείλτε όλες σας τις σφαίρες κατάστηθα στην παρακμή. Δώστε στην Πατρίδα ηγεσία, ελπίδα και δύναμη.

Καλό βόλι.

(οι φωτογραφίες είναι από την προχθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του Φαήλου στον Κορυδαλλό)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kas avatar
  kas 04/05/2012 07:36:40

  Ετσι ακριβώς Φαήλο !!!

  Καλή σου επιτυχία boy !

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 04/05/2012 07:47:03

  Ο Φαήλος πρέπει να μπει στη Βουλή.
  Επιβάλλεται να μπει.

  • ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
   ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ @ Strange Attractor 04/05/2012 10:26:32

   !!!!!!!!!

 3. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 04/05/2012 08:27:08

  Να ψηφίσουμε ΜΟΝΟ ανθρώπους νέους με ένσημα ,δουλεμένους,που έχουν επαφή με την κοινωνία και όχι επαγγελματίες, χομπίστες, πλούσιους,βολεμένους πολιτικάντιδες. Ο ΦΑΗΛΟΣ είναι ότι καλύτερο,μακάρι και σε άλλες περιφέρειες να είχαμε ΦΑΗΛΟ. Με το καλό στη Βουλή.

  • Δικηγόρος avatar
   Δικηγόρος @ ΠΕΛΙΑΣ 04/05/2012 13:27:52

   Σωστός!

 4. Midnight in Santa avatar
  Midnight in Santa 04/05/2012 08:35:59

  Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο.

 5. Νίκος - Θεσσαλονίκη avatar
  Νίκος - Θεσσαλονίκη 04/05/2012 08:49:00

  Καλὴ επιτυχία, Φαήλο!

 6. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 04/05/2012 08:58:35

  Συμφωνό Πρέπει να μπει στη βουλή

 7. hagan avatar
  hagan 04/05/2012 09:13:20

  Κάθε επιτυχία κ.Κρανιδιώτη.Φίλε Strange Attractor,επειδή εικάζω ότι είσαι λάτρης των κλασικών γραμμάτων,για το ορθόν της παραπομπής: "cui bono"(τις ωφελείται ),Marci Tulli Ciceronis,Pro Roscio Amerino,84.

 8. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 04/05/2012 09:30:35

  Συμφωνώ! Και κρίμα που δεν ψηφίζω στην Β' Πειραιώς. Καλή επιτυχία Φαήλε.

  • vapori sun avatar
   vapori sun @ Νίκος Αργεάδης 06/05/2012 02:05:49

   5 ψηφους εχει απο μενα

 9. ΚΥΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ. avatar
  ΚΥΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ. 04/05/2012 10:11:20

  ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.

 10. Ο Βουνίσιος avatar
  Ο Βουνίσιος 04/05/2012 10:40:22

  Καλή Επιτυχία Φαήλο. Με το καλό να μπείς στη Βουλή.
  Και μαζί με σένα και πολλοί άλλοι σαν εσένα. Πατριώτες, Αγωνιστές, Τίμιοι, Καθαροί, Στρατιώτες, Χριστιανοί, Σωστοί Επαγγελματίες, Ικανοί και με Ελληνική Ψυχή.
  Στο χέρι του Λαού είναι να μπούνε στην Βουλή οι καλύτεροι.
  Ας ανοίξουμε όλοι διάπλατα τα μάτια μας, άς δώσουμε το προνόμιο στον Αρχηγό να έχει δίπλα του τους καλύτερους, τους πλέον αποφασισμένους και ατρόμητους Στρατιώτες να ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο της Ελλάδος για το μέλλον.-

 11. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 04/05/2012 10:41:10

  Φαήλο, ολόψυχα σου εύχομαι καλή επιτυχία. Το αξίζεις, είσαι μία διαφορετική φωνή μέσα στη ΝΔ, πήξαμε τόσα χρόνια στον ρόλο του απολογητή, του καρπαζοεισπράκτορα της κάθε λογής και ποιότητας (συνήθως, χείριστης) Αριστεράς, του "μην θίξουμε καμία υπόληψη". Επιπλέον, είσαι εργαζόμενος άνθρωπος, ξέρεις τι σημαίνει ξυπνητήρι για να είσαι εγκαίρως στη δουλειά σου, και αυτό το εκτιμώ πολύ. Εγώ, όσο μπορώ, ως ψηφοφόρος της Β΄ Πειραιά και μόνιμος κάτοικος της περιοχής, θα σε στηρίξω. Για να μην επαναλαμβάνομαι, δες σε παρακαλώ το σχόλιό μου-πρόταση στην άλλη ανάρτηση για εσένα στον Αντινέα: http://www.antinews.gr/2012/05/02/159075/#comments

 12. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
  ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 04/05/2012 10:44:17

  Φαηλο, ταδωσες ολα !!! Τα ειπες ολα !!! Αν μπεις στη βουλη θα ειναι καλο σημαδι !!! Ο Θεος μαζι σου !!!

 13. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ avatar
  ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 04/05/2012 10:58:49

  Καλή επιτυχία κε Κρανιδιώτη. Πρέπει να ψηφίσουμε νέους ανθρώπους, επαγγελματίες, οχι καριερίστες πολιτικούς, οχι ντιντήδες και βαψομαλιάδες.

 14. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 04/05/2012 12:09:04

  Ενας Φαήλος την ημέρα ,τον Πάκη τον κάνει πέρα! (δηλαδή τη ζοχάδα του να βλέπω στο γυαλί τον Πάκη)

  Νά'χαμε μερικούς Φαήλους ακόμα....

 15. Ιξίων avatar
  Ιξίων 04/05/2012 12:12:03

  Καλή Επιτυχία λεβέντη Φαήλο.
  Να σε βλέπουμε στα έδρανα.
  Το αξίζεις.

 16. Δικηγόρος avatar
  Δικηγόρος 04/05/2012 13:26:21

  Εϊσαι δηλαδή σίγουρος ότι εάν πάρει αυτοδυναμία ο Σαμαράς θα έχει υπουργικό με λιγότερα από 30 μέλη?

 17. δημητριος μαυρομματαιος avatar
  δημητριος μαυρομματαιος 04/05/2012 14:52:59

  Φαι'λη σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!

 18. Δεξιός Ψάλτης avatar
  Δεξιός Ψάλτης 04/05/2012 16:47:18

  Φαήλο συνέλληνα ,καλή επιτυχία .
  Παιδιά εκεί στη Β΄ Πειραιά βάλτε πλάτη και στηρίξτε το Κομμάντο.Τέτοιους χρειάζεται η Ελλάδα τη Δευτέρα το πρωί. Καλοί άνθρωποι οι παππούδες και οι παλαίμαχοι αλλά ο τόπος τώρα θέλει πυγμή και αγνότητα ,ανιδιοτέλεια,΄΄σόφρωνα λογισμό ,καρδία τεταπεινωμένη΄΄,Αντρεία και Παλληκαριά.
  Καλή Πατρίδα Φαήλο.
  Καλή Πατρίδα Έλληνες.

 19. elli avatar
  elli 04/05/2012 18:35:23

  Φαήλο "σε πάω¨ πολύ, κι αν ψήφιζα στη Β Πειραιά, εσένα θα ψήφιζα γιατί πιστεύω ότι αυτά που λες τα εννοείς.
  Όμως δυστυχώς παρόλο που εδώ και 4 γενεές είμαστε δεξιοί, δεν μπορώ να πάθω επιλεκτική αμνησία για το άνοιγμα των συνόρων το 1992, ούτε για την ανοιχτή πρόσκληση Παυλόπουλου σε όλο και περισσότερους μετανάστες που πρέπει να επιλέγουν την Ελλάδα σαν χώρα προορισμού, ούτε για το ότι το κόμμα δεν έδειχνε καμμία διάθεση όταν εκλεγόταν, να διορθώσει τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ, απλά τα συνέχιζε. Η εμπιστοσύνη των ίδιων των ψηφοφόρων της ΝΔ έχει χαθεί και είναι πολύ δύσκολο να ξανακερδιθεί.

 20. TAKHS avatar
  TAKHS 04/05/2012 19:24:04

  Καλη επιτυχια .
  Την επομενη εκλογικη αναμετρηση κατεβα Μεσσηνια σου υποσχομαστε πρωτια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.