#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/05/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τη Δευτέρα ο Σαμαράς θα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιούΤο έχουμε γράψει εδώ δεκάδες φορές.  Ποιος είναι ο (τελικός ) στρατηγικός σκοπός του αγώνα που ξεκινήσαμε στηρίζοντας τον Σαμαρά; Η διάλυση του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος και η εγκαθίδρυση μιας νέας πολιτικής τάξης με βασική αναφορά στην πατρίδα και όχι τον ξένο παράγοντα. Αυτή είναι ταυτόχρονα και η αναγκαία συνθήκη για να μπορέσει ο Σαμαράς να υλοποιήσει το όραμα για το οποίο εξελέγη αρχηγός της ΝΔ.

Τι βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας; Αυτό ακριβώς. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα καταρρέει μαζί με το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" και οι εκλογές της Κυριακής θα βάλουν οριστικά την ταφόπλακά του. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο Αντώνης Σαμαράς αυτός ο αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος, θα είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού. Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης μιας πολιτικής σκηνής κατακερματισμένης.

Διαβάστε πίσω από τις λέξεις. Βρείτε το νόημα όσων λέει κάθε μέρα. Θυμηθείτε τι έχουμε γράψει εδώ κατά καιρούς.

Μπαίνουμε σε αχαρτογράφητες περιοχές. Το κοιλοπόνεμα της Ιστορίας θα είναι μακρόχρονο και βασανιστικό. Ο στόχος είναι ένας: Η σταδιακή συγκρότηση μιας μεγάλης πατριωτικής παράταξης, με μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία  που θα αγωνισθεί για την έξοδο από το Μνημόνιο, την Ανάπτυξη, την Ανασυγκρότηση της χώρας και την υπεράσπιση των Εθνικών Συμφερόντων. Μια πραγματικά Πατριωτική και Λαϊκή Παράταξη  που θα σπάσει το απόστημα της  διαπλοκής και θα γίνει πρωτοπορία για την εθνική, κοινωνική και πνευματική αναγέννηση.  Που θα ξαναφέρει στην χώρα την αληθινή πολιτική.

Η καθεστωτική πολιτική της εγχώριας και ξένης διαπλοκής αντιπαλεύεται μόνο με κοινωνικό μέτωπο, γράφαμε παλαιότερα. Μόνο ένα ευρύ κοινωνικό μέτωπο, στην βάση του εθνικού προσδιορισμού, της διατήρησης της εθνικής ταυτότητας και με κοινωνική πολιτική που θα έχει στο κέντρο τους αδύναμους και δοκιμαζόμενους πολίτες μπορεί να βγάλει την χώρα από τα σημερινά αδιέξοδα.

Διαβάστε τώρα ξανά όσα έχει πει μέχρι σήμερα ο Σαμαράς. Πως περιγράφει την σταδιακή συγκρότηση αυτού του μετώπου:

Όταν μιλάμε για Νέα Μεταπολίτευση,  εννοούμε να αλλάξουμε τα πάντα! Και το μοντέλο της Οικονομίας που χρεοκόπησε και το σύστημα της διακυβέρνησης που απέτυχε.  Γιατί πέρα από τις δανειακές συμβάσεις που υπογράφουν οι κυβερνήσεις, πρέπει να υπογράψουμε μια θεμελιώδη σύμβαση με τον ίδιο το λαό! Ένα κοινωνικό συμβόλαιο γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουμε. Για αυτά που πρέπει να διαφυλάξουμε. Και γι’ αυτά που πρέπει να επιτύχουμε.

 Η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι «χώρος». Και μάλιστα Δημοκρατική χώρα! Και οι Έλληνες είναι λαός δεν είναι «πληθυσμός». Και μάλιστα υπερήφανος λαός. Ένας υπερήφανος λαός σε μια δημοκρατική χώρα δικαιούται να ξέρει τι ακριβώς περιμένει από την κυβέρνησή του

Μέχρι τώρα αλλάξαμε  την ημερήσια διάταξη της Κοινωνίας και της Πολιτικής. Αλλάξαμε και τις ιδέες και τις αξίες και τα επιχειρήματα και τις διαθέσεις. Αλλάξαμε τα πάντα στον πολιτικό διάλογο. Τέρμα πια η ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς! Τέρμα η παράδοση της χώρας στις εμμονές μιας Αριστεράς, που αντίθετα απ’ ό,τι συμβαίνει σε πολλές άλλες δημοκρατίες, ούτε προτείνει τίποτε, ούτε μαθαίνει. Μόνο καταγγέλλει τους πάντες, ελπίζει στην κρίση και τρέφεται από την κρίση. Τέρμα και στην σιωπή της δικής μας παράταξης. Που τώρα δίνει τη μάχη των ιδεών.

Αυτό όμως γίνεται για να ενώσω του Έλληνες. Δεν είμαστε αντίπαλοι της Αριστεράς, ιδεολογικοί αντίπαλοί είμαστε.  Η Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν είναι «μονοπώλιο» της Αριστεράς. Η Ασφάλεια του Πολίτη δεν είναι «εμμονή» της Δεξιάς. Όλα αυτά είναι ανάγκες της κοινωνίας. Κι όλα αυτά πρέπει να τα συνθέσουμε. Γιατί όλα αυτάΚοινωνική Δικαιοσύνη και Ασφάλεια – δεν είναι αντίθετα. Πάνε μαζίΕίτε στέκουν μαζί είτε καταρρέουν μαζί.

Είμαστε αντίπαλοι με τις εμμονές της Αριστεράς. Όχι με τους ανθρώπους της, που έχουν κι αυτοί τα ίδια προβλήματα όπως όλοι. Κι είμαστε όλοι παιδιά της ίδιας Πατρίδας. Εδώ θα ζήσουμε, εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μας

Τη σύνθεση θέλω! Γιατί χωρίς τέτοια σύνθεση δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από το παρελθόν.

Η αναφορά στην Πατρίδα ήταν απαγορευμένη πέρα για πέρα. Σχεδόν «γραφική». Τώρα την επικαλούνται όλοι.

Αλλάξαμε την ατζέντα της κοινωνίας, αλλάξαμε τις προτεραιότητες τις Πολιτικής.  Αυτό δεν το κάναμε για να τσακωθούμε με κανένα. Αυτό το κάνουμε για να συνεννοηθούμε με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Για να ενώσουμε τους Έλληνες. Απώτερος στόχος μου δεν είναι να νικήσω κάποιους «κακούς». Στόχος μου είναι ο πιο δύσκολος, ο πιο φιλόδοξος απόλους: Να ενώσω τους Έλληνες.

Τι περιγράφει εδώ ο Σαμαράς; Την ηθική, αξιακή και ιδεολογική ανασυγκρότηση του κοινωνικού υποκειμένου της μεγάλης αλλαγής. Του “κοινωνικού υποκειμένου της επανάστασης” που λέγαμε κάποτε. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, το έργο της ανασυγκρότησης της Ελλάδας αφορά σε μια διαδικασία ευρύτερη και συνολικότερη. Θα είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία κυοφορίας και γένεσης ενός νέου εθνικού υποδείγματος. Η αναγκαιότητα αυτή βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά:

Η Επανεκκίνηση δεν αφορά μόνο την Οικονομία. Αφορά και την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και το ηθικό τους και το φρόνημά τους και τις αξίες τους. Να ανακαλύψουμε τη δύναμή μας, να ανακαλύψουμε τις αρετές μας, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και την Ψυχή μας. να ξαναβρούμε την Ελλάδα που έχουμε μέσα μας!

Απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες. Ο Οδυσσέας Ελύτης, για τις σκληρές ώρες που όλοι περνάμε σήμερα, μας έχει δώσει τη σωστή συμβουλή: «Από μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα… Από μας θα εξαρτηθεί ο Παράδεισος, ή η Κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας!”.

Οι Έλληνες μπορούμε! Και το δικαιούμαστε. Και το αξίζουμε… Ήλθε η ώρα να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας! Γι’ αυτό, καλώ σε συστράτευση όλους τους Έλληνες… Όλους! Και τον καθένα ξεχωριστά! Θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού! Γιατί βρισκόμαστε όλοι σήμερα σε Πόλεμο επιβίωσης. Κι όπως ξέρετε, στα χαρακώματα δεν υπάρχουν άθεοι. Όλοι προσεύχονται!

Θα ξαναπάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας. Θα ξαναστήσουμε την Ελλάδα, όρθια, ανταγωνιστική, ισχυρή και υπερήφανη. Όλα όσα σας είπα πριν, συνοψίζονται σε αυτό: Να ξαναπάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας! 

Και θυμηθείτε ο Σαμαράς δεν ζήτησε ποτέ λευκή επιταγή. Εμπιστοσύνη ζήτησε.

«Με ενδιαφέρει να δώσω ρεαλιστική προοπτική σε ένα λαό που στέκεται στα πόδια του. Ελπίδα σε ένα λαό που νιώθει προδομένος. Αυτοπεποίθηση σε ένα λαό που προσπαθούν να του επιβληθούν με το φόβο. Κι ένα Συμβόλαιο Αξιοπρέπειας σε ένα λαό που τον ξεγέλασαν, τον πίκραναν και τον προσέβαλαν. Που όμως, δεν γονατίζει και δεν το βάζει κάτω… Εμείς στοιχηματίζουμε ακριβώς σ’ αυτό: ότι ο ελληνικός λαός δεν το βάζει κάτω. Και το στοίχημα θα το κερδίσουμε. Να θυμάστε, μπορούμε καλύτερα. Να ξέρετε, αξίζουμε καλύτερα. Να είστε σίγουροι – και να μου έχετε εμπιστοσύνη! Είμαστε Έλληνες! Είμαστε ο σπόρος που δεν πεθαίνει! Μπορούμε! Και θα τα καταφέρουμε!...

 Διαβάστε τώρα στην προηγούμενη ανάρτηση το Εθνικό Σύμφωνο που προτείνει ο Σαμαράς: Συμφωνία Εμπιστοσύνης για μια Νέα Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 01/05/2012 08:03:35

  O Σαμαράς είναι η προσωποίηση και η εγγύηση της αλλαγής του μεταπολιτευτικού μοντέλου.
  Η επικράτησή του, δεν είναι μόνο εθνική ανάγκη, είναι πραγματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  Να παραμεριστούν επιτέλους, άνθρωποι και πρακτικές, που κορόϊδεψαν, που έβλαψαν, που καθήλωσαν και γονάτισαν έναν ολόκληρο λαό, μια ολόκληρη χώρα.
  Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!

  • Απλή σκέψη avatar
   Απλή σκέψη @ Απλή σκέψη 01/05/2012 08:33:06

   Καλό μήνα!
   Ελπίζουμε να είναι πραγματικά καλός, με κυβερνήτη αυτόν που το αξίζει, αυτόν που μας αξίζει κι΄εμάς σαν Έλληνες.

   • juliet avatar
    juliet @ Απλή σκέψη 01/05/2012 08:51:08

    Kαλό μήνα !
    θα σου απαντήσω με λόγια του Κ.Καραμανλή:
    ''Αυτός που κυβερνά δεν πρέπει να είναι ειδικός.Πρέπει να 'χει μυαλό ,ν'ακούει τους ειδικούς και να καταλαβαίνει ποιό είναι το σωστό από αυτό που λένε οι ειδικοί''.

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ juliet 01/05/2012 08:54:52

     Καλό μήνα Juliet καί Ἀπλή σκέψη.

    • Απλή σκέψη avatar
     Απλή σκέψη @ juliet 01/05/2012 09:06:23

     Καλημέρα juliet , δεν θα διαφωνήσω.
     Να συμπληρώσω όμως ότι ο Σαμαράς τυχαίνει να είναι και ειδικός (σε θέματα οικονομίας), άρα καταλαβαίνει περισσότερο από άλλους το ¨σωστό¨, αλλά πάνω απ΄όλα ο πολιτικός και μάλιστα ο κυβερνήτης πρέπει να εμπνέει, να διακρίνεται από την διάθεση της προσφοράς και να έχει την πολιτική βούληση να πράττει.

     • juliet avatar
      juliet @ Απλή σκέψη 01/05/2012 09:56:58

      Oταν πονάς ,όταν αγαπάς ,όταν θέλεις όλα γίνονται με πόνο ;με θυσία ; ναι αλλά ελπίζεις στο καλύτερο αύριο.Και ο μόνος που δίνει ελπίδα είναι τούτος ο Ανδρας.
      ......................................
      Κάθε μοσχοβολιά και κάθε χρώμα,
      κάθε πουλιού κελάημα ξυπνάει
      πόθο στα φυλλοκάρδια μου κι ελπίδα

      να σου ξαναφίλησω τ' άγιο χώμα,
      να ξανάδω και το δικό σου Μάη,
      όμορφή μου ,καλή ,γλυκιά πατρίδα.
      Μαβίλης

    • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
     ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ juliet 01/05/2012 12:45:44

     TO AΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ
     ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

 2. kris avatar
  kris 01/05/2012 08:05:17

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ -ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ.ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ kris 01/05/2012 13:22:11

   ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
   ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ..

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 01/05/2012 08:48:31

  Ἐλπίδα,αὐτοπεποίθηση,ἀξιοπρέπεια...
  Τρεῖς λέξεις,τρεῖς ἒννοιες,τρεῖς ἀρετές πού χρειάζονται οἱ Ἒλληνες ὃσο τίποτα ἂλλο αὐτή τή στιγμή...
  Στά χρόνια τῆς εὐμάρειας δέν τίς εἲχαμε αὐτές τίς ἀρετές κι ἂς νομίζουν πολλοί ὃτι εἲμασταν πλήρεις...,ἂλλωστε τί ἐλπίδα νά ἒχει κάποιος ὃταν νομίζει ὃτι τά ἒχει ὃλα καί ζεῖ σάν νά μήν ὑπάρχει αὒριο...Τί αὐτοπεποίθηση νά περιμένεις ὃταν μεγαλώναμε τά παιδιά μας μαθαίνοντάς τους μόνο τά δικαιώματά τους καί αὐτά πολλές φορές διαστρεβλωμένα,χωρίς νά τούς ἐνσπείρουμε τόν σεβασμό πρός τόν συνάνθρωπο...Τί ἀξιοπρέπεια νά ἒχει κάποιος ὃταν πατᾶ ἐπί πτωμάτων γιά νά ἀνελιχθεῖ κοινωνικά καί οἰκονομικά...
  Αὐτά τά τρία πράγματα μᾶς πέταξαν βίαια στά μούτρα ὃτι δέν τά ἒχουμε καί πολλοί πού τά εἶχαν τούς τά στέρησαν,οἱ δανειστές μας καί οἱ ''ἐθνοσωτήρες μας'',καί καταλάβαμε μόνο τώρα ὃτι πέσαμε τόσο χαμηλά...Πάντοτε ὃμως,μᾶς τό ἒχει διδάξει ἡ μακραίωνη ἱστορία τοῦ γένους μας αὐτό,ἀνακτοῦμε τίς δυνάμεις μας,πάντα ὃ,τι μᾶς λείπει τό ἀνακαλύπτουμε...Πρέπει μόνο νά βρεθεῖ ἓνας ἂνθρωπος νά μᾶς ἐμπνεύσει...Ἒ,αὐτόν τόν ἂνθρωπο ἐγῶ βλέπω στό πρόσωπο τοῦ κ.Σαμαρᾶ.Ἑάν στό ξεκίνημα τοῦ ἒργου του κατορθώσει νά ἐπαναφέρει στίς ψυχές μας κάτι ἀπό αὐτά πού μᾶς λείπουν,θά ἒχει κάνει τό μισό βῆμα γιά τήν σωτηρία μας...Ὃλα τά ἂλλα πιστεύω θά ἒρθουν σιγά-σιγά... Καλό μήνα!

  Α

 4. christof avatar
  christof 01/05/2012 09:49:48

  Καλο μηνα και με τη νικη.Εαν αυτα που λεει ο Σαμαρας μπορουσαν να τα ακουσουν και να τα καταλαβουν οι ψηφοφοροι, τη Κυριακη θα ηταν περιπατος.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ christof 01/05/2012 10:36:51

   Κάθε άλλο παρά περίπατος είναι η πορεία που έχουμε μπροστά μας, δρόμος ανηφορικός και με πολλά εμπόδια και προκλήσεις είναι - αλλά θυμήσου, πολλές φορές ο δρόμος προς τον στόχο είναι εξ ίσου σημαντικός, αν όχι συναρπαστικώτερος, από την επίτευξή του!
   Περίπατο κάνουμε τριάντα χρόνια τώρα, και να πού φθάσαμε... Καιρός για ανάταση ψυχών και σωμάτων, καιρός για ανασυγκρότηση!

   • Ελληνική Φιλοσοφία avatar
    Ελληνική Φιλοσοφία @ δρόμος 01/05/2012 10:51:18

    "Μην ακολουθείς ένα δρόμο χωρίς εμπόδια. Πιθανότατα δεν οδηγεί πουθενά."

 5. η Dimi avatar
  η Dimi 01/05/2012 09:51:28

  Κύριε Πρόεδρε και Αρχηγέ μας,
  Ευχές, γιά μία υπέροχη Πρωτομαγιάτικη μέρα
  http://bit.ly/IRv3VF

  Αntinews, Ευχαριστίες πού μπορούμε
  ν’ ανάβουμε το δικό μας κερί,
  στην ανεξάντλητη και έγκριτη Πηγή
  Γνώσης και Ενημέρωσης που μας παρέχετε.

  Eυχαριστίες, με Πρωτομαγιάτικα λουλούδια,
  από τ’ αγνά της Ελληνικής Γης, τα χιλιόχρονα.
  http://bit.ly/JZ0TAN

  Ευχαριστίες, μ’ ένα Πρωτομαγιάτικο Ποίημα,
  Του Εθνικού μας Διονυσίου Σολωμού:

  Πρωτομαγιά (Διονύσιος Σολωμός)

  Του Μαΐου ροδοφαίνεται η μέρα
  που ωραιότερη φύση ξυπνάει
  και την κάνουν λαμπρά και γελάει
  πρασινάδες, αχτίδες, νερά.

  Ανθη κι άνθη βαστούνε στο χέρι
  παιδιά κι άντρες, γυναίκες και γέροι
  ασπροεντύματα, γέλια και κρότοι,
  όλοι οι δρόμοι γιομάτοι χαρά.

  Ναι, χαρείτε του χρόνου τη νιότη,
  άνδρες, γέροι, γυναίκες, παιδιά.
  http://bit.ly/IFPYIF

  (photos credit: anastasiag.pblogs.gr)

 6. Παύλος avatar
  Παύλος 01/05/2012 10:29:03

  Καλή πρωτομαγιά ,καλό μήνα σε όλους !

  - Λίγο ακόμα
  ....για ν' ανεβούμε λίγο ψηλότερα ..!!

 7. paladinakos avatar
  paladinakos 01/05/2012 10:39:48

  Καλημέρα και καλό μήνα. Είμαι πραγματικά περίεργος να διαβάσω το άρθρο που θα γράψετε αν επικρατήσουν δύο πιθανά σενάρια μετα τις 6 Μαΐου... 1. αν ο Σαμαράς αποφασίσει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και 2. αν τον απομακρύνουν απο την αρχηγία του κόμματος λόγω κακού αποτελέσματος στις εκλογές...

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ paladinakos 01/05/2012 10:55:49

   Η περιέργεια του καθενός μας είναι ελεύθερη να καλπάζει ατέρμονα και είναι απορίας άξιον πώς η δική σου εξαντλείται σε δύο μόνο σενάρια .
   Εξαρτάται, λοιπόν από ποιά αισθήματα διακατέχεται κανείς, ποιά διάθεση, ποιά προδιάθεση, (αλλά και από ποιά ...........προκατάληψη κάποτε ) σχολιάζει !
   Ηδική μας είναι ολοφάνερη!
   Η δική σου;;

   • juliet avatar
    juliet @ Παύλος 01/05/2012 11:14:13

    Παύλο ,
    απάντησα αλλά ....sorry ,το πρωί σκέφτομαι καλύτερα .Επεσε και η Πάτρα χθες ..θυμήθηκα πολλά.:P

  • factorx avatar
   factorx @ paladinakos 01/05/2012 10:58:29

   Ποιός θα τον απομακρύνει; Ο ....Καμμένος; Τέτοιες βλακείες γράφετε και ανεβάζετε την συσπείρωση της ΝΔ

   • juliet avatar
    juliet @ factorx 01/05/2012 11:05:51

    Φάκτορα,
    καλό μήνα ,αν είναι για τη συσπείρωση ...αφησέ τον να γράφει!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ paladinakos 01/05/2012 11:18:03

   Όλοι όσοι "έφαγαν" αυτά τα 30 χρόνια έχουν τις ίδιες απορίες (και λαχτάρες..) με σένα: θα απαλλαγούν από το άγχος της επικείμενης τιμωρίας, ή να ανασάνουν ελεύθερα, με Σαμαρά εκμηδενισμένο?

   Μη φας, σήμερα έχουμε γλάρο ...

 8. Sakiw avatar
  Sakiw 01/05/2012 10:44:29

  Αν ό σκεπτόμενος πολίτης αφήσει κατά μέρος τόν εγωκεντρισμό του καί
  σκεφθεί μέ τήν απλή κοινη λογικη τού καλώς εννοούμενου συμφέροντος
  τού ίδιου καί τής οικογενείας του, πιστεύω ότι δέν θά υπάρχει πρόβλημα
  νά πετύχει τόν στόχο του ό Σαμαράς

 9. Jim Bim avatar
  Jim Bim 01/05/2012 10:48:07

  Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι που θα κρίνει τον βαθμό κυριαρχίας του στο Πολιτικλό παιχνίδι. Το ποσοστό σε απόλυτο νούμερο, η διαφορά από τον δεύτερο και πόσα μικρά κόμματα θα μπουν στη Βουλή ...

  Χρειαζεται ισχυρή εντολή ! και η Ελλάδα το ίδιο

 10. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/05/2012 11:14:49

  1981-2012
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.
  Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ.
  ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ,ΕΙΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝΤΕΣ.

  • HELLAS avatar
   HELLAS @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/05/2012 20:48:51

   Μακάρι........!!!!!!

   • HELLAS avatar
    HELLAS @ HELLAS 01/05/2012 20:57:45

    Αλλά θα πρέπει να έρθει και η ώρα που θα πρέπει να τιμωρηθεί και η Ν.Δ. για όλα αυτά που έχει κάνει.
    Γιατί δεν έχει παραμείνει αμέτοχη στα εγκλήματα κατά της Ελλάδος.

    Φυσικά τιμωρία δεν είναι να χάσει τις εκλογές.

    • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
     ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ HELLAS 01/05/2012 21:35:50

     ΟΠΑ ,ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ !!!!!
     ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.