Τη συμμαχία με την "μνημονιακή" ΔΗΜΑΡ στήνει ο Τσίπρας
30/07/2014 10:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τη συμμαχία με την "μνημονιακή" ΔΗΜΑΡ στήνει ο Τσίπρας

Οι ίδιοι που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεωρούσαν εαυτούς ευρωπαϊστές και ανανεωτικούς τώρα κάνουν διάλογο με εκείνους που έβριζαν από κανάλι σε κανάλι ως σταλινικούς και οπισθοδρομικούς.

Τη συμμαχία με τον… διάβολο με στόχο την εξουσία, στήνει σιγά – σιγά ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας αρχή από τους «μνημονιακούς» της ΔΗΜΑΡ. Ξεχνώντας λοιπόν την… κακή θητεία του Κουβέλη στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά κύκλο επαφών για να δουν πώς θα μπορέσουν να απορροφήσουν ότι απέμεινε από το κόμμα του κυρ Φώτη. Αύριο Πέμπτη συναντώνται οι δύο αντιπροσωπείες των κομμάτων υπό τους γραμματείς τους, προφανώς για να κανονίσουν ποιες σκάλες θα πλύνουν στην Κουμουνδούρου οι εναπομείναντες βουλευτές και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Κεντρικό θέμα ασφαλώς η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα την μπλοκάρει για να πάμε σε εκλογές. Τώρα αν θα έχει και τη συμπαράσταση της ΔΗΜΑΡ αυτό θα φανεί, όπως και τι θα κάνει ο κυρ Φώτης αν προταθεί πρόσωπο στο οποίο δεν θα μπορεί να πει όχι.

Αλλά μη δέσετε κόμπο κι ότι η Αριστερά συσπειρώνεται. Εδώ και δεκαετίες όλοι αυτοί μαζεύονται για να συμμαχήσουν, κάνουν επιτροπές για να συζητήσουν, κάνουν συνέδρια για να τα βρουν και στο τέλος φαγώνονται μεταξύ τους.

Αλλά έχει πλάκα όλη αυτή τη φάση. Οι ίδιοι που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεωρούσαν εαυτούς προοδευτικούς, ευρωπαϊστές και ανανεωτικούς τώρα να κάνουν διάλογο με τους πρώην «συντρόφους» τους που έβριζαν από κανάλι σε κανάλι ως σταλινικούς και οπισθοδρομικούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.