#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/07/2010 15:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την ώρα που περνάει το Ασφαλιστικό αυτοί ασχολούνται με την … ΑΓΡΟΓΗΣυνήθως, αποφεύγουμε να αναπαράγουμε την (υποτιθέμενη) «ειδησεογραφία» των ραδιοφώνων και των καναλιών, αλλά το κακό έχει παραγίνει. Την ώρα που το Ασφαλιστικό έχει πάει στην Βουλή και ο απλός κοσμάκης αγωνιά όχι μόνο για το μέλλον του, αλλά και για τον επιούσιο πλέον, εκείνοι που έχουν αναλάβει την ενημέρωση του λαού ασχολούνται με την ΑΓΡΟΓΗ. «Προβοκάτσια» και «παραπληροφόρηση» δυο από τις αρχαιότερες τέχνες για την επιβίωση των διεφθαρμένων καθεστώτων, μαζί με το ...σεξ  το οποίο επίσης μας σερβίρουν ως κερασάκι στην τούρτα του αποπροσανατολισμού με την Ελληνίδα … Τσιτσιολίνα.

Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας

MEGA, «Κοινωνία Ώρα Mega», σήμερα:

Γ. Σαραντάκος:

Η Ν.Δ. ήταν πιο προσεκτική. Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ Σαμαράς, όταν είχε ανακοινωθεί ότι θα κλείσει η εταιρεία είχε δεχθεί τους εκπροσώπους της ΑΓΡΟΓΗ και βγήκε ο κ. Παναγιωτόπουλος τότε και έλεγε για την κυβέρνηση ότι είναι διωγμός κτλ.

Χθες μετά τις καταγγελίες του κ. Πάγκαλου η ηγετική ομάδα της Ν.Δ. «έστριψε» και φώναξε τον κ. Χατζηγάκη στη Ρηγίλλης για να κάνει τις δηλώσεις και να πάρει το θέμα πάνω του. Ούτε τον κ. Παναγιωτόπουλο είδα, ούτε άλλα στελέχη.

Χθες ανακοινώθηκε ότι Δήμας–Αβραμόπουλος αναλαμβάνουν αντιπρόεδροι της Ν.Δ. με ισομερώς κατανεμημένες αρμοδιότητες.

Όταν εξελέγη ο κ. Σαμαράς τότε μόνο ο κ. Αβραμόπουλος «έπαιζε». Στην πορεία προστέθηκε και ο κ. Δήμας. Ο κ. Σαμαράς με αυτή την επιλογή του απαντά στο ότι έχει κάνει το κόμμα δεξιό. Βάζει δύο κεντρογεννή στελέχη δίπλα του για να απαντήσει στην κριτική που γίνεται και από την κα Μπακογιάννη και από άλλους μέσα στη Ν.Δ.

Σ. Χατζηγάκης:

Όλοι οι προσληφθέντες στην ΑΓΡΟΓΗ, είχαν όλα τα προσόντα. Αν ήταν και μακιγιέρ, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό το πράγμα. Βλέπουμε το τυρί και χάνουμε τη φάκα. Η φάκα δεν είναι οι διορισμοί, είναι οι μεγάλες εταιρίες που θέλουν να μπουν στη θέση της ΑΓΡΟΓΗ και να λυμαίνονται τον τόπο.

Στις ανώνυμες εταιρίες, που συνεστήθησαν με νόμους του ΠΑΣΟΚ, οι διαδικασία προσλήψεων ήταν πολύ λιγότερη από αυτή που έκανα εγώ.

Όλη η ιστορία είναι γύρω στα 100 εκατ. που θα τα πάρει η εταιρία εκείνη, αφού καταργηθεί η ΑΓΡΟΓΗ, που θα πάρει παράλληλα και τον ΟΣΔΕ. Πέραν από τα 100 εκατ. μπορεί να διαχειρισθεί γύρω στα 2,7 δισ. επιδοτήσεις, οι οποίες έρχονται από την Ε.Ε., όπου ένα ποσό γύρω στο 20% κάνει παρεκκλίσεις. Δηλαδή έχουμε ένα ποσό γύρω στα 600-700 εκατ.

Είχαμε ομάδες γεωπόνων, διάφορες άλλες εταιρίες, οι οποίες ήθελαν να μην γίνει η ΑΓΡΟΓΗ ώστε να γίνει ένας τρόπος αναθέσεων σε εκείνες, να χειριστούν το έργο.

Η κυβέρνηση επικεντρώνεται σε προσλήψεις 15 ατόμων, ενώ η ουσία είναι ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο 700 εκατ.

Από το 2009 δεν υπήρχε στην ΑΓΡΟΓΗ υπάλληλος που να παίρνει πάνω από 1.250 ευρώ.

Είναι όλα ψεύδη.

Το αγροτικό κανάλι είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ. Εγώ το περιόρισα όσο ήταν δυνατόν.

Κανένα θέμα δεν έχει πάει στον εισαγγελέα.

Ο κ. Πάγκαλος προωθεί τη γυναίκα του ως δήμαρχο. Θα πάρουν οι εταιρίες τις μεγάλες εταιρίες τις υποθέσεις αυτές της ΑΓΡΟΓΗ και θα μπορεί….. Ο δήμαρχος μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τη μεγάλη εταιρία και μπορεί να αλλάξει τη χρήση γης.

Δεν μπορεί να είναι τιμητής της δημόσιας ζωής ο άνθρωπος, ο οποίος βόλεψε την κόρη του, της έκανε μετάταξη μετά και την πήγε στο πανεπιστήμιο.

Το ΠΑΣΟΚ έχει γεμίσει τον κόσμο με πρασινοφρουρούς. Επί 21 χρόνια διόριζε κόσμο οπουδήποτε.

Βάλατε κ. Πάγκαλε την κόρη σας που ήταν του ωδείου, τη διορίσατε μετακλητή υπάλληλο, τη νομιμοποιήσατε με νόμο του ΠΑΣΟΚ και μιλάτε και από πάνω;

Εγώ δεν διόρισα κανέναν στο δημόσιο από το γραφείο μου.

Το χαρτί που έδωσε ο κ. Πάγκαλος είναι χαλκευμένο.

Μ. Καρχιμάκης:

Δεν υπήρξε καμία διαδικασία.  Έβγαλε ένα έγγραφο, που ούτε το πρωτοκόλλησε ο κ. Χατζηγάκης στο υπουργείο του.

Έκανα ερώτηση στη Βουλή από τότε και με πήραν βουλευτές της Ν.Δ. από τη Θεσσαλία και μου έλεγαν τι κάνει ο άνθρωπος.

Είναι ένα έγγραφο, το οποίο είναι απρωτοκόλλητο, είναι μια απλή επιστολή υπουργού, νύχτα, τις παραμονές των εκλογών. Γνώριζε ότι θα γίνουν εκλογές.

Η ΑΓΡΟΓΗ λειτουργούσε και είχε δαπάνες μισθοδοσίας 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Μετά την επέλαση Χατζηγάκη, οι δαπάνες ανέβηκαν στα 9,5 εκατ. ευρώ, μισθοδοσία.

Η φαυλότητα σε αυτό το υπουργείο ήταν συνηθισμένη και καθημερινή πρακτική.

Το 2007 η διευθύνουσα σύμβουλος, ενώ παίρνει το μισθό της περίπου 4 έως 5,5 χιλιάδες ευρώ, αναθέτει έργο στον εαυτό της να αξιολογήσει ένα ακίνητο στο Λιτόχωρο της Πιερίας, 25 χιλιάδες ευρώ. Μια βδομάδα αργότερα ζήτησε και έλαβε άλλες 30 χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση για την ενασχόληση της για το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα. Πέρα από το μισθό της, πήρε 73.000 ευρώ.

Ο κ. Χατζηγάκης, ως υπουργός, γνώριζε ότι στα σύνορα υπάρχει αλισβερίσι, παίρνουν μίζες, μια κυρία από τον Έβρο, η οποία εκβίαζε στο συνοριακό σταθμό υγειονομικού κτηνιατρικού ελέγχου. Η κυρία αυτή παίρνει ‘’μιζοδιόδια’’. Ενώ ο κ. Χατζηγάκης γνωρίζει, την παραπέμπουν στο πειθαρχικό και ο κ. Χατζηγάκης έχει βάλει ημερομηνία τον έκτο του 2009 και συρταρώνει το έγγραφο της παραπομπής στο πειθαρχικό. Η κυρία συνεχίζει να τα παίρνει. Την πιάσαμε με σημαδεμένα λεφτά αμέσως μόλις γίναμε κυβέρνηση και οι κύριοι την συγκάλυπταν.

Επί υπουργίας Χατζηγάκη, στο υπουργείο χρησιμοποιούσαν 70 κινητά. Ο κ. Χατζηγάκης είχε 30 κινητά και τα μοίραζε στους ψηφοφόρους. Λογαριασμός κινητού τηλεφώνου του υπουργείου, 11.874 ευρώ.

Με εντολή υπουργού, όταν γίνεται ο ανασχηματισμός, ανακαινίζουν ένα γραφείο με έπιπλα, 20 τετραγωνικά 150.000 ευρώ. 71.000 μόνο η επίπλωση.

Βρήκαμε διευθυντή ΕΛΓΑ με μισθό 10.000 ευρώ το μήνα.

Η κινητή τηλεφωνία της ηγεσίας του υπουργείου έφτανε κοντά στα 100.000 ευρώ το χρόνο.

Αγροτικό κανάλι, 29/7 υπογράφει ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το αγροτικό κανάλι επί υπουργίας του κ. Χατζηγάκη σε 70 περίπου άτομα 1 εκατ. 50 χιλιάδες ευρώ σε εξαφανισμένους. Να πως φτάσαμε σήμερα εδώ. Ο κ. Χατζηγάκης, βάζει άνθρωπο στο αγροτικό κανάλι, τον οποίο τον έχει στο γραφείο του και του δίνει και 10.000 ευρώ.

Όλα έχουν πάει στον εισαγγελέα.

Υπόθεση του ΕΛΓΑ, την οποία την έστειλα εγώ στον εισαγγελέα, που ζημίωσε ουσιαστικά τον ΕΛΓΑ με 1 εκατ. ευρώ.

Το 2008 εξαπατήσατε την Ε.Ε. όταν τελειώσατε την ψηφιοποίηση τέλος του 2008 και κόντεψαν οι άνθρωποι να χάσουν τις επιδοτήσεις τους.

Εξαφάνισε και το αρχείο των δαπανών των δημοσίων σχέσεων.

Δεν υπάρχει περίπτωση το έργο της ΑΓΡΟΓΗ να ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία. Θα γίνει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Τον άντρα της ανιψιάς του ο κ. Χατζηγάκης τον έβαλε στη Βουλή.

Είναι ντροπή να αναφέρεστε στον Πάγκαλο, ο οποίος έχει μια διαδρομή και μια ιστορία διάφανη.

Δ. Καμπουράκης: Έτσι όπως τα λέτε τον κ. Χατζηγάκη, πρέπει να τον στείλετε στον εισαγγελέα.

Θ. Πάγκαλος: Η κόρη μου ήταν μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο μου για 18 μήνες. Τότε υπήρχε ένας νόμος, όπου όποιος δούλευε σε βουλευτικό γραφείο μπορούσε να προσληφθεί στο δημόσιο. Εκτός από την κόρη μου, 3 άλλες υπάλληλοί μου προσελήφθησαν στο δημόσιο. Η κόρη μου προσελήφθη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου έμεινε 3 μήνες και αποχώρησε. Η κόρη μου είχε αποκτήσει πτυχίο και είναι λυρική τραγουδίστρια και από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια και δουλεύει στη δημοτική χορωδία του δήμου Αθηναίων.

Γ. Χανιωτάκης (πρώην διευθ. σύμβουλος ΑΓΡΟΓΗ):

Το χαρτί αυτό μου είναι άγνωστο.

Είχε γίνει μια προκήρυξη από 4 Αυγούστου μέχρι 10 Αυγούστου του 2009. Υπηρχε μια 3μελής επιτροπή όπου μέσα σε 2 μέρες από 12 ώρες την ημέρα εξέταζε 2.000 βιογραφικά.

Εφαρμόσαμε ένα νόμο, ο οποίος δεν υποχρέωνε την ΑΓΡΟΓΗ να προχωρήσει σε προσλήψεις, σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στις ανώνυμες εταιρίες. Θα μπορούσαμε να διορίζουμε όποιον θέλαμε.

Έχω ένα έγγραφο, 3/11/2009 με υπογραφή της κας Μπατζελή, που το στέλνει στην κα Αθανασία Γκιζιώτη, στον κ. Β. Μπέκουλη και στον κ. Μ. Ράδο για διενέργεια έλεγχου. Μπορούνε να μας πούνε από το υπουργείο το πόρισμα που έβγαλαν;

Δεν ξέρω αν συγγενείς βουλευτών έχουν διοριστεί. Εγώ έχω διορίσει το γιο του αδερφού μου.

Ο κος Φλογαΐτης έχει δικηγορικό γραφείο με τον κ. Παμπούκη.

Εγώ δεν πήρα καμία συστατική επιστολή από τον κ. Κωνσταντόπουλο.

Γ. Κωνσταντόπουλος:

Βγήκε η προκήρυξη όπως λέει ο κος Χανιωτάκης. Η κυρία ήρθε στο γραφείο μου, δεν έχει καμία συγγενική σχέση ούτε με εμένα, ούτε με κανέναν υπάλληλο του γραφείου μου, είναι τοπογράφος μηχανικός, είναι άνεργη, με εισόδημα τόσο οικογενειακό όσο και ατομικό, κάτω από το όριο της φτώχιας. Μου ζήτησε συστατική επιστολή. Διορίστηκε με αξιοκρατικά κριτήρια.

Η συστατική μου επιστολή απευθυνόταν στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.

ΣΚΑΪ  TV,  «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»,  ΛΥΡΙΤΖΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

«Καταγγελίες για όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στην Αγρογή»

Κ.Μπατζελή: Το θέμα με τον οποίο έγιναν οι προσλήψεις, το έχουμε αναδείξει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε. Ο κύριος Χανιωτάκης ήταν ο μοναδικός Πρόεδρος, ο οποίος έφυγε άμεσα και διορίστηκε νέα διοίκηση από τις αρχές Νοεμβρίου. Ο λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε, ήταν ο τρόπος που διαχειρίστηκε το θέμα των προσλήψεων ενώ είχε πάρει εντολή να μην γίνει καμία πρόσληψη. Οι 269 θα απολυθούν, εφόσον η πρόσληψή τους δεν έγινε με κανονικές διαδικασίες. Η «ΑΓΡΟΓΗ» είναι ανώνυμη εταιρία, οπότε η εκκαθάρισή της θα γίνει με βάση των νόμων περί ανωνύμων εταιριών. Στην «ΑΓΡΟΓΗ» μέχρι το 2004 υπήρχαν 24 εργαζόμενοι, το 2009 75 και μετά αυξήθηκαν. Ο Χατζηγάκης βρίσκεται στο μέγιστο πανικό του της πολιτικής του καριέρας. Δεν θα καταργήσουμε τις σχέσεις αορίστου χρόνου, καταργούμε τις ρουσφετολογικές προσλήψεις. Η κόρη του Πάγκαλου, όπως και όλοι οι συνεργάτες των βουλευτών, το 2004 προσελήφθη στη Βουλή.

ΘΕΜΑ 98,Σπ. Γκουτζάνης: Όπως λέει το ρεπορτάζ περίπου 40 νυν και πρώην βουλευτές της Ν.Δ., πρώην υπουργοί του κ Καραμανλή, συνεργάτες του κ Σαμαρά, φίλοι του κ Χατζηγάκη, θυγατέρες ημέτεροι βαφτιστήρια, όλοι οι καλοί χωράνε, όλοι αυτοί όταν είχε βγει το θέμα το 2009 από ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, «έκαναν τα κουνέλια». Τώρα που λέει η κυβέρνηση και λέει θα καταργήσει την ΑΓΡΟΓΗ βγαίνουν και λένε «είναι σκληρά εργαζόμενοι και χαμηλά αμειβόμενοι».

Αν θα βγάλει το μισθολόγιο η Μπαντζελή δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι χαμηλά αμειβόμενοι.ΒΗΜΑ FMΠ. Τσίμας: Έχεις μία ιστορία πολύ θλιβερή όταν οι εκλογές επρόκειτο να γίνουν τον Οκτώβρη προκηρύσσεται ένας διαγωνισμός, ο οποίος εντός 48 ωρών προσλαμβάνει 270 ανθρώπους εκ των οποίων 140 άσχετοι με το αντικείμενο και όλοι είναι ανιψιοί, θείοι, ξαδέρφια, κουμπάροι κάποιων βουλευτών της Ν.Δ. οι οποίοι έχουν μία τελευταία ευκαιρία να κάνουν ας πούμε έναν διορισμό πριν φύγουν.

Ίσως θα έπρεπε να συμφωνήσουμε σε έναν άτυπο κανόνα ότι ο βουλευτής, ο πολιτικός καλό θα είναι να αποφεύγει να διορίζει συγγενείς του στο Δημόσιο. Δεν θα ήταν ένας ωραίος κανόνας αυτός; Ή αν διορίζονται να διορίζονται μόνο μέσα από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που εν πάση περιπτώσει έχεις μία εμπιστοσύνη.  Εκείνο τον Αύγουστο του ‘΄09 κινήθηκε μία εσωτερική διαδικασία του κατεπείγοντος, όπου ειδοποιούνταν οι διάφοροι ενδιαφερόμενοι βουλευτές ότι παιδιά για τρέξτε γιατί αυτό το Σ/Κ κάποιους διορίζουμε, μπας και έχετε κανέναν; Θλίψη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. socrates avatar
  socrates 06/07/2010 16:00:59

  Θλίψη ρε Παύλο Τσίμα.
  Πράγματι θλίψη.
  Είναι θλιβερό να σε βλέπω (έστω σπάνια) να είσαι τόσο διπρόσωπος.
  Άτεγκτος εισαγγελέας σε ότι αφορά τη Νέα Δημοκρατία και χαμογελαστό γλοιώδες σκυλάκι (σαν και αυτά που είχαν παλιά τα αυτοκίνητα στο πίσω μέρος και κούναγαν το κεφάλι) σε ότι αφορά το πασόκ.
  Εάν αυτό που κάνετε εκεί στο μέγκα το εκλαμβάνετε ως λειτούργημα, μάλλον έχετε ερμηνεύσει λάθος τη λέξη λειτούργημα.
  Εκτός, βεάβια, εάν ορίζεις λειτούργημα το γλύψιμο στους Μπομπολο-Ψυχάρηδες για τα 500.000 ευρώ που κονομάς.
  Λειτούργημα και αυτό λοιπόν.
  Όλα έχουν την τιμή τους και οι συνειδήσεις επίσης.

  • boanerges avatar
   boanerges @ socrates 06/07/2010 16:55:01

   Η συνείδηση είναι κάτι πολύ σχετικό και πολύ ελαστικό.

 2. Γιώργος avatar
  Γιώργος 06/07/2010 16:27:46

  H oυσία είναι μία. Η κυβέρνηση προχωρά στην απόλυση των υπαλλήλων της Αγρογή, με το σκεπτικό ότι ρουσφετολογικώς προσελήφθησαν επί Ν.Δ.

  Το ίδιο περιμένουμε να κάνει για την κόρη του πάγκαλου, για λόγους στοιχειώδους ισονομίας.

 3. πρασινάλογα avatar
  πρασινάλογα 06/07/2010 16:30:27

  Γιατί η Όλγα Τρέμη είναι καλύτερη;
  Φίλε μου, όταν ένας δημοσιογράφος μέσα του αυτο-προσδιορίζεσαι σαν λακές όλα απλοποιούνται στις μεθοδεύσεις του.
  Τα μικρά τα μεγαλοποιεί, τα μεγάλα τα μικραίνει ή τα κρύβει, εφευρίσκει ειδήσεις που δεν υπάρχουν (του στύλ: λέει το ρεπορτάζ, η δημοσιογραφική πίατσα, κλπ), ανάλογα με το προσωπικό συμφέρον του καναλάρχη / εργοδότη.
  Το χειρότερο όμως δεν είναι ότι είναι πουλημένοι.
  Το χειρότερο είναι η υποκρισία, ντεμέκ είμαστε εδώ για να ενημερώνουμε το λαό.

 4. laiki vasi avatar
  laiki vasi 06/07/2010 16:38:34

  Μιλάει και ο Καρχιμάκης που ήταν επικεφαλής στο γραφείο Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ το οποίο διόριζε κατά χιλιάδες στο δημόσιο. Ας το πει κάποιος από τη ΝΔ επιτέλους που κάθονται και τους κοιτάνε!

 5. laiki vasi avatar
  laiki vasi 06/07/2010 16:41:18

  Ο Τσίμας που έκανε ρεπορτάζ για τη ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο και έψαχνε κάτι βασιλόφρονες στην Καστοριά. Αστεία περίπτωση ενός ψευτονεοφιλελεύθερου κατεστημένου!

 6. george p avatar
  george p 06/07/2010 16:48:12

  η πλάκα είναι ότι στο ρεπορτάζ του μεγάλου καναλιού η δημοσιογράφος λέει:έπεφτε σ/κ τότε 3 με 4 Αυγούστου το λένε οι περισότεροι!!!!!το ίδιο επανέλαβε και ο γίγαντας της δημοσιογραφίας πρετεντέρης!καλά δεν μπορούσαν να κοιτάξουν τα ημερολογιά τους για να δουν ότι ήταν Τρίτη;τόση πρεμούρα να στηρίξουν τον ΓΑΠ και να αποπροσανατολίσουν τον λαό από το μέγιστο έγκλημα το οποίο συντελείται στης 8 Ιουλίου; νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο;δεν το καταλαβαίνουν ότι ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι;τσίπα και φιλότιμι δεν υπάρχει πλέον;το πρόβλήμα είναι οι 269 και όχι τα 10,000,000 που διαμένουν στην πρών Ελλάδα και νυν προτεκτοράτο του Δ.Ν.Τ;

 7. boanerges avatar
  boanerges 06/07/2010 17:00:48

  Και μόνο το γεγονός ότι-ακόμα-υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που ασχολούνται
  σοβαρά με άτομα σαν την Τρέμη και τον Τσίμα οι οποίοι είναι ολοφάνερα εντεταλμένοι, δείχνει ολοφάνερα τη δύναμη που -ακόμα-κρατούν τα παραδοσιακά ΜΜΕ στην Ελλάδα.Μόνο που η απαξίωσή τους δεν θα είναι χρονοβόρα διαδικασία.
  Θα συμβεί ξαφνικά.Από την μια μέρα στην άλλη θα τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι.

 8. Γιωργος avatar
  Γιωργος 06/07/2010 17:00:54

  Ο Αντώνης έπρεπε ήδη να έχει διώξει με τις κλωτσιές τον Χατζηγάκη. Δηλαδή οι ανώνυμοι ψηφοφόροι της ΝΔ που δεν έχουν συγγενική σχέση με βουλευτές του κόμματος με υπουργούς, υφυπουργούς, θα πρέπει να ακούν το φαρισαικό "δεν μπορώ να σε βοηθήσω υπάρχει το ΑΣΕΠ", ενώ για τους εκλεκτούς συγγενείς η "Αγρογη" και η κάθε "Αγρογη" . Αλήθεια αυτή τη ΝΔ θέλει ο Σαμαράς;

  • takis avatar
   takis @ Γιωργος 06/07/2010 17:11:51

   Ο Χατζηγάκης είναι παληκάρι και αγωνιστής της παράταξης. Εχει φέρει πάρα πολλές ψήφους και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

   • theag avatar
    theag @ takis 06/07/2010 18:07:27

    Να τα χαιρεστε τετοια παληκαρια.
    ΔΝΤ και παλι ΔΝΤ.

   • πρασινάλογα avatar
    πρασινάλογα @ takis 06/07/2010 20:35:41

    Ελα βρε τάκη τώρα.
    Και πού είναι οι αρχές μας;
    Γιατί δεν λέμε την αλήθεια;
    Ο Χατζηγάκης είναι άλλη μία προίκα-βαρίδι που κληρονόμησε ο Σαμαράς.

 9. Νταβέλης avatar
  Νταβέλης 06/07/2010 17:04:16

  Ερώτηση αφελής- Γιατί το ΠΑΜΕ δεν προτείνει οι πορείες να καταλήγουν στα γραφεία του ΜΕΓΚΑ στη Μεσογείων??? Εκεί χτυπάει η καρδιά της διακυβέρνησης! Η ενημέρωση έχει εδώ και πολλά χρόνια κρυφτεί....Ενα κανάλι λεχει καταστεί ο δραγουμάνος της υψηλής τρόικας

  • man8os avatar
   man8os @ Νταβέλης 06/07/2010 19:34:24

   Τοτε θα επαληθευτει ο Πανκακος...

 10. ataktos avatar
  ataktos 06/07/2010 17:08:10

  κλασική περίπτωση ..παραπληροφόρησης ..που δεν του βγήκε

 11. anonymous avatar
  anonymous 06/07/2010 17:08:49

  Η αλήθεια είναι ότι όλοι σήμερα ασχολούνται μόνο με την Αγρογή ενώ περνάει το ασφαλιστικό.

  Στις εκλογές θα τα πούμε.

 12. undercover gpr avatar
  undercover gpr 06/07/2010 17:10:00

  Εγώ θα σας (ξανα)πρότεινα να συνεχίσετε και να επεκτείνετε μάλιστα την αναπαραγωγή με κριτικές απαντήσεις της προπαγάνδας που πλασάρουν τα mass media.

  Αν δεν το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα ,σε αναγνωσιμότητα blog , τότε ποιός πρέπει να το κάνει ? Έχετε αφήσει το μονοπώλειο στο τροκτικό το οποίο εισπράτει έξτρα αναγνωσιμότητα μόνο και μόνο γιατί κράζει (επιλεκτικά) τα mass media.

  Ο κόσμος το έχει ανάγκη (για την ακρίβεια κάνει κρά) και η αίγλη που προσφέρει η εγκυρότητά σας θα είναι ιδιαιτέρως πληκτική για τέτοιου είδους συμφέροντα.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ undercover gpr 06/07/2010 19:10:10

   Νομίζω ότι διαφορετικό ρόλο έχει η μία σελίδα και διαφορετικό η άλλη. Με δεδομένο ότι το τρωκτικό δεν έχει διαφημίσεις, αναρωτιέμαι καμιά φορά ποιος είναι ο ρόλος του και από πού ζουν οι συντάκτες του, που πρέπει να είναι αρκετοί, μιας και ενημερώνεται σε 24ωρη βάση η σελίδα. Εδώ βλέπεις ότι υπάρχουν διαφημίσεις, άρα η ενασχόληση με το antinews εξυπηρετεί εμφανώς και το βιοπορισμό του ιδιοκτήτη της. Τον οποίο τον ξέρουν και όλοι στην πιάτσα ποιος είναι, ενώ η σελίδα είναι .gr και δεν είναι blogspot.com, που τρέχα γύρευε ποιος έχει τους κωδικούς.

   Και υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό εδώ: Ο interactive χαρακτήρας του μέσου. Το antinews το γράφουμε σε μεγάλο βαθμό εγώ κι εσείς, οι σχολιαστές δηλαδή. Δεν μπορεί να γράψει ότι βλακεία του κατέβει ο Φάκτορας, θα του την πέσουν τότε οι ίδιοι οι σχολιαστές του. Έτσι βάζει ο ίδιος ψηλά τον πήχυ για τον εαυτό του. Και έτσι αναπτύχθηκε το antinews στο επίπεδο που είναι σήμερα και κατέκτησε μόλις σε δυο-τρία χρόνια τον ηγετικό ρόλο στην ενημέρωση που έχει σήμερα.

   Μπορεί δηλαδή αυστηρά αριθμητικά να διαβάζουν λιγότερτοι αυτή εδώ τη σελίδα, αλλά το ζήτημα είναι το κύρος και το καλό της όνομα. Και εκεί, δεν υπάρχει σύγκριση.

   Σε τελική ανάλυση, αυτή εδώ η σελίδα μπορεί να αναπτυχθεί μόνον αναπτύσσοντας το κύρος της και απευθυνόμενη σε σαφώς πιο πολιτικοποιημένο κοινό. Πάει με το δύσκολο δρόμο, αλλά είμαι βέβαιος ότι μακροπρόθεσμα θα δικαιωθεί. Γιατί το κοινό της είναι πολύ πιο ασφαλές από του τρωκτικού. Το antinews έχει και στοιχεία κοινότητας, έχει και στοιχεία κινήματος, που δεν τα έχει το τρωκτικό. Αν κλείσει μια μέρα το τρωκτικό, τότε ο κόσμος θα αρχίσει να διαβάζει κάτι άλλο. Αν κλείσει μια μέρα το antinews, θα ψάχνουμε να βρούμε ο ένας τον άλλον γιατί θα μας λείπει η παρέα του.

   Οπότε, δεν μπορει να υπάρξει σύγκριση.

   • undercover gpr avatar
    undercover gpr @ Επώνυμος 06/07/2010 19:34:19

    Ούτε εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω , λολ (θα το κοιτάξω αυτό) , το τροκτικό το χρησιμοποίησα απλά ως αναφορά γιατί την πέφτει στα κανάλιλα όχι ως συγκριτικό στοιχείο.

    Η πρόταση στοχεύει στην αντιμετώπιση της προπαγάνδας των mass media , και η εγκυρότητα του αντινέα θα προσθέσει βαρύτητα στην αντμετώπιση της.

    Καμία σύγκριση δεν έγινε από πλευράς μου (είναι μη συγκρίσιμα τα μεγέθη)

    Την έχω ξανακάνει την πρόταση και ο Φάκτορας ενδιαφέρθηκε , δικό του μαχαίρι όμως δικό του και το καρπούζι (ή ανάποδα).

    thats all

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Επώνυμος 06/07/2010 19:40:21

    Σόρρυ τότε αν δεν σε καταλάβα.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Επώνυμος 07/07/2010 01:00:45

    Επώνυμε μη λες κακές κουβέντες, πιπέρι παιδάκι μου: αν διανοηθεί ποτέ ο Φάκτορας να κλείσει το antinews (και πριν τον φάει το μαύρο φίδι), να οργανώσει ένα τεράστιο πάρτυ γνωριμίας, γιατί αποκλείεται να μην ξαναδιαβάσω τον Τιραμόλα, ας πούμε (και θα μου μείνει και η απορία...)

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ undercover gpr 06/07/2010 19:25:29

   Τι σχέση μπορεί να έχει το blogging του copy-paste με το Antinews.
   Καλά κάνει το Antinews και δεν αναπαράγει στο βαθμό του δυνατού τα καθεστωτικά μέσα.
   Γι αυτό ξεχωρίζει και σ αυτό το στοιχείο βασιζόμαστε όλοι.

   Kαι κανένας blogger που σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει να αναπαράγει τις κοπτοραπτικές των καθεστωτικών μέσων.

   • undercover gpr avatar
    undercover gpr @ αλλενάκι 06/07/2010 19:37:38

    Κι έλεγα , πολλή ώρα έχει να μου την πέσει και η αγαπητή μου σχολιάστρια.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 06/07/2010 19:41:32

    μπα, μη κάνεις τριανταμίες με το μυαλό σου..., λάθος reply ήταν, για τον etsi_kai_allios προοριζόταν το σχόλιο, αλλά το ανάρτησα συμπληρωματικά στο σχόλιο του Επώνυμου

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 06/07/2010 19:44:19

    και τι θέλω να πω, γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες:
    είναι πολύ εύκολο να κάνεις ένα blog και να αρχίσεις να αναρτάς έτοιμες ειδήσεις από την ειδησεογραφία του τύπου

    αυτό εννοώ λέγοντας blogging του copy paste

   • undercover gpr avatar
    undercover gpr @ αλλενάκι 06/07/2010 19:58:07

    οκ , σόρρυ τότε (λολ)

 13. etsi_kai_allios avatar
  etsi_kai_allios 06/07/2010 17:32:57

  Ο λόγος που το troktiko είναι πρώτο σε αναγνωσιμότητα είναι διότι παρεμβάλλει στις trash ειδήσεις που πλασάρει (κυτταρίτιδα μαντόνας, ποια είναι αυτή που βλέπετε στη φωτο και διάφορα άλλα)πολιτικές ειδήσεις. Πρώτιστα είναι light blog, με πολλή showbiz (μέχρι αηδίας) και καθόλου πολιτικό λόγο. Το antinews είναι το κατεξοχήν πολιτικό blog της Ελλάδας και της Κύπρου. Με διαφορά. Το άλλο πολιτικό blog είναι το fimotro, το οποίο κυρίως αναπαράγει ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Στην ουσία, κάνει επιλογή άρθρων από τα Μέσα της Διαπλοκής

  • undercover gpr avatar
   undercover gpr @ etsi_kai_allios 06/07/2010 18:50:11

   Η αναφορά στο τροκτικό έχει να κάνει με την αναγνωσιμότητα που εισπράτει ΚΑΙ λόγο της επιλεκτικής επίθεσης σε mass media , την οποία επιζητεί ο κόσμος.Η σύγκριση της θεματολογίας , που και 12χρονο μπορεί να διακρίνει , είναι ανούσια και κανείς δεν επικαλέστηκε ότι το αντί συγκρίνεται με το τροκτικό.

 14. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 06/07/2010 18:18:00

  Το πρόβλημα είναι απλό και στη ΝΔ απλά κοιμούνται και απολογούνται όπως πάντα.
  Είναι μη ηθικές οι προσλήψεις γιατί υπάρχουν και συγγενείς πολιτικών μαζί σας. Παράνομες και προεκλογικές γιατί; Είχαν προκηρυχθεί εκλογές τον Αύγουστο του 2009; Οι παρλαπίπες που μιλούν γνωρίζουν το καθεστώς που διέπει τις προσλήψεις στις ΑΕ του δημοσίου; Για το μεν πρώτο ας μας απαντήσει ο κάθε Πάγκαλος πόσοι συγγενείς είναι στη Βουλή πολιτικών για το μεν δεύτερο μπορούν να μας πουν τις προσλήψεις από Οκτώβριο του 2009 σε θέσεις μετακλητών συμβούλων και σε ΑΕ του δημοσίου με τις ίδιες ακριβώς διαδικασίες;

 15. Factorx avatar
  Factorx 06/07/2010 22:48:52

  Νομιζω οτι ο Επωνυμος εθεσε την τακτικη μας με τον καλυτερο τροπο. Σαν να το εγραφα εγω. Το μοντέλο του Τρωκτικου ειναι ευκολο να αναπαραχθει - παιρνεις μερικους "δοκιμους" δημοσιογραφους να ανεβαζουν ο,τι σου στέλνουν με μειλ, να κανουν και copy- paste απο ΑΠΕ και αλλου και εληξε. Μονο τα μειλσ που μας στλενουν καθημερινα αν ανεβαζα θα ειχαμε ενα αντιτρωκτικο. Αλλα δεν μας ενδιαφερει

 16. Factorx avatar
  Factorx 06/07/2010 22:56:56

  Επίσης, μην μασατε με τα στοιχεια αναγνωσιμοτητας. Οταν πας σε διαφημιστικές εταιρειες βρισκουν αμεσως τα ρομποτακια. Εμεις τον περασμενο μηνα ειχαμε 2.250.000 page views και ενας διαφημιζομενος (τοτε) μας παρακαλεσε να μην ειναι το μπανερ του σε όλες τις σελιδες του αντινιουζ γιατι ...καταρρεει το δικο του το σαιτ !!! Βεβαια στη νεα διανομη ης διαφημισης δεν ειμαστε ακομα μεσα και περιμενων να μαθω τι εγινε για να γελασουμε πολυ

 17. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 07/07/2010 00:31:14

  ρε παιδια μην μπερδευουμε την λουτσα με την βουρτσα! μην μπερδευουμε το μλοκ που διαβαζει η ξανθια πλατινε γραμματεας την ωρα που λυμαρει τα νυχια της με το σοβαροτερο πολιτικολογειν σαιτ στην ελλαδα (και με τους καλητερους σχολιαστες -και δεν κανω πλακα -τα σχολια που διαβαζω εδω ειναι τα μισα λεφτα του σαιτ).

  η διαφορα ειναι οτι το τροκτικο το διαβαζε απο την ξανθια γραμματεα μεχρι τον διευθυντη της. εχει τρομερη προσβαση και σαν ηλικιες και σαν αριθμο επισκεπτες και σαν καθημερινες επισκεψεις. εγω ποιο πολυ το διαβαζω για να παιρνω κλιμα (και για να ενημερωνομαι για την κυτταριτιδα της πατσαβουρας της μαντονα).

 18. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 07/07/2010 00:37:24

  Aυριο ο Σαμαρας θα ανακοινωσει το οικονομικο προγραμμα της ΝΔ.
  Προτεινω,αν γινει ερωτηση περι ΑΓΡΟΓΗ να δηλωσει ευθεως οτι δεν ασχολειται με μπαρμπουτσαλα που κατασκευζει η ολιγαρχια του ΠΑΣΟΚ.
  Τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω.Οποιος θελει να καταλαβει ας καταλαβει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.