12/02/2008 21:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τη γλιτώνει δικαστικά ο Θέμος;

Το «μορατόριουμ» Ψυχάρη – Θέμου (υπο την ευλογία της κυβέρνησης και γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία) άρχισε να αποδίδει. Ο Θέμος Αναστασιάδης την γλιτώνει προς το παρόν, αφού οι ποινικές διώξεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούν την Εύη Τσέκου και τον εργατολόγο Χρ. Νικολουτσόπουλο ο οποίος όπως γράψαμε (βλ.εδώ) όλα δείχνουν θα «πληρώσει το μάρμαρο». Η κα Τσέκου καλείται τη Δευτέρα σε απολογία και για το αδίκημα της παράβασης του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα (που έχει ασκηθεί στην κακουργηματική του μορφή) καθώς προϋποθέτει την επιδίωξη οικονομικού οφέλους ή τη βλάβη τρίτου. Κλήση σε απολογία για τρεις κατηγορίες, έλαβε όμως και ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ο δικηγόρος που συνόδευε την 35χρονη στα Μ.Μ.Ε. Τα αδικήματα που τον βαρύνουν είναι η απόπειρα εκβίασης, η συμμετοχή σε αυτοκτονία(πλημμέλημα) και η παράβαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι οι δικαστές βλέπουν ότι είχε στηθεί συμμορία από Τσέκου και Νικολουτσόπουλο οι οποίοι από κοινού έδρασαν προκειμένου να βγάλουν χρήματα από τη διακίνηση του ροζ DVD. Όσο για τον Θέμο, κανένα νέο, απλά υπάρχει η φήμη ότι θα κατηγορηθεί για το πλημμέλημα της παράνομης διακίνησης προσωπικών δεδομένων χωρίς προσωπικό όφελος. Εκτός αν βγει κάτι άλλο που να συνδέει την υπόθεση με τα 5,5 εκατ. ευρώ αν και γι’ αυτά πληθαίνουν οι διαρροές ότι σχετίζονται με τους γνωστούς και άγνωστους εμπόρους όπλων που κάνουν πάρτι στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργος Κούρβας avatar
    Γιώργος Κούρβας 13/02/2008 09:11:58

    Ο Κουτελίδας κι ο Μελέρμπας (;), οι άλλοι δυο δικηγόροι, τι έχουν κάνει; Γιατί δεν αναφέρει κανένας τίποτα γι' αυτούς; Δεν είναι περίεργο, την στιγμή, μάλιστα, που ο πρώτος επιχείρησε να αυτοκτονήσει; Περίεργα πράγματα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.