Τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά - Τσίπρα
25/01/2015 22:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά - Τσίπρα

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνεχάρη τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική του νίκη.

«Το εκτιμώ αυτό» δήλωσε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. cynthia avatar
    cynthia 25/01/2015 23:48:10

    Υπάρχει μιά βασική αρχή στην ανθρώπινη ψυχολογία που λέει ότι αποδίδουμε συχνά χαρακτηρισμούς στους άλλους σύμφωνα με αυτό που έχουμε μέσα μας . Αν εμφορείσαι από πολιτισμό θα αναγνωρίσεις πολιτισμό στην θετική κίνηση του άλλου , αν έχεις μάθει να υπολογίζεις από ιδιοτέλεια θα δεις ιδιοτέλεια κι αν διέπεσαι από καχυποψία θα δεις υποκρισία και στην αγνότερη των προθέσεων . Ο Σαμαράς είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος και αγωνίστηκε σκληρά σε μιά από τις δυσκολότερες περιόδους της χώρας . Κράτησε τη χώρα όρθια ανεξάρτητα αν δεν μπόρεσε να προχωρήσει σε ρήξεις αναγκαίες που δυστυχώς απεβηςαν μοιραίες . Κοιτώντας σήμερα το ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών συνειδητοποίησα ακόμα καλύτερα πόσες δυσκολίες είχε η πρωθυπουργία του . Ας είναι . Η ζωή έχει δυναμική , οι εμπειρίες διδάσκουν και το πολιτικό κεφάλαιο Σαμαράς θα συνεχίσει να υπάρχει ελπίζω επ´ωφελεία οπαδών κ φίλων και εν τέλει του συνόλου της χωρας .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.