#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/12/2010 13:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας διατάσσει η νέα έκθεση του ΔΝΤΑφού ήρθε να μας τα πει από κοντά ο Ντ. ΣτροςΚαν μας τα στέλνει τώρα και εγγράφως μέσα από την τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο.

«Η πικρή αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων προκειμένου να διατηρηθεί το σημερινό ποσοστό συμμετοχής του δημοσίου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς» αναφέρει συμπερασματικά η έκθεση και μας αφήνει όλους άναυδους.

Ό,τι φοβόμασταν έρχεται σε λίγο αλλά να δούμε που θα κρυφτεί η κυβέρνηση και ειδικά ο Γ. Παπακωνσταντίνου που μας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες περικοπές.

Το ΔΝΤ επιμένει στην ανάγκη να γίνουν οι διαρθρωτικές αλλαγές, να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα, θεωρεί θετική την περικοπή των δημοσίων δαπανών και ειδικά των δώρων που εξοικονομούν για το κράτος 500 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι οι νέοι φόροι θα επιβαρύνουν τη χώρα και θα συμβάλλουν στην επιβράδυνση της ανάκαμψης. Προβλέπουν ότι το 2011 η Ελλάδα θα βυθιστεί και πάλι στην ύφεση με αρνητικό ρυθμό 3% του ΑΕΠ ενώ το 2012 θα είναι οριακά θετικό.

Αφήνει αιχμές για την αδυναμία του φοροελεγκτικού μηχανισμού να εισπράξει έσοδα και μαζί με την περιστολή των δαπανών πιστεύει ότι είναι τα κρίσιμα στοιχήματα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της επόμενης διετίας.

Δίνει το σύνθημα για άμεσες αποκρατικοποιήσεις στον ΟΣΕ, τη ΔΕΠΑ, τη ΛΑΡΚΟ, των καζίνο, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, και της Εγνατίας Οδού, εντός του 2011.

Εκεί που ανερυθρίαστα παρεμβαίνει είναι στις εργασιακές σχέσεις και ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο στην κυβέρνηση για επώδυνες αλλαγές στο όνομα της δήθεν ανταγωνιστικότητας.

Και για να μη μα μείνει καμιά αμφιβολία για το πόσο στημένο είναι το παιχνίδι., οι συντάκτες του κειμένου, οι επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ Τζέφρι Αντερσον και Οντρέ Σνάιντερ, εκτιμούν ότι παρά τις ανησυχίες των αγορών η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να αποφύγει την αναδιάρθρωση του χρέους υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδείκνυε αποφασιστικότητά ως προς την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Σφαγή δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει το ΔΝΤ, η γνωστή συνταγή λιτότητας και ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομικής ζωής κάθε οικογένειας.

Η έκθεση του ΔΝΤ δεν είναι τίποτε άλλο από τον πραγματικό προϋπολογισμό που θα υλοποιηθεί το 2011, κι όχι αυτόν που κατέθεσε η κυβέρνηση. Μας προϊδεάζει το Ταμείο για το τι μας περιμένει χωρίς όμως να δίνει προοπτική για έξοδο από την κρίση. Και σφαγμένος δηλαδή και κορόϊδο.

Διαβάστε εδώ όλη την έκθεση

ΣΧΟΛΙΑ

 1. η Dimi avatar
  η Dimi 08/12/2010 13:49:58

  Structural Adjustment Program =
  NO Ηelp! to the Αgricultural Sector of Developing Countries =
  Starvation = De-Population vs Over-Population

 2. The Saint avatar
  The Saint 08/12/2010 14:11:31

  Πέραν του σχολίου της Dimis, στο οποίο συμφωνώ ώς γενικότερο σχέδιο της Νέας τάξης πραγματων (έχουν ξανασυζητηθεί άλλωστε έδω μέσα) θα αντιπρότεινα αντι γιά νέες περικοπές συντάξεων και μισθών, να απολυσουν τους μισούς ΔΥ
  ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΠΑΞ....

  • ΕΛΛΗΝ avatar
   ΕΛΛΗΝ @ The Saint 08/12/2010 14:59:34

   @ The saint

   Σύμφωνα με το θεώρημα να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα
   Ας υποθέσουμε οτι απέλυσαν όλους τους ΔΥ

   Πιστεύεις οτι θα αλλάξει κάτι για σένα και για μένα?????

   Ας σταματήσουμε να είμαστε ηλίθιοι (ηλίθιος είναι και αυτός που λειτουργεί σαν 5η φάλαγγα) και να κοιτάζουμε αυτό που μας δείχνει καθε φορά το δάχτυλο του Μεγάλου Τραγουδιστή - Φύσηξε ο αέρας .......

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ The Saint 08/12/2010 15:42:54

   Όχι και τόσο ενάρετη η πρότασή σου saint. Μάλλον τους έχεις όλους γραμμένους για να προτείνεις τόσο άνετα την οικονομική καταστροφή χιλιάδων οικογενειών. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι παύουμε να είμαστε άνθρωποι και να συμπάσχουμε (κάποιοι το έχουν ήδη κάνει), έχεις ιδέα ποια θα είναι η απώλεια εισοδήματος για τη Χώρα αν γίνει κάτι τέτοιο; Πολύ μεγαλύτερη από τη μείωση της σχετικής δαπάνης γιατί θα υπάρξουν πολλαπλασιαστικές επιδράσεις στην κατανάλωση και στην παραγωγή.

 3. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 08/12/2010 14:13:17

  Α, καλά. Κατάλαβα. Καθένας με τις εμμονές του.

  • The Saint avatar
   The Saint @ Αυριανιστής 08/12/2010 14:46:22

   Εδώ που φτάσαμε, και αυτα που υπομένουμε αγαπητέ μου Αυριανιστή, θεώρησε το όπως νομίζεις, αλλά η Ελληνική κοινωνία έτσι και αλλιώς ήταν χωρισμένη σε πατρικιους και πλειβίους , και κάποτε και σε αυτό πρέπει να μπεί ένα τέλος...

   • The Saint avatar
    The Saint @ The Saint 08/12/2010 14:47:04

    Εννοώ βεβαίως πατρικιους και πλειβίους μέσα στην ΙΔΙΑ κοινωνικη τάξη....

    • νεφέλη avatar
     νεφέλη @ The Saint 08/12/2010 15:12:32

     Κάτι τέτοιες απόψεις πιστοποιούν, ότι ο πρώτος στόχος περί αποδοχής του κοινωνικού διχασμού έχει πετύχει.

     Ακολουθεί το θέαμα στην αρένα!

     What a pathetic attitude!

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ The Saint 08/12/2010 15:55:41

    Φίλε Saint το Σχέδιο είναι στημένο πάνω στο άλλοθι της Συνενοχής...

    Δεν το βλέπεις;;;;

    Χρόνια τώρα...οι Ισχυροί δίνουν "τυράκια" στους ιθαγενείς και ανάλογα με τις παθογένειες της ράτσας έρχονται και τα προβλήματα.
    Ανά τακτά διαστήματα οι Ευκαιριακοί (μεσίτες των Ισχυρών) έρχονται να ελέγξουν/επαναρυθμίσουν/ρευστοποιήσουν την "περιουσία" τους δημιουργώντας την παλαιότερη τακτική μάχης ανά τους αιώνες..."διαίρει και βασίλευε".

    Δεν υπάρχει σχέδιο διάσωσης της χώρας.
    Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για ανάπτυξη της χώρας.
    Δεν υπάρχει απολύτως κανένας στόχος βελτίωσης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

    Υπάρχει σχέδιο ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ Ελληνικού πλούτου και ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ελληνικής γης που εμπεριέχεται μέσα στο μνημόνιο.
    Ο όρος "περί παραίτησης από την ασυλία της εθνικής κυριαρχίας" δεν μπήκε τυχαία εκεί μέσα.

    Είναι όλα σχεδιασμένα ώστε να ανανεωθεί η Κατοχή της Ελλάδας που δεν σταμάτησε ποτέ (παρά ίσως πήγε να ταρακουνηθεί λίγο από τον ΚΚ).
    Worst case scenario, πέφτουμε σε εμφύλιες διαμάχες με αίμα στους δρόμους.


    Μην πέφτεις στην παγίδα να θεωρείς ότι υπάρχει έστω και ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ πολιτικής υπέρ της Ελλάδας μέσα στο μνημόνιο.
    Οι δημόσιοι υπάλληλοι, τυο σπάταλο κράτος, τα κλειστά επαγγέλματα είναι είτε λάθη παθογένειας της κοινωνίας μας (διατηρημένα προς όφελος των εγχώριων απατεώνων) είτε πρακτικές που εναντιώνοντα στα συμφέροντα των πολυεθνικών.

    Απολύτως κανένα ευρώ κομμένο από τον δημόσιο τομέα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ στην τσέπη του Έλληνα ή στην αποσυμφόρηση των φόρων.
    Απολύτως κανένα όφελος δεν θα έχει ο Έλληνας με αυτά που θα γίνουν μέσω μνημονίου ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ γιατί απλούστατα θα γίνουν ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ...!!!!

    Όχι την βελτίωση της χώρας και όχι το συμφέρον του Έλληνα πολίτη.

 4. boanerges avatar
  boanerges 08/12/2010 14:18:16

  Το είδατε αυτό φάκτορες;

  http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/6712

  Πάμε στοίχημα ότι και η ανεργία θα εκτοξευτεί και οι μισθοί θα γυρίσουν πίσω στη δεκαετία του '50;

 5. perastikos avatar
  perastikos 08/12/2010 14:57:45

  @ boanerges
  δεν λες κατι καινούργιο αδελφέ. μαλλον με καθυστερηση μεγαλη μας λες τα νεα! Προς το παρόν κατσε και κανε διαπιστωσεις μονο...

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ perastikos 08/12/2010 15:47:12

   Σημερινό δημοσίευμα σου δείχνει. Κι εσύ διαπίστωση δεν έκανες μόλις τώρα;

   • Δημήτρης avatar
    Δημήτρης @ Δημήτρης 08/12/2010 16:10:59

    Ένα μεγάλο μέρος του αντινέα είναι οι διαπιστώσεις των αναγνωστών του. Με αυτές μπορεί να δημιουργηθεί γνώση και η γνώση είναι απαραίτητη προϋπόθεση μιας συντεταγμένης κινητοποίησης. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν τι συμβαίνει στη Χώρα. Οι συντάκτες του αντινέα και οι τακτικοί αναγνώστες του οφείλουν να επαναλαμβάνουν κάποια πράγματα για τους πολλούς νέους αναγνώστες που δεν τα ξέρουν ακόμη.

 6. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 08/12/2010 15:06:31

  ΔΝΤ = Καταστροφή

  Στρος Καν = δήμιος, μνημόνιο = αρπαγή εθνικού πλούτου, ΓΑΠ = εγκληματίας, Σαμαράς = ελπίδα - μου θυμίζει αφίσες της ΑΑΣΠΕ που θέλαν να κάνουν 'λιανά' το μήνυμα για τις μάζες (με τον περίφημο βρυκόλακα του καπιταλισμού).

  Δέν έχουμε αντανακλαστικά πρωτοετούς φοιτητή, ξέρετε, εμείς, η "σκοτεινή μάζα". Η λογική μας σκλήρυνε - τέρμα τα λάβαρα και οι συναισθηματισμοί της πλάκας. Κι είμαστε πολλοί.

  Ουσία - αφήστε τις μουτζούρες !

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 08/12/2010 15:34:38

  Δεν γνωρίζω εάν και πότε, ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), άρχισε να εκδίδει άδειες εμπορικής προβολής εμβολίων (φαρμακευτικά προϊόντα).

  Αυτό το οποίο μπορώ να βεβαίωσω, είναι ότι καθημερινά και αδιαλλείπτως, διαφημίζεται στο ραδιόφωνο ακόμα ένα ύποπτο, ένα Νέο Εμβόλιο, ονόματι «Cervarix» (της GlaxoSmithKline), γιά τον ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ εμβολιασμό λέει, 12χρονων κοριτσιών Ελληνίδων!!! (έχουν δεν έχουν προδιάθεση), κατά κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας!..

  Απορημένη, επικοινώνησα σήμερα με κεντρικό Φαρμακείο:

  «Το εμβόλιο αυτό, χορηγείται σε 3 δόσεις και κοστίζει (€ 165 χ 3 = € 495).
  Το εμβόλιο αυτό, είναι αντίστοιχο του άλλου υπόπτου «Gardasil» (της Merck), εμβόλιο του ιού των κονδυλωμάτων (HPV, Human papilloma virus), το οποίο χορηγείται με ένδειξη την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και το οποίο προστέθηκε στο συνιστώμενο πρόγραμμα εμβολιασμών της Αμερικής, στις 29 Ιουνίου, 2006.

  Εως το τέλος του 2006, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) του Αμερικάνικου Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA), δέχτηκε 385 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών για το Gardasil.

  Στο 66% των περιπτώσεων, δηλαδή σε 253 περιπτώσεις, χρειάσθηκε περαιτέρω διακομιδή σε ιατρείο ή νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις αναφορές, 12 ασθενείς ηλικίας 13-23 ετών νοσηλεύθηκαν σε νοσοκομείο για διάστημα έως και 5 ημερών.

  Μερικά από τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν, κατά σειρά συχνότητας, ήταν: Συγκοπή (55), ζάλη (41), πυρετός (41), εξάνθημα (33), παραισθησία και υπαισθησία (32), κνησμός (31), πονοκέφαλος (19), εμετός (16), μυαλγία (13), λεμφαδενοπάθεια (10), αρθραλγία (7), σύνδρομο Guillain-Barre (5).

  Τον Νοέμβριο του 2004-5, η Merck και ο FDA δέχθηκαν χείμαρρο κατηγοριών από επιστήμονες και ιατρικά περιοδικά σε όλο τον κόσμο. Ακολούθησαν χιλιάδες μηνύσεις κατά της εταιρίας από τις οικογένειες των θυμάτων. Μια χήρα μάλιστα πήρε 250 εκατομμύρια δολλάρια αποζημίωση.

  Σε συνέντευξη που έδωσε ενώπιον της Γερουσίας ο Dr David Graham τον Αύγουστο του 2005-6 αποκάλυψε την διαφθορά μέσα στον FDA, ο οποίος έχει πελατειακή σχέση με τις Φαρμακευτικές Εταιρείες, διότι χρηματοδοτείται κατά ένα μεγάλο μέρος από αυτές.

  Έτσι, δεν λειτουργεί σωστά ως θεσμός προάσπισης της Δημόσιας Υγείας, και εγκρίνει φάρμακα με ανεπαρκείς κλινικές δοκιμές. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων αυτών εμφανίζονται κατά κανόνα αφού διοχετευθούν στην αγορά, αλλά και τότε ο FDA σπάνια επεμβαίνει και συνήθως αφήνει το θέμα στην κρίση των εταιρειών.

  Βέβαια οι εταιρείες είναι εξ ορισμού απρόσωπες οντότητες που τοποθετούν πάνω απ' όλα τα συμφέροντά τους και όχι την ανθρώπινη υγεία»..

  Συμπέρασμα:
  Σε άκρως επικίνδυνους και τρελαμένους γιά χρήμα νεοταξικούς καιρούς, όταν η Στείρωση και ο Από-Πληθυσμός της Γης είναι τα μεγάλα ζητούμενα, και με δεδομένο τον νεοταξικό κυκλώνα που πνίγει την Ελλάδα, είναι σοφό ν’ΑΓΝΟΟΥΜΕ τις διαφημίσεις γιά.. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ εμβόλια «γιά το καλό» της Ελληνικής Νεολαίας και της Κοινωνίας, εν γένει..

  Εφ όσον απαραίτητο, συμβουλευόμαστε τον οικογενειακό γιατρό, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει σταθερές και κυρίως, ανθρωποκεντρικές σχέσεις εμπιστοσύνης.

  Eνημερωτικά,
  η Dimi

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ η Dimi 08/12/2010 15:46:52

   Dimi, σου θέτω υπόψη σου αυτό από το Ευρωπαϊκό Αδερφάτο των Ιπποτών:

   ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ !!

   Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο ὑποδεικνύει τὴν ὑποβολὴ ἀποφάσεως 12267, διὰ τῆς ὁποίας μεταξὺ ἄλλων συνιστᾶται νὰ καταπολεμηθῇ ὡς σεξιστικὴ στερεοτυπία (!) ἡ χρῆσις τοῦ ὅρου «μητέρα» . Συνιστᾶται λοιπὸν ἡ παράκαμψις τῆς χρήσεως τῆς ἐννοίας αὐτῆς, ὡς ἀνασταλτικῆς τῆς «ἰσότητος τῶν φύλων». Ἔτσι ἀξιολογεῖται ὁ ῥόλος τῆς μητέρας ὡς παθητικὴ λειτουργία.

   Ἰδιαιτέρως «προωδευμένη» ἐπ᾿ αὐτοῦ προκύπτει ἡ Ἑλβετία. Συμφώνως πρὸς νέαν ὁδηγίαν περὶ τῆς ὑπηρεσιακῶς ἐνδεικνυμένης γλώσσης, ἐμπίπτει ἡ χρῆσις τῶν ἐννοιῶν «πατέρας» καὶ «μητέρα» εἰς τὴν κατηγορίαν τῶν καλουμένων «ἐννοιῶν διακρίσεων»· συνεπῶς τὰ παιδιὰ δὲν θὰ μποροῦν ἐπισήμως νὰ ἔχουν πατέρα καὶ μητέρα ἀλλὰ «γονεϊκὰ μέρη» ἢ «α΄ καὶ β΄ γονικὸ» ὡς γονεῖς. «Ἡ ὁδηγία εἶναι ὑποχρεωτικὴ προκειμένου περὶ ὑπηρεσιακῶν δημοσιευμάτων καὶ ἐγγράφων», ἐξήγησε ἡ Isabel Kamber, ὑποδιευθύντρια τοῦ Γερμανικοῦ τομέως τῆς Κεντρικῆς Γλωσσικῆς Ὑπηρεσίας τῆς ὁμοσπονδιακῆς καγκελαρίας τῆς Ἑλβετίας.

   Τοιουτοτρόπως εὐθυγραμμίζονται οἱ πολιτικοὶ ἰθύνοντες τῆς Βέρνης πρὸς τὴν γραμμὴν τῆς κατ᾿ ἐφαρμογὴν τῆς ἰσότητος τῶν φύλων ὑποβολῆς ἀποφάσεως 12267 τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Συμβουλίου. Ἡ συγκεκριμένη ὑποβολὴ θὰ εἶναι καὶ εὐνοϊκὴ πρὸς τὴν διεκδίκησιν γονεϊκότητος ὑπὸ ὁμοφυλοφίλων ζευγῶν· ὁπότε κάποιο παιδὶ μὲ «κοινωνικοὺς γονεῖς» δύο λεσβίες γυναῖκες, δὲν θὰ εἶχε πλέον (ὅπως τώρα) μία μητέρα καὶ μία θετὴ μητέρα ἀλλὰ δύο «γονεϊκὰ μέρη»: γονεϊκὸ μέρος 1 καὶ γονεϊκὸ μέρος 2.

   Θὰ εἶναι ὅμως ἀναγκαίως καὶ συνεπὲς πρὸς τὴν ὡς ἄνω γραμμὴν νὰ ἀλλάξῃ καὶ ὁ παπποὺς εἰς προγονέα 1, ἡ γιαγιὰ εἰς προγονέα 2 - ἤ, ἀκόμη καλλίτερα, εἰς προγονεϊκὸν μέρος 1.1, προγονεϊκὸν μέρος 1.2 καθὼς καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.1 καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.2 …

   Θὰ διερωτᾶτο κανεὶς εὐλόγως, τὶ εἴδους σκληρὰ φάρμακα παίρνουν ἐκεῖ στὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο;

   • Maximilien avatar
    Maximilien @ αλλενάκι 08/12/2010 15:49:42

    χαχα, πλάκα κάνεις Αλλενάκι!!!! Ρε για καααααθίστε καλάααααα ρε!!!!

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ Maximilien 08/12/2010 15:52:33

     σου φαίνεται για πλάκα; η υπηρεσιακή γλώσσα της οδηγίας είναι η απόδειξη.

     • Maximilien avatar
      Maximilien @ αλλενάκι 08/12/2010 15:53:49

      ε, δε πάμε καθόλου καλά τότε.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ αλλενάκι 08/12/2010 15:59:29

      αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις Μαξιμιλιεν, εδώ είναι Νέα Τάξη, όχι παίξε γέλασε!

     • Maximilien avatar
      Maximilien @ αλλενάκι 08/12/2010 16:01:30

      και τη μάνα μου πως θα τη λέω; γονικό μέρος 1; Έχει χαθεί η μπάλα, Αλλενάκι.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ αλλενάκι 08/12/2010 16:10:59

      Maximilien, θα δώσει ο Συνήγορος του Πολίτη άδεια για το πως θα λέμε τη μάνα μας.
      Σε λίγο δεν θα χρειάζεται καν το γονέας, προγονέας και λοιπές πατρογονικές μπούρδες.

      Αύξων Αριθμός για το κάθε πρόβατο.

     • Maximilien avatar
      Maximilien @ αλλενάκι 08/12/2010 16:12:41

      Έτσι.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ αλλενάκι 08/12/2010 17:27:13

    Oh, My Sweet Jesus, Aλλενάκι!!!!

    Υπάρχει και Ευρωπαϊκό Αδερφάτο των Ιπποτών!!! που θέλει να επιβάλλει και με τη βούλα τη διαστροφή ως νορμα;; Θεωρώ ότι πρόκειται γιά γενική παράκρουση του Eυρωπαϊκού Κοινοβουλίου των Αρμαγεδόνων οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο, ν'αποδομήσουν τις Κοινωνίες των Εθνών.

    Ειλικρινά ελπίζω κι εύχομαι, να ΜΗΝ υπάρχει κανένας Ελληνας εκπρόσωπος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που πληρώνεται από το υστέρημά μας γιά ν'ασπάζεται και να νομοθετεί υπέρ της διαστροφής. Αραγε, αυτό το Ευρωπαϊκό Αδερφάτο των Ιπποτών είναι επώνυμο; Nα μάθουμε εάν τυχόν υπάρχει έστω κι ένας Ελληνας μεταξύ αυτών και να πράξουμε τα δέοντα.

    Είμαστε τόσο τυχερές και τυχεροί να ζούμε σ'αυτή την ευλογημένη Χώρα, όπου ο Σεβασμός στη ΜΑΝΑ στον ΠΑΤΕΡΑ, στα ΠΑΙΔΙΑ, στη ΓΙΑΓΙΑ στον ΠΑΠΠΟΥ, στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στη ΠΑΤΡΙΔΑ, στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ, συνεχίζουν και παραμένουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ στην Ελλάδα. Κι αυτές τις ΑΞΙΕΣ, αυτές τις ΙΕΡΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, έχουμε Χρέος Ηθικό να τις μεταλαμπαδεύουμε στη Νεολαία μας, η οποία βάλλεται πανταχόθεν, νεοταξικά, ποικιλόμορφα και πολυεπίπεδα, σήμερα.

    Θερμά Ευχαριστώ, γιά την ενημέρωση Αλλενάκι μου.

    • skeptiki avatar
     skeptiki @ η Dimi 08/12/2010 23:47:11

     Θα αστειεύεσαι βέβαια για τον Έλληνα εκπρόσωπο στην ευρωβουλή, μάλιστα τώρα αμέσως θα καταγγείλει τη διαστροφή. Το 90% του πολιτικού μας κόσμου είναι η προσωποποίηση της διαστροφής πρώτα και μετά της δουλοπρέπειας, κι εσύ θέλεις και ήρωες...

     • η Dimi avatar
      η Dimi @ skeptiki 09/12/2010 20:53:10

      @skeptiki Eπειδή η Αλλενάκι έχει πάντα έγκυρη και έγκριτη πληροφόρηση, ρώτησα μήπως αυτό το «Ευρωπαϊκό Αδερφάτο των Ιπποτών» είναι Επώνυμο, γιά τον εντοπισμό τυχόν Ελληνα εκπροσώπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που πληρώνεται από το υστέρημά μας γιά ν’ασπάζεται και να νομοθετεί υπέρ της διαστροφής. Και οπωσδήποτε δεν αστειεύομαι. Και χωρίς στοιχειοθέτηση, αυτό το γενικόλογο 90% περί προσωποποίησης της διαστροφής πρώτα και μετά της δουλοπρέπειας στο οποίο αναφέρεσθε, αμφισβητώ. Και ούτε κατάλαβα από ποιά συμφραζόμενά μου, εσείς συνάγετε το συμπέρασμα ότι εγώ ψάχνω γιά ήρωες..

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ η Dimi 08/12/2010 16:06:11

   Μπράβο ρε συ Dimi που τα θυμίζεις.
   Όχι επειδή πέρασε η μπόρα των "εμβολίων" (με άμεση αντίδραση παγκοσμίως μέσω διαδικτύου) να νομίζουν οι καραγκιόζηδες ότι ξεχνάμε ή ότι κοιμόμαστε.
   Έχε χάρη που μπλέξαμε με τους δικούς μας τους ρεμπεσκέδες αλλιώς θα ανέβαζα μέρα παρά μέρα θέματα για την υγεία και την διατροφή και τις απατεωνιές που στήνουν χρόοοοονια τώρα.

   Hint:

   ψαχτείτε με μια καινούρια (σχετικά) υπόθεση του ΟΗΕ για τα παιδιά και πως πλέον ορίζεται το παιδί ως "μη ανήκων" στην οικογένειά του η οποία θα ελέγχεται όλο και περισσότερο από απατεώνες οργανισμούς προκειμένου να αφαιρούνται συνεχώς τα φυσικά δικαιώματα του γονιού στο παιδί του.

   Είναι αυτές οι π**στιές που υπογράφουν τα βρωμοκόμματα εν αγνοία του λαού με πρόφαση τους διεθνείς οργανισμούς (βλέπε περίπτωση ΠΟΥ, εμβόλια, codex allimentarious κτλ).

   Γι αυτό ουρλιάζω για την ανήθικη υπόσταση των διεθνών οργανισμών.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ tsilivithras 08/12/2010 18:03:48

    @tsilivithras Mπράβο και σε σένα φίλε μου, που ενημερώνεις και τα λές χωρίς περιστροφές και χωρίς να ζαχαρώνεις τα χάπια με το δηλητήριο.

    Είναι χρέος μας, απ’αυτόν εδώ τον ζεστό και φιλόξενο Ιστότοπο, τη στοιχειοθετημένη γνώση να τη μεταλαμπαδεύουμε.

    Επειδή, Ελεύθερος Πολίτης, είναι ο Ενημερωμένος Πολίτης.

    Ομως, η Ενημέρωση, προϋποθέτει ενεργητικότητα.

    Σήμερα γιά παράδειγμα, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχα από το Κεντρικό και από τα παλαιότερα Φαρμακεία στην Αθήνα, τηλεφώνησα επώνυμα στο Sales & Marketing Dept. του ραδιοφωνικού σταθμού. Και τους ζήτησα να επικοινωνήσουν με τον πελάτη τους ώστε σε περίπτωση που παρανομεί προβάλλοντας φαρμακευτικό προϊόν, να διακοπεί άμεσα η διαφήμιση του Εμβολίου.

    Διαφορετικά, τους είπα ΚΑΙ το εννοούσα, θα καταγγείλω τη διαφήμιση πρωτοκολλημένα στον Ε.Ο.Φ., με ό,τι αυτό συνεπάγεται γι’αυτούς.

    Ε, λοιπόν, μετά το τηλεφώνημα, η ανά μία ώρα διαφήμιση του ύποπτου «Εμβολίου», κόπηκε μαχαίρι σήμερα...

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ tsilivithras 08/12/2010 18:15:50

    tsilivithras Mπράβο και σε σένα φίλε μου, που ενημερώνεις και τα λές χωρίς περιστροφές και χωρίς να ζαχαρώνεις τα χάπια με το δηλητήριο. Είναι χρέος μας, απ’αυτόν εδώ τον ζεστό και φιλόξενο Ιστότοπο, τη στοιχειοθετημένη γνώση να τη μεταλαμπαδεύουμε. Επειδή, ο Ελεύθερος Πολίτης, είναι ο Ενημερωμένος Πολίτης.

    Ομως, η Ενημέρωση, προϋποθέτει ενεργητικότητα. Σήμερα γιά παράδειγμα, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχα από το Κεντρικό και από τα παλαιότερα Φαρμακεία στην Αθήνα, τηλεφώνησα επώνυμα στο Sales & Marketing Dept. του ραδιοφωνικού σταθμού. Και τους ζήτησα να επικοινωνήσουν με τον πελάτη τους ώστε σε περίπτωση που παρανομεί προβάλλοντας φαρμακευτικό προϊόν, να διακοπεί η διαφήμιση του εμβολίου, άμεσα.

    Διαφορετικά, τους είπα ΚΑΙ το εννούσα, θα καταγγείλω τη διαφήμιση πρωτοκολλημμένα στον Ε.Ο.Φ., με ό,τι αυτό συνεπάγεται γι’αυτούς.

    Ε, λοιπόν, μετά το τηλεφώνημα, η ανά μία ώρα διαφήμιση του «Εμβολίου», κόπηκε μαχαίρι σήμερα...

  • Greg avatar
   Greg @ η Dimi 08/12/2010 16:06:38

   Προσθέτω στο σοβαρότατο θέμα που θίγει η Dimi για το εμβόλιο κατά του HPV:

   Γυναικολόγος-μαιευτήρ, εξαίρετος επιστήμονας, έμπειρος και με ζηλευτές σπουδές, αποκηρύσσει εντονότατα το συγκεκριμένο εμβόλιο.
   Όχι μόνο για λόγους αποτελεσματικότητας ή σοβαρών παρενεργειών, αλλά γιατί έρευνες έχουν δείξει ότι δημιουργεί τη στρεβλή εντύπωση στα κορίτσια στην εφηβεία ότι προστατεύει από σεξουλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα αύξηση κρουσμάτων ηπατίτιδας και AIDS.

   ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Greg 08/12/2010 18:11:17

    Greg, Σ' Ευχαριστώ γιά τη συμβολή σου. Επιπροσθέτως των όσων σοβαρών αναφέρεις και πέραν των επισήμων στοιχείων FDA, υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες, όπως π.χ., Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ των 12χρονων Κοριτσιών!..

 8. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 08/12/2010 15:46:32

  Να στείλουμε την ανάρτηση στην ΝΔ να την διαβάσουν, με την υποσημείωση να βγάλουν κι αυτοί καμμιά ανακοίνωση κατά του ΔΝΤ. Γιατί όπως το πάνε, να μιλάνε μόνο εναντίον αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης και να αφήνουν τους τοκογλύφους στο απυρόβλητο, ενισχύουν τις υποψίες ότι δεν άλλαξε τίποτε μέσα στα μυαλά τους. Οτι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι η αλλαγή στην εξουσία.

  Ο λαός θέλει να φύγει το ΔΝΤ και το Μνημόνιο. Ο μισός δεν πήγε να ψηφίσει από την κατάθλιψη. Σας φαίνεται να έχουν κάναν λαό πολύ χαρούμενο με τα κόμματά του; Γιατί άραγε;

  Αν δεν ακούν τι θέλει ο λαός, τι λόγο ύπαρξης έχουν τα κόμματα;

  Τι θέλουν όλοι τώρα; Να τους κάνει το χατήρι ο λαός να συμφωνήσει με τον έναν (ΠαΣοΚ) ή με τον άλλον (ΝΔ); Γιατί; Δεσμεύτηκε κανείς τους ότι θα διώξει αύριο το ΔΝΤ και θα επανορθώσει τις αδικίες; Αφού στα βασικά και οι δυο τους συμφωνούν.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Αρματιστής avatar
   Αρματιστής @ Θραξ Αναρμόδιος 08/12/2010 15:56:28

   Θράκα μου φαίνεται ότι ζητάς παράλογα πράγματα. Εδώ συζήτησαν με τον αρχιμπράβο. Με βλοσυρό ύφος παρακαλώ.

  • skeptiki avatar
   skeptiki @ Θραξ Αναρμόδιος 08/12/2010 23:51:58

   Δηλαδή βρε αναρμόδιε τόσα χρόνια τα κόμματα είχαν λόγο ύπαρξης το λαό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι? Κι εγώ νόμιζα πως είχαν τη μάσα κύριο λόγο... Να σου πω και κάτι? Κι αυτά αυτό νομίζουν, τα κόμματα υπάρχουν για το χατήρι των πολιτικών

 9. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 08/12/2010 15:53:31

  Ήδη βρισκόμαστε μεταξύ 1990 -95, από απόψεως βιοτικού επιπέδου. Μιλάμε για όσους έχουν ακόμη εργασία. Ο μεσαίωνας δεν είναι μακριά.

  Κατά άλλα συζητάμε με τους καταστροφείς μας. Μπράβο μας.

  Πότε θα αρχίσετε να συζητάτε σοβαρά και εδώ και στη ΝΔ , ότι το χρέος πλέον με τη τροπή που έχουν λάβει τα πράγματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ. Από καμιά κυβέρνηση.

  Η ακολουθούμενη πολιτική και όποια άλλη που θα αφορά διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης, είναι αδιέξοδη, καταστροφική και οδηγεί στην κατάρρευση της κοινωνίας. Η σέχτα επαναστατών και ο επαναστατικός αγώνας θα είναι ευγενικές οργανώσεις. Χθες άκουγα ότι δεν είναι πλέον ολιγομελείς, αλλά αποτελούνται από εκατοντάδα ατόμων.

 10. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 08/12/2010 16:00:14

  Σήμερα δεν θα σας κουράσω με οικονομολογίες. Για την περιρέουσα ατμόσφαιρα μόνο:
  -Ο Στρός-Κάν είναι κάτι σαν τον μεγαλογιατρό, που σου λέει ότι έχεις καρκίνο και γι' αυτό θέλει 10 χιλιάρικα για να σου δώσει ελπίδα (όχι γιατρειά -ελπίδα γιατρειάς). Το ΔΝΤ κι' η Τρόϊκα είναι το Νοσοκομείο, που θέλει τα δικά του. Ο καρκινοπαθής είναι η Ελληνική οικονομία. Εμείς. Βέβαια, αυτά που μας προτείνουν είναι πόνος, δάκρυ και στέρηση. Αλλά δεν έχουμε λόγο να τους βρίζουμε. Ας πάμε σε άλλο γιατρό, αν βρούμε καλύτερο. Ή, ας μην ακολουθήσουμε τη συνταγή του.
  @ Dimi
  Ούτε αναπτυσσόμενη, ούτε αγροτική χώρα είμαστε πλέον. Οπότε...

  @ The Saint
  Συμφωνώ στο μήνυμα, που στέλνεις, αν και το θέτεις σουρρεαλιστικά. Όντως οι μισοί είναι ΟΧΙ ΠΕΡΙΤΤΟΙ: ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ. Μόνο που η όποια ανάπτυξη θα καταβαραθρωνόταν και μόνο από την ξαφνική έλλειψη εισοδημάτων, αν και πριν συμβεί αυτό, θα ξεθεμελιωνόταν η Ελλάδα από τις "δίκαιες" αντιδράσεις επιβιώσεως των θιγομένων. Και μην φαντάζεσαι ότι, επειδή έχεις τέτοιες ιδέες είσαι άμοιρος ευθυνών για το χάλι. Τόσα χρόνια αυτή την κατάσταση ψήφιζες (σαν ανώνυμος πολίτης, εννοώ). Τώρα λούσου την.

  @ ΝΕΦΕΛΗ
  Αν οι ατάκες σου ήταν Ελληνικές, θα απελπιζόμουν λιγότερο. Με Αμερικανιές δεν αποδεικνύεις ότι ενδιαφέρεσαι για τα Ελληνικά δρώμενα.

  @ Τσόφλι
  Ακριβώς, φίλε μου. Κουραστήκαμε από τα λόγια, που στηρίζονται μόνο στον εαυτό τους. Ουσία!

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ ΠΗΛΕΑΣ 08/12/2010 18:55:54

   Σεβαστέ Πηλαία,

   "Ούτε αναπτυσσόμενη, ούτε αγροτική χώρα είμαστε πλέον. Οπότε…"

   Συμβαίνει να διαφωνώ κάθετα και ΕΜΠΡΑΚΤΑ (στο μέτρο του δυνατού), να διαψεύδω τις αυτο-εκπληρούμενες προφητείες.

   Η Ελλάδα μας, ΚΑΙ Αναπτυσσόμενη ΚΑΙ Αγροτική Χώρα ΜΠΟΡΕΙ και ΘΕΛΕΙ να ξαναγίνει. Επειδή έχει Ενα Θαυμάσιο, Μοναδικό Ανθρώπινο Δυναμικό. Είμαστε γιά τα πολύ δύσκολα, Εμείς, οι ολίγοι και ουσιαστικοί.

   ΔΕΝ υπάρχει Ανάσταση Χωρίς Μεγάλη Παρασκευή ~η Dimi

   • ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ @ η Dimi 08/12/2010 20:07:35

    Μα είμαστε ΗΔΗ ανεπτυγμένη χώρα, καλή μου Dimi. Έτσι λένε οι επίσημες διεθνείς κατατάξεις.
    Βέβαια, έχουμε χώρο για μερικά ευρώ ακόμη, αν αυτό εννοείς. Και μακάρι να ξαναγίνει αγροτική, γιατί η αγροτική παραγωγή σε γη κλιματολογικής ιδιαιτερότητας μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι και, εν πάση περιπτώσει, σαν πρωτογενής, είναι πάντα συναλλαγματοφόρα για τον τόπο. Αλλά χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας, που χρειάζεται χρόνια Παιδείας, που τόσο μας λείπει.

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ ΠΗΛΕΑΣ 08/12/2010 20:12:51

     Συμφωνούμε!

    • παγωτατζής avatar
     παγωτατζής @ ΠΗΛΕΑΣ 08/12/2010 20:46:32

     Πηλέα,
     Μιά πού πολύ σωστά τό θέτεις...Παιδεια....δες παράλληλα και τούς πίνακες κατάταξης των 15χρονων,στην τελευταία έκθεση του ΟΑΣΑ σύμφωνα με τό τεστ PISA 2009,δες ποιοί είναι στίς πρώτες θέσεις,και γιατί..Οταν οι Φινλανδοί πχ(γνωστόν αυτό) σού λένε ότι για να διδάξεις δεν αρκούν πτυχία κλπ αλλά ιδιαίτερα προσόντα για τα οποία δίνεις εξετάσεις κάθε χρόνο(!) τί να συζητάμε
     "«Korea and Finland top the OECD’s latest PISA survey of reading literacy among 15-year olds. Asia-Pacific economies made up six of the leading education systems, thanks to strong performances from Hong Kong-China, Singapore, New Zealand and Japan. Canada was the only other country outside Asia to score highly» Πηγή: OECD, PISA 2009"

     και συνεχίζει τό άρθρο

     "Το εντυπωσιακό αυτής της αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά η Κίνα (Περιοχή Σαγκάης εκτός συναγωνισμού ΟΟΣΑ)ήταν η απόλυτη κυριαρχία των κινεζόπουλων, που όχι μόνο ήταν πάνω από τις Ν. Κορέα και Φινλανδία, αλλά με εντυπωσιακή διαφορά. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Δείχνει τον δυναμισμό των χωρών αυτών στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και της οικονομίας γενικότερα. Είναι κοινό μυστικό ότι το θαύμα της φινλανδικής οικονομίας με την πρωτοπορία στις τηλεπικοινωνίες και στις νέες τεχνολογίες οφείλεται στην αναβάθμιση της παιδείας της τα τελευταία είκοσι χρόνια με το 7% του ΑΕΠ στην παιδεία. Είναι επίσης κοινό μυστικό, πως σε όλες αυτές τις χώρες που βγήκαν στην πρώτη δεκάδα, δεν μπορεί ο καθένας να μπει σε μια τάξη για να διδάξει. Ακόμα κι αν μετά το πτυχίο ή μεταπτυχιακό, έχει τελειώσει την παιδαγωγική ακαδημία θα υποστεί ένα απίστευτα αυστηρό τεστ ικανοτήτων και καταλληλότητας για να του επιτραπεί να διδάξει. Η αγωγή και η μόρφωση ενός παιδιού ή εφήβου, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να ανατεθεί σε έναν παιδαγωγό που δεν έχει μεράκι και όρεξη και ούτε φυσικά το ενδιαφέρον για συνεχή επιμόρφωση. Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στον Καναδά ξεκίνησε πριν τρεις περίπου δεκαετίες από μια ομάδα εκπαιδευτικών με σύνθημα: «Ζήτω….ανακαλύψαμε τον εχθρό της παιδείας μας. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Δάσκαλος που σταματά να μαθαίνει (επιμορφώνεται) δεν μπορεί να απαιτεί να του επιτρέπεται να διδάσκει άλλους».

     ..και για να προλάβω μερικούς καλοθελητές...

     "Η ομάδα PISA του ΟΟΣΑ, διαπιστώνει, πως υπάρχουν χώρες που δίνουν περισσότερα χρήματα στην παιδεία από τις πρώτες δέκα και όμως δεν είναι ούτε ανάμεσα στις πρώτες είκοσι.
     Το συμπέρασμα της ίδιας ομάδας είναι: «Θα πρέπει να γίνεται αυστηρή αξιολόγηση και επιλογή των ανθρώπων που θα μπουν μέσα σε μια τάξη να διδάξουν. Ο Ανθρώπινος παράγοντας (δάσκαλος/α) είναι το Α και το Ω και όχι το χρήμα και τα μέσα».
     Ετσι για να κατανοούν μερικοί ότι οι πορείες και οι αυτοαναγορευόμενες γιορτές τύπου Γρηγορόπουλου,θα διώξουν τούς Στρός Καν και θα φέρουν ανάπτυξη και ευημερία.!
     Μόνον με πελάτες προμηθεύουν το συστημα........

 11. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 08/12/2010 16:08:49

  Παιδιά, δεν κάνει πλάκα... Ιδού και τα λινκς, ένα το γερμανικό πρωτότυπο και ένα σε αγγλική μετάφραση...

  h__p://www.medrum.de/?q=content/kampf-gegen-den-mutterbegriff-als-sexistischem-stereotyp

  h__p://www.subsim.com/radioroom//showthread.php?t=170706

  • Maximilien avatar
   Maximilien @ Επώνυμος 08/12/2010 16:11:45

   Η γιορτή της μητέρας θα γίνει γιορτή του α'γονικού lol. Τα έχουν ξεφτιλίσει όλα με πρόσχημα την πολιτική ορθότητα

 12. η Dimi avatar
  η Dimi 08/12/2010 21:02:17

  Aπο-Πληθυσμός (De-Population) έναντίον Υπερ-Πληθυσμού (Οver-Population): Tα σχέδια των Bilderbergs, αποκαλύπτονται:

  Σύμφωνα με αναφορά του WorldNetDaily® μερικοί από τους πλουσιότερους άνδρες και γυναίκες του κόσμου, προσφάτως συναντήθηκαν κρυφά, στη Νέα Υόρκη.

  Οταν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου έχουν κρυφές συναντήσεις, έχει σημάνει η Ωρα! να δώσουμε μεγάλη προσοχή!

  To 1910, οι 6 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου, συναντήθηκαν στο Jekyll Island (το Χρυσό Νησί), της Πολιτείας της Georgia.

  Τρία χρόνια μετά, η συνάντηση αυτή, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της μεγαλύτερης Eγκληματικής Επιχειρήσης που δημιουργήθηκε ποτέ, δηλαδή, Η Oμοσπονδιακή Τράπεζα, «Federal Reserve», όπως είναι γνωστή.

  Κρίνοντας από την λίστα των συμμετεχόντων στη πρόσφατη μυστική συνάντηση στη Νέα Υόρκη, το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από μνημιώδες!

  Oι «London Times» απεκάλυψαν την ταυτότητα των συμμετεχόντων:

  Βill Gates (Microsoft), David Rockefeller (Chase), Ted Turner (CNN), Oprah Winfrey, Warren Buffett, George Sorros και ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Mike Bloomberg. Bάσει της λίστας Δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes, η συνάντηση αυτή είχε «Καθαρή Θέση», 120 Δις Δολλαρίων.

  Με όλα τα τεράστια ποσά «Οικονομικής Διάσωσης» που ακούγονται προσφάτως, τα 120 Δις Δολλάρια δεν φαίνεται να είναι υπερβολικό ποσό. Ομως, πιστέψτε με, Είναι!

  120 Δις Δολλάρια = Ο Ετήσιος Προϋπολογισμός της Νέας Υόρκης:
  (Από Νέα Ύόρκη έως Buffallo και ό,τιδήποτε άλλο, στο ενδιάμεσο)..

  Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε αρχές Μαϊου 2009, στην Επαυλη του Sir Paul Nurse, Βρετανού κατόχου Bραβείου ΝΟBEL Bιο-Xημείας, και Προέδρου του Πανεπιστημίου Rockefeller.

  Tη συνάντηση είχε ζητήσει ο Ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates.

  «Τhe informal afternoon session was so Discreet, that some of the
  billionaires’ aides were told they were at “security briefings».
  ~The London Times

  H ανεπίσημη απογευματική συνεδρίαση ήταν τόσο Διακριτική, ώστε σε
  κάποιους εκ του βοηθητικού προσωπικού των δισεκατομμυριούχων
  ειπώθηκε ότι, επρόκειτο γιά «ενημέρωση επί θεμάτων ασφαλείας».

  Διακριτική? Ετσι αποκαλούν οι Βρετανοί τη Μυστική! Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν είναι συμπτωματική αυτή η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε 2 μόλις εβδομάδες πριν από μία άλλη «Super Secret» συνάντηση της πιό πανίσχυρης ομάδας ανθρώπων του κόσμου, που συναντήθηκαν με κάθε μυστικότητα, στην Ελλάδα. H Μυστική Λέσχη Bilderberg!

  Τα Μέλη της, επί τουλάχιστον έναν αιώνα, υποστηρίζουν τη δημιουργία μιάς «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης». Αυτοαποκαλούνται δε, ως οι Σωτήρες Elite του Ανθρωπίνου Γένους.

  Σύμφωνα με την Αgenda, ο/η κάθε Δισεκατομμυριούχος, έχει 15 λεπτά διαθέσιμα γιά να εκθέσει το Θέμα που τον/την ενδιαφέρει. Στη δε διάρκεια του δείπνου, συναποφασίζουν γιά τον Θέμα «Ομπρέλλα», το οποίο θα περιλαμβάνει όλων τα ενδιαφέροντα..

  Και παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Bill Gates, απεφάσισαν, ως το πιό κρίσιμο:

  Θέμα #1
  ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

  Οι Ειδικοί θεωρούν ότι ο πληθυσμός της γης, θα φθάσει τα 7 Δισεκατομμύρια, το 2012. Ομως στη μελέτη του ο Bill Gates, αναφέρει ότι ο πληθυσμός της γης θα υπερβεί τα 8.3 Δισεκατομμύρια το 2012.

  Ολα αυτά, ακούγονται «Πολιτισμένα», έτσι δεν είναι??

  Aκούστε λοιπόν, τη «Πολιτικά Λιγότερο Ορθή», όμως, περισσότρο Επακριβή, Εκδοχή:

  Η Ομάδα, η υπεράνω νόμων πάμπλουτων, με περιουσίες μεγαλύτερες εκείνων Κυβερνήσεων Χωρών, μόλις απεφάσισαν σε Πόσους ανθρώπους, θα επιτραπεί να ζήσουν!

  Οι αυτόκλητοι αυτοί Παγκόσμιοι Κυβερνήτες, με δικά τους κριτήρια, μόλις απεφάσισαν σε Πόσους ανθρώπους, ΔΕΝ θα επιτραπεί να ζήσουν. Αλλά ΚΑΙ, ο τρόπος που θα πρέπει να Πεθάνουν!

  Ο Θάνατος Μπορεί Και θα Είναι «Μασκαρεμένος» με διάφορες «ΕΥΓΕΝΕΙΣ» μορφές.. Ομως, στο τέλος, «Οι Στοχοποιημένοι Ανθρωποι, Πρέπει Οπωσδηποτε Να Πεθάνουν».

  Στόχος της Διάσκεψης, των κατ’επίφαση «Φιλανθρώπων», είναι το «Κοινό Καλό».

  Ομως, έστω και αν στολίσουμε και ομορφύνουμε με κραγιόν και μαργαριτάρια ένα Γουρούνι, αυτό, θα εξακολουθήσει να είναι Πάντα, Ενα Γουρούνι. Ετσι, λοιπόν, και στη Τελική Ανάλυσή τους, υπάρχει Μόνον Ενας τρόπος ν’αντιμετωπισθεί ο Υπερ-πληθυσμός.

  Η Elite Bilderberg, «η Αριστοκρατία της Σκοπιμότητας» αποφασίζει σε Ποιόν θα δοθεί, η ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

  Η Elite Bilderberg, «η Αριστοκρατία της Σκοπιμότητας», αποφασίζει, Ποιός, γιά το «Κοινό Καλό», ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.


  ~Ηal Lindsey: Τhe KennedyFilms Library- February 14, 2010

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.