11/04/2010 16:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τηλεδιάσκεψη υπουργών Οικονομικών ευρωζώνης

Συνεδριάζει εκτάκτως αυτήν την ώρα το Eurogroup για τη «συγκεκριμενοποίηση» του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Η συνεδρίαση γίνεται με τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, υπό την προεδρία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Συμμετέχει ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ avatar
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 11/04/2010 17:03:55

    Στα ιστορικά βιβλία του μέλλοντος η σημερινή τηλεσυνδιάσκεψη θα τοποθετηθεί δίπλα στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου... την θέση της Ρωσίας παίρνει με το σπαθί της η Γερμανία. Δυστηχώς για μιά φορά ακόμη οι κοτσμπάσηδες, τα γιουσουφάκια και οι λήσταρχοι της πολιτικής(Καραμανλής, βαρώνοι και η συμμορία τους, Παλαιο και εκσυχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, συνδικαΛΗΣΤΕΣ, παρασιτικό ντόπιο επιχειρηματικό κατεστημένο με τα ΜΜΕ τους)θα την γλιτώσουν. Έχετε γειά βρυσουλες...

  2. nospam avatar
    nospam 11/04/2010 17:36:13

    Από την συνέντευξη τύπου του Eurogroup. Η βοήθεια των 30 δισ. ευρώ θα συγχρηματοδοτηθεί από το ΔΝT. Τα δάνεια δεν θα είναι επιδοτούμενα. 30 δισ. ευρώ η βοήθεια τον πρώτο χρόνo.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.