#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/01/2014 18:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την πρώτη απώλεια βουλευτή του μετράει ο ΣΥΡΙΖΑ – ανεξάρτητος πλέον ο ΤατσόπουλοςΣτην ανεξαρτητοποίησή του προχώρησε απ’ το ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά από συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα η Κουμουνδούρου είχε πετάξει το μπαλάκι στο βουλευτή της Β’ Αθηνών ζητώντας του να παραιτηθεί παραδίδοντας στο ΣΥΡΙΖΑ τη βουλευτική του έδρα.  Σ’ αυτή την απόφαση είχε καταλήξει το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε ο Πέτρος Τατσόπουλος προς τον Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει ουσιαστικά και τυπικά εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Τελικά στην κατ’ ιδίαν συνάντηση Τσίπρα – Τατσόπουλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φοβήθηκε να τραβήξει το σχοινί και «συμφώνησαν» σε βελούδινο διαζύγιο.

Η Κουμουνδούρου με επίσημη ανακοίνωσή της νωρίτερα ανέφερε ότι «είναι αδιανόητη και έξω από τις αξίες μας η διαθεσιμότητα της παραίτησης από την Κ.Ο., όταν αυτή δεν συνοδεύεται και από την διάθεση της βουλευτικής έδρας υπέρ του κόμματος», αποδοκιμάζοντας πολιτικά τη στάση και τις απόψεις Τατσόπουλου στο πνεύμα των δηλώσεων που είχε κάνει ο γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος εκτός των άλλων είχε αποδώσει σε κίνητρα προσωπικής προβολής του Πέτρου Τατσόπουλου τη στάση που κρατάει ο συγκεκριμένος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης η Κουμουνδούρου αποδοκίμαζε, ως «υβριστική» και «απαξιωτική» που «αντιστρατεύεται το κλίμα αλληλεγγύης και την κουλτούρα» του ΣΥΡΙΖΑ, και τη στάση του Βασίλη Διαμαντόπουλου που είχε χαρακτηρίσει «προβοκάτορα» τον Πέτρο Τατσόπουλο μετά τις δηλώσεις του τελευταίου ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν περιθωριακά στοιχεία που συμπαθούν τη «17Ν».

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της λειτουργίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίασή της. Ωστόσο όπως φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να αποφύγει να χρεωθεί μια διαγραφή με δική του ευθύνη καθώς στην Κουμουνδούρου φοβούνται ότι θ’ ανοίξει «ο ασκός του Αιόλου» σε ότι αφορά την ηρεμία και τη συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας ενόψει μάλιστα δύο εκλογικών αναμετρήσεων σε πολύ λίγους μήνες.

Ουσιαστικά το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας έκανε μια ύστατη προσπάθεια να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα απ’ αυτά που πήγαινε να λύσει καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε ήδη ταχθεί δημόσια κατά οποιασδήποτε κύρωσης σε βάρος του Τατσόπουλου. Για τον Αλέξη Τσίπρα η ιδανική εξέλιξη θα ήταν να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στον κόμμα ο βουλευτής της Β’ Αθηνών. Τελικά η άρνηση του Πέτρου Τατσόπουλου να υποταχθεί στις αξιώσεις Τσίπρα οδήγησαν στο βελούδινο διαζύγιο των δύο πλευρών.

Πάντως η κίνηση αυτή του Αλέξη Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει στη μεθοδολογία της με το χειρισμό που ακολουθήθηκε και τον περασμένο Νοέμβριο με την επιπλέον πτυχή ότι τώρα η Κουμουνδούρου επιχειρεί να χρεώσει το προαναγγελθέν διαζύγιο με τον Πέτρο Τατσόπουλου όχι απλά στον ίδιο αλλά σε κίνητρα προσωπικής του προβολής απαξιώνοντας έτσι το όποιο πολιτικό διακύβευμα των απόψεων και της εν γένει στάσης του. Και αυτό γιατί μπορεί η περίπτωση του Πέτρου Τατσόπουλου να είναι ως τώρα μοναδική, έχει όμως έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Είναι ο βουλευτής που διαφοροποιήθηκε τασσόμενος κατά της απλής αναλογικής κατά συνέπεια και σε ζητήματα που σχετίζονται με το ποιες είναι οι ενδεδειγμένες για το ΣΥΡΙΖΑ πολιτικές συνεργασίες. Είχε ακόμη αντιταχθεί ανοιχτά στον πόλεμο της Κουμουνδούρου με συγκεκριμένους εκδοτικούς ομίλους τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ επένδυε ευρύτερους πολιτικούς στόχους πάνω σ’ αυτές τις αντιπαραθέσεις. Αξίζει δε να θυμηθεί κανείς ότι κατά δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου υπάρχουν και άλλοι στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που ασπάζονται τις απόψεις του.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ήδη απ’ το Νοέμβριο το antinews με αφορμή τις τότε διαφοροποιήσεις Τατσόπουλου είχε υποστηρίξει ότι μπαίνει σε δοκιμασία η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και είχε θέσει το ερώτημα κατά πόσο είναι εύκολο να μείνει αλώβητο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Βλέπε τα σχετικά άρθρα: Υπό δοκιμασία η συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ και Θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει αλώβητος ;

 Κάλχας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΡΗΓΟΡΗΣ avatar
  ΓΡΗΓΟΡΗΣ 10/01/2014 18:39:48

  Eπειδή κάποιοι απορούσαν τάχα τί θα κάνει ο Τσίπτας ως Πρωθυπουργός αν οι "παλαβές" στνιστώσες του (που σημειωτέον οτι τότε θα αντιπροσωπεύουν το 3% περίπου των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθήσουν να τον εκβιάσουν ή να αμολάνε πομφόλυγες τύπου Τατσόπουλου, ιδού το μυστικό (καλύτερο απ' του Αντρέα): " βελούδινο διαζύγιο"... Ούτε καβγάδες, ούτε διαγραφές.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 10/01/2014 19:29:25

   Ναί ἀλλά ὅπως πάντα τό ἀποτέλεσμα μετράει καί τό ταμπλό ἔδειξε -1...

   • ΓΡΗΓΟΡΗΣ avatar
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ @ Κυθήριος 10/01/2014 20:05:40

    Εννοείς οτι στις εκλογές ο Τατσόπουλος θα πάρει -1? Πιθανόν...Ούτε τη δική του δηλαδή, όπως είναι φυσικό άλλωστε.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 10/01/2014 20:05:51

   Ο Τατσόπουλος δεν είναι παλαβή συνιστώσα. Ο Διαμαντόπουλος είναι. Και πήγε με τον 2ο και τους υπόλοιπους ακραίους του κόμματος ο Τσίπρας επειδή δε θα τολμήσει ποτέ να συγκρουστεί με τόσο ακραίες συνιστώσες που θα του κάνουν το "μαγαζί" καλοκαιρινό. Και μετά αντιδράνε οι συριζαίοι με όσους μιλούν περί των 2 των 2 άκρων...

   • Πτήση avatar
    Πτήση @ Γεώργιος Τ. 10/01/2014 21:19:09

    '' Ο Τατσόπουλος δεν είναι παλαβή συνιστώσα.''
    Είναι όμως πιόνι του συστήμστος σε διατεταγμένη υπηρεσία, χυδαίο ανθελληνικό φερέφωνο και ασήμαντο καραγκιοζάκι. Σταματήστε πια την τυφλή προπαγάνδα αγαπητέ, καταντάτε αστείος!
    Όσο για τον κ.Διαμαντόπουλο, ένας ακόμη τυχάρπαστος θαμώνας του Κοινοβουλίου είναι ο άνθρωπας, που απλά μέρες μετράει..... Σιγά μην περάσει ξανά το κατώφλι ο....επικίνδυνος χαζοβιόλης.

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ Πτήση 10/01/2014 22:22:48

     Δε μου είναι αρεστός ο Τατσόπουλος. Όμως λέει ότι πιστεύει. Και τα βάζει με όλους, ακόμη και τους συντρόφους του. Και το να λες πράκτορα τον Τατσόπουλο και χαζοβιόλη τον ακρότατο ακραίο, δείχνει ποιος είναι ο αστείος...

     Τυφλή προπαγάνδα έτσι; Ενώ εσύ που βλέπεις καλά μέσα στα σκοτάδια σου; Έχεις ξεφύγει προ πολλού...

     • Πτήση avatar
      Πτήση @ Γεώργιος Τ. 11/01/2014 06:54:09

      Σας είναι...αρεστός ο κ. Τατσόπουλος κύριε, όχι γιατί τάχα λέει ''ό,τι πιστεύει'' (και ο κ. Πολύδωρας λέει κι αυτός ''ό,τι πιστεύει'', μα δε σας ...χαροποιεί ισόποσα), αλλά γιατί κοντόφθαλμα σας ευχαριστεί η σκέψη πως ρεζιλεύει τον αντίπαλο χώρο με την αισχρότητα και τη βλακεία του. Τόσο ...ακριβή είναι η αποδοχή σας.
      Ο κ. Διαμαντόπουλος τώρα, είναι μία άξεστη, γελοία, γραφική φιγούρα που αυτοαποκαλύπτεται δημόσια και κανέναν δεν μπορεί να παραπλανήσει. Ως τέτοιος, είναι απλώς ένας βλαξ περιορισμένου βεληνεκούς. Ο κυρ Τατσόπουλος όμως, που περιφέρεται στα βρωμοκάναλα και κάνει τη ''δουλειά'' που του έχουν κάθε φορά αναθέσει φορώντας την προβιά του τάχα.... διανοούμενου και ...λογοτέχνη, παραπλανά, αποπροσανατολίζει και μπερδεύει τους αθώους και αδαείς. Άρα πρόκειται περί επικίνδυνου υπηρέτης και επιζήμιου βλακός, μεγαλύτερου βεληνεκούς. Καταλάβατε τώρα αυτό που προσποιείστε οτι δεν καταλαβαίνετε;

     • Γεώργιος Τ. avatar
      Γεώργιος Τ. @ Πτήση 11/01/2014 11:14:00

      Το θέμα είναι ότι ο Τσίπρας κάλυψε τους προφανείς αντιδημοκράτες-μπολσεβίκους και τσακώθηκε με τον ψευτοκουλτουριάρη Τατσόπουλο που οποιοσδήποτε ξέρει Ελληνική Ιστορία γνωρίζει πόσο μη Έλληνας στην ψυχή είναι και δε τον υπολογίζει ότι και να λέει στα θέματα εθνικής συνείδησης. Τώρα λοιπόν που έφυγε από το σύριζα, αυτός έχει μόνο να χάσει πολιτικά. Που να πάει. Στη Ρημάδ; Και; Πολύ πιθανό να μην ξαναμπει στη βουλή. Ο Διαμαντόπουλος πού ξέρεις όμως αν ξαναμπεί ή όχι όταν μένει στους κόλπους του Σύριζα και τον καλύπτει η αξιωματική αντιπολίτευση σε τέτοιες αηδιαστικές απόψεις που εκφέρει εδώ και χρόνια; Δε συμπαθώ κανέναν τους. Πιο επικίνδυνος πλέον αυτός που έχει κάλυψη από το 2ο κόμμα στη Βουλή, παρά ο ανεξάρτητος. Μάλλον εσύ κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις δυστυχώς (αν δεν προσποιείσαι έχεις ελαφρυντικά ότι και να λες πλέον) και συνεχίζεις να ξεχειλίζεις εμπάθεια...

     • Πτήση avatar
      Πτήση @ Γεώργιος Τ. 11/01/2014 14:48:17

      ''Ο Διαμαντόπουλος πού ξέρεις όμως αν ξαναμπεί ή όχι όταν μένει στους κόλπους του Σύριζα ...'' Δεν έχουμε δικτατορία, δημοκρατία έχουμε και σύμφωνα με το Σύνταγμα, στη Βουλή μπαίνουν αυτοί που οι ψηφοφόροι επιλέγουν. Πολλά σκουπίδια, λίγοι σοβαροί και συνεπείς. Αν οι ψηφοφόροι του Σύριζα δεν ντρέπονται που μιλάει επ΄ονόματί τους ο κ. Διαμαντόπουλος, πιθανόν να τον ξαναψηφίσουν...Η ανοησία είναι δικαίωμα. Δεν απαγορεύεται ούτε αφαιρείται με ...λοβοτομή.
      Ο κ.Διαμαντόπουλος είναι θλιβερή ατραξιόν και ο κ. Τατσόπουλος κινούμενο σκοτεινών συμφερόντων. Δικαίωμά σας να εθελοτυφλείτε. Έτσι κι αλλιώς -χωρίς εμπάθεια-
      :-), μονίμως εθελοτυφλείτε κι ερμηνεύετε την πραγματικότητα με την ...αντικειμενικότητα που χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του κ. Σίμου Κεδίκογλου. Δε φταίω εγώ που σας το λέω, αλλά εσείς που το πράττετε. Καλό σας απόγευμα.

     • Γεώργιος Τ. avatar
      Γεώργιος Τ. @ Πτήση 11/01/2014 21:49:16

      Σιγά μην περίμενα τον κάθε Κεδίκογλου να καταλάβω τι μου γίνεται. Άλλοι αντιδρούν προκατειλλημένα και παίζουν το παιχνίδι "άσπρο εσυ-μαύρο εγώ" εδώ και πολλούς μήνες και για αυτό μιλώ για ξεκάθαρη εμπάθεια. Κόλλησες και δε το κατάλαβες...

     • Πτήση avatar
      Πτήση @ Πτήση 12/01/2014 07:27:56

      Ο ''κολλημένος'' φανατικός είσαστε εσείς αγαπητέ, που αδυνατείτε να διακρίνετε την πραγματικότητα, τυφλωμένος από την οξεία κομματίτιδα που σας έχει προσβάλει εγκεφαλικά.

     • Geros avatar
      Geros @ Πτήση 12/01/2014 11:14:43

      @Φθίση
      Πρωί πρωί την Κυριακή να μπαίνει κανείς σε ένα site και να μοιράζει 4-5 προσβλητικά σχόλια ελπίζοντας κάποιος να απαντήσει για να αρχίσει καβγά ..... τι θλιβερός τρόπος να ζεις!
      Προφανώς η εξάρτηση σας στο να προσβάλλετε και να σας προσβάλουν χρήζει ιατρικής βοηθείας ....

      Έχετε προσέξει ότι τις περισσότερες φορές εσείς λέτε την τελευταία κουβέντα?
      Αυτό δεν γίνεται επειδή τους ... αποστομώνετε αλλα γιατί αυτοί σε αντίθεση με εσάς ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ! Έχουν αλλα καλύτερα πράγματα να κάνουν.

 2. Πτήση avatar
  Πτήση 10/01/2014 20:14:56

  Ευτυχώς πάντως που ο κ. Πέτρος ο μεγαλόψυχος που έχει κάνει το ...ψυχικό στη μισή Αθήνα, κράτησε την έδρα του κι έτσι, δε θα χάσουμε τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις του ταλαντούχου λογοτέχνη, που αποτελούν πραγματικά πνευματικό πλούτο ανεκτίμητης αξίας, για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
  Πέτρο, εσύ και η Ρεπούση αποτελείτε το τέλειο δίδυμο. Μη χάνεις καιρό, προσχώρησε άμεσα στη Ρημάδ, να συμπληρωθεί το καρέ της απόλυτης χυδαιότητας, που χαρακτηρίζει την τραβεστί ''αριστερά'' της ...ευθύνης :-).
  Ρεπούση, Ψαριανός, Τατσόπουλος, Μπίστης!!! Τε λει ό τη τα.

 3. πΔπ avatar
  πΔπ 10/01/2014 20:35:25

  Η Κουμουνδούρου με επίσημη ανακοίνωσή της νωρίτερα ανέφερε ότι «είναι αδιανόητη και έξω από τις αξίες μας η διαθεσιμότητα της παραίτησης από την Κ.Ο., όταν αυτή δεν συνοδεύεται και από την διάθεση της βουλευτικής έδρας υπέρ του κόμματος»

  Δεν τα έλεγε αυτά η Κουμουνδούρου για τους αποχωρίσαντες Βουλευτές της ΝΔ.
  Τότε τους ερχόταν βολικά, ε;

  • Draco avatar
   Draco @ πΔπ 10/01/2014 21:14:04

   Τα καλά και συμφέροντα τας ψυχάς ημών... Μα εάν παρέδιδαν την έδρα οι αποχωρούντες από την ΝΔ τι κέρδος θα είχε ο τσύριζα;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ πΔπ 10/01/2014 22:23:57

   Εμ βέβαια. Και τα συμπεθεριά με τον Καμμένο που έτσι ακριβώς έκανε τα ξεχνάμε τώρα. Τώρα μιλάμε για αξίες...

 4. δημης avatar
  δημης 10/01/2014 21:51:36

  Βέβαια ...βέβαια η ..ΑΠΩΛΕΙΑ του άνω ορόφου καμουφλαρισμένη ...να μη τη μετράμε...

 5. el greco avatar
  el greco 10/01/2014 22:17:03

  «Επειδή όμως, όντως, χωρίς την προίκα του κόμματος δεν μπορείς να…
  μπεις στη Βουλή, θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνεις στη Βουλή, και για οποιοδήποτε λόγο, συνειδησιακό για παράδειγμα, να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το κόμμα σου και να ανεξαρτητοποιείσαι και να παίρνεις και την έδρα σου μαζί. Θεωρώ απαράδεκτο να μη δίνεις την έδρα σου πίσω στο κόμμα, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως έκαναν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, και άλλοι. Και το θεωρώ απαράδεκτο, διότι χωρίς το κόμμα, δεν θα έμπαινες στη Βουλή.
  Και εγώ είμαι έτοιμος να παραιτηθώ ανά πάσα στιγμή, το έχω άλλωστε αποδείξει στη ζωή μου, δεν κωλώνω, είμαι και ευεπίφορος στις παραιτήσεις, από παραίτηση σε παραίτηση πάω, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θελήσω να παραιτηθώ, αλλά θα παραδώσω και την έδρα μου, σε αυτούς οι οποίοι με τίμησαν με το να με βάλουνε στο ψηφοδέλτιό τους. Κι αυτό θα το κάνω εάν έρθω σε ρήξη με τη συνείδησή μου.»
  (Η δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου είναι από συνέντευξή του στοtvxs τον Μάιο του 2012.)

  • someone avatar
   someone @ el greco 10/01/2014 23:56:32

   πιστος στις αρχες του!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 10/01/2014 22:30:40

  Ετσι όπως του φέρονταν οι σύντροφοι,προτίμησε την φυγή απο την ατίμωση.
  Καλά έκανε!

 7. Κώστας ,Πεύκη avatar
  Κώστας ,Πεύκη 10/01/2014 22:59:58

  Πάντως ο Τατσόπουλος δεν ανήκε σε καμιά συνιστώσα, δεν ήταν καν μέλος ή φίλος του ΣΥΡΙΖΑ (το πιο απλό πράγμα στον κόσμο είναι να γίνει κάποιος μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει σε αντίθεση με το ΚΚΕ π.χ.), ήταν συνεργαζόμενος βουλευτής, όπως είναι η Λιάνα Κανέλλη με το ΚΚΕ.

  Όσοι είναι στις συνιστώσες, π.χ. ο Λαφαζάνης από αριστερά, είναι απόλυτα υπάκουοι και προσπαθούν (επιτυχώς ως τώρα) να συγκρατήσουν τον κόσμο που έφυγε από το ΚΚΕ το 2012.(Δεν μιλώ μόνο για το 4 % που εγκατέλειψε το ΚΚΕ το Ιούνιο και έριξε το ΚΚΕ στο 4,5 % από το 8,5%, αλλά άλλο ένα 3-4 % που έφυγε από το ΚΚΕ από τον Ιανουάριο του 2012 που σε όλα τα γκάλοπ ήταν πάνω από το ΣΥΡΙΖΑ και με ποσοστά 11-13 %.

  Μέχρι να σχηματίσουν κυβέρνηση όλα μέλι γάλα.Μετά θα βγουν οι σπάθες.

 8. dim avatar
  dim 10/01/2014 23:27:23

  Ο Τατσόπουλος σε καμία περίπτωση δεν μου είναι συμπαθής, αλλά όταν ο Τσίπρας έχει να επιλέξει ανάμεσα στον επισημο εκπρόσωπο της αναρχίας εντός του κοινοβουλίου και τον Τατσόπουλο, και επιλέγει τον αναρχικό παπασούρα, αυτό μου λέει ότι σήμερα έχασε και την τελευταία πιθανότητα που μπορεί να είχε για να κερδίσει τον οικογενειάρχη, νοικοκυραίο Έλληνα που αγαπά όσο τίποτα την οικογένεια του και τη πατρίδα του...

  • mara M. avatar
   mara M. @ dim 11/01/2014 02:16:50

   Oταν ο Τατσόπουλος ονειρεύεται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ σε ποιους απευθύνεται Dim; στους νοικοκυρέους (που τους ξενοικοκύρεψαν) που αγαπάνε όσο τίποτα την πατρίδα τους (που την κατέστρεψαν) και τα παιδιά τους (που τα βλέπουν να ξενιτεύονται;)

 9. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 11/01/2014 00:05:31

  Ἐσεῖς τί λέτε,ὅταν θά ἔλθει ἡ μεγάλη ἐκείνη ὥρα τῆς μητέρας τῶν μαχῶν,θά ἀφήσουν μισή Ἀθήνα ψήφους στήν ἀπ' ἔξω; Ἐδῶ ἐμεῖς ὁλόκληρη Ντόρα κατάπιαμε ἀμάσητη,εἶναι δύσκολο νά δεχτοῦν πάλι πίσω τόν Πέτρο τόν προβοκατοροκτόνο;
  Γιά τά μάτια τοῦ κόσμου ὅλααα...

 10. Eva avatar
  Eva 11/01/2014 01:08:25

  Φοβερή διατύπωση όντως.
  Μαγκιά.
  Μην ξεχνάμε όμως οτι ο Τατσόπουλος
  συγκρούστηκε με τον Διαμαντόπουλο δηλαδή σιγά τ αυγά.
  Ο Αλέξης είναι φίλος του, όπως μας είπε.
  Για να μην κάνουμε και συνειρμούς το λέω...

 11. Eva avatar
  Eva 11/01/2014 01:15:00

  Τα είπε αυτά? Ε, τα ξελέει.
  Κάτι η δόξα, κάτι η βουλευτική αποζημίωση...
  κάτι οι επιτροπές- κι ας μην πολυπληρώνονται (Ταμήλος)
  ...άλλαξε γνώμη ο άνθρωπος.

 12. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 11/01/2014 01:56:16

  Αναλύσεις επι αναλύσεων χωρίς αναφορά στο τι είναι ο Σύριζα. Ο Σύριζα είναι ένα 3% θολωμένων και προβληματικών που ήταν πάντα και ένα 20-30% Πασόκων που ονειρεύονται εποχές ΠΑΣΟΚ , αρπαχτές , ρεμούλες και διορισμούς με τον Σύριζα αφού το ΠΑΣΟΚ τελείωσε . Αντίστοιχη διαρροή ίσως λίγο μικρότερη (10-15%) έχει η ΝΔ προς την ΧΑ. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. Μη ψάχνετε ιδεολογίες και τρίχες αυτά πεθάνανε εδώ και δεκαετίες , η μάχη για τον επιούσιο δίνεται καθημερινά πλέον και θα μετράμε θύματα. Οι εκλεγμένοι κάθε φορά με 6-8 χιλιάρικα το μήνα δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα και προσπαθούν να μας πείσουν πόσο απαραίτητοι είναι. Εμείς δεν μασάμε πλέον θα ψηφίσουμε αυτούς που μπορούν να τους κάνουν ζημιά. Την ΧΑ για όποιον δεν κατάλαβε και ας την ονομάσουν και θερμοπυρηνική τρομοκρατική οργάνωση......

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Π. Ευθυμιάδης 11/01/2014 11:18:45

   Είσαι επικίνδυνος και για εμάς και για εσένα και για την Ελλάδα με τέτοια μυαλά. Αλλά και που στο γράφω χαμένο πάει. Απλή διαπίστωση από αηδία στους Έλληνες που χάσατε το μυαλό σας και νομίζετε ότι το να δώσετε εξουσία σε χιτλερικούς είναι προτιμότερο από το να ψάξετε να βρείτε όσους έχουν απομείνει έντιμοι και να ψηφίσετε ή το πολύ-πολύ να ρίξετε λευκό για διαμαρτυρία. Δεν ξέρετε Ιστορία και νομίζετε ότι η καταστροφή που δημιούργησε ο Χίτλερ σε όλη την Ευρώπη και την ίδια του τη χώρα είνα παραμυθάκι.

   • Π. Ευθυμιάδης avatar
    Π. Ευθυμιάδης @ Γεώργιος Τ. 11/01/2014 11:51:38

    Τι μας λες τελικά ; Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε το πολύ-πολύ (!!!) ρίξτε ένα λευκό και με τις ανακατατάξεις να συνεχίσουν τα λαμόγια το ίδιο πανηγύρι. Όχι αγαπητέ , μας κάνανε τέτοια ζημιά σε μας και τα παιδιά μας που αυτό δεν αρκεί. Η μόνη επιλογή που έχουν είναι να εξαφανιστούν μέχρι να τους πιάσουν και να τους χώσουν φυλακή. ΚΑΜΙΆ ΆΛΛΗ. Δημοκρατία χορτάσαμε τα κορόιδα και τα golden boys του Ραφηνάτου και οι λετσοσυνδικαληστές του ΠΑΣΟΚ έγιναν πλούσιοι. Η Ελλάδα αν δεν "γκρεμιστεί" πρώτα δεν γίνεται κράτος....τα θεμέλια (πολιτικό σύστημα) είναι σάπια.....

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ Π. Ευθυμιάδης 11/01/2014 21:51:28

     "Η μόνη επιλογή που έχουν είναι να εξαφανιστούν μέχρι να τους πιάσουν και να τους χώσουν φυλακή."

     Ποιος να το κάνει; Ο εγκληματίας, υπόδικος ή ο συμμαρίτης; Πόσο λίγο σκέφτεστε και πόσο πολύ σας κυριεύει το συναίσθημα και σας κάνει παράλογους...

     • Π. Ευθυμιάδης avatar
      Π. Ευθυμιάδης @ Γεώργιος Τ. 11/01/2014 22:24:19

      To υπόδικος και συμμορίτης πως προκύπτει; Επειδή έβγαλε πόρισμα κάποιος δικαστικός ; Οι ιδέες δεν διώκονται , οι αυτουργοί εγκλημάτων να πληρώσουν. Συνέλαβαν μήπως τον Μητσοτάκη όταν ο Καλαμπόκας σκότωσε τον Τεμπονέρα; Αν πιάσουν τους δολοφόνους των 2 Χρυσαυγιτών και αποδειχτεί ότι ανήκουν σε κόμμα θα συλλάβουν τον αρχηγό του κόμματος; Θα βρεθούν νομότυποι τρόποι για να πληρώσουν τα λαμόγια.... αν όχι τα πράγματα θα ξεφύγουν.... θα ζήσουμε σκηνές εκκένωσης της Αμερικάνικης πρεσβείας στη Σαϊγκόν....

 13. ΦΑΝΤΑΣΜΑ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑ 11/01/2014 19:03:50

  Όσες Αθηναίες δεν προλάβατε τον πρώτο γύρο … είναι ανεξάρτητος πλέον ο Τατσόπουλος

  • Π. Ευθυμιάδης avatar
   Π. Ευθυμιάδης @ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 11/01/2014 22:25:18

   Θα "πάρει" την υπόλοιπη μισή Αθήνα.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.