02/05/2010 21:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Ομπάμα

Με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τον υπουργό Οικοπνομικών επικοινώνησε πριν απο λίγο τηλεφωνικά ο κ. Παπανδρέου

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προφήτης avatar
  Προφήτης 02/05/2010 21:19:03

  Λέτε να μάς έρθει και καμιά πετρελαιοκηλίδα στο Αιγαίο ...;

  • kkonstan avatar
   kkonstan @ Προφήτης 02/05/2010 21:57:59

   Αποσχολεί έλληνες εργάτες για να δέσει στον Πειραιά;

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 02/05/2010 21:20:15

  Λές να ψάχνει για εισητήρια;

  • O Ιθαγενής avatar
   O Ιθαγενής @ archaeopteryx 02/05/2010 21:23:28

   όχι βρε έχει διαβάσει την Οδύσσεια, θα πάει με κανό, σε 10 χρόνια θα φτάσει και όλα καλά...

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ archaeopteryx 02/05/2010 21:24:29

   Δεν θα φύγει με κανονική πτήση. Θα προσγειωθούν ελικόπτερα στη στέγη της πρεσβείας. Και πεζοναύτες θα κρατάνε με τα αυτόματα μακριά τα πλήθη.

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Προφήτης 02/05/2010 21:27:15

    μπά... η καινούργια είναι πιο μέσα, μακριά από τα πλήθη.

  • diasapollon avatar
   diasapollon @ archaeopteryx 02/05/2010 23:42:21

   Παρακάλεσε τον Ομπάμα να στείλει υποβρύχιο γιά να έρθει να τον πάρει.Πιστεύει αυτό είναι ποιό σύγουρο μέσον διαφυγείς.Δεν είδατε όταν είπε ότι κάλεσε το ΝΔΤ που ήταν;στο Καστελόριζο,γιά να μπει στο υποβρύχιο και να φύγει γρήγορα.

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 02/05/2010 23:50:40

   Πήρε οδηγίες Αρχαίε.

 3. καθρέφτης avatar
  καθρέφτης 02/05/2010 21:28:56

  Έκλεισε η δουλειά.

 4. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 02/05/2010 21:29:13

  What's up Barak?Are you satisfied now? I swear,I did my best.Maggy told me,to wait for two more months and then,I'm ready for the rest(Macedomia,Cyprus,Aegean sea,Thrace etc).XXX to my dearest Michelle.

  • thespieys avatar
   thespieys @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 02/05/2010 21:53:04

   χαχαχαχαχα! Αψογος!!! Ακου Maggy!! χαχαχαχα!

 5. ΘΑΘΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ avatar
  ΘΑΘΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ 02/05/2010 22:37:00

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ αν ο ΓΑΠ EINAI MEΛOΣ THΣ ΛEΣXHΣ BILDERBERG
  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ..
  http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/12/blog-post_2938.html

 6. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 02/05/2010 23:05:57

  Ρώτησε μήπως ξέχασε τίποτα.

 7. GreenHorses avatar
  GreenHorses 02/05/2010 23:46:49

  Θα του είπε αφεντικό τα κατάφερα προχωράμε στην 2η φάση.

 8. Dimi avatar
  Dimi 03/05/2010 10:41:16

  Source: CosmoBiology

  “Παπανδρέου Γιώργος - 16 Ιουνίου 1952, Saint Paul, Minnesota, USA (άγνωστη ώρα γεννήσεως).

  Παρατηρήσεις στον Χάρτη του Γιώργου Παπανδρέου - Σύντομο Ιστορικό:

  Ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 8 Φεβουαρίου 2004 μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000.000 πολίτες.

  Μια ψηφοφορία στην οποία ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.

  Οι δημοσκοπήσεις εκείνης της εποχής έδειχναν ξεκάθαρα την δραματική πτώση της απήχησης του Κινήματος στον Ελληνικό λαό, αφού το παρουσίαζαν να υπολείπεται του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με διαφορές που πλησίαζαν ή και ξεπερνούσαν τις 10-12 ποσοστιαίες μονάδες.

  Η εκλογή αυτή προσέδωσε μια νέα - έστω και προσωρινή - δυναμική στο Κίνημα. Αν ρίξετε μια ματιά στις πλανητικές διελεύσεις εκείνης της εποχής θα προσέξετε ότι την ίδια την ημέρα της εκλογής του Γιώργου Παπανδρέου ο διελ. Δίας κινείται στην 18η μοίρα της Παρθένου σε ακριβή σύνοδο με το Μεσουράνημα στο χάρτη του Κινήματος.

  Η διέλευση αυτή του Δία υπήρξε σωτήρια εκείνη την εποχή για το ΠΑΣΟΚ το οποίο ένα μήνα αργότερα χάνει, όπως ήταν αναμενομένο, τις εκλογές καταφέρνοντας όμως να αποσπάσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό λίγο πάνω απο το 40%.

  Είτε λοιπόν λόγω της αγάπης του για το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του , είτε απο υπεραισιοδοξία και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του, είτε απο κακή αίσθηση του σωστού "timing", είτε απο ένα συνδυασμό και των τριών μαζί, o Γιώργος Παπανδρέου "φορτώθηκε" ιστορικά και πολιτικά μια ήττα.

  Στην περίοδο των 3-1/2 χρόνων που ακολούθησε - μέχρι και το σοκ των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007- ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπόρεσε να πετύχει την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ (ή δεν μπόρεσε να "τα αλλάξει όλα" για να κάνουμε χρήση του γνωστού συνθήματος).

  Η καθοδική πορεία η οποία είχε ξεκινήσει την περίοδο του Κώστα Σημίτη συνεχίστηκε με ραγδαίους ρυθμούς. Η αποξένωση του Κινήματος απο τις μεγάλες λαϊκές μάζες (προσέχτε το τετράγωνο μεταξύ του προχωρημένου Ωροσκόπου και της γενέθλιας Σεληνης στον 4ο οίκο την περίοδο 2000-2004 στο χάρτη του ΠΑΣΟΚ) δεν μπόρεσε να ανακοπεί.

  Το ΠΑΣΟΚ απο "κόμμα των μη προνομιούχων είχε ήδη μετατραπεί σε "κόμμα αξιωματούχων" και "εν δυνάμει αρχηγών". Ένα κόμμα συνοθύλευμα προσωπικών στρατηγικών, χωρίς ιδεολογικό στίγμα και προσανατολισμό.

  Η δεύτερη μεγάλη ήττα για το ΠΑΣΟΚ είχε ήδη προδιαγραφεί. Μια ήττα για την οποία αυτή τη φορά είχε προσωπική εύθυνη και ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

  Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι Δίδυμος με Σελήνη στον Κριό. Η άγνωστη ώρα γεννήσεως δεν μας επιτρέπει να έχουμε γνώση της θέσης του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος, ούτε βέβαια και της οικοθεσίας στο χάρτη του.

  Το μεγάλο πρόβλημα στο γενέθλιο χάρτη του Γ.Π είναι η στενή σύνοδος Ηλίου και Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων.

  Η σύνοδος αυτή (όταν δεν υπάρχουν ισχυρά αντιθετικές ως προς τη φύση της ενδείξεις στο χάρτη) προσδίδει στο άτομο γοητεία, ελκυστικότητα, κοινωνικότητα, υψηλή αισθητική, δημοφιλία, διπλωματικότητα, γλυκύτητα χαρακτήρα κλπ.

  Στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου όχι μόνο δεν υπάρχουν αντιθετικές ενδείξεις αλλά η "λεπτότητα" της Αφροδίτης ενισχύεται ακόμα περισσότερο απο τον τριγωνισμό της με τον Ποσειδώνα στο επίσης γοητευτικό, διπλωματικό, συμβιβαστικό και "χαμηλών τόνων" ζώδιο του Ζυγού. Ο Ποσειδώνας εδώ προσθέτει το "αιθέριο" και "ονειρικό" στοιχείο, και η φύση της όψης του τριγώνου δείχνει την ευκολια με την οποία το άτομο καταφεύγει σε αυτό όταν οι περιστάσεις δεν είναι οι ιδανικές για τον ίδιο.

  Το πρόβλημα λοιπόν όπως καταλαβαινετε δεν είναι στην ίδια τη φύση αυτού του σχηματισμού αλλά στις περιστάσεις κάτω απο τις οποίες καλείται να λειτουργήσει. Εδώ λοιπον έχουμε ένα λεπτό, ευγενικό ιδεολόγο και οραματιστή άνθρωπο ο οποίος απο την ίδια του τη φύση απεχθάνεται τις αντιπαραθέσεις, τις συγκρούσεις και ο,τιδηποτε θα μπορούσε να διαταράξει την αίσθηση της αρμονίας και ισορροπίας την οποία έχει τόσο ανάγκη, όση ανάγκη έχει και το φυσικό του σώμα το οξυγόνο που παρέχει η λειτουργία της αναπνοής.

  Και έτσι ενώ η Σελήνη στον Κριό και η καλή θέση του Άρη στο Σκορπιό μπορεί να δίνει ένα στοιχείο ενεργητικότητας και καλής φυσικής κατάστασης, την ίδια στιγμή αυτά τα στοιχεία δεν είναι αρκετά για να προσδώσουν την μαχητικότητα και το "τσαγανό" που ο Γιώργος Παπανδρέου χρειαζόταν στη συγκεκριμένη φάση της ζωής του.

  (Στοιχεία τα οποία διαθέτει, αλλά σε υπερβολικό βαθμό ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έχει Ηλιο και Σελήνη σε τετράγωνα με τον Άρη στον Κριό).

  Αυτός ήταν και ο λόγος που "ο Γιώργος δεν τα άλλαξε όλα". Κάτι τέτοιο θα απαιτούσε συγκρούσεις και μάχες σκληρές, απώλεια δηλαδή της αρμονίας και ισορροπίας. Εδώ ουσιαστικά έχουμε ενα άτομο το οποιο καλείται να λειτουργήσει με τρόπο αντίθετο από αυτόν που η ίδια του η φύση επιτάσσει...

  Το δεύτερο μεγάλο αρνητικό σημείο στο χάρτη του είναι το τετράγωνο του Ερμή (επικοινωνία, λόγος, συνδιαλλαγή) με τον Κρόνο (δυσχέρεια, αδυναμία, περιορισμός).

  Ενώ αυτή η όψη δίνει συνηθως το άτομο που "κουράζει" το μυαλό του, τον διανοούμενο (με ισχυρές σκεπτικιστικές τάσεις συνήθως) στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρεόυ, η όψη του τετραγώνου προσδίδει ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα δυσκολίας.

  Η μεγάλης διάρκειας παραμονή του στο εξωτερικό τον αποξένωσε σε τέτοιο βαθμό απο την Ελληνική γλώσσα, έκφραση και τρόπο σκεψης τόσο, ώστε να μην μπορεί πλεον να "μεταδώσει" τις ιδέες του στον κόσμο...

  Και δεν είναι μόνον η έλλειψη ρητορικής ικανότητας, δεν είναι μόνο τα αστεία σαρδάμ στα οποία συχνά υποπίπτει. Το βασικό στοιχείο εδώ είναι η απώλεια της "αίσθησης" του που απευθύνεται, τι θέλει να μεταδώσει, και με ποιο τρόπο μπορεί να το καταφέρει.

  Οι ιδέες για αυτοοργάνωση, συλλογικές διαδικασίες κλπ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όχι μόνο δεν μπορούν να "περάσουν" πέρα απο ένα στενό κύκλο ανθρώπων που μπορούν να τις κατανοήσουν, αλλά δεν είναι και το ζητούμενο απο τις μεγάλες μαζες στις οποίες ένα κόμμα που διεκδικεί την διακυβέρνηση υποτίθεται πως απεύθυνεται.

  Και εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε και την έλλειψη του ενστίκτου για το σωστό "timing" που είναι χαρακτηριστικό του Γιώργου Παπανδρέου.

  Περνάμε τώρα στο προοδευτικό ωροσκόπιο του Γιώργου Παπανδρέου, το οποίο παρά το ότι είναι ελειπές (λόγω της άγνωστης ώρας γέννησης), είναι ωστόσο εξαιτετικά διαφωτιστικο.

  ..Οι μελετητές της ΚοσμοΒιολογίας και των Μεσοδιαστημάτων μπορούν να δουν το πως το Τ-Τετράγωνο "χτυπάει" την "πλανητική εικόνα"
  [Ήλιος / Ποσειδώνας = Ερμής / Κρόνος = Αφροδίτη / Ποσειδώνας], δηλώνοντας τη μάχη του ανθρωπου με την αδυναμία του να επικοινωνήσει (Ερμής / Κρόνος) τα οράματα του για μια πιο ειρηνική και αρμονική κοινωνία (Ηλιος / Ποσειδώνας και Αφροδίτη / Ποσειδώνας) στον κόσμο.

  Εδώ είναι και η επιβεβαίωση της άποψης του Reinhold Ebertin ότι ο άξονας των δεσμών της Σελήνης έχει να κάνει με "μεγάλες ομάδες ανθρώπων και πρόσωπα που με διάφορους τρόπους σχετίζονται και εξαρτώνται μεταξύ τους".

  ..Ο άξονας των δεσμών εδώ, ο οποίος τοποθετείται στην 22η Λέοντα / Υδροχόου, βρίσκεται σε επαφη και πλήρη συνέργεια με το Τ-Τετράγωνο, δηλώνοντας ότι τα όσα συμβαίνουν στο χάρτη του Γιώργου Παπανδρέου δεν αφορουν μόνο τον ίδιο, αλλά επηρρεάζουν ευρύτερες μάζες ανθρώπων.

  Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πολλές μαχές και "περιπέτειες" ακόμα μπροστά του. Στο χάρτη του σημειώνεται η Σεληνιακή Έκλειψη της 9ης Φεβρουαρίου 2009, στην 21η μοίρα του Υδροχόου.

  Η συγκεκριμένη έκλειψη, ενεργοποιεί το σύνολο των ενεργειών στον προχωρημένο χάρτη του Γιώργου Παπανδρέου, και θα ηταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα λειτουργήσει στην πραγματική ζωή του, απο τη συγκεκριμένη ημερομηνία και έπειτα.»

  * * *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.