#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/09/2011 22:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τηλεδιάσκεψη: Ο ΓΑΠ ξανακέρδισε την ...21 Ιουλίου. Τι έδωσε όμως;Γράφαμε προηγουμένως: Ένα και μόνο πράγμα θα ζητήσει ο ΓΑΠ στην τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ – Σαρκοζί: να τηρηθούν οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής της 21ης Ιουλίου. Και αυτό επειδή στο Μαξίμου, αλλά και στο Υπουργείο Οικονομικών, φοβούνται ότι υπάρχει σχέδιο να αναθεωρηθεί η απόφαση τόσον όσον αφορά την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα (σήμερα έχει φθάσει στο 70% – 75%), όσο και στην συμμετοχή των κρατών.

Και έσπευσε να το ...επιβεβαιώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος με την ενημέρωση που έκανε για την τηλεδιάσκεψη Μέρκελ- Σαρκοζύ - Παπανδρέου που ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο:

"Η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου αποτελεί κοινή βούληση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ,του προέδρου Σαρκοζί και της καγκελαρίου Μέρκελ.

Απέναντι στη μεγάλη φημολογία των τελευταίων ημερών τονίστηκε από όλους ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέρος της ευρωζώνης.

Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί σε όλες της τις υποχρεώσεις έναντι των εταίρων της ,διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη εφαρμογή του προγράμματος στήριξης.

Οι αποφάσεις που έλαβε το υπουργικό συμβούλιο τις τελευταίες ημέρες και τα πρόσθετα μέτρα που ανακοινώθηκαν οδηγούν στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2011 και του 2012 και στη δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων.

Γιατί αυτό θα οχυρώσει την ελληνική οικονομία,θα ανακόψει τη διόγκωση του δημοσίου χρέους και θα ενισχύσει τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας"

Ξαναπήρε λοιπόν ο πρωθυπουργός αυτά για τα οποία πανηγύριζε τον Ιούλιο και τα έχασε ο Βενιζέλος στον δρόμο.

Το θέμα είναι όμως τι έδωσε ο κ. Παπανδρέου

Το πρώτο που μάθαμε είναι ότι αυτό που έδωσε ίναι η περικοπή των αναπηρικών συντάξεων και η επιτάχυνση της επανεξέτασης των προνομιακών επιδομάτων. Πρόκειται για μία δαπάνη που σήμερα φτάνει τα 7 δις το χρόνο. Η απόφαση ελήφθη στην κυβερνητική επιτροπή που συνεδρίασε λίγο πριν την τηλεδιάσκεψη.

Επίσης επιταχύνονται η εργασιακή εφεδρεία και οι απολύσεις στο δημόσιο, όπως και το ενιαίο μισθολόγιο, που θα έχουν κατατεθεί μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

Διαβάστε κι αυτό: Συμφωνία εξόντωσης της Ελλάδας στην τηλεδιάσκεψη

Τι μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσαν "πεπεισμένοι" ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι εντός της ευρωζώνης, καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τους εξέφρασε "την απόλυτη αποφασιστικότητα" της Αθήνας να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ έκαναν αυτή τη δήλωση μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον κ. Παπανδρέου.

"Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η καγκελάριος υπογράμμισαν ότι είναι απαραίτητο τώρα περισσότερο από ποτέ να εφαρμοστούν απόλυτα οι αποφάσεις που υιοθετήθηκαν στις 21 Ιουλίου από τους ηγέτες των χωρών της ευρωζώνης ώστε να διασφαλιστεί η σταθερότητα της ευρωζώνης", προσθέτει η ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

"(Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ) εξέφρασαν στον Έλληνα πρωθυπουργό τη σημασία της αυστηρής και αποτελεσματικής εφαρμογής του προγράμματος ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, που υποστηρίζεται από τις χώρες της ευρωζώνης και το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), η οποία είναι προϋπόθεση για την καταβολή των μελλοντικών δόσεων του προγράμματος", επισημαίνεται.

"Ο Έλληνας πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την απόλυτη αποφασιστικότητα της κυβέρνησής του να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εφαρμοστεί το σύνολο των δεσμεύσεων που έχουν συμφωνηθεί", αναφέρει η γαλλική ανακοίνωση.

"Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η καγκελάριος είναι πεπεισμένοι ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι εντός της ευρωζώνης. Η εφαρμογή των δεσμεύσεων του προγράμματος είναι απαραίτητη ώστε η ελληνική οικονομία να μπορέσει να επανέλθει στο δρόμο της διαρκούς και ισορροπημένης ανάπτυξης. Η επιτυχία του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας θα ενισχύσει τη σταθερότητα της ευρωζώνης", καταλήγει η γαλλική προεδρία.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 14/09/2011 21:16:40

  "θα ενισχύσει τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας"?????????????????????????
  Είναι αλλού.
  Στο ξέφωτο με τα ψυχεδελικά μανιτάρια.

 2. τάσος avatar
  τάσος 14/09/2011 21:22:28

  όταν έχεις το χάρη καστανίδη υπουργό εσωτερικών μή φοβάσαι τίποτε. πέρασε το τέλος του κόσμου και επέζησες.

 3. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 14/09/2011 21:22:33

  Τους έδωσε από μισό ταξί στον καθένα, αφού τη χώρα την έχει ήδη δώσει.

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 14/09/2011 21:26:17

   ...και μια νταλίκα...!

 4. sitting duck avatar
  sitting duck 14/09/2011 21:22:47

  Tο "αναπόσπαστο μέλος της ευρωζώνης", ουδόλως εγγυάται ότι δεν θα είμαστε και "αναπόσπαστο και...χρεοκοπημένο μέλος της ευρωζώνης. Απλούστατα τα έβαλαν κάτω και είδαν ότι η χρεοκοπία εντός του ευρώ, είναι πιό συμφέρουσα από την επιστροφή στη δραχμή. Οσο για την επαναβεβαίωση της προσήλωσης στην συμφωνία φάντασμα της 21ης Ιουλίου...φέξε μου και γλύστρησα. Το bottomline, που λένε και στο χωριό μου, είναι ότι η Ελλάδα, δεσμεύθηκε να κάνει μέχρι και κωλοτούμπες, μήπως εγκριθεί το νέο πακέτο διάσωσης. Πραγματικός διπλωματικός άθλος του Γιωργάκη. Γρήγορα τώρα, διακοπές στις ΗΠΑ, μην μας πάθει και τίποτα...

 5. ΕΡΜΙΟΝΗ avatar
  ΕΡΜΙΟΝΗ 14/09/2011 21:26:31

  όλους τους δημόσιους υπάλληλους

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ ΕΡΜΙΟΝΗ 14/09/2011 22:26:19

   Τους γαλάζιους..όπως επίσης γη (με το υπέδαφος), αέρα, νερό, θάλασσα, ήλιο..και την αξιοπρέπειά μας την πούλησε φθηνότερα απ' όλα

 6. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 14/09/2011 21:29:07

  Αυτό που θα κάνει, είναι να συνεχίσει τις «σχεδόν υπεράνθρωπες προσπάθειές», όπως γράφουν και οι F.T.
  Ευτυχώς (ξανά)σωθήκαμε.
  Στο ρόλο του υπέρ-ήρωα, ο Σούπερ Γκούφι.

  Τι ώρα είπαμε έχει λεωφορείο για Αδελαΐδα;

 7. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 14/09/2011 21:29:45

  ...Και έφαγε ίσα με τρία κάρα ξύλο!..Μέχρι κι ο Τρύφωνας τον βάραγε.

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 14/09/2011 21:37:48

   Έχουμε ακόμα να ακούσουμε...

   Από τώρα και στο εξής θα αρχίσει το πολύ μεγάλο ξήλωμα του ελληνικού κράτους.

   Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε δεμένοι και στηριγμένοι ο ένας στον άλλο

   Δεν είναι εχθρός ο Δ.Υ. Δεν είναι εχθρός ο Ι.Υ. Δέν είναι εχθρός ο ταξιτζής. Δεν είναι εχθρός ο φορτηγατζής. Δεν είναι εχθρός ο γιατρός.

   Ο εχθρός είναι στο Κανώ

   Βυθίστε τον.

   • Komis Montechristo avatar
    Komis Montechristo @ ierofantis 14/09/2011 21:49:38

    Συμφωνώ και επαυξάνω.Μεθοδεύεται και διαπράττεται η ΜΕΓΙΣΤΗ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ μας....

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ Komis Montechristo 14/09/2011 21:58:01

     Θα αποτύχει. Να είσαι βέβαιος για αυτό.

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 14/09/2011 21:50:08

    Ο σουλτάν εφέντ Μπεν-Ιζελ-Αγά θα στείλει τους γυφτοχαρατζήδες του να εισπράξουν το χαράτσι από τους ανέργους!
    Οι ανιστόρητοι της κυβέρνησης δεν ξέρουν ότι η ελληνική επανάσταση ξεκίνησε με επίθεση στα Καλάβρυτα εναντίων των φοροεισπρακτόρων των Τούρκων.

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 14/09/2011 21:57:01

     Ναι, αλλά εκεί δεν είχε Αγανακτισμένους και Happenings.

     Εκεί, τότε, ροβολήσανε κεφάλια στη λάσπη...

   • Diamond Angel avatar
    Diamond Angel @ ierofantis 14/09/2011 22:45:59

    Ακριβώς!! Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι έχουν ήδη πέσει στη παγίδα.....

    • Diamond Angel avatar
     Diamond Angel @ Diamond Angel 14/09/2011 22:49:26

     Για το πρώτο σχόλιό σου Ιεροφάντη.

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ Diamond Angel 14/09/2011 23:14:39

     Το 'πιασα, Αδαμάντινε Άγγελε.

   • Orestios avatar
    Orestios @ ierofantis 14/09/2011 23:25:14

    +10000 Ιεροφάντη

   • Vassilis avatar
    Vassilis @ ierofantis 15/09/2011 09:28:24

    ΑΜΕΣΑ!!!!

 8. ataktos avatar
  ataktos 14/09/2011 21:29:59

  και τα.... πράσινα άλογα ..στην Πελοπόννησο του ....Τατούλη

 9. Outrider avatar
  Outrider 14/09/2011 21:36:04

  Διαβαστε πως οι τραπεζες παγιδευσαν την Ελλαδα και δημιουργησαν το ψευτικο και επαχθες χρεος:

  http://www.counterpunch.org/2011/09/14/greece-and-the-debt-crisis-in-europe/

  Κατα τη διαρκεια του φθινοπωρου του 2009, και ενω ειχε ξεσπασει ηδη η κριση εδω και ενα χρονο, οι τραπεζες δανειζαν στην Ελλαδα με πολυ χαμηλα επιτοκια, πολυ πιο χαμηλα και απ’οτι δανειζαν το 2008(!)( κατι περα απο καθε λογικη), προκειμενου να την κανουν να δανειστει υπερογκα ποσα τα οποια στη συνεχεια δεν θα μπορει να αποπληρωσει! Το πιο ελεεινο ειναι οτι τα λεφτα με τα οποια δανειζαν την Ελλαδα ηταν λεφτα που τους ειχαν χαρισει στην κυριολεξια οι κυβερνησεις των χωρων τους λογω της κρισης (δηλαδη στην ουσια λεφτα των φορολογουμενων πολιτων της εκαστοτε χωρας), αλλα και λεφτα που λαμβαναν με πολυ χαμηλο επιτοκιο απο της ΕΚΤ την Τραπεζα της Αγγλιας και τη Fed, που ετσι διευκολυναν την κερδοσκοπια τους. Δηλαδη κερδοσκοπουσαν με λιγα λογια εις βαρος της Ελλαδας με λεφτα που ειχαν κλεψει στην κυριολεξια απο τους πολιτες των χωρων τους. Αποκορυφωμα της ξεδιαντροπιας τους ειναι οτι δεν υπολογιζαν κανενα ρισκο για το πως θα ξεχρεωσει μια χωρα που την παγιδεψαν σκοπιμα σε ενα τεραστιο χρεος, διοτι περιμεναν απο της γνωστες αρχες οπως η ΕΕ, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ να “βοηθησουν” την Ελλαδα να πληρωσει το χρεος της. Μεσω φυσικα της λιτοτητας, των απανθρωπων μετρων και του ξεπουληματος. Ετσι καταλαβαινει κανεις πως ο ΓΑΠ ειναι ενας ελεεινος προδοτης που τοποθετησαν σαν πρωθυπουργο για να σιγουρεψουν οτι θα κινησει τις διαδικασιες εμπλοκης των συγεκριμενων αρχων, προκειμενου να πληρωθουν και την τελευταια δεκαρα απο το χρεος που αυτοι δημιουργησαν. Και φυσικα αποτελει μερος ενος ευρυτερου σχεδιου προκειμενου να καταλυθουν τα εθνη-κρατη και να υποταχθουν στις ορεξεις των τραπεζων και των κερδοσκοπων, επιτρεποντας τους να κερδοσκοπουν ασυστολα, χωρις να δινουν λογο σε κανενα, και να δημιουργουν κρατη φυλακες χρεους, χωρις καμια κυριαρχια, αλλα υποταγμενα στους υπερεθνικους οργανισμους που θα τους ρουφανε το αιμα προκειμενου να αποπληρωθουν οι τραπεζες.

  Y.Γ. H ΝΔ μεχρι ποτε θα κρυβεται και θα μιλαει για "λαθη"? Μεχρι ποτε θα κανει "συστημικη" αντιπολιτευση, φοβουμενη μην ξεπερασει τα ορια, σε μια πρωτοφανη περιπτωση Εθνικης Προδοσιας? Αν δεν βγει με αυτα τα στοιχεια να κατηγορησει ευθεως τον πρωθυπουργο για προδοσια παει να πει οτι ειναι συνενοχη στην προδοσια μαζι με Καρατζαφυρερ και Ντοριτα.

 10. factorx avatar
  factorx 14/09/2011 21:39:00

  Πάει η ΕΡΤ: Τροπολογία με θέμα τη Νέα δομή της Δημόσιας Τηλεόρασης θα καταθεσει ο Η. Μόσιαλος στο αυριανό υπουργικό

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ factorx 14/09/2011 21:41:59

   Δεν είναι απαραίτητη. Να κλείσει.

   Άλλωστε αφού μας ήρθε ο κύριος Ράϊχενμπαχ, θα ενημερωνόμαστε από τη ... Ντόϊτσε Βέλλε!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 14/09/2011 22:08:25

    Έχουμε όμως και το Σκάι που είναι η Φωνή της Αμερικής.

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 14/09/2011 22:31:28

     Θυμάσαι στο έργο...

     "Goooooodmorning Vietnaaaaaaam!"

     Ε, σε λίγο η Αθήνα θα θυμίζει Σαϊγκόν!

     Η χύτρα είναι έτοιμη να σκάσει, το καπάκι είναι ερμητικά κλειστό και και η βαλβίδα στη χύτρα αργεί να ανοίξει.

     Ελπίζω η βαλβίδα να λειτουργήσει το ΣΚ...

 11. ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
  ΑΓΡΟΤΗΣ 14/09/2011 21:42:00

  Πότε περιμένουμε την νέα διάσωση? Τελειωμό δεν έχει αυτό το σήριαλ......χρεοκοπία ....σωτηρία ....χρεοκοπία ......σωτηρία ......χρεοκοπία ΤΕΛΟΣ.

 12. factorx avatar
  factorx 14/09/2011 21:46:18

  Σε ανακοίνωση του το ΔΝΤ αναφέρει:

  «Έλαβε χώρα μία άτυπη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ σήμερα, κατά την οποία το προσωπικό ενημέρωσε τους Διοικητικούς Σύμβουλους για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την Ελλάδα. Αυτή ήταν μία από τις τακτικές άτυπες συνεδριάσεις για την ενημέρωση του Δ.Σ. και όχι συνάντηση για λήψη αποφάσεων. Το προσωπικό θα συνεχίσει το έργου του, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές και με τους ευρωπαίους εταίρους μας, με την πρόθεση να ολοκληρωθεί η πέμπτη αναθεώρηση του προγράμματος για τη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας».

  Της τηλεδιάσκεψης είχε προηγηθεί ένα μπαράζ υποβαθμίσεων γαλλικών τραπεζών, ισπανικών περιφερειακών χρηματοπιστωτικών οίκων καθώς και η «απειλή» των οίκων αξιολόγησης ακόμα και για τις γερμανικές τράπεζες – κολοσσούς. Εξελίξεις που καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος που μπορεί να ‘πυροδοτήσει’ η Ελλάδα και την αναγκαιότητα να υπάρξουν πλέον πιο «ευέλικτοι χειρισμοί» του ζητήματος…

 13. antanistimi avatar
  antanistimi 14/09/2011 21:47:44

  αγαπητε γιωργο,συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω να δωσω γιατι δεν εχω.
  εδωσα δυο ενοικια για το σπιτι που νοικιασα στο παιδι σε αλλη πολη που περασε στο πανεπιστημιο.ξερεις τωρα...επιπλα,ηλεκτρικα να δουμε πως θα βολεψουμε αυτα.δεν ξερω ποτε θα αρχισουν τα μαθηματα αλλα ξεκινησα να πληρωνω....
  Δινω ακομη την περαιωση ξερεις...λιγα-λιγα και με το στανιο...
  Εχω το ΟΑΕΕ 400 400 το μηνα...δεν πειραζει που εχουν φυγει οι γιατροι και δεν εχουμε,ουτε που πληρωνω 5 ευρω στο κεντρο υγειας καθε φορα......
  Το αλλο το παιδι στο Λυκειο...ξερεις αλλα απο `κει εξοδα,φροντιστηρα κλπ και δεν μιλαω για ενοικια,δοσεις δανειων και τοσα αλλα.Συγνωμη Γιωργο δεν μπορω σε αυτον το πολεμο που ειπες να ειμαι παρων.Το πολιτικο συστημα στο οποιο ανηκεις δημιουργησε και ανεχτηκε ενα χρεος για τριαντα χρονια στο οποιο εγω δεν εχω καμμια ευθυνη.Η μανα μου με τον πατερα μου πεθαναν πριν τα 60.πληρωνανε 35 χρονια και συνταξη δεν πηρανε.πηρα και τρια δανεια οταν αρρωστησαν για να τους σωσω αλλα δεν τα καταφερα.Συγνωμη Γιωργο..Σε καποιον αλλον πολεμο θα δωσω τα παντα, θα δωσω τα παντα ακομη και τη ζωη μου,γιατι τελικα γιωργο την πατριδα μου δεν θα με κανετε να την μισησω οσο και να την απαξιωνετε.ποτε.συγνωμη γιωργο.

 14. ataktos avatar
  ataktos 14/09/2011 21:50:52

  ο γιωργος .. διαφημιστής laptop ..xixxi

 15. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 14/09/2011 22:07:36

  Να τους δώσει την οθόνη του.

 16. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 14/09/2011 22:09:19

  Πάντως εμένα μου άρεσε η αποφασιστικότητα (όπως τα ΜΜΕ) μεταδίδουν του Πρωθυπουργού της Ελλάδος να εφαρμόσει τα μέτρα που συμφωνήθηκαν.
  Αν η οικονομική πολιτική της χώρας (με ότι αυτό συνεπάγεται με τις κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις για τη χώρα) είναι η συνισταμένη της διαμόρφωσης της διάσκεψης και οι Νόμοι και τα ΠΔ (για την εφαρμογή των πρακτικών) πρέπει να συμφωνούν με ότι η διάσκεψη ορίζει και η τηλεδιάσκεψη επικυρώνει και επιβεβαιώνει μήπως θα μας ερχόταν φθηνότερα οι 30 τεχνοκράτες αντί για τους 300 βουλευτές;
  Ας αρχίσει από εκεί η περικοπή των δαπανών λοιπόν.

  ΥΓ

  ;-)

  Βρε Φάκτορα σίγουρα έγινε η τηλεδιάσκεψη;
  Γιατί και το πρωί το γραφείο της κα Διαμαντοπούλου με την Ελληνοφρένεια μίλαγε.

  • ataktos avatar
   ataktos @ Ο Ιθαγενής 14/09/2011 22:15:35

   xixxi

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Ο Ιθαγενής 14/09/2011 22:28:21

   χαχα! κι ετοιμάζονταν να φοβερίσουν το δεξιό Δ/ντή!

 17. Απόστολος avatar
  Απόστολος 14/09/2011 22:12:41

  Με τα ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ που είναι λουφαγμένα στις ΔΕΚΟ και εισπράττουν εν μέσω κρίσης πεντοχίλιαρα ευρώ το μήνα τι θα γίνει;
  Με τους υπαλλήλους της Βουλής κύριε Πετσάλνικε που παριστάνεις τον πρόεδρο του σωματείου τους τι θα γίνει; Γιατί εξαιρέθηκαν από το ενιαίο; Εξαιρέθηκαν από το ενιαίο , αλλά δεν σας εμποδίζει κανένας Νόμος να κάνετε ένα νέο μισθολόγιο υπαλλήλων (αργομίσθων) της Βουλής με μισθούς αντίστοιχους ή μικρότερους του ενιαίου. Πως να το κάνετε αφού εκεί είναι τα παιδιά σας.

  ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ....

 18. ORIMA avatar
  ORIMA 14/09/2011 22:23:55

  Η διαίσθησή μου είναι ότι το σημερινό conference call δεν σχέση με τη δίασωση της χώρας μας από χρεωκοπία. Ο πλανήτης όλος εργάζεται για το πώς θα καλυφθεί η τρυπούλα αυτή και κυριότερα πώς θα αντιμετωπιστεί η αναταραχή στις χώρες που λόγω μεγέθους οικονομιών "αξίζουν" περισσότερο (Ιταλία, Γαλία, Ισπανία). Η μοίρα της Ελλάδας έχει κριθεί εδώ και καιρό. Θα γίνει οικόπεδο. Θα πουληθεί στους εργολάβους και τα μεσητικά θα τα πάρουν οι 30 επίτροποι και ο Καγκελάριος της Ελλάδος Ράιχενμπαχ. Όσοι μπορέσουν θα στείλουν στο εξωτερικό λεφτά και οικογένειες. Όσοι μείνουν θα περάσουν τον χειμώνα του ´41. Πιστεύω ότι η Ελλ´αδα δεν θα ξαναπασχολήσει τους ηγέτες του κόσμου πλέον. Οι δυνάμεις του "εκσυγχρονισμού" που θα αναλάβουν επίσημα μετά από λίγο καιρό, θα εγκαθιδρύσουν μια Οργουελική υπέρ-Χούντα με δημοκρατικό περίβλημα (αλά Χομεινί) για μια τουλάχιστον γενιά. Η Τουρκία φοβάμαι ότι θα πάρει κάποια "αντιπαροχή" για τις ΑΟΖ που είναι η πραγματική αιτία του κακού μας. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..."!

 19. farmakeros avatar
  farmakeros 14/09/2011 22:26:47

  TI MAΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ;
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΜΑΛΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;
  ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ,Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ
  ΕΡΧΕΤΑΙ,ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...

 20. Ηφαιστίωνας avatar
  Ηφαιστίωνας 14/09/2011 22:27:00

  “(Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ) εξέφρασαν στον Έλληνα πρωθυπουργό τη σημασία της αυστηρής και αποτελεσματικής εφαρμογής του προγράμματος ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, που υποστηρίζεται από τις χώρες της ευρωζώνης και το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), η οποία είναι προϋπόθεση για την καταβολή των μελλοντικών δόσεων του προγράμματος”.
  Διαβάστε προσεκτικά και μια μια τις λέξεις......Ποιός κοροϊδεύει ποιόν!!!!! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, δεν έχουν πια το Θεό τους!!!

 21. ataktos avatar
  ataktos 14/09/2011 22:28:52

  εσπερινός ..."αγαπητέ θεουλη ,σε παρακαλώ να στείλεις και ντύσεις με ρούχα , όλες αυτές της γυμνές γυναίκες που παρακολουθεί καθημερινά ο... πρωθυπουργός μας "

 22. anaconda avatar
  anaconda 14/09/2011 22:35:20

  George, στο university δεν σου είπαν ότι η δημιουργική καταστροφή εφαρμόζεται μόνο σε προιόντα και επιχειρήσεις και όχι σε έθνη ή ανθρώπους?

  Καλά βρε George, παπαγαλία, παπαγαλία, με τα λεφτά του daddy?

 23. factorx avatar
  factorx 14/09/2011 22:38:53

  Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στην τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Ταυτόχρονα υπογράμμισαν ότι είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε επιβεβλημένο να υλοποιηθούν πλήρως οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα της Ευρωζώνης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέφεν Ζάιμπερτ στο Βερολίνο.

  Μέρκελ και Σαρκοζί "εξήγησαν στον Έλληνα πρωθυπουργό τη σημασία που έχει η αυστηρή και αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας που ανέλαβαν οι χώρες της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ. Αυτό είναι προϋπόθεση για την εκταμίευση μελλοντικών δόσεων του προγράμματος", λέει η ανακοίνωση του εκπροσώπου. Σημειώνει επίσης ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την "απόλυτη αποφασιστικότητα της κυβέρνησής του, να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να υλοποιηθούν οι ανειλημμένες δεσμεύσεις στο σύνολό τους".

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος "είναι πεπεισμένοι ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη. Η υλοποίηση των δεσμεύσεων από το πρόγραμμα είναι επιβεβλημένη, προκειμένου η ελληνική οικονομία να επιστρέψει σε ισορροπημένη και βιώσιμη ανάπτυξη. Η επιτυχία της προσαρμογής της Ελλάδας θα ισχυροποιήσει τη σταθερότητα της Ευρωζώνης".

 24. nik avatar
  nik 14/09/2011 22:43:31

  O ΑΠ "κερδισε" οτι ξεπουλησε ο βενιζελος που το επαιξε σκληρος διαπραγματευτης, που "πατησε ποδι" στην τροικα ζητωντας το ελαχιστο. αυξημενο ελλειμα κατα 0,5%. Αναρωτιεμαι . Πιστευει κανεις σας σοβαρα, οτι καποιος αλλος βενιζελος, θα καταφερει συνολικη επαναδιαπραγματευση
  και αλλα ωραια για το αυτια του ταλαιπωρου ελληνα?

 25. αν.βορινος avatar
  αν.βορινος 14/09/2011 22:55:03

  Ουφ παλι σωθηκαμε ευτυχως.

 26. ο ξένος avatar
  ο ξένος 14/09/2011 23:26:05

  Απειλούν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες ότι θα τους κόψουν το ρεύμα, που δεν είναι μόνο απειλή, θα συμβεί κιόλας, ήδη συμβαίνει, και θα πολλαπλασιαστεί θεαματικά. Δεν βάζουν απλά "έναν ακόμη φόρο στο ακίνητο", π.χ. ΕΤΑΚ, που στο κάτω-κάτω θα μπορούσε να αυξηθεί κιόλας, αλλά απειλούν ευθέως και δηλώνουν αποφασισμένοι να βυθίζουν στο σκοτάδι τρομακτικό αριθμό αδύναμων οικονομικά οικογενειών. Δυστυχώς, με τη ΝΔ να συμφωνεί ουσιαστικά αφού, αντί να δει το δάσος, ο Εκπρόσωπός της είδε το δέντρο στις δηλώσεις Φωτόπουλου περί άρνησης είσπραξης του φόρου. Τελικά, απ΄τους πολιτικούς, μόνο ο Τσίπρας μιλάει σαν άντρας.

  • ο ξένος avatar
   ο ξένος @ ο ξένος 14/09/2011 23:39:36

   Ουπς! Λάθος ανάρτηση!

 27. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 14/09/2011 23:30:14

  Η Αγγέλα και ο Αστερύξ θέλουν την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την ενωμένη Ευρώπη , έτσι είπαν τουλάχιστον. Αν δεν ήθελαν την Ελλάδα στην Ευρώπη θα το έλεγαν δημοσίως;

 28. ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ 14/09/2011 23:41:44

  Κωλ....(με το συμπάθειο κιόλας)!Και όχι τον δικό του τουλάχιστον...

 29. The Saint avatar
  The Saint 14/09/2011 23:52:37

  Σχετικό άσχετο....
  Συνομιλία μητέρας - γιου στην Ουγκάντα το 2011:
  -Αμπντούλ διάβασε τα μαθήματά σου!
  -Δε θέλω τώρα ρε μαμά,βαριέμαι...!
  -Αμπντούλ..!Μην είσαι αχάριστος...Τα παιδάκια στην Ελλάδα ούτε βιβλία δεν έχουν....!

 30. ierofantis avatar
  ierofantis 15/09/2011 00:08:35

  Βραδυάτικα που λέτε, έκανα τον κόπο και ξαναδιάβασα το κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 21/07/2011...

  Αν έχετε κουράγιο, κάντε το και εσείς.

  Παραχωρήσαμε στην τηλεδιάσκεψη τα πάντα στους οικονομικούς διαχειριστές και τους επικυριάρχους μας.

  Και πήραμε τη δέσμευση ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στις 21/07...

  Δηλαδή πήραμε τη δέσμευση ότι θα τηρηθούν τα ανεφάρμοστα και τα γενικά, αλλά εμείς θα πρέπει να ματώσουμε από αύριο, εφαρμοστικά και συγκεκριμένα...

  Κοροϊδία.

  Υ.Σ. Παιδιά στη Συγγρού, που είχατε και κάποιες επιφυλάξεις για τα συμπεράσματα, μήπως να τα ξαναδιαβάζατε και να τα αντιπαραβάλλετε με τα όσα ωραία θα ανακοινώνονται από τούδε και στο εξής από τον Στοχαστή και την κομπανία; Έτσι, για αντιπολίτευση βρε αδερφέ...

  Αχ, βρε Αντώνη, πόσα πρέπει να πεις σε δύο μέρες από σήμερα... Και πόσα πρέπει να κάνεις...

 31. bunker avatar
  bunker 15/09/2011 00:18:38

  ++

 32. bunker avatar
  bunker 15/09/2011 00:18:39

  ++

 33. ΠΕΤΡΟΣ Μ. avatar
  ΠΕΤΡΟΣ Μ. 15/09/2011 00:21:51

  Το σαββατοκύριακο το Dead Limit.
  Θα υπερασπιστεί κανείς την πατρίδα και το λαό;
  Τώρα πριν πεθάνουν.
  Τι να τις κάνουμε τις υποσχέσεις ότι μετά όσοι έχουν πεθάνει θα τύχουν μιας αξιοπρεπούς κηδείας ;

 34. Φίλος avatar
  Φίλος 15/09/2011 04:21:50

  «...θα εγκαθιδρύσουν μια Οργουελική υπέρ-Χούντα με δημοκρατικό περίβλημα (αλά Χομεινί) για μια τουλάχιστον γενιά...»

  Ο Τριπολίτης έβλεπε πολύυυυυ μακρυά...

  h++p://www.youtube.com/watch?v=h_KwbdjRotA

  «...Ε, και τι έγινε, τι έγινε λοιπόν;
  εμείς με μια παράδοση τόσων χιλιετιών
  θ' αντλήσουμε τα διδάγματα από τη δεξαμενή
  ώσπου να μας καθίσουνε κι εμάς κανέναν Χομεϊνί...»

 35. JOHN avatar
  JOHN 15/09/2011 08:44:34

  Εδωσε τα παντα,εδωσε τα¨κλειδια¨της χωρας στους τοκογλυφους και στους ευρωπαιους πλασιεδες να τη καταληστεψουν και να τη ξεκανουν.Ποιος αραγε θ ανατρεψει αυτη τη κατασταση,υπαρχει φως στο τουνελ?

 36. Απορία avatar
  Απορία 15/09/2011 10:57:58

  Βλέπουμε πολλά στελέχη της κυβέρνησης και φυσικά τον πρωθυπουργό στην φωτογραφία να χειρίζονται πανάκριβα μηχανήματα μάρκας Αpple.

  Έχουν πληρώσει από την τσέπη τους γι'αυτά;
  Μάλλον απίθανο.
  Από κάποιο κονδύλι για αγορά εξοπλισμού θα είναι.

  Γιατί λοιπόν ενώ έχουμε χρεωκοπήσει αυτοί αγοράζουν "μάρκες" ενώ μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και με υπολογιστές που κοστίζουν ακόμα και το ένα τρίτο των χρημάτων που έχει ένα Apple;

  Παρωνυχίδα θα πεις, αλλά όλα μετράνε έστω και ψυχολογικά αυτές τις μέρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.