#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/12/2011 14:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την υπόθεση των CDS ερευνούσαν οι παραιτηθέντες εισαγγελείς !!!

[caption id="attachment_140713" align="alignnone" width="550" caption="Ο κ. Πεπόνης"][/caption]

(Ανανεωμένο). Τον Ευ. Βενιζέλο δείχνουν ως υπεύθυνο για την παραίτησή τους οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης οι οποίοι με το έργο τους είχαν προκαλέσει πολλά και μεγάλα συμφέροντα. Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησής τους, επικαλούνται νομοθετική ρύθμιση η οποία ουσιαστικά θα τους οδηγούσε προς την έξοδο από το δικαστικό σώμα. Ποιος προωθεί αυτή τη ρύθμιση;

Μα φυσικά ο συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος; Γιατί το κάνει αυτό; Ας τον ρωτήσει κάποιος αν και αυτός θα επικαλεστεί άλλους λόγους, όπως ότι θέλει να βάλει ανώτερους δικαστικούς για παράδειγμα.

Η ουσία είναι ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς έμαθαν ότι θα τους «σουτάρουν» και αποφάσισαν την ηρωική έξοδο καταγγέλλοντας αφενός την πρωτοβουλία για τη νομοθετική ρύθμιση και αφετέρου ότι δεν τους βοήθησε κανείς και δεν τους παρασχέθηκε η υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζονταν.

Η ουσία είναι ότι, ασχέτως με την κατάληξη που είχαν οι υποθέσεις των μεγαλο-οφειλετών, όλος ο κόσμος επικροτούσε τη δουλειά που είχαν κάνει Μουζακίτης και Πεπόνης.

Ο κ. Βενιζέλος όμως θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί έτσι ξαφνικά τον έπιασε η πρεμούρα να τους αντικαταστήσει τη στιγμή που διεξάγονταν πολύ κρίσιμες έρευνες για το ρόλο του ΣΔΟΕ και των εφοριακών.

[caption id="attachment_140714" align="alignnone" width="550" caption="Ο κ. Μουζακίτης"][/caption]

Η επιστολή παραίτησης των εισαγγελέων αναφέρει:

«Παρά το γενικότερα αρνητικό κλίμα και με πλήρη επίγνωση της ιδιάζουσας σχέσης μεταξύ της νεοελληνικής πραγματικότητας και του εν Ελλάδι αναπτυσσόμενου οικονομικού εγκλήματος, αποδεχτήκαμε ασμένως τον διορισμό μας εμφορούμενοι από ειλικρινή διάθεση προσφοράς και βαθιά προσήλωση στο υπηρεσιακό καθήκον μας. Δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί ούτε να εξασφαλίσουμε ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλων οικονομικών συμφερόντων έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία με γνώμονα τη νομιμότητα ήταν δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Ήδη με νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί και μας κοινοποιήθηκε όλως προφασιστικά και με δήθεν επιχειρήματα ως αιτιολογία επιχειρείται η αντικατάσταση μας και η απαλλαγή από την παρουσία μας. Επειδή ουδέποτε επιδιώξαμε θέσεις και αξιώματα δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ´ υπαγόρευση πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε άλλοθι και μια θεσμική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στη γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος.»

Οι δυο εισαγγελείς υπέβαλλαν την παραίτησή τους στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε.

Ο κ. Πεπόνης, είναι ο οικονομικός εισαγγελέας που έχει στα χέρια του την περιβόητη λίστα με τα ονόματα των οφειλετών του δημοσίου, τα χρέη των οποίων ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ. Την επιλογή του κ. Πεπόνη για την θέση του οικονομικού εισαγγελέα με αναπληρωτή τον κ. Σπύρο Μουζακίτη έκανε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σε εκτέλεση του σχετικού νόμου του υπουργείου Οικονομικών.

Ποιές υποθέσεις ερευνούσαν οι δυο εισαγγελείς

Έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφέρουμε κάποιες από τις υποθέσεις που χειρίστηκαν τελευταία οι δύο εισαγγελείς. Όπως για παράδειγμα οι καταγγελίες για συμμετοχή υψηλά ιστάμενων προσώπων σε εταιρεία που εμπλέκεται με τα CDS τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων.

Επίσης ερευνούσαν υποθέσεις όπως οι καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, οι καταγγελίες του πρώην υφυπουργού οικονομικών Δημήτρη Κουσελά για την ύπαρξη λίστας φοροφυγάδων την οποία δεν αξιοποίησε ο κ. Βενιζέλος (τελικά ο κ. Κουσελάς έκανε πίσω), οι καταγγελίες Σπινέλη για ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που επιβλήθηκαν, μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αλλά και οι καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» (4-4-2) που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις πληρωμές οφειλών στο Δημόσιο.

Τέλος, φήμες στο δικαστικό χώρο έκαναν λόγο για δύο – τρία πολύ μεγάλα ονόματα μεγαλο-οφειλετών τα οποία έπρεπε να φορέσουν χειροπέδες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Decodex avatar
  Decodex 28/12/2011 15:05:17

  ...είχαν ξεκινήσει και τον έλεγχο στους ελεγκτές ΣΔΟΕ, εφορίες κ.λπ.
  Πρέπει να αναφέρουν όμως και ποιος έκανε τις παρεμβάσεις(;)

  Και πάνω που αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι γίνεται...έρχεται η απογοήτευση.

  • madprof avatar
   madprof @ Decodex 28/12/2011 17:18:04

   Είχα σχολιάσει:
   Προσωπικά μου είναι αδιάφορος πολιτικά ο και συνταγματολόγος Λοβέρδoαρριβίστας δημαγωγός, ειδικά μετά από την περίφημη πλέον ρήση του “1 εκ. δημόσιοι υπάλληλοι καταδυναστεύουν 10 εκ. Έλληνες” αντί της ειλικρινούς και αντικειμενικής “1.000 κομματολησταρχοκατσαπλιάδες και η συν αυτώ ΚρατικοΔιαιτοΤραπεζοΧρηματιστοΕπιχειρηματοΣυνδικαλοΑλήτ (sic!) εκβιάζουν 1 εκ. δημόσιους υπαλλήλους ("αλλαγή "περιβάλλοντος" διότι δεν συνεμορφώθειν εις τας υποδείξεις!") και καταδυναστεύουν 10 εκ Έλληνες”.
   Φωνές βοώντων εν τη ερήμω του προτεκτοράτου δηλαδή κύμβαλα αλαλάζοντα μας κατάντησαν!

   • madprof avatar
    madprof @ madprof 29/12/2011 00:39:17

    Σε μία ευνομούμενη χώρα δεν συμβαίνουν αυτά τα κωμικοτραγικά και επαίσχυντα από τους πολιτικούς "ταγούς".
    Εδώ μιλάμε πλέον για μαφιόζους με όλη την σημασία της λέξης και Ομοσπονδία Μαφιόζικων Οργανώσεων (ΟΜΟ)!
    Τι απαντά ο πρωθυπουργεύων στις τόσο σοβαρές καταγγελίες των εισαγγελέων που τόλμησαν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα και την νομιμότητα των χώρας και ισονομία έναντι της δικαιοσύνης των πολιτών;
    Στην καρακοσμάρα του! Ο πρόεδρος της μπανανίας που είναι; Σε κανένα σαλέ στην Ελβετία;
    Που ζούμε επιτέλους; Ποιος θα σταματήσει αυτή την κατρακύλα των ΟλιγΑρχειδων, που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας;
    Στην Ιταλία τον Berlu τον ξέρασε το σύστημα, γιατί η δικαιοσύνη και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας λειτούργησαν όπως αρμόζει σε μια Δημοκρατία!

    • madprof avatar
     madprof @ madprof 29/12/2011 01:20:55

     Διόρθωση: "... ο μικρός αντιστασιακός πρόεδρος της μπανανίας (sic!) που είναι; Κάνει αντίσταση σε κανένα σαλέ στην Ελβετία;"

 2. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 28/12/2011 15:07:50

  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ αυτή η πολιτεία να πάει μπροστά με τέτοια γεγονότα;;Δεν αφήνουν τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους.Λες και αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται.ΣΑΠΙΛΑ,ΒΡΩΜΑ,ΜΠΟΧΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ....

  • akin avatar
   akin @ Komis Montechristo 28/12/2011 15:09:18

   Το ΠΑΣΟΚ φταίει! Μόνο.

   • smash avatar
    smash @ akin 28/12/2011 17:16:54

    akin, η σαπιλα η βρωμα η μποχα η δυσωδια υπαρχουν παντου, οχι μονο στο ΠΑΣΟΚ.

  • Komis Montechristo avatar
   Komis Montechristo @ Komis Montechristo 28/12/2011 15:19:19

   Επίσης,για να συμπληρώσω,έκαναν έλεγχο για τα CDS και τη καταγγελία Καμένου,καθώς και μελετούσαν την υπόθεση Γεωργαντά για τη παραποίηση των στατιστικών της χώρας τη περίοδο του 2009....Τίποτα περισσότερο.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ Komis Montechristo 28/12/2011 21:21:46

    Αυτές οι υποθέσεις είναι τόσο σημαντικές που αρκούν για να κινηθεί γη και ουρανός να μην προχωρήσουν όπως πρέπει οι διαδικασίες. Ξέρεις τι είναι να πάει με χειροπέδες το αδελφάκι; Πως θα σταθεί μετά σαν παγκόσμια προσωπικότητα το ...

   • Γιώργος avatar
    Γιώργος @ Komis Montechristo 29/12/2011 17:56:31

    ....μελετούσαν την υπόθεση Γεωργαντά για τη παραποίηση των στατιστικών της χώρας,,... με τα οποία παραποιημένα στατιστικά στοιχεία, στήθηκε το παραμύθι της δήθεν αναγκαίας προσφυγής στο ΔΝΤ.
    Και τώρα ασχολούμαστε με την Ευφραιμιάδα. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

  • Μανιάτης avatar
   Μανιάτης @ Komis Montechristo 28/12/2011 17:12:19

   Αυτό είναι το αποκορύφωμα.
   Να μη μείνουμε μόνο στην καταγγελία!

 3. Aris. A avatar
  Aris. A 28/12/2011 15:29:01

  Θέμα Βενιζέλου μετά και τις καταγγελίες για Ροντούλη-Βενιζέλο δεν υπάρχει;;

  • juliet avatar
   juliet @ Aris. A 28/12/2011 15:43:55

   Γιατί να υπάρξει; αυτή τη στιγμή η κάθαρση άρχισε απο τον Εφραίμ.
   Σαν ν΄απλώνεται ένα πέπλο βρώμικο ,να μας κόβει την ανάσα ,να μας θαμπώνει τον ήλιο και εμείς να περπατάμε σαν ζόμπι .Οσο δεν αλλάζουν κάποια πράγματα ,όσο ανεχόμαστε τόσο θα βουλιάζουμε στη σαπίλα και τη βρώμα της διαφθοράς .Oποιος τολμά θα παραιτείται ,τίποτε δεν είναι τυχαίο ,η χούντα της μαφίας παντού.

   • Aris. A avatar
    Aris. A @ juliet 28/12/2011 21:55:08

    Κυρία

    Διαβάζω συχνά τις παρεμβάσεις σας.

    Δυστυχώς αποτελούμε τραγική μειοψηφεία όσοι πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην χώρα.

    Τι πρέπει να γίνει για να θέσει θέμα απομάκρυνσης Βενιζέλου από την κυβέρνηση η αντιπολίτευση;;

    Εχουν παραιτηθεί οι πάντες καταγγέλοντας παρεμβάσεις και διαφθορά στο Υπουργείο Οικονομικών και η αντιπολίτευση περιμένει από έναν αφόρητα μπουρδολόγο να σώσει την χώρα.

    Τι να πω δεν ξέρω.

    • Δεξιός Ψηφοφόρος avatar
     Δεξιός Ψηφοφόρος @ Aris. A 28/12/2011 23:01:00

     Μήπως τελικά είναι όλοι ίδιοι;
     Μήπως περνούν εντολές από τα ίδια αφεντικά;

     Περιμένουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να δούμε κάτι διαφορετικό. Όχι στα λόγια, αλά σε έργα.

     Ακόμη περιμένουμε…

     • Aris. A avatar
      Aris. A @ Δεξιός Ψηφοφόρος 28/12/2011 23:38:46

      Μου φαίνεται ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί όλοι.

      Περιμένουν από τον μπαρουφολόγο να σώσει την χώρα.

    • juliet avatar
     juliet @ Aris. A 29/12/2011 06:31:54

     aris .A
     Καλημέρα,
     ξέρω ότι κάποια είναι ουτοπίες .Ο φίλος που είναι σ΄αυτό το συνάφι-το δικαστικό-μου είπε να μην ελπίζω σε τίποτε.Αλλά ,φίλε ,είναι τραγικό να βλέπεις ,να καταλαβαίνεις ,να περιμένεις την κάθαρση και μετά να βγαίνει ο μπαρουφολόγος και εσύ να βρίσκεσαι πάλι, εκεί, στην αρχή ,στηνπροσδοκία της αναμονής της κάθαρσης και μετά πάλι τα ίδια...Πριν απο κάποια χρόνια σε κάποια πτήση από Γαλλία συνταξίδεύα με κάποιο στελέχος της αστυνομίας που είχε πάει για εκπαίδευση .Και τον ερώτησα ...ο Βαρθολομαίος(ο του ΙΚΑ)πήγε από δολοφονία ερωτικού πάθους;Πιστεύεις ότι μου απάντησε;Οποιος δεν ξέρει τι σημαίνει σοσιαλισμός ας ανατρέξει στα πρώην σοσιαλιστικά συστήματα -Τσαουσέσκου- και κάνοντας μιά σύγκριση θα δει ότι οι διαφορές είναι λίγες.Η μάλλον εκεί γινόντουσαν απροκάλυπτα,ενώ εδώ ονομάζονται παραιτήσεις ,αυτοκτονίες και όλα γι΄την τιμή του θιγμένου .Θέλω να πιστεύω ...ακόμη και αν δεν μπορώ .Η διάψευση ελπίδας είναι το ίδιο τραγική για το παιδί που δεν θα πάρει παιγνίδι ,με την δική μας πως δεν θα υπαρξει καλύτερη μοίρα στη Πατρίδα μας.Καλημέρα!θ΄αγωνιστούμε .Χθες ένα παληκαράκι στην εφορία που ήμουνα είπε:στην αρχή θ΄είμαστε λίγοι και σιγά -σιγά θα γινόμαστε πολλοί.

    • Γιώργος avatar
     Γιώργος @ Aris. A 29/12/2011 17:58:00

     Δεν υπάρχει αντιπολίτευση αγαπητέ. Είναι απασχολημένη με την ...συγκυβέρνηση.

 4. anonymous avatar
  anonymous 28/12/2011 15:31:14

  Παραιτήθηκαν εντελώς από το σώμα ή ζήτησαν να αντικατασταθούν από το ΣΔΟΕ;

 5. Γιώργος avatar
  Γιώργος 28/12/2011 16:13:45

  H NΔούλα τι κάνει; Ή μήπως κρύβεται πίσω από το πανυγήρι με τον Εφραίμ για να μη κάνει αντιπολίτευση;

  • ΑΧΘΟΣ avatar
   ΑΧΘΟΣ @ Γιώργος 28/12/2011 21:01:58

   Και δεν βαριέσαι ....δεν βαριέσαι ......αδελφέ
   (Διον.Σαββόπουλος)

   • bruno avatar
    bruno @ ΑΧΘΟΣ 29/12/2011 10:03:49

    Ποιος Σαββόπουλος βρε αδελφε...
    Κώστας Χατζής σε στίχους Σώτιας Τσώτου!!!

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Γιώργος 28/12/2011 23:07:54

   Να περιμένεις να δεις.

 6. νεφέλη avatar
  νεφέλη 28/12/2011 16:45:53

  Αν θυμάμαι καλά, ο κ Πεπόνης είχε αρνηθεί να βάλει στο αρχείο την υπόθεση της τράπεζας Πρότον, για το "σκάνδαλο" της οποίας, μετά από αναβολές, ίσως τελικά στις 10 Ιανουαρίου, να δεχτεί, να λογοδοτήσει ο κ Λαυρεντιάδης.
  Μήπως λοιπόν οι πιέσεις δεν αφορούσαν μόνο τους τρέχοντες φοροφυγάδες,
  αλλά και κάτι μεγαλύτερο;;;;

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ νεφέλη 28/12/2011 23:08:51

   Αφορούσαν και τον Βενιζέλο ο οποίος με δική του νομοθετική πρωτοβουλία προσπάθησε να αμνηστεύσει και τον Λαυρεντιάδη

 7. ΜΑΝΟΛΟ avatar
  ΜΑΝΟΛΟ 28/12/2011 16:49:52

  Ξυπνήστε επιτέλους στην Συγγρού.Ο Σύριζα έβγαλε ήδη ανακοίνωση.Ή τα πολιτικά αντανακλαστικά σας είναι για κλάματα, ή φοβάστε για κάτι.Σε κάθε περίπτωση έτσι δεν γίνεται δουλειά!!!!!

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΜΑΝΟΛΟ 28/12/2011 23:10:12

   h--p://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/47373/862241

 8. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 28/12/2011 17:00:40

  Αυτή είναι η κατάντια του Κράτους και του Έθνους.
  Αν ήμασταν ως πολίτες σοβαροί για το ζήτημα αυτό θα κάναμε διαδηλώσεις κι όχι για κραυγές στο κενό του διαστήματος.
  Πού οι μεγαλοϊδεάτες διανοούμενοι του Έθνους.
  Θα πεις, μα αυτό δεν είναι πνευματικό θέμα για ένα διανοούμενο. Αυτό είναι η σκόνη του συστήματος.
  Ναι, γιατί αυτού ασχολιούνται με τις ψιλές και τις δασείες κάτω από τον αραχνιασμένο ίσκιο της αθηναϊκής ελαίας.
  Να γιατί φτάσαμε εδώ, σε αυτή την εθνική ταπείνωση.
  Θα δούμε συγκεντρώσεις έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ ή της Γερμανίας, αλλά όχι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο για την υπεράσπιση και προάσπιση της Δικαιοσύνης.
  Βέβαια, θα πούμε: για όλα τα κακά οι άλλοι, οι ξένοι οι κακοί φταίνε.
  Και το ΚΚΕ θα βγάλει ανακοίνωση πως η διαφθορά είναι δομικό χαρακτηριστικό του καπιταλιστικού κράτους.
  Δεν βαστιέμαι να μη ρωτήσω: τι φταίει το μνημόνιο, η τρόικα κτλ όταν ο οίκος σου είναι ανοχής!

  Καλώ το Antinews ως πολιτικό φόρουμ να πάρει πρωτοβουλίες επί του θέματος.

  • madprof avatar
   madprof @ Μανιάτης 28/12/2011 17:25:53

   Επικροτώ και προσυπογράφω!

   • astrokritis avatar
    astrokritis @ madprof 28/12/2011 21:19:55

    .. κι εγώ !! .. Πρέπει να αντιδράσουμε , όσο είναι ακόμα (?) καιρός ! ..

    • Μανιάτης avatar
     Μανιάτης @ astrokritis 28/12/2011 21:23:05

     Να κατέβουμε σε συγκέντρωση στο Υπ. Δικαιοσύνης.

 9. Ραβινος avatar
  Ραβινος 28/12/2011 17:02:27

  Ε!Ρε πλακες με τον Βενιζελο !Αυτος εχει βαλει πλωρη να περασει πρωτος το ειδικο δικαστηριο οσονουπω!Θα προλαβει τον ΓΑΠ&ΠΑΠΑΚ.Τον περιμενει η διαταξη Νομου για την PROTON BANK ,το κοστος για την παπαρια με τις εγγυησεις στην Φινλανδια,ο ''ηρωισμος''αποπομπης της Τροικας ,το PSI των Ασφαλιστικων Ταμειων,η καλυψη της αλλοιωσης των στατιστικων στοιχειων της EΛΣΤΑΤ,τα υπονοουμενα του Σπινελη για τις λαμογιες των λαθρεμπορων καυσιμων κοκ.Τωρα μαλιστα που φαινεται οτι χανει την μαχη απο τον Λοβερδο στην ηγεσια του ΠΑΣΟΚ θα μεινει γυμνος και ακαλυπτος .Δεν ξεχνω το Γουδι ειναι εδω !

  • m.s avatar
   m.s @ Ραβινος 28/12/2011 17:42:34

   καθίστε μωρέ ένας ένας.
   Πρώτα πρώτα τον Εφραίμ ύστερα τον ...Εφραίμ και στο τέλος...εεεεεε τον Εφραίμ.
   Πάρτε τον παπά να παίζετε ... να χοροπηδάνε οι λιγδοπόντικες με την ησυχία τους.
   Νιώθω μια σιχαμάρα για τη χώρα μου.

   • daughter of mercy avatar
    daughter of mercy @ m.s 29/12/2011 12:04:36

    Ο Λύκος
    http://www.youtube.com/watch?v=GvtJ9bNIGTU&feature=results_video&playnext=1&list=PL4E8A9F9BE104537F

 10. teos avatar
  teos 28/12/2011 17:11:12

  Το γνωρίζαμε οτι δύο χρόνια η κυβέρνηση του ΓΑΠ επιδίωξε μόνο την συγκάλυψη των σκανδάλων και το βόλεμα των μελών της φαμίλιας τους. Θα πρέπει να υπάρξει άμεση παραίτηση του Βενιζέλου και των υφυπουργών του, πιο βρώμικος πολιτικος δεν εχει ξανά υπάρξει στην Ελλαδα. Ο Βενιζέλος έφτιαξε τον νομο περι ευθύνης υπουργών που εκανε την μίζα κανόνα στις προμήθειες του δημοσίου και αυτός ηταν που αλλαξε τον νόμο περι πλαστογραφιας και απο κακουργημα εγινε πλημελυμα για να αθωωθούν οι φιλοι και γνωστοι του στο σκανδαλο με τις μαιμου μεταταξεις στο Αριστοτελειο Πανεπιστημιο.Ο Βενιζελος ήτανε που μεσολάβησε να κοπεί η εκμπομπή του δημοσιογράφου Βαξεβάνη απο την ΝΕΤ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ

  • madprof avatar
   madprof @ teos 29/12/2011 13:50:11

   Ξεχνάς το χείριστο, την αλλαγή του Συντάγματος για την ασυλία της κάστας των ΟΜΟ (Ομοσπονδία Μαφιόζικων Οργανώσεων).
   Είναι ο πιο επικίνδυνος δημαγωγός, αριβίστας, χωρίς ηθική αδίστακτος πολιτικάντης μετά των F. Gap!

 11. Θέμις avatar
  Θέμις 28/12/2011 17:25:05

  Και ενώ οι εισαγγελείς παραιτούνται, οι Τούρκοι ομολογούν εμπρησμό ελληνικών δασών, οι εκλογές μετατίθενται συνεχώς, τα χαράτσια πέφτουν βροχή, οι μεώσεις μισθών και συντάξεων επίσης, η χώρα εκβιάζεται από τους τοκογλύφους και το PSI δεν περπατάει, με τη χρεοκοπία να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, εκατοντάδες συνσχολιαστές στο Antinews σχολιάζουν την προφυλάκιση του Εφραίμ, λες κι άλλο καημό δεν έχουνε.

 12. Κατερίνα avatar
  Κατερίνα 28/12/2011 18:11:40

  Όποιος έχει την παραμικρή σχέση με τη δημόσια διοίκηση,
  σε οποιοδήποτε επίπεδο,
  ξέρει ότι....
  έτσι και τολμήσεις να κάνεις τη δουλειά σου.....
  στην καλύτερη περίπτωση.....
  είσαι σε δυσμένεια......
  Οπότε .......

 13. Σαπφώ Νοταρά avatar
  Σαπφώ Νοταρά 28/12/2011 18:15:34

  Μπουρλότο!!!!!!
  Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τιποτα και για τίποτα.

 14. Nικηφόρος avatar
  Nικηφόρος 28/12/2011 18:29:09

  Τόσο σημαντικό θέμα και ασχολούνται με τον Εφραίμ .

  Βρώμα-σαπίλα-παρακμή στην χιλιοστή! Τι πάει να πει παραιτούνται ; Να πούν ανοιχτά ποιοι αλήτες τους εκβίασαν ή ό,τι άλλο.

  To pasok είναι ακόμα εδώ και ο νοών νοείτω.

 15. theo1611 avatar
  theo1611 28/12/2011 18:31:03

  Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κκ Βενιζέλος και Παπαϊωάννου (αναρτημένη στο site του Υπουργείου Οικονομικών minfin.gr) το βασικό πρόβλημα του θεσμού του οικονομικού εισαγγελέα, όπως ισχύει, είναι η παραβίαση κανόνων τοπικής αρμοδιότητας του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από την ανάθεση σε αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών έργου πανελλήνιας εμβέλειας (sic).

  Απίστευτο? Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

  ΥΓ:
  Η κυοφορούμενη ρύθμιση, όπως είναι διατυπωμένη, ουσιαστικά επιβάλλει στον νυν Οικονομικό Εισαγγελέα να μαζεύει υλικό, να μην κάνει τίποτα επί της ουσίας και να περιμένει το νέο σχήμα για να το ενημερώσει αναλυτικά όποτε αυτό θα δεήσουν να συγκροτηθεί, ώστε μετά να γυρίσει από κεί που ήλθε (όπως ρητά προβλέπεται στην σχετική κυοφορούμενη διάταξη!!!)

 16. factorx avatar
  factorx 28/12/2011 18:32:47

  Aπορρίπτουν τις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων που παραιτήθηκαν για παρεμβάσεις στο έργο τους οι υπουργοί Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

  Σε κοινή τους ανακοίνωση μάλιστα σημειώνουν πως οι εισαγγελείς επιχειρούν να δημιουργήσουν την εντύπωση της παρέμβασης στο έργο τους, χαρακτηρίζοντας τη δημόσια αντίδρασή τους βεβιασμένη και υπερβολική.

  Αφού τονίζουν πως το σχετικό προσχέδιο για ανάθεση των καθηκόντων του Οικονομικού Εισαγγελέα σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει τεθεί υπόψη του κ. Πεπόνη για να διατυπώσει και εγγράφως την άποψή του, χωρίς να έχει διαμορφωθεί σε κανένα πολιτικό επίπεδο κυβερνητική απόφαση για την ανάληψη της σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας, προσθέτουν: «Όποιος ισχυρίζεται ότι υπάρχει θέμα "υπαγόρευσης ή απαγόρευσης" στη δράση του ως εισαγγελικού λειτουργού, οφείλει να αναφέρει αμέσως συγκεκριμένα στοιχεία, διαφορετικά συμβάλλει στη δημιουργία "γκρίζων ζωνών" που τόσο πολύ έχουν δηλητηριάσει τα τελευταία χρόνια τον δημόσιο βίο».

  Ολόκληρη η κοινή δήλωση των δύο υπουργών:

  Με θεσμική έκπληξη πληροφορηθήκαμε από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης ότι οι αντεισαγγελείς εφετών κ.κ. Γρηγόριος Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, επιφορτισμένοι, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, με τα καθήκοντα του Οικονομικού Εισαγγελέα και του αναπληρωτή του, υπέβαλαν προς τον εποπτεύοντά τους αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νικ. Παντελή την «παραίτησή» τους από τα καθήκοντα αυτά. Ως αιτία της κίνησής τους αυτής φέρεται, σύμφωνα με τις παραπάνω «πηγές», το γεγονός ότι «ήδη με σχέδιο νόμου που πρόκειται να κατατεθεί και μας κοινοποιήθηκε, όλως προφασιστικώς και με δήθεν επιχειρήματα ως αιτιολογία, επιχειρείται η αντικατάστασή μας και η απαλλαγή από την παρουσία μας».

  Με τη δημόσια αυτή κίνηση των παραπάνω αντεισαγγελέων εφετών επιχειρείται να δημιουργηθεί η εντύπωση της παρέμβασης στο έργο τους. Αυτό πλήττει βαθειά το κύρος της Δικαιοσύνης, καθώς ως παρέμβαση στο έργο τους εκλαμβάνεται η δήθεν πρόθεση της Κυβέρνησης να καταθέσει προς τη Βουλή σχέδιο νόμου με το οποίο τη θέση του Οικονομικού Εισαγγελέα αναλαμβάνει, αντί για αντεισαγγελέας εφετών, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου!

  Αρα, η ανάθεση των καθηκόντων του Οικονομικού Εισαγγελέα σε ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό εκλαμβάνεται από τους δύο παραπάνω αντεισαγγελείς εφετών ως προσβολή και ως παρέμβαση, την οποία προφανώς θα ασκήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Μήπως οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου και ο επικεφαλής τους Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχουν μικρότερο ζήλο, παρέχουν περιορισμένα εχέγγυα ανεξαρτησίας και είναι επιρρεπείς στη συγκάλυψη οικονομικών εγκλημάτων ή δεκτικοί εξωθεσμικών παρεμβάσεων;

  Η αλήθεια είναι ότι σε υπηρεσιακό επίπεδο είχε εκπονηθεί προσχέδιο διάταξης, μεταξύ πολλών άλλων και για την ανάθεση των καθηκόντων του Οικονομικού Εισαγγελέα σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του θεσμού σε πανελλαδικό επίπεδο.

  Μάλιστα, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής κατά της Φοροδιαφυγής που συνήλθε υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών, ετέθη το ερώτημα αν θα ήταν προτιμότερο για λόγους δικονομικούς, αλλά και λειτουργικούς, να τοποθετηθεί αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ως Οικονομικός Εισαγγελέας. Το ερώτημα αυτό απετέλεσε αντικείμενο ευρείας συζήτησης στην οποία μετείχε ο αντεισαγγελέας εφετών κ. Πεπόνης, αλλά και οι παριστάμενοι αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νικολούδης και πρώην αντεισαγγελέας εφετών κ. Διώτης, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ που θεώρησαν ότι ο θεσμός λειτουργεί ικανοποιητικά ως έχει.

  Επιπλέον αυτού, το σχετικό προσχέδιο ετέθη υπόψη του κ. Πεπόνη για να διατυπώσει και εγγράφως την άποψή του, χωρίς να έχει διαμορφωθεί σε κανένα πολιτικό επίπεδο κυβερνητική απόφαση για την ανάληψη της σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας.

  Συνεπώς, η βεβιασμένη και υπερβολική δημόσια αντίδραση των δύο αντεισαγγελέων εφετών, που δημιουργεί την εντύπωση ότι οι θεσμοί δυσλειτουργούν και συνιστά παρέμβαση στα καθήκοντά τους ακόμη και η σκέψη να ανατεθούν τα καθήκοντα του Οικονομικού Εισαγγελέα σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συνιστά σαφή προσβολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και θέτει σημαντικά ζητήματα κύρους και αξιοπιστίας της Δικαιοσύνης, επί των οποίων είναι βέβαιον ότι θα επιληφθεί αμέσως ο κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

  Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο υπαινιγμούς και αοριστίες και μάλιστα από εισαγγελικούς λειτουργούς τεταγμένους στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος. Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ σημαντικά και συγκεκριμένα βήματα στον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής με την ενεργοποίηση των ποινικών φορολογικών διατάξεων και είναι κρίμα να δημιουργούνται τώρα εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

  Όποιος ισχυρίζεται ότι υπάρχει θέμα «υπαγόρευσης ή απαγόρευσης» στη δράση του ως εισαγγελικού λειτουργού, οφείλει να αναφέρει αμέσως συγκεκριμένα στοιχεία, διαφορετικά συμβάλλει στη δημιουργία «γκρίζων ζωνών» που τόσο πολύ έχουν δηλητηριάσει τα τελευταία χρόνια τον δημόσιο βίο.

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ factorx 28/12/2011 22:43:19

   Αυτό το "θεσμική έκπληξη" πολύ με εντυπωσιασε..

   • madprof avatar
    madprof @ ΝΙΚΟΛΑΣ 29/12/2011 01:14:39

    Μια ακόμη Βενιζέλια βερμπαλιστική κοτσάνα! lol!
    Αφού στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής κατά της Φοροδιαφυγής θεώρησαν ότι ο θεσμός λειτουργεί ικανοποιητικά ως έχει, γιατί προτάθηκε σχέδιο νόμου;
    Μήπως η ανάθεση των καθηκόντων του Οικονομικού Εισαγγελέα σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό θα σήμαινε και το ανεξέλεγκτο των ενεργειών και αποφάσεών του; Υπόθεση εργασίας, κάνω!

  • boanerges avatar
   boanerges @ factorx 29/12/2011 09:03:43

   Αυτή η "θεσμική έκπληξη" όλα τα λεφτά.

  • Ariadne (Αριάδνη) avatar
   Ariadne (Αριάδνη) @ factorx 29/12/2011 11:52:52

   Αγαπητοί "γράφοντες" και σχολιαστές, Χρόνια πολλά !
   ΄Ελειψα λίγο καιρό, αλλά δέν μου λείψατε γιατί σας παρακολουθούσα απο μακρυά. Για αυτό που γράφουν οι κ.κ. Παπαιωάνου και Βενιζέλος, οτι δηλ. όποιος ΄εχει συγκεκριμμένα στοιχεία για "απαγόρευση ή Υπαγόρευση" να τα καταγγείλει, είναι μεγάλη βλακεία. ΄Οπως μεγάλη βλακεία είναι αυτό που λένε για τους επίορκους εφοριακούς, οτι όποιος έχει στοιχεία για χρηματισμό, να το καταγγείλει.Εγώ έτυχε και πλήρωσα σε εφοριακό χρήματα για να κάνω κάποια δουλειά, αλλά κύριε Βενιζέλο δέν μου έδωσε απόδειξη, οπότε τί στοιχεία να σας καταθέσω;;;;;Αλλως τε, "ο κόσμος τό' χει τούμπανο και 'μείς κρυφό καμάρι".
   Για το συγκεκριμένο θέμα, έχω να καταθέσω την εκτίμησή μου στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, γιατί έτυχε να τον γνωρίσω (απο την εργασία του) στην Χαλκίδα. Ο άνθρωπος δέν "παίζεται".Είναι πολύ τίμιος και στην διάρκεια της καριέρας του έχει πολές επιτυχίες.Οποιος μπορεί, ας κάνει μιά αναδρομή στην καριέρα του και θα με θυμηθεί. Για να φτάσει στο σημείο να παραιτηθεί, φαντάζομαι τί έγινε.Μεγάλη βρώμα κύριοι και κυρίες και πρέπει να κάνουμε κάτι για να την καθαρίσουμε.
   ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΝΗΣΟΥ !!!!
   Καλή χρονιά σε όλους !

 17. Y. avatar
  Y. 28/12/2011 18:44:51

  Πρόεδρε Αντώνη Σαμαρά
  Θέση ΔΙΚΗ ΣΟΥ και ΝΔ, εδώ και τώρα
  ΘΕΣΗ, όχι στρογγυλέματα
  Πιάσε το παλμό του λαού, της βάσης της ΝΔ, που σε επέλεξαν και σε ανέδειξαν επαξίως
  Σπάσε τ’ αυγά επιτέλους
  Θα είναι κέρδος για την Ελλάδα, τη Παράταξη, δικό σου
  Τόλμησε...

 18. Χαρίλαος avatar
  Χαρίλαος 28/12/2011 18:59:11

  Στις αιτιάσεις τι κάνει η Ν.Δ., φταίει το πασοκ κλπ η απάντηση είναι ότι... την δόξα πολλοί... εμίσησαν, το χρήμα όμως ουδείς... Το σύστημα πασοκ ζει και βασιλεύει... γιατί πάρα πολλοί βολεύονται με αυτό! Εντός και εκτός πασοκ...
  Και ο Στελλάρας όταν τραγουδούσε "αυτοί που πρέπει να μιλήσουν δεν μιλούν" αυτό ακριβώς εννοούσε...!
  Και για να είμαι δίκαιος, φωνές υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά πνίγονται τεχνηέντως και δεν τις ακούει κανείς...
  Και αυτό το γεγονός με τους οικονομικούς εισαγγελείς είναι θέμα λίγων ημερών να ξεχαστή γιατί δεν βολεύει το σύστημα...

 19. theo1611 avatar
  theo1611 28/12/2011 18:59:39

  H διαίσθησή μου λέει ότι ο ανασχηματισμός θα αρχίσει από Βενιζέλο και Παπαϊωάννου, ιδίως αν οι παραιτηθέντες εισαγγελικοί λειτουργοί καταθέσουν και καμμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, συγκεκαλυμένη απειλή, κλπ.

 20. Ραβινος avatar
  Ραβινος 28/12/2011 20:14:18

  Ειθε να ζησουμε εποχες δικαστικων ηρωων σ'αυτες του Τσερτσετη & Πολυζωιδη !
  «Εν ονόματι του βασιλέως σας διατάσσω να υπογράψετε την απόφαση», φωνάζει ο Φρουραρχος .

  «Προτιμώ να μου κόψετε το χέρι!», απαντά ο Πολυζωίδης.

  «Δεν θα με έχετε συνεργό στον φόνο δύο αθώων ανθρώπων», λέει ψύχραιμα ο Τερτσέτης.''

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ Ραβινος 28/12/2011 21:55:56

   Αχ φίλε μου Ραβίνε , με ποιούς θα τις ξαναζήσουμε αυτές τις εποχές?
   Με τις Μπουρμπούλιες?

 21. Κιτσος52 avatar
  Κιτσος52 28/12/2011 20:28:52

  Ειχαμε κι εναν να προσευχηθει για παρτη μας...να σωθη η Ελλαδα.....κι αυτον τον εκλεισαν στον Κορυδαλλο...........(Λεγεμε Εφραιμ...)

 22. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 28/12/2011 21:32:43

  Χαίρομαι για την άμεση ανταπόκριση των στελεχών της ΝΔ που συμμετέχουν ελέω ΕΚΑΣ στο ΥΠΟΙΟ... και μετά απορούν για τον δισταγμό του κόσμου ορισμένα "στελέχη" και τις δημοσκοπήσεις.

  ΥΓ

  ...όσο για τους εισαγγελείς που παραιτήθηκαν το έχω γράψει πολλές φορές ο μόνος σίγουρος τρόπος για να βρεις τον μπελά σου στην Ελληνική Δημοκρατία είναι να κάνεις τη δουλειά σου.
  Κάθε ημέρα ακροβατούμε μεταξύ εντολών, πιέσεων και του γράμματος του νόμου. Οι υπάλληλοι στο Δημόσιο πρέπει να ισορροπούν μεταξύ των άνωθεν εντολών και του καθήκοντος.
  Οταν δε ...παραιτούνται ή τους αλλάζουν αντικείμενο χειροκροτούνται και ξεχνιούνται μέχρι την επόμενη σκοπιμότητα.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Ο Ιθαγενής 28/12/2011 21:40:18

   Αγαπητέ Ιθαγενή, το έχουμε καταλάβει ότι κανονικά, σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, θα είχε κατεβεί χιλιάδες κόσμος στο πεζοδρόμιο για το θέμα της παραίτησης των εισαγγελέων;
   Εδώ μιλάμε για κανονική παρακρατική Cosa Nostra. Και ας έρθει ο κύριος Γεωργίου να μας πει ότι τον αδικώ που τον θεωρώ εξυπηρετητή συμφερόντων μεγάλων...
   Αλλά, βλέπεις, δυστυχώς τίποτα...
   Άρα, μια χαρά τον προφυλάκισε τον Εφραίμ η Καλού. Την κατάλληλη στιγμή, βρίσκουν μία κολλημένη ανακρίτρια (γεμάτη η δικαιοσύνη από τέτοιες δικαστίνες), αναστατώνεται το σύμπαν, και μια χαρά συμβαίνουν τα διάφορα όντως σοβαρά. Και δεν παίρνει κανείς χαμπάρι. Ποιος Πεπόνης όταν υπάρχει ο Εφραίμ;

 23. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 28/12/2011 21:35:23

  Aυτό είναι το σοβαρό θέμα, αλλά ουδείς ασχολείται με αυτό. Το ζήτημα είναι να προφυλακιστεί ο Εφραίμ, που έτσι και αλλιώς και θα δικαζόταν και δεν θα το έσκαγε! O απόλυτος παραλογισμός και το απόλυτο μανιπουλάρισμα. Βρέθηκε μία κολλημένη ανακρίτρια και έκανε ανάστατο τον τόπο και ανακαλύψαμε τα πραγματικά μας προβλήματα...
  Το άρθρο στους aegean times για τους Κούρδους εκ Τουρκίας που συλλαμβάνανε στην Μυτιλήνη με τα μπιτόνια και επενέβαιναν αόρατοι και ορατοί παράγοντες να αφεθούν ελεύθεροι - το 2001 αυτά, υπουργός Εξωτερικών ο τρελοκαταθλιπτικός - το διαβάσατε; Τη συμπαράσταση της αριστεράντζας της Μυτιλήνης στους "κακόμοιρους" Κούρδους (που για να χορτάσουν την πείνα τους αγόραζαν...βενζίνη από όποιο βενζινάδικο έβρισκαν στη Λέσβο...) τη διαβάσατε;
  By the way, ευχαριστώ πολύ την κυρία Ειρήνη Καλού, γιατί με τον κάλο της κατά των παπάδων πλήρωσα σήμερα τη δόση από την έκτακτη εισφορά, 300 ευρώ παρακαλώ, και ούτε το κατάλαβα. Σχεδόν υπνωτισμένος, για να μην πω πανευτυχής...
  Συγγνώμη, αλλά τέτοια χώρα που είμαστε, μόνο με μια εθνική καταστροφή θα συνέλθουμε, ίσως...

 24. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 28/12/2011 22:18:37

  Σχόλιο Harry Klynn
  Μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να πλησιάζουν τα CDS, τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τον Γεωγίου (καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ) τις καταγγελίες Κουσελά για ύπαρξη λίστα φοροφυγάδων, , τον Σπινέλη (ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που επιβλήθηκαν, μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αλλά και οι καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» (4-4-2) που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις πληρωμές οφειλών στο Δημόσιο) τον Καπελέρη κλπ… κλπ… ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ… Το είπα και το ξαναλέω, ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, αν δεν καθαρίσει πλήρως η χώρα από τα πασοκικά ζόμπι, πολλά ακόμα έχουν να δούνε τα μάτια μας και ακόμα πιο πολλά θα φορτωθούν στις πλάτες του Ελληνικοί λαού… Όσο αφορά δε στην κυβέρνηση οπερέτα του Αμέριμνου τραπεζίτη που θα μας έσωζε και αυτή με τη σειρά του… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν…
  Κόβουν, ράβουν, συνεχίζουν να αρπάζουν κι ο μ@&@%@# ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει με τα αίμα του… ΞΥΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΜΕ ΞΥΛΑ , ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ… ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ και να στηρίζουν ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΡΑ…

 25. ηλιουγεννος avatar
  ηλιουγεννος 28/12/2011 22:26:00

  Υπηρξε βομβιστική ενέργεια πριν απο μερικές εβδομάδες κοντά στο σπίτι κάποιου απο τους ανωτέρω;;;;;

 26. ontense7 avatar
  ontense7 29/12/2011 00:08:45

  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.???ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΥΤΗΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ..ΑΗΔΙΑΖΩ ΚΑΙ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,,,.-

 27. jctergal avatar
  jctergal 29/12/2011 00:09:51

  Εδώ που πήγε να γίνει κάτι σοβαρό με τα δις έκοψαν την έρευνα κ μετά θυμήθηκαν τον Εφραίμ επειδή πήγε στη Ρωσία.

  Είμαστε για κλάματα

 28. karenin avatar
  karenin 29/12/2011 00:10:11

  ''Οταν το κράτος αποφάσισε να βάλει τέλος στην τρομοκρατία, ψήφισε
  πρώτα νόμους, τον αντιτρομοκρατικό, και μετά διέθεσε υπερσύχρονα μέσα εφόδια, και όσο ανθρώπινο δυναμικό ηταν απαραίτητο. Με συνοπτικές διαδικασίες, είχαμε αποτελέσματα. Επειδή θεωρούμε την φοροδιαφυγή εξίσου σημαντική απειλή για την χώρα, καλούμε την κυβέρνηση να ζητησει απο τους δύο εισαγγελείς να παραμέινουν στην θέση τους, να τους εξασφαλίσει όλα τα εχέγκεια για την απρόσκοπτη λειτουργεία τους, και να τους παράσχει όλα τα απαραίτητα μέσα, και το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο για την καλύτερη επίτευξη των στόχων.
  Τέλος καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να αποπέμψει άμμεσα τον υπ. οικονομικών κ. Βενιζέλο, διότι η μέχρι τώρα στάση του αποτελεί τροχοπέδη στην κάθαρση που έχει ανάγκη η χώρα.''
  Κάπως ετσι έπρεπε να ήταν η ανακοίνωση της ΝΔ για το θέμα.

 29. deldio avatar
  deldio 29/12/2011 01:27:59

  Αφού το πράγμα έφτασε εδώ που έφτασε, γιατί οι δύο παραιτηθέντες εισαγγελείς δεν μιλάνε συγκεκριμένα και δεν κατονομάζουν; Αυτό θα αποτελέσει την καλύτερη ασπίδα τους. Τέρμα πιά με τις αοριστολογίες τις γενικολογίες και τα υπονοούμενα.

 30. DIM avatar
  DIM 29/12/2011 02:14:57

  Στο ποδοσφαιρικου τυπου συστημα διανομης του εθνικου πλουτου 4-4-2 λειπει ο ενδεκατος παικτης, ο τερματοφυλακας, το κομμα, που δεχεται και πιανει τις πασες ολων των αλλων.

 31. Ονομα? Πλακα κανετε.... avatar
  Ονομα? Πλακα κανετε.... 29/12/2011 03:49:47

  Αν ερευνουσαν την υποθεση των cds γιατι παραιτηθηκαν? Ας την βγαζαν πρωτα στη φορα κι ας πηγαιναν μετα στο καλο.

 32. GEORGE_SPOROS avatar
  GEORGE_SPOROS 29/12/2011 13:28:19

  ΠΑΣΟΚ Η ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  Η υπομονή των πολιτών τελειώνει.Τα τελευταία γεγονότα αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο 'χώρο' του ΠΑΣΟΚ είναι το μεγάλο πρόβλημα.Θέλετε αποδείξεις;;;;;;
  1)Μόλις το Δικαστήριο του Μονάχου φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τις 'μίζες των υποβρυχίων' εκείνοι ανακαλύπτουν τον Εφραίμ (Βατοπαιδι).
  2)Όταν η 'επιτροπή μελέτης του χρέους' της Βουλής γνωματεύει οτι το χρέος δεν είναι βιώσιμο ο Βενιζέλος ως δικτάτορας την καταργεί.
  3)Όταν έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι λειτουργίες της ΕΛ.ΣΤΑΤ την διαλύουν.
  4)Όταν οι 'εισαγγελείς' οικονομικού εγκλήματος αντιμετωπίζουν ζητήματα που κινούνται στην 'καρδιά' του ΠΑΣΟΚ τους σπρώχνουν στην παραίτηση.

  Αρκετά τους πλήρωσε και τους πλήρωνει ο λαός.Είναι ώρα να πάνε σπίτι τους για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.Δεν μπορεί η χώρα να είναι 'όμηρος' των 'πονηρών' και 'ανικάνων'.Επιτέλους έχουν όρια τα πράγματα.

  Την ώρα που ο Πρόεδρος της Κύπρου αναγγέλει τα αποτελέσματα των ερευνών σε φυσικό αέριο εμείς δεν καθορίσαμε ούτε την ΑΟΖ.

  Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δημοκρατίας Κ.Αντώνη Σαμαρά.Να οδηγήσει την χώρα οσο μπορεί νωρίτερα σε εκλογές και να τελειώνει αυτή η ιστορία με το ΠΑΣΟΚ.Αρκετά περιθώρια δώσαμε στους 'Αλήτες' δεν τους ανεχόμαστε άλλο.Δεν μπορούμε ούτε καν να τους βλέπουμε στα 'μέσα'.Αρκετά τους πληρώσαμε όλους αυτούς τους τσαρλατάνους.

 33. ΜΠΑΜΠΗΣ avatar
  ΜΠΑΜΠΗΣ 29/12/2011 17:07:24

  ΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΣΤΙΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ....
  ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

 34. NIKOS avatar
  NIKOS 31/12/2011 12:03:05

  όλη η οικογένεια Βενιζέλου ( πατέρας και βαλε ) είναι μέσα στην παρανομία , δεν μου ακούγετε παράξενα ότι αυτός κρύβετε πίσω από όλα αυτά , άσε που το φαντάστηκα !!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.