Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσει η εισαγγελέας για το βίντεο Μπαλτάκου
11/04/2014 20:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσει η εισαγγελέας για το βίντεο Μπαλτάκου

Η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι στην υπόθεση της βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της επίμαχης συνομιλίας προκύπτει διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Στην αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, ώστε να αποφανθεί για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, προσανατολίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα, η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία ολοκληρώνει την έρευνα για την υπόθεση του βίντεο με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι στην υπόθεση της βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της επίμαχης συνομιλίας προκύπτει διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Mε το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης αναμένεται να ζητήσει την άρση της ασυλίας του, ώστε να απαγγελθεί σε βάρος του κατηγορία.

Το πρωί της Παρασκευής προσήλθαν στην Εισαγγελία τρεις υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι κλήθηκαν σε κατάθεση για την υπόθεση.

Τους εν λόγω μάρτυρες επικαλέστηκε ο κ. Μπαλτάκος προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του πως η επίμαχη συνάντησή του με τον κ. Κασιδιάρη δεν ήταν κρυφή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννης Κιαπέκος avatar
  Γιάννης Κιαπέκος 11/04/2014 20:49:01

  Για να μη παρεξηγηθώ ! Δηλώνω αντιδιαμετρικά αντίθετος με ότι αντιπρωσοπεύει - πρεσβεύει η Χ.Α. Επίσης νιώθω απέχθεια για τις πράξεις των μελών της και ειδικότερα για τις πράξεις του συγκεκριμένου βουλευτή. Τούτων λεχθέντων η ενέργεια της εισαγγελέως μου φέρνει στον νου την παροιμία «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι»

  • Marcelos avatar
   Marcelos @ Γιάννης Κιαπέκος 11/04/2014 21:44:33

   Άρον-άρον άρση της ασυλίας μπας και προλάβουν να τον πάνε "μέσα" πριν από τις εκλογές και δεν είναι υποψήφιος... Αυτό καταλαβαίνει ο κόσμος.

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ Marcelos 13/04/2014 16:31:29

    Αυτό άρχισε να καταλαβαίνει ο κόσμος.

 2. Giorgis avatar
  Giorgis 12/04/2014 02:50:24

  Φυλακή θέλει, αλλά καλά έκανε και έγραψε το βίντεο.

 3. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 15/04/2014 11:03:41

  "Ηλιθιότητα είναι να έχεις τη βεβαιότητα ότι θα εξαλείψεις το «κακό» χώνοντας στη φυλακή τους «κακούς», έστω και με παιδαριώδη τεχνάσματα. Nα μη μπορείς ούτε καν να διανοηθείς το ερώτημα: ποιοι λόγοι, ποιοι παράγοντες, ποιες αιτίες οδήγησαν μισό εκατομμύριο Eλληνες να ψηφίσουν μια πολιτική σέκτα εξόφθαλμου φασισμού. Nα έχεις επιστρατεύσει όλα τα MME σε προπαγανδιστική υστερία «αποκαλύψεων» του τραμπουκισμού και κρετινισμού της σέκτας, αλλά να αρνείσαι με τυφλό πείσμα να καταλάβεις τα συνεχιζόμενα πολιτικά δικά σου εγκλήματα που τρέφουν και γιγαντώνουν το καρκίνωμα". Χρήστος Γιανναράς, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 13.04.2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.